3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1571 jujj most nézem szóismétlést, sorry :D -
#1570 mondjuk az érdekelne hogy tudja a heti 10 drop cuccot kiszedni accokból, hány 100 gép kell hozzá, illetve mekkora villany számla?
vagy valami rendszergazda egy irodaházban? :) -
#1569 mondjuk azt nem értem miért zavarja valvet, a kulcsokat már ígyis úgyis megvették, ha kinyitja a ládát és kap valami sapkát és azt adja el azzal rendben van minden, de ha a kulcsot akkor már szúrja a szemüket
ha meg zavarja a kulcsokkal való cserebere, üzletelés a valvet miért tradelhető a kulcs, illetve eladható marketen? -
#1568 Szerintem megérdemelte... -
#1567 "To sum it up I lost 6,821 accounts (6,800 idle accounts of which over 3,500 were premium and 199 of them have $5 sitting in steam wallet probably forever lost, 20 collection accounts - used to collect items from my idlers each having 1k slot backpacks, and my main steam account - not lost forever but given a 2 week trade ban)"
6821 fiókja volt. -
#1566 Az benne van a felhasználási feltételekben, hogy egy emberhez 1 acc tartozhat... Viszont 2-3 acc-ért nem fog basztatni a Steam, viszont 3k+-ért én minden accot végleg bannoltam volna. -
#1565 Jöhetnének még a kártyás játékok. Főleg olyanok, amik keveseknek vannak meg. :) Utóbbi 5-6 játékból már van 8€-m. -
#1564 Mármint micsoda volt benne? -
#1563 és ez benne van a steam feltételekben hogy nem teheti meg, ezt nem úgy hívják hogy kiskapu? :D -
#1562 Volt 3400 akkountja, ami kvázi afk volt TF2-ben és így kapott tárgyakat. Aztán egyszer csak bejöttek a kártyák és gondolta pénzt csinál abból is. (3400 akkount, fejenként 5 kártya, darabja 0.33$, nem rossz pénz). (utána meg ebből vett kulcsokat és azzal üzletelt) -
Gyuszopapa #1561 Mit is csinált valójában? -
#1560 80? Nekem kb 600 kártyámból 1 fóliás volt csak. -
#1559 Azért figyeltek fel rá, mert ~5000$-t húzott ki a játékosok zsebéből a "semmiért". -
#1558 Semmi illegálisat nem csinált. És ja, még kártyázás előtt kezdte, de szerintem amiatt figyeltek fel rá, azért írtam, hogy off is meg nem is :) -
#1557 TF2 idlingről van szó, nem kártyázásról. Vagyis részben az is van benne, de amit ez az ürge csinált, azért én leültetném, nem csak bannolnám a Steamről, és főleg nem 2 hétre... -
#1556 OFF is meg nem is itt :) -
#1555 Az csak olyankor esik amikor nem számítasz rá!
Amúgy, ha valakinek van Black Dragon kártyája Fortix 2-ből és cserélné valamire írjon már rám, túl drága a piacon:( -
#1554 Ehh.. 80 kártyából egy fóliás sem esett a héten... Sebaj, van még 20 játék, amiben van kártya:) -
#1553 90% olyanhoz jár ami akcióban volt már ugyanannyira leértékelve. -
ricsa008 #1552 ezt gondoltam nem is pénzt szertnék érte majd felirom a hiv oldalra van egy csomó olyan topic ahol kupon-kártya csere-bere megy -
#1551 Érni ér, de fizetni nem fog érte senki. -
ricsa008 #1550 nem tudom azért egy 90% cucc amikor a játék 28euro azért ér valamit. (amilyen sűrűn dobálnak játékot 90%-os engedmyényel ugye) :/
am most beáltak a kártyás dolgok... -
#1549 nm.
Ha nekem lesz egy ilyen kuponom akkor adok neked!, de szerintem előbb lesz akcióban.
Sőtt ha itt valaki szerez ilyen kupont, simán odaadja ingyen szerintem, ezeknek a kuponoknak nincsen értéke, mert akkor lenne értéke ha nagyobb árengedményt kapnál mint mikor akciós a játék amúgyis.
De ugye nem...ugyanazt a kedvezmény kapod így is. -
Domaaaa #1548 oké köszi,nem fogok,akkor inkább megvárom míg akciós lessz -
#1547 Nehogy adj bazzze. :D
Kupon ingyen adják, pláne hogy L!D akciókban annyi vagy olcsóbb mint kuponnal...
Vagy kismilliószor volt már akcióban. -
Domaaaa #1546 hello, azt kérdezném,hogy megéri-e a kuponokért kártyákat adni? mert már nagyon szeretnék egy left 4 dead 2 kupont de sehol sem találok,hátha kártyákért adna valaki -
#1545 Jó árban mennek a kártyái. :D -
#1544 Kairo -
ricsa008 #1543 csináltam a egy deadlight kitűzőt... és kaptam érte egy 90% -os serios sam 3 kupont ha kell valakinek 2-3 kártyáért elcserélném... -
ratgab #1542 Előfordulhat, de kicsit többet szaglintok, mint egyszerű véletlen egybeesést. -
#1541 Az is lehet, hogy random!!!!!!!! -
ratgab #1540 Érdekes dolog ez, mert én pl. most kaptam egyet, hogy nemigen farmolom már a kártyákat (holott még lenne mit). Lehet hogy a régen farmolókat így próbálják visszacsábítani a kártyás biznichez. -
#1539 Deadlight -
#1538 Egyébként nekem lassan 2 hete van fönn 1 fóliás karim, ami már nem egyszer volt az első a listában, de mindig van egy-két barom, aki alátesz. Ráadásul nem 1-2 centtel, hanem 20-30-cal... -
#1537 Nálam az AirBuccaneers kártyás lett.
Mostanában le van maradva a Trading Cards group, mindig utólag jelentik be. -
#1536 Ez addig van igy mig meg nem veszem, szal gyorsan add el, mert amint nekem is megvan egy gama annak a kartya arai zuhanni kezdenek. :s -
#1535 A No Time to Explain kártyái nagyon jó árban mennek. 0,3-0,6 között! Kár, hogy csak 3 karit ad. :D -
#1534 Ja amugy Airbuccaneers is kartyas lett. -
#1533 Baszki, en a foil kartyakat nem tudom eladni ennyiert...
The Map Alig 20 db van es mar lebasztak az arat...
Wren and Reynold Ebbol is ugyanannyi van kabe, de ez sem megy el 1 euroert sem mar... -
#1532 Hejj. :) Közben 0,34-ért gond nélkül elment mind.