3370
  • tototto
    jujj most nézem szóismétlést, sorry :D
  • tototto
    mondjuk az érdekelne hogy tudja a heti 10 drop cuccot kiszedni accokból, hány 100 gép kell hozzá, illetve mekkora villany számla?
    vagy valami rendszergazda egy irodaházban? :)
  • tototto
    mondjuk azt nem értem miért zavarja valvet, a kulcsokat már ígyis úgyis megvették, ha kinyitja a ládát és kap valami sapkát és azt adja el azzal rendben van minden, de ha a kulcsot akkor már szúrja a szemüket
    ha meg zavarja a kulcsokkal való cserebere, üzletelés a valvet miért tradelhető a kulcs, illetve eladható marketen?
  • FZoleee
    Szerintem megérdemelte...
  • IMYke2.0.0.0
    "To sum it up I lost 6,821 accounts (6,800 idle accounts of which over 3,500 were premium and 199 of them have $5 sitting in steam wallet probably forever lost, 20 collection accounts - used to collect items from my idlers each having 1k slot backpacks, and my main steam account - not lost forever but given a 2 week trade ban)"

6821 fiókja volt.
  • Rapid81
    Az benne van a felhasználási feltételekben, hogy egy emberhez 1 acc tartozhat... Viszont 2-3 acc-ért nem fog basztatni a Steam, viszont 3k+-ért én minden accot végleg bannoltam volna.
  • Rapid81
    Jöhetnének még a kártyás játékok. Főleg olyanok, amik keveseknek vannak meg. :) Utóbbi 5-6 játékból már van 8€-m.
  • SzirmosSzisza
    Mármint micsoda volt benne?
  • tototto
    és ez benne van a steam feltételekben hogy nem teheti meg, ezt nem úgy hívják hogy kiskapu? :D
  • SzirmosSzisza
    Volt 3400 akkountja, ami kvázi afk volt TF2-ben és így kapott tárgyakat. Aztán egyszer csak bejöttek a kártyák és gondolta pénzt csinál abból is. (3400 akkount, fejenként 5 kártya, darabja 0.33$, nem rossz pénz). (utána meg ebből vett kulcsokat és azzal üzletelt)
  • Gyuszopapa
    Mit is csinált valójában?
  • DarkSector
    80? Nekem kb 600 kártyámból 1 fóliás volt csak.
  • Rapid81
    Azért figyeltek fel rá, mert ~5000$-t húzott ki a játékosok zsebéből a "semmiért".
  • SzirmosSzisza
    Semmi illegálisat nem csinált. És ja, még kártyázás előtt kezdte, de szerintem amiatt figyeltek fel rá, azért írtam, hogy off is meg nem is :)
  • Rapid81
    TF2 idlingről van szó, nem kártyázásról. Vagyis részben az is van benne, de amit ez az ürge csinált, azért én leültetném, nem csak bannolnám a Steamről, és főleg nem 2 hétre...
  • SzirmosSzisza
    OFF is meg nem is itt :)
  • SzirmosSzisza
    Az csak olyankor esik amikor nem számítasz rá!

Amúgy, ha valakinek van Black Dragon kártyája Fortix 2-ből és cserélné valamire írjon már rám, túl drága a piacon:(
  • MerlinW
    Ehh.. 80 kártyából egy fóliás sem esett a héten... Sebaj, van még 20 játék, amiben van kártya:)
  • DarkSector
    90% olyanhoz jár ami akcióban volt már ugyanannyira leértékelve.
  • ricsa008
    ezt gondoltam nem is pénzt szertnék érte majd felirom a hiv oldalra van egy csomó olyan topic ahol kupon-kártya csere-bere megy
  • SzirmosSzisza
    Érni ér, de fizetni nem fog érte senki.
  • ricsa008
    nem tudom azért egy 90% cucc amikor a játék 28euro azért ér valamit. (amilyen sűrűn dobálnak játékot 90%-os engedmyényel ugye) :/

am most beáltak a kártyás dolgok...
  • DarkSector
    nm.

Ha nekem lesz egy ilyen kuponom akkor adok neked!, de szerintem előbb lesz akcióban.

Sőtt ha itt valaki szerez ilyen kupont, simán odaadja ingyen szerintem, ezeknek a kuponoknak nincsen értéke, mert akkor lenne értéke ha nagyobb árengedményt kapnál mint mikor akciós a játék amúgyis.
    De ugye nem...ugyanazt a kedvezmény kapod így is.
  • Domaaaa
    oké köszi,nem fogok,akkor inkább megvárom míg akciós lessz
  • DarkSector
    Nehogy adj bazzze. :D
    Kupon ingyen adják, pláne hogy L!D akciókban annyi vagy olcsóbb mint kuponnal...

Vagy kismilliószor volt már akcióban.
  • Domaaaa
    hello, azt kérdezném,hogy megéri-e a kuponokért kártyákat adni? mert már nagyon szeretnék egy left 4 dead 2 kupont de sehol sem találok,hátha kártyákért adna valaki
  • Rapid81
    Jó árban mennek a kártyái. :D
  • Rapid81
    Kairo
  • ricsa008
    csináltam a egy deadlight kitűzőt... és kaptam érte egy 90% -os serios sam 3 kupont ha kell valakinek 2-3 kártyáért elcserélném...
  • ratgab
    Előfordulhat, de kicsit többet szaglintok, mint egyszerű véletlen egybeesést.
  • SzirmosSzisza
    Az is lehet, hogy random!!!!!!!!
  • ratgab
    Érdekes dolog ez, mert én pl. most kaptam egyet, hogy nemigen farmolom már a kártyákat (holott még lenne mit). Lehet hogy a régen farmolókat így próbálják visszacsábítani a kártyás biznichez.
  • Rapid81
    Deadlight
  • Rapid81
    Egyébként nekem lassan 2 hete van fönn 1 fóliás karim, ami már nem egyszer volt az első a listában, de mindig van egy-két barom, aki alátesz. Ráadásul nem 1-2 centtel, hanem 20-30-cal...
  • wantonly
    Nálam az AirBuccaneers kártyás lett.

Mostanában le van maradva a Trading Cards group, mindig utólag jelentik be.
  • Maak
    Ez addig van igy mig meg nem veszem, szal gyorsan add el, mert amint nekem is megvan egy gama annak a kartya arai zuhanni kezdenek. :s
  • Rapid81
    A No Time to Explain kártyái nagyon jó árban mennek. 0,3-0,6 között! Kár, hogy csak 3 karit ad. :D
  • Maak
    Ja amugy Airbuccaneers is kartyas lett.
  • Maak
    Baszki, en a foil kartyakat nem tudom eladni ennyiert...

The Map Alig 20 db van es mar lebasztak az arat...

Wren and Reynold Ebbol is ugyanannyi van kabe, de ez sem megy el 1 euroert sem mar...
  • Rapid81
    Hejj. :) Közben 0,34-ért gond nélkül elment mind.