Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Miért ne maradnának meg? Csak nem lesznek újabbak.
Ami meg van, szépen elkel a piacon és craftolnak belõlük. De annyi van, hogy egy darabig nem fogy el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Kérdés, hogy megmaradnak-e a kártyák 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
szvsz Tinmannak lesz igaza, nezem a tl2 ss kartyat es lassan de megy felfele a minimal ar, bar kerdes meddig kuszik felfele es mikortol hal el a kereslet.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Ez eddig is így volt... Én több 10 percig szórakoztam, mire egyet meg tudtam venni az elejérõl jó árban. SS karik mindig is mentek, mint állat, nem most kezdõdött ez...

Amúgy szerintem meg marad az áruk ennyi. Majd, ha már alig lesz belõlük, akkor fentebb megy, de nem sokkal.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

RoboKutya78
Na a buli végére 20 kitûzõ szerintem szép teljesítmény. Még a dupla kártyáimból begyûn számításaim szerint 7 eu 15 eut dobtam ki erre az egész bulira.😊
van
25 hátterem
17 hangulatjelem.
Giftet kupont nem kaptam egy darabot se
Az egész buli alatt esett kemény egy univers fóliás kártya.
Jelenleg 14 kártyám van kinn a piacon.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Tõzsdeguruk leszünk, na 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Megnyernéd a fogadást.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Az egyik maxos kitüzöd fogadni mernék a B2.

wantonly
Én arra szavazok, hogy random. Ha játszok, ha nem, ritkán dob.
wedge31
A végére csak a lv16 jött össze két maxra fejlesztett kitüzövel, pedig szerettem volna a lv20-t elérni.
Még egy szintet léphettem volna de abbol inkább megvettem a Tiny Tina dlc-t és most igy játszva nagyon jól tettem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wantonly
Ezek szerint én 2 szavazást kihagytam, mert nekem pont jól jött ki, az utolsó szavazásra még kaptam egy kártyát.
Tinman
Azé' vettem* egy teljes sort SSG kártyákból 0.9-ért még gyorsan az áremelkedés elõtt... ez egy teljes kitûzõ, meglátjuk hogy alakul, de már most pontosan 1x áron eltudnám adni és még csak alig telt el kis idõ a kártya osztogatás óta.

*1 db. fóliás Faerit eladtam abból bõven futotta még maradt is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Ebböl fogsz meggazdagodni...<#nyes>

Tinman
Igen!

0.11-tõl elkezdtem a vételre kattintgatni sorba... egyet sem engedett megvenni 0.16-ig, mert írta, hogy már elkelt!

Nem semmi...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
mint...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Persze, lesz egy csúcspont, ami után már zuhanni fog - ezért jól kell eladni, mind egy igazi tõzsdén.

Tinman
TR már csak 0.16-tól van, 30 perc volt 0.11-tõl... enyhén szólva is emelkedik.

IMYke2.0.0.0
Én ezen hétnek a végére terveztem az eladási folyamatot. <#nyes>

Tinman
Rendben, de ahogy szokták volt mondani:

Hold the line!

Hold it!

Hold!

Vagyis kitartás, most kezdett el emelkedni, lesz ez még durvább, ahogy elfogynak a piacról az olcsó kártyák.

IMYke2.0.0.0
Ezért volt jó ötlet megtartani a kártyákat.
Az eladásból befolyó összeget szeretném felajánlani... a "Saint's Row IV digitális vásárlásom javára" 😊

Ha nem jön össze, akkor veszem dobozosban. 😊

Tinman
Megmondom mi VAN:

Megy fel az áruk, mint a szél, mert a sok balfax ki akarja rakni a 2. kitûzõt.

Az emberi faj közben pedig megérett a totális pusztulásra...

RatBaG
most van az a deal, megrövidítették 😞

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Ha lesz egyáltalán...

genndy
Igen, mindenkinek, aki eddig mindig szavazott. Ez van. 😞

IMYke2.0.0.0
Egyenek királysavat öklendezõ töpörödött törp ördögöket a rohadtak!

genndy
Nem, 32 volt. Most már nincs, a nyertes lesz akcióban 7ig. Akkor meg kezdõdik a szokásos hétfõi deal.

IMYke2.0.0.0
Ne idegesítsenek fel bazzer - már csak 1 szavazás kellett volna a következõ kártyámhoz!!!

Maak
Most vagy lemaradtam egy szavazasrol vagy nem ertem, 1 szavazas kellene a kovi kartyahoz...kimaradt volna 1?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Gondolom maradnak, míg el nem lesznek kraftolva és el nem fogynak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Gondolom ugyanegy megmaradnak és mindenki azt csinál vele amit akar !
SzirmosSzisza
Sale után mi lesz a Steames kártyákkal?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Reus és footbal manager summer sale kártyákat cserélnék. Kivétel: Bioshock infi, kerbal space program, tomb raider.

Maak
Az addig ok,en is ezzel probalkoztam, csak letezik par olyan gyoker emberke akire ha rairsz kartyacsere ugyben, azt zaklatasnak veszi, szal csak ovatosan. Persze ha neki kell valami akkor te allj vigyazban...aha...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tototto
Júli 11tõl kivan szûrve, eddig én is idleztem benne, viszont most már nem dob semmit ha tálcán futtatom, tehát itt is simán elképzelhetõ hogy itt is kiszûrték.

Bármilyen jó, fõleg ajándékba lenne, mert van egy két ismerõsöm aki gyûjti õket.

Rapid81
CS:GO az elsõ kártya után 3 órán keresztül semmit sem adott, pedig végig játszottam vele. Attól függ, hogy mennyire van leterhelve a Steam adott szervere, aztán ha nem jutsz sorra, akkor majd megkapod idõvel õket... Nem tudják nézni, hogy játszol-e vagy sem. Ha meg tudnák tenni, akkor már 200 éve kiszûrték volna TF2-bõl az idlézést...

Bioshock Infinite kártyát keresek, cserébe tudok adni Chivalry, Prison Architect vagy Skyrim kártyát
grebber
Kaptam Bastion bónuszcsomagot,de nem rakja ki a piacra pedig elég jó ára van 😞 Mindegy alálöttem elég szépen reggelre csak elviszik.

Next PC upgrade: 2022

Nekem van egy olyan érzésem, hogy tuti. 30 percenként be kell lépni és megmozdulni a karakterrel különben semmit sem dob.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
4,5 óra Saints 3 = 0 kártya, szerintem már nézik hogy télleg játszik-e az ember...vagy nem tudom...
TBTPumpa
Pontosan milyen kártyákra van szükséged?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sziasztok! Akinek van kártyája ami nem kell neki az elküldené nekem? (legpuska) Esetleg cserébe van pár Dota 2-es item-em.

TBTPumpa
Steam Summer Sale kártyák összegyûjtve!
Köszönet mindenkinek, aki segített benne! <#worship><#worship><#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kekeN7
Nekem is van egy Kerbal Space Program, akit érdekel, ezen a néven megtalál steamen is, a leggyorsabb viszi...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Keresek: SS Bio.Inf és SS Skyrim.
Adok: SS Chivalry, SS Reus vagy SS Kerbal.

Szabi
van kerbalom 😊

"Nulla tenaci invia est via"

reus esett, 2 tomb raiderem van felesleges kerbal space programot keresek

tomb raider kártyát cserélnék reusra és kerbal space programra! nick: hmshunhunter111

Shep
Eladni eltudom de ha valaki ad érte olyat ami nincs még meg abból a szériából akkor elcserélem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!