3370
  • DarkSector
    Hivatalos adataimat adtam meg, többszáz vásárlás-eladás és eddig semmi.
  • genndy
    Nincs köze hozzá, mert nem szabadon elkölthető pénz, úgyis csak a Steamen vásárolhatod le.
    PH-n a Steam fórumban csaba951 hsz-eire keress rá, ő nagy piacos, ezzel meg pont a NAV-al kapcsolatban is volt megjegyzése.
  • Tinman #1729
    Köszi, akkor megadhatom a valós adataim... nav gond nem lehet ebből?

Mondjuk kemény 13 euro-t szedtem össze eddig, szóval remélem nem megyek a sittre.
  • genndy
    Amerikaiaknak van korlátozás, azért a kérdés. Tehát jobban is jársz a valódi adataiddal, különben nem piacozhatsz.
  • Tinman #1727
    Nem lesz baj, ha a RENDES HIVATALOS adataim itt megadom?

You have created 167 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.
  • MerlinW
    "Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?
    Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat. A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerűen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitűzőket készítenek. Ne feledj hetente belépni a Steambe, hogy jogosult maradj.

Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:
    10. szint: +20% gyakoriság
    20. szint: +40% gyakoriság
    30. szint: +60% gyakoriság
    40. szint: +80% gyakoriság
    50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
    Stb.."
  • wantonly
    Számold ki mennyit ér 3db kártya a csomagból. Általában kicsit drágábban el tudod adni, mintha kibontanád. Persze elméletileg lehet benne foil kártya is, amivel jól jársz, de nagyon ritka. Én még sose találtam benne.
  • totyak
    Ezeket a bónusz csomagokat megéri kibontani, vagy inkább egyben érdemes hagyni? Van kettő is.
  • DarkSector
    20-30 perc, de van mikor 1 óra. De nem kell 1 napot várni.
    Nekem esett már 15 percenként is.
  • IMYke2.0.0.0
    Megközelítőleg igen - de előfordult nem egyikünknek (főképp, a terheléses időszakban - Summer Sale alatt és után), hogy egy játék elindítását követően több órán keresztól nem adott kártyát; függetlenül attól, hogy a főmenü futott csak, vagy játszottunk a játékkal...
  • Anonymusx
    Biztos kérdezték már egy párszor, de a kártyákat milyen időközönként adja? Fél óránként ad egyet?
  • DarkSector
    Elméletben szinttől függ, csak sokan elfelejtik (nem te) HOGY A SZINTLÉPÉS NEM A GYAKORISÁGOT növelii, hanem a kapásnak az esélyét, vagyis nem ugyanaz a 2 dolog!!!!!!!!!!

példa:

lv10 10% hogy kapsz
    lv20 20% hogy kapsz tegyükfel hetente 500000 pack kerül kisorsolásra.

els héten....sorsol a rendszer, 10% hogy kapsz, és 90% hogy nem.
    második héten, ugyanez, vagyis lehet 2 hétig nem jön be a 10%-od, és nem kapsz semmit.

Míg sokan azt hiszik, hogy ha most kaptál 2 hetente, akkor 20 százalékkal 2x olyan hamar, holott nem.
  • w77d
    ne is akarj feljebb kerülni, ott már nem nagyon jár a cucc :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én épp ma kaptam egy Revenge of The Titans boostert.
    11. szintű vagyok csak.
  • w77d
    én már 33-as vagyok, ám eddig minél magasabb szintre kerültem, annál inkább nem dob boostert... lvl 11nél volt hogy 3-4 naponta kaptam, lvl 20 fölött meg egyszerűen megállt a dolog...
  • wesker24
    Jah nekem is a cél a 20-as szint elérése volt innentől kezdve már adok el minden kártyát ami csak esik !
  • genndy
    Amennyire az elején be voltam sózva ettől a kártyás dologtól, meg kitűzők, meg XP, annyira leszarom most már. A 21. szint megvan (a 20. volt a cél a booster miatt, de aztán a nyári Sale miatt összejött még egy szint), viszont abszolút nincs olyan játék amihez még kitűzőt akarnék craftolni. Ha jön egy booster, azt minél előbb adom el, illetve így szándékozok tenni az összes még bekerülő kártyával is.
    Szerencsére még mindig bőven van olyan aki megveszi, szóval kereslet az van :)
  • ratgab
  • lalakov
    Ha gondot okoz ennyi kártyát kitermelni, nyugodtan átadhatod a játékokat. :-P ;-)
  • ratgab
    Durva. Nekem is plusz 2 kártyás, így már csak 18 játékból kéne kikapni a kártyákat. XD
  • DarkSector
    :D
  • grebber
    Agyadba ott 0.01.
  • DarkSector
    1.5 euro, hogy an? :D 0.01 euro-t érnek a kártyák. :D
  • grebber
    Na most nézem csak ismét lett 4 kártyás cuccom :D

Empire Total War
    Rome Total War
    Ravaged
    Fairy Bloom Freesia

Újabb kb 1.5 euro! Lassan ,de biztos gyűlik a pénz!Már csak majd értelmes game kell nagyon alacsony áron
  • Rapid81
    A Ravaged is kártyás lett. Vagyis most már Zombie Apocalypse vagy miszösz...
  • DarkSector
    Halkan megjegyzem, MCPixel kártya nem kell valakinek?
    Másért cserébe?
  • DarkSector
    steam-en irj rám pls.
  • jetblack
    igen egy full
  • DarkSector
    Erősen csökken az ára, rizikós. :D
    de egye bassza, akkor 1 TR széria?
  • DarkSector
    pill megnézem
    :D
  • jetblack
    1 Full tr sett es a tied :)
  • DarkSector
    Nemtudom mit jelent, de annyi kártyát nem tudok adni. :D
  • jetblack
    Ez nalam 2.4 eurot jelent :P
  • DarkSector
    Nekem az euro mond valamit. :P
  • jetblack

Csak a kedvedert

• DarkSector
    Nekem euro van ezért kértem euro-t. :D

1.6 font = 2.23 euro....ebből - steam levonás, és - 20% azért választhatsz valamit. :D
  • jetblack
    1 font nalunk 1.39 euro de ha akarod lehet dollar 1 font 1.69 dollar :D es nekem steam dijjal szamol annyit a market
  • DarkSector
    PFFF. :D szar a kalkulátorod. :D
  • IMYke2.0.0.0
    16 euró. S még jól is jártál, na? :)
  • DarkSector
    1.6font?
    válts nekem euro-t, és vond le a steam jussát, és úgy tégy ajánlatot pls. :D