Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben meglett :)

DarkSector
Vállveregetést. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha összerakok egy paklit azért mit kapok? :)

IMYke2.0.0.0
De ugye nem bántottalak meg? <#law>
A Grid 2 jutott eszembe ugyanis, amivel nyugodtan várhattál volna akár tavaszig is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FZoleee
Vettem egy szettet 0,14-es átlagáron, elég idegesítõ hajkurászni az olcsó kártyákat :D mind elviszik...
Tinman
Bezomány ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
jaja :D

DarkSector
Basszameg ha frissitek már 5-6 eladva szöveg minden frissitésre. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem feltétlenül: ilyenkor lépnek képbe azok, akik nem néznek az árakra, csak kattintanak "nekem kell ez a játék, mindenáron" emberkék... (minden sértõ szándék nélkül) ismerõs, nem? <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
viszont az is igaz, hogy hiába mennek fel a kártyák árai, a játékok árai is visszamennek az egekbe és akkor ugyanott vagyunk :D

SzirmosSzisza
Legyen igazatok, nekem is jól jönne a pénz :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
Nem hiszem. Sokan lesznek még akik sale után kapnak kedvet és ott már csak egész magas áron lesznek kártyák mivel egyre és egyre kevesebb van.

IMYke2.0.0.0
Ha megrohad, így jártunk - ingyen jöttek.

w77d
azért mindennek van határa apci XD

SzirmosSzisza
Vagy nem. Van még harmad millió. Akinek kellett már megvette, többi meg megrohad rajtunk.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Teljesen sorom van :-)

Skyrim Legendary-ért vihetõ <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
1-2 óra alatt dupláján a sale kártyák ára!! bevásároltam párat, megy ez még az egekbe 1-2 nappal sale után!

- Skyrim
- Torchlight II
- Prison Architect

- Football Manager 2013
- Kerbal Space Program
- Tomb Raider
Tinman
Kerbalt 0.2 alatt már nem lehet venni, Skyrim 0.23 Tomb Raider szintén 0.2, etc.

Megy ez szépen felfelé... lesz itt hamarosan, 0.4-es ár is, az meg már igen finom lesz.

IMYke2.0.0.0
Ezzel a tempóval is van még 3-4 napod az eladásra.
De, több lesz az annál.
Én például pénteken, vagy szombaton teszem fel a kártyáimat a piacra.

Szépen lassan mennek fel az árak :)

SzirmosSzisza
Hát, ez így akkor nem lesz akkor üzlet.

FZoleee
Fogynak a Summer Sale kártyák a piacról...
13.24: 366.649 db
17.07: 349.138 db
Rapid81
Worms-höz keresek Team és Scout kártyákat. Háttereket tudok adni cserébe. :)

- Combine Technology
- Clots
- Join Mental Posters
- Summer Getaway Postcards - Skyrim
- Summer Getaway Chivalry
- Around Every Corner

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A Summer-es kártyákat meddig lehet használni? Mert gondoltam várok az eladásukkal egy darabig, mert kirakni már úgysem tudom szóval...

Én is játszottam közben. Még mindig szórakoztató kis cucc.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Én a Killing Floor kártyákkal voltam így, nyomtam neki az f5-öt, amíg 0,09, vagy 0,10-es kártya ár nem jött ki.<#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wantonly
Awesomenauts 7 óra alatt dobta ki a kártyáit, pedig játszottam is közben (amúgy nem is rossz). Ez 1 kártya/óra.
hello,dead islandos kártyái vannak valakinek? tudok adni logan,meg royal palm resort kártyát vmi másért,meg van 3 awesomenautsos kártyám ami nem kell
Rapid81
Tessék már megérteni, hogy EZ EDDIG IS ÍGY VOLT...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Nyilván nem, de ki és hogyan tudná ellenõrizni?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
és ez engedett alkalmazás?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Summer az nem sammer.
Igen, biztos lehetsz benne hogy aki nagyüzemben vesz kártyákat, az valami scriptet használ. Ember nincs aki ilyen gyorsan tud reagálni.

RoboKutya78
Gondoltam bedobok pár sammer karit hogy legyen valamim.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Hát ezt nem hiszem el a sammer kártyák csak úgy lopkodják.
Mi a fene van valami auto collekt progi a steam piachoz? Lefrissítem az aktuális kártya piacát és még be se tette az ipse a kártyáját 0.12 euért és a frissítésem pillanatában már eladva egy jó ajánlat nem marad bent egy másodpercre se.

genndy
Ha csak úgy megnézed a piacot, akkor tényleg alacsonyabb. Ha venni akarsz, akkor már tényleg csak a magasabb árúakat látod.

Tinman
Vegyél egyet meglátod :-)

Lesz az még több is ahogy elkezd fogyni,igaz idõ kell hozzá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SzirmosSzisza
De megvenni nem tudod, mert instant megveszik :)

Rapid81
Érdekes, hogy nekem még mindig 0.11-1.14-ek az árak. nem tudom te mit nézel...

Tinman
Lehetsz murva gyors, ha a legalacsonyabb ár 0.16.

RoboKutya78
Ez az mcpixel elmebaj 13 kártya. vao.gondoltam ha már ingyé vettem kirakom.

RoboKutya78
köszi

Rapid81
Tegnap, tegnap elõtt addig küzdöttem, hogy sikerült 0,09-ért is vennem, csak murva gyorsnak kell lenned... Azt értsétek már meg, hogy a sale kezdete óta nehéz SS karit venni, mert pörög, mint állat...

Tinman
Na vegyél egyet 0.14-ért ;-)

Rapid81
Ugyanúgy 0,1-0,14 között mozog az összes SS kari, mint a sale kezdete óta folyamatosan...

Maak
Summer Getaway ---> csak most
tobbi kartya ---> marad

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
A kártyázás most már állandó (a béta már a SSS elõtt elkezdõdött).
Csak nyári kártyákat nem kapsz már idén újakat.

SzirmosSzisza
Állandó.

RoboKutya78
Kérdés.
Nem vagyok tisztába összezavart valami.
Ezt a kártyagyûjtögetõ bulit csak a nyári vásár idejére aktiválták vagy állandó esemény lesz a steamen?