3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1771 No Time to Explain Booster pack. XD -
#1770 serious sam 3 bfe steam giftemtol megvalnek akit erdekel jelezze par kartya kell csak erte xD -
#1769 1 euro-t már nem adnak lapjáért, de 0.3-at kaptam 1 lapért. :D -
#1768 Remélem FOIL is lesz. :D -
#1767 Hát nemtudom, de 1 kártya már elment ennyiért, 1 euro-ért, az tuti, mert azt láttam. :D
Nekem most fog esni az első lap. :D -
#1766 Megveszik tőled ennyiért irigyek leszünk :D -
#1765 -
#1764 Black Ops 2-nek a Zombie része is kártyás lett!!!!!!!! -
#1763 Még csak az első várost csináltam meg, de akkor odafigyelek, hogy elég időm legyen játszani, köszi. :) -
#1762 Az Anomaly egy nagyon jó játék lenne, ha a mentésrendszert nem baszták volna el ennyire irdatlanul. 1 pálya sokszor több óra és hiába van checkpoint, ha kilépsz, akkor elölről kell kezdeni a pályát. -
#1761 El lennék én egyedül is az SG.hu fórumában... -
#1760 De akkor hol panaszkodnál a dupla kártyáid miatt? -
#1759 Neked nem kurvára mindegy, hogy miért írom be?
Hihetetlen, komolyan IQ-hoz kötném a regisztrálási lehetőséget az SG.hu-ra...
-
#1758 Nem szemétségből, de nem kurvára mindegy? 0 kitűzőt kraftoltál és úgyis eladod őket. -
#1757 A változatosság kedvéért a Hamilton's Great Adventure a 4-ből 3 egyformát dobott (The Infamous Grouse).
-
#1756 Ha jó áron el lehet őket adni, akkor nem gond. ;-)
Anomaly Warzone Earth, nem is tudtam hogy megvan ez a játék nekem. :-D És nem is rossz. Már csak azt kell megvárnom, hogy kicsit menjen fel a kártyák ára. -
#1755 Egyebassza, de legalább fóliás lett volna! :D -
#1754 Ne sírjatok, nektek legalább van mit kicsomagolni :) -
#1753 ó hányszor jártam már így... egyet be is linkeltem ide, de azóta még 4 vagy 5 alkalommal ugyan ez volt... -
#1752 Booster Pack kicsomagolás...
-
#1751 Super Sanctum TD
Hamilton's Great Adventure -
#1750 én Dark Sector-t várom.
Fóliást tolok belé. -
#1749 Anomaly Warzone Earth kartyas lett, meg gondolom akkor meg lesz par. -
#1748 Naja, nekem sem volt szerencsém sose. -
#1747 Jah, heti ket lada es ket skin eshet. Ladabol sem tuti, hogy draga cucc fog esni.Szerencsed volt a nyitassal, grat. -
#1746 Dota 2-t nem tudom, de TF2-ben csak úgy dobál. Nem kell kör végét megvárni. -
#1745 Competitiven majdnem minden meccs végén add, többinél nem tudom, talán még arms race.
Az, hogy ki mit kap és hogy kap-e, az teljesen véletlenszerű, ugyanúgy működik mint Dota2ben és TF2ben. -
#1744 Én most toltam le 10+ meccset, aztán mindenki kapott valamit, csak én nem, pedig voltam első is. -
#1743 Én játszottam pár meccset a múltkor, de semmit se adott. Mindegy mit játszom? -
#1742 Úristen!!!
[az árnak] -
#1741 Meccs végén kapod a skint vagy ládát, ládához kulcsot marketböl veszel(~2euró). Ebből esnek drága cuccok.
Mondjuk most kezdenek helyre állni az árak, eddig a láda drágább volt mint a kulcs maga) -
#1740 És hogyan szerzel benne cuccokat? -
#1739 Kicsi OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Steamnek most CS:GOból jönnek nagy összegek.(20euróért adtam egy el egy SKIN-t, többért mennek mint az alap játék!!!) -
#1738 Bocsánat a szóismétlésért [dolog]. -
#1737 Igen, közgazdasági szempontból önfenntartó a dolog, csak hosszú távon nem tűnik életképesnek a dolog, ha nem teszik kihagyhatatlanná - ez alatt azt értem, hogy rá is veszik a játékost, hogy 1 mp-nél többet vesződjön a Piacon - a dolgot.
Az nem segít a helyzeten, ha 10-ből 8 játék kártyákat kap a jövőben.
Szerintem. -
ratgab #1736 Napi szinten is elég sok kártya cserél gazdát, csak már nem akkora újdonság a dolog. Olcsó árak miatt talán most többet keresnek rajta mint korábban. -
#1735 Ha nem nyúl bele mesterségesen gerjesztve a dolgot, akkor a STEAM valóban elfelejtheti szépen ezt a plusz anyagi forrást... -
#1734 De jöttek múlt héten is, csak egyik sincs meg nekünk. :) -
#1733 szerintem az egész kártyás rendszernek meg vannak számlálva a napjai... -
#1732 Nem jönnek új kártyás játékok? :(