Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
nekem jöhet, tototto az accom 😊

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Amúgy én nem nagyon játszottam az 1-gyel, de a 2-be be lett rakva az összes pályája, szal, ha nem csak kártyázni akartok, szerintem érdemesebb azzal játszani 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
A képem jobb szélén látszik, hogy haladtam elõre a pontokkal - elsõre én sem voltam valami sikeres benne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
1242. vagyok? Le vagyok maradva. 😊
SzirmosSzisza
Azt hittem 2-rõl beszéltek 😊

Ott így van.

IMYke2.0.0.0
Én egy Leaderboards-ot látok a játékban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Eszembe jutott!!! XD Sexxonix! <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Melyiken? Frissítés után szerintem elég bugyuta lett ez a nehézségi szintekre lebontott :/

Amúgy én 9. vagyok a Hall of Fameben, szerintem ez van még a régi ranglista alapján van.

Rapid81
Anno játékteremben toltuk sokat ennek az elõdjét. Imádtuk. Meg utána volt PC-re amelyikben a csajokat kellett kirakosgatni, csak a neve nem jut eszembe. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
A 19. vagyok a ranglistán.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ annyira könnyû volt, hogy amikor játszottam benne voltam a világranglista elsõ 10 helyezettjében - most már talán csak az elsõ 20-ban.
Ja, és az az egyetlen kimaxolt játékom, achievement szempontból 😊

wantonly
Úgy emlékszem az elsõ rész nagyon rövid volt, még be sem melegedtem, már vége. 😊
wantonly
Nekem a Beat Hazard-ból esett egy foil, de mivel nem veszik, a sok észlény egy pillanat alatt leviszi az árát.
grebber
Az elsõ gyerekjáték volt.A második már húzósabb.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Szerintem most rá fogom szánni magam a Fortix-ok kimaxolására. Az elsõ rész már majdnem megvan, a másodikat alapból impossible nehézségen kezdtem és több, mint fele készen van perfectre. 😊

wesker24
Grat Mázlista 😄
BoneDragon
Fortixból elsõ kártya: Black dragon (fóliás) <#law>

IMYke2.0.0.0
A következõk megvannak:

Beat Hazard
Defend Grid: The Awakening
Fortix
Fortix 2
Krater
Sol Survivor

Tinman
Csak 9 van meg :-((((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Háháhá!
EGYIK sincs meg <#zavart1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szabi
nem vagyok játékhalmozó, ha valami nem érdekel, akkor 1euróért se érdekel 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Pedig par humble bundle-os volt :p

Szabi
egyik sincs meg <#eljen>

wantonly
Ejha, szép lista.

Nekem 5 van meg, kisebb játékok, végre nem egyenként 20GB-os gémeket kell letölteni fél euro miatt. Bár most lenullázódtam a walletten, mert megvettem a Giana Sisters-t.
grebber
Naná kártyára nem költünk ez kõbe van vésve!Ez a kártyás cucc azért jött létre engem eltartsanak játékilag ennyi!

Rapid81
Az a 10-20 cent borzasztó nagy áldozat ám... A gatyád is rá fog menni... <#zavart2>

grebber
Az a baj sok a gyökér a piacon ahogy korábban már volt említve!
Alig van kint kártya látja a hülyéje is erre olyan szinte alá rakja az árat azt utána meg jön a sok birka és szintén 😞

Na ezért nincs értéke a kártyáknak 😞

grebber
Oké de akkor az eladási árukat te pengessed ki nekem😄
Csakis eladni semmi mást, lassan itt a winter sale kell a della!

Rapid81
A Fortix és Fortix 2 kitûzõit minden magyarnak kötelezõ kirakni. <#awink> Legalább a magyar fejlesztõket segítsük már, ha lehet. <#nevetes1>

FZoleee
Nekem meg 3... 😄D
grebber
Nekem csak 12 van meg 😞

Rapid81
Egy pár azért megvan. 😊

BIT.TRIP RUNNER
Anna
Beat Hazard
Dark Fall: Lost Souls
Day of Defeat: Source
Fortix
Fortix 2
Nuclear Dawn
Sol Survivor
Space Pirates and Zombies

wesker24
Aha ami fel van sorolva az mind Új kártya !
DarkSector
Üj kártyák?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
lol, megnéztem mennyi kell Fortix 2-höz (5 amúgy), aztán nézem, hogy két fajta nyári jelvényem is van, esett valamikor egy foil 😄 (2.55-ért megy most marketen, szal yay)

Zomil
Belegondolni is szörnyü, hogy mennyi hely/idö kell ahhoz hogy ezeket kitermeljem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Egyrészt Fortix \o/ másrészt fuuuuck, elfelejtettem Postal 2-t megvenni 😄

Zomil
Az igen!!

BIT.TRIP RUNNER
Anna
Beat Hazard
Call of Juarez Gunslinger
Cherry Tree High Comedy Club
DLC Quest
Dark Fall: Lost Souls
Day of Defeat: Source
Divinity: Dragon Commander
Ether Vapor Remaster
Eversion
Expeditions: Conquistador
FLY’N
Fortix
Fortix 2
King’s Bounty: Warriors of the North
Krater
Magical Diary
Mount & Blade
Noitu Love 2 Devolution
Nuclear Dawn
POSTAL 2 Complete
Retro/Grade
Retrovirus
Retro City Rampage
Rush Bros
Secret of the Magic Crystal
Skyward Collapse
Sol Survivor
Soldier Front 2
Space Pirates and Zombies

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
<#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tototto
köszönöm szépen, meg is van a craft, eredmény: katt <#wave>

tototto
jaja summer sales kellene tototto néven vagyok steamen

TBTPumpa
Summer Sale kártyából kell Dead Island? Mert olyat tudok adni, de tényleges Dead Island kártyám nincs.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tototto
Tudna valaki segiteni, dead island kártya kéne, már csak az hiányzik elsõ körben az elsõ paklimhoz, amikbõl tudnék cserélni érte: reus, kerbal, chivalry?

Rapid81
Senki?

Bizony. Azzal borzalmasan melléfogtál. Szerintem fogd rá, hogy be voltál rúgva kevesebb oltást kapsz majd. <#lookaround>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
én ezért vettem csak alapjátékot (megjelenés napján olcsobban mint amennyi most akcijósan volt) és headstart dlc-t (az olcsóbb tuning miatt) 😄

w77d
dehogy bántottál... kellett és kész XD mondjuk azóta felemás érzelmeim vannak mert jó játék, de DLC-kel együtt 13 ezret közel nem ért 😄

Tinman
Kitûzõt, tapasztalati pontot és vagy hátteret vagy vitrines témát vagy chat ikont, ritkán kupont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.