3370
  • Rapid81
    No Time to Explain Booster pack. XD
  • jetblack
    serious sam 3 bfe steam giftemtol megvalnek akit erdekel jelezze par kartya kell csak erte xD
  • DarkSector
    1 euro-t már nem adnak lapjáért, de 0.3-at kaptam 1 lapért. :D
  • DarkSector
    Remélem FOIL is lesz. :D
  • DarkSector
    Hát nemtudom, de 1 kártya már elment ennyiért, 1 euro-ért, az tuti, mert azt láttam. :D

Nekem most fog esni az első lap. :D
  • SzirmosSzisza
    Megveszik tőled ennyiért irigyek leszünk :D
  • DarkSector
  • DarkSector
    Black Ops 2-nek a Zombie része is kártyás lett!!!!!!!!
  • lalakov
    Még csak az első várost csináltam meg, de akkor odafigyelek, hogy elég időm legyen játszani, köszi. :)
  • Rapid81
    Az Anomaly egy nagyon jó játék lenne, ha a mentésrendszert nem baszták volna el ennyire irdatlanul. 1 pálya sokszor több óra és hiába van checkpoint, ha kilépsz, akkor elölről kell kezdeni a pályát.
  • IMYke2.0.0.0
    El lennék én egyedül is az SG.hu fórumában...
  • SzirmosSzisza
    De akkor hol panaszkodnál a dupla kártyáid miatt?
  • IMYke2.0.0.0
    Neked nem kurvára mindegy, hogy miért írom be?
    Hihetetlen, komolyan IQ-hoz kötném a regisztrálási lehetőséget az SG.hu-ra...
  • SzirmosSzisza
    Nem szemétségből, de nem kurvára mindegy? 0 kitűzőt kraftoltál és úgyis eladod őket.
  • IMYke2.0.0.0
    A változatosság kedvéért a Hamilton's Great Adventure a 4-ből 3 egyformát dobott (The Infamous Grouse).
  • lalakov
    Ha jó áron el lehet őket adni, akkor nem gond. ;-)

Anomaly Warzone Earth, nem is tudtam hogy megvan ez a játék nekem. :-D És nem is rossz. Már csak azt kell megvárnom, hogy kicsit menjen fel a kártyák ára.
  • DarkSector
    Egyebassza, de legalább fóliás lett volna! :D
  • Shep
    Ne sírjatok, nektek legalább van mit kicsomagolni :)
  • w77d
    ó hányszor jártam már így... egyet be is linkeltem ide, de azóta még 4 vagy 5 alkalommal ugyan ez volt...
  • IMYke2.0.0.0
    Booster Pack kicsomagolás...
  • Rapid81
    Super Sanctum TD
    Hamilton's Great Adventure
  • DarkSector
    én Dark Sector-t várom.
    Fóliást tolok belé.
  • Maak
    Anomaly Warzone Earth kartyas lett, meg gondolom akkor meg lesz par.
  • wantonly
    Naja, nekem sem volt szerencsém sose.
  • Maak
    Jah, heti ket lada es ket skin eshet. Ladabol sem tuti, hogy draga cucc fog esni.Szerencsed volt a nyitassal, grat.
  • Rapid81
    Dota 2-t nem tudom, de TF2-ben csak úgy dobál. Nem kell kör végét megvárni.
  • Panzeradler #1745
    Competitiven majdnem minden meccs végén add, többinél nem tudom, talán még arms race.

Az, hogy ki mit kap és hogy kap-e, az teljesen véletlenszerű, ugyanúgy működik mint Dota2ben és TF2ben.
  • Rapid81
    Én most toltam le 10+ meccset, aztán mindenki kapott valamit, csak én nem, pedig voltam első is.
  • wantonly
    Én játszottam pár meccset a múltkor, de semmit se adott. Mindegy mit játszom?
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen!!!
    [az árnak]
  • Panzeradler #1741
    Meccs végén kapod a skint vagy ládát, ládához kulcsot marketböl veszel(~2euró). Ebből esnek drága cuccok.
    Mondjuk most kezdenek helyre állni az árak, eddig a láda drágább volt mint a kulcs maga)
  • Rapid81
    És hogyan szerzel benne cuccokat?
  • Panzeradler #1739
    Kicsi OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Steamnek most CS:GOból jönnek nagy összegek.(20euróért adtam egy el egy SKIN-t, többért mennek mint az alap játék!!!)
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánat a szóismétlésért [dolog].
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, közgazdasági szempontból önfenntartó a dolog, csak hosszú távon nem tűnik életképesnek a dolog, ha nem teszik kihagyhatatlanná - ez alatt azt értem, hogy rá is veszik a játékost, hogy 1 mp-nél többet vesződjön a Piacon - a dolgot.
    Az nem segít a helyzeten, ha 10-ből 8 játék kártyákat kap a jövőben.
    Szerintem.
  • ratgab
    Napi szinten is elég sok kártya cserél gazdát, csak már nem akkora újdonság a dolog. Olcsó árak miatt talán most többet keresnek rajta mint korábban.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem nyúl bele mesterségesen gerjesztve a dolgot, akkor a STEAM valóban elfelejtheti szépen ezt a plusz anyagi forrást...
  • Rapid81
    De jöttek múlt héten is, csak egyik sincs meg nekünk. :)
  • w77d
    szerintem az egész kártyás rendszernek meg vannak számlálva a napjai...
  • lalakov
    Nem jönnek új kártyás játékok? :(