Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hátter 1 az 1 ami miatt 3-ra redukálódik.

A Warframe egy fizetõs szar, amibõl a kártyák miatt erõsen fizetni kell más értéket képvisel.
Sima játékoknál más a helyzet a kutya is meg tudja venni a legtöbbet pár dollárért, de sebaj.

mint írtam x kártyából y- mennyiséget talán el lehet adni, ahány 10000 kártya van oszd el azokkal amennyit eladnak 2 euro felett.

Persze tudni kellene mennyi ebbõl a wallet küldés egymásnak

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Elõször is csupán egyetlen hátteret raktam be. Másodszor meg semmilyen ingyenes játékot nem említettél egy szóval sem... Kártyákról volt szó, úgy általában. Keresgess a karik között. Több ilyen is van. Nem fogom egytõl-egyig mindet belinkelni neked. Egyáltalán nem ritka az 5+ ojrós kártya a fóliások között, és viszik is...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hátteret ne keverd ide.

Kártyákról beszéltem, és ebbõl 2 kártya fizetõs játékból van.
Ez aztán a bizonyíték, de igazad van mert nem mondtam hogy a fizetgetõs FTP-eknél más a helyzet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ja, persze. Már megint félretájékoztatsz itt mindenkit, ahogy szoktad. Igenis viszik az 1-2-5 euró feletti kártyákat, háttereket, meg mindent is.

- Példa 1
- Példa 2
- Példa 3
- Példa 4

Kérsz még? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Mikor csatlakoztál a bizniszbe?
1 órája?

Már vagy 4 hete nem vesznek 1 euro felett semmit, az egy dolog ki mennyiért árulja, a vásárlók tudják hogy minden szépen lemegy, 10000 kártyából 1-2 darab ha vletlen elkel 2 euro vagy a felett.

SzirmosSzisza
Gondolom azért nyomták le :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Mai szerencsés fortix kártyából se lesz semmi. 7-ért árultuk, erre mire hazajövök a sok szerencsétlen lenyomta 3,5 euróra... Levittem én is, de igy se viszik, remek. 😞

Rapid81
Esett egy ilyen:
Allied Sniper (Foil)

ZSÍROSBÖDÖN! XD

Defense Grid 5 kártyából 4 egyforma <#falbav>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

bosco05
nekem eddig mindent dobott menübõl 😊 és max 2 óra alatt
wantonly
Ezért mondom, hogy játszani kell. Ha úgyhagyod és elmész melózni, lehet nem is esik kártya mire hazaérsz.
w77d
Na jó, de sleeping dogs 8 órát ment a háttérben és nullát dobott 😄 Teljesítettem az elsõ pályát a végén és egybõl megjött az elsõ...

bosco05
nekem a sleeping dogs nagyjából 5 perc alatt dobta ki az összeset 😄 azóta egyébként állítottak a játékokon, mindegyik lassabban dob mint a kártyás móka elején
wantonly
Az elsõ kártya mindig hamar esik. A köztesek változó, az utolsó pedig örökkévalóság. 😊
w77d
játéka válogatja... a bit trip runnert 15 perce futtatom a háttérben és éppen most pottyant le egy kártya. A Sleeping Dogs viszont nem hajlandó így adni...

wantonly
Naja, csak most már nem olyan egyszerû. Ha a menüben hagyom és hozzá se nyúlok, órákig nem dob kártyákat. Ha játszom, akkor viszonylag normális idõközönként dobál.
w77d
én is játszok persze, de mire a legutolsó is sorra kerülne, már talán nincs is kártyás rendszer 😄

grebber
1-2 game-be azért belejátszok milyenek ha már megvettem és nem is rosszak<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

w77d
hát jah... lehet az lesz, hogy minden reggel mikor elindulok munkába 2-3 játékot kirakok a háttérbe aztán hazaérve már csak kaszírozok 😄

IMYke2.0.0.0
Híííínnye! Abból komoly suskát akaszthatsz már, nem azonnal, hanem kivárásos alapon!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
én is összeszámoltam, 143 kártyát tudok még kifarmolni... lehet neki kéne állni basszus 😄

IMYke2.0.0.0
Beat Hazard mellett Bioshock Infinite-ot futtattam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Ma beléptem Steamre, napok óta elõször és az fogadott, hogy van valami a tárolómban. Megnéztem és a Fairie solitaire 3 kártyás csomagja vagy mi a fene volt, meg egy -10% Toki Tori 2 kupon. Ez a kártyás cucc mire jó? Ugyan azt tudja, mint, ha a játékból kapnék 3 kártyát? Hogyan kaphatok még ilyeneket? Csak olyan játék után kaphatok, amibõl már kiszedtem a kártyákat (mert ebbõl a solitaire-bõl pont kiszedtem korábban, meg még a Portal2-bõl is). Akkor Portal-ból is kapok majd, vagy random bármilyen kártyás játék pakkja jöhet? Köszönöm

genndy
Hehe. Elindítottam a DoD:S-t, hogy jöjjenek belõle a kártyák, aztán el is felejtettem hogy megy és simán ráindítottam a Skyrimet. Nem nagyon vettem észre hogy a DoD:S belassította a gépet... <#zavart1>
Viszont szépen kiesett belõle az összes kártya amíg kalandoztam 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Jelen állás szerint, még 61 kártyát tudok ill. tudnék begyûjteni 😊

SzirmosSzisza
Cserélnék Fortix 2 Orc Towert, másikra. (Xitrof megvan még)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Hát ezekután. 😄

Lottón gondolkodtál már? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Fejemet tettem volna rá hogy 500 hsz-ból 499 az hogy kinek hány játék van meg.

Most ezt úgy mondod, mintha én ezt nem tudnám. De azért a felsorolt listabeli játékok 4-5 humble bundle-ban voltak benne. Én vettem kb. 2-t. És ami megvan az sem abból van meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hülyén fogalmaztál, ráadásul elírás is volt benne! Így már értem. Amúgy a ma megjelentek mindenkinek megvannak, csak annak nem akiket nem érdekelt a harácsolás. Szóval azzal nem szakítasz nagyot.

Azért 0,1 nem valami acélos, 0,4 körül már azt mondom oké. Én most tartalékolok.

Rapid81
Nem azt írtam, hogy 1 érdekelt belõle, de ha a 10 játékból 9 érdekelt, a 10. akkor is bekerült a Steamedre, ha nem akartad...

grebber
Mit nem értesz elemezzem neked?

Amikor volt a sale mindenki vette a kártyás szarokat csak mert kártyásak.És volt 26ezer millárd a piacon és a végén már égett a pofám hogy csak 0.04-ért tudom kirakni hogy el is vigyék.

Most meg simán elviszik õket 0.1x-ért is!

Remélem így már érted!

Jelentkezzen, aki érti most mit akart mondani Grebber! <#nemtudom>

Régebben se vettem meg ezeket, ha csak 1 játék érdekelt belõle, ha utánam dobták akkor sem. Utálom a felesleges "csak azért vettem meg a 10 játékot, mert 1 érdekelt belõle, a többi meg nem baj, ha ott rohad a steamen" játékokat.

grebber
Elég fasza így hogy nincsenek a game-el saleben alig vannak kártyák és nem 0.04-ért kell kiraknom.

Dõl a lé!!!!<#taps><#eljen>

genndy
Meg a Day of Defeat: Source is.

genndy
Ez azt hiszem még nem volt: PAYDAY: The Heist is kártyás lett (ezt azért tudom, mert megvan 😊 )

Rapid81
Régebben az összes Bundle csomaghoz 1 kód járt és vagy aktiváltad mindet vagy egyiket sem. Az, hogy most már játékonként jár 1 kód, már luxus.

Új kártyásokból csak 1 db van meg. Látszik azért ki a játékhalmozó.... <#whatever>

Címkék: Cserélhetõ, Nem értékesíthetõ cserélhetõnek cserélhetõ annak érhet meg esetleg valamit aki pont ezt akarja megvenni... mindegy 30ig használható fel utánna gondolom törlõdik nekem biztos nem kell...
genndy
Kupon szerintem nem is cserélhetõ (nem biztos).

wesker24
Vagyis a kupon semmit se ér nincsen értéke még a Kártyák is többet érnek nála !
és ez mit takar...? bocs ha hülyének tûnök.. jól látjátok ez nekem új
IMYke2.0.0.0
Ennek az engedménynek nincs önálló vásárlási értéke.

mondjuk ha kártyára cserélném hány kártyát kérhetnék érte? 22ajro a játék ha jól láttam
wesker24
Odaadhatod valaki másnak ha nem kell vagy levásárolhatod ennyi !
craftoltam egy torchligt paklit... és kaptam egy 50%-os Frozen Synapse kupont azzal mit csinálhatok azon kivül hogy levásárolhatom?
tototto
<#wave>

NEOreg3
<#worship>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(