Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Nezd meg az arat marketen, ha a harom kartya kulon kevesebb mint a pack akkor egyben adod el, ha tobb akkor bontsd ki.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kill3r21
ilyet kaptam most
Strike Suit Infinity Bónuszcsomag
érdemes kibontani, vagy egyben eladni?
DarkSector
A többiek megmondták hogy én vagyok a hülye, ez azért van. A rendszer tökéletes.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Pont akartam irni, hogy minden dupla piaccal rendelkezik, es nem duplazva van hanem ket kulon "topik" van mindenre, kulon arakkal.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Valami gebasz van a piaccal, az tuti...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nem vágjátok, nembaj nem lepõdök meg.

Úgy tûnik csak nekem volt eddig az hogy külön kategóriák voltak, végülis igazad van nem tudok keresni, ha beirom hogy stalker, akkor ha nem jön be semmi akkor én vagyok a hülye, ha meg feldobom piacra és a listán rányomok a termék nevére és ezt kapom a képen ez rendben van.
Oks nincs több kérdésem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Ez a kártya neve, attól még, hogy nem tudod használni a keresõt nem az a szar. De beírod, hogy Stalker Card és csak kártyát kapsz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Ja hogy ez normális hogy a háttérkép meg a kártya egybe van (ráadásul nem is egy játékból!!!)? oh akkor én vagyok lemaradva.
Stalker-re keresve meg be sem jön semmi.

Gut, tudtam hogy szar a rendszer de ez nem tünt eddig fel.

wesker24
Mégis mit vártál ez van ugyse tudsz mit tenni ellene !
DarkSector
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

DarkSector
ezmijaszösz?

SzirmosSzisza
rng

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Érdekes egybeesés, elinditottam 5-6 játékot, egy ideig adta a kártyákat utána meg baszott adni, most kb 1 orája semmi, szerintem ez kavar be.

w77d
mert?

SzirmosSzisza
És nézni kell vagy mi ? 😄

DarkSector
Mér sejtem miért ad sok embernek kurvaritkán kártyákat a steam...

IMYke2.0.0.0
Nekem tényleg egyik sincs meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Indie Game: The Movie is kártyás lett! Az viszont megvan! 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egy sincs meg. 😞

IMYke2.0.0.0
Új kártyák:

Call of Juarez
PAYDAY: The Heist
Ittle Dew
Lunar Flight
La-Mulana

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Új játékok:
Call of Juarez
PAYDAY: The Heist
Ittle Dew
Lunar Flight
La-Mulana
genndy
Ez nem teljesen igaz, bonyolultabb a képlet:
1-4 games:
100xp +5xp per game;
Edit: Some have brought up that this may be incorrect. I need more data to confirm;

5-9 games:
100xp +5xp per game;

10-24 games:
150xp +3.33xp per game above 10.
Or, 116.66xp +3.33xp per game.
This one was a bit tricky, I could find out the slope is of 3.33 but it didn't make sense 10 games being 150xp, eventually it got cracked so a complete formula would be:
Y = 10x/3 + 350/3, Y being total xp, x being number of games owned;

25-49 games:
150xp + 2xp per game (Y = 2x + 150, Y being total xp, x being number of games owned);

50-99 games:
175xp + 1.5xp per game (Y = 3x/2 + 175, Y being total xp, x being number of games owned);

100-249 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);

250-499 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);

500-999 games:
I could not calculate a decent formula. Have a decent pool sample that should have been enough. Seems like the formula is more complex, decreasing base amount of xp and increasing xp per game?
Edit: Seems to be another odd case. Again, need more data to confirm, try out the following formula and see if it fits (Spoilers: It probably won't):
Y = 3x/4 + 967/4, Y being total xp, x being number of games owned.

1000-1999 games:
1xp per game. Base xp seems to be gone, straigthforward maths 1:1 game/xp ratio.

2000+ games:
1xp per game as previous tier.

forrás

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Nem, játékvásárlással is. Meg ott van a Közösségi Kitûzõ.

wesker24
Aha Xp-t csak craftolással tudsz gyüjteni más hogy nem !
wantonly
Játékokkal is, bár 1 játék = 1 xp. 😊
w77d
xp-t gyûjteni csak a kártya kraftolásokkal lehet?

Hrisskar
Szépjónapot mindekinek!
Szeretném cserére bocsájtani az alábbi kártyáimat:

Bit.Trip Runner:
(1) Radbot
(2) Junior Mechkin

Brütal Legend:
(1) Bear Trap Mouth
(1) Eddie Riggs

Psychonauts:
(1) Velvitopia Villians
(1) Crispin Whytehead
(2) Edgar
(1) Milk Man

Saints Row: The Third:
(1) Nyte Blayde
(1) Pierce Washington
(2) Zimos

Serious Sam 3: BFE:
(1) Aurigan Cave Daemon
(1) Khnum
(1) Antaresian Spider
(1) Sirian Werebull

Kártyák közül a következõk érdekelnének:
Strike Suit Zero / Infinity (ebbõl jöhet bármi)
Bastion: The Distillery és The Windbags
Portal 2 (minden kártya jól jön)
Super Meat Boy: Super Meat Boy!, Epic Meat Man!, Retro Meat

Privátban megbeszéljük, ha esetleg felkeltetem volna valakinek az érdeklõdését.

genndy
Yep.

totyak
Ok, köszönöm. Már el is olvastam. Tehát random adja a kártyás játékok után, ha kiszedtem belõlük a kártyákat.

genndy
Ad, igen.
A másikra meg a bannerben lévõ linkeket olvasd el, sokkal világosabb lesz.

totyak
Killing Floor meg az Alan Wake úgy is ad kártyát, ha csak elindítom, de nem játszom velük? Illetve #1399-re lenne valakinek egy jó válasza?

Köszönöm

Hm, egy próbát megér: Summer Getaway Postcards - Prison Architect profile backgroundomat cserélném valami Torchlightosra vagy BioShock Infiniteesre. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

genndy
Nem mondtam hogy te voltál. 'rendezett', nem 'rendezted'
Te amúgy se tudod rendezni, az oldal rendezi magának. A nagy terhelés miatt most éppen rosszul, na bumm.

Rapid81
Sehogy nem szoktam rendezni. (Lehet rendezni?!) Alapállapotú az oldal és már nem töltõdik sehová. Nézd meg magad.

genndy
Mert éppen felkerülés szerint rendezett, és még nem futott le az ár szerint rendezés-script. Mondjuk.

Rapid81
Nem az a lényeg, hanem az, hogy a drágább elõrébb van, mint az olcsóbb. 😄

Random választott egyet a tök egyforma árazásúakból. Vagy okkal választotta pont az adott eladót.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ezt el tudná nekem valaki magyarázni? <#ijedt><#zavart2><#confused>

SzirmosSzisza
Ennek semmi köze a matekhoz, hanem szövegértés 😊

Rapid81
Ne akarj matekból érettségizni...
1126 a fóliás kártyák fajtái, nem darabszáma...
Az elsõ oldalon meg jelenleg 939db van, de BL2-ból kifejezetten és furcsamód sok a fóliás kártya. Többibõl 10-20 db van csak.

SzirmosSzisza
Vágod, hogy lehet alul lapozni? Elsõ 4 oldalon volt kb 3k 😄

bosco05
hát 9k-val arrébb
Jagged Alliance foil kártyám 3,5 euróért ment el pár hete, késõbb a Zack Zero foil kártyám (sale alatt vettem, szóval már bõven szaródott el a piac) 6,5 euróért ment el.

Most hülyeséget beszélsz konkrétan. Van aminek jobb az ára, másoknak kevésbé. Sima kártyát eladni1 euró felett már szép teljesítmény (amúgy Night of the Rabbit kártyáim mindegyik 1 euró körül kelt el), de a foil, booster, ritka háttér és smiley simán érhet többet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Az egészen messze van a 10k-tól, szvsz.

bosco05
konkrétan 1126 fóliás van épp most
SzirmosSzisza
Vicces, hogy mindketten általánosítotok, a 10 darabanyi játékból álló tapasztalatotok alapján. Az a pár 100 nem tudom honnan jött, de már itt az elsõ oldalon bõven több van és van még 112 😄

DarkSector
oks csináljatok amit akartok.

DarkSector
ez 1 darab.

mint írtam nem lehetetlen, csak kb ez olyan mint hogy a kártya boosterekben van foliás kártya, persze 1000 csomagból 1-be.

Rapid81
Továbbra is félrebeszélsz. ÖSSZESEN NINCS 10k fóliás kari a piacon, hantaboy... Pár 100 van az összes játék összes fóliását összeszámolva is... Tessék szétnézni, ne csak hantázni itt. Nem állt szándékomban 10-20 példát linkelni, de tényleg többet kellett volna, mert gondolhattam volna, hogy bele fogsz kötni.

Tinman
Faerie fóliást 2 nap alatt elvitték, 2.3-ért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.