3370
  • DarkSector
    akkor ott a problem. :D
  • wedge31
    Csak a directors kiadás lett kártyás.
  • DarkSector
    yooo mert nekem még nem jelzett a kitüzőknél. :)
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution.
  • DarkSector
    Yoooo

Deus Ex első része?
  • Prince23
    Deus Ex ma lett kártyás, és már 0.18 cent átlagban a kártya....

• DarkSector
    egyszerűen nem adnak ugye többet érte, ha annyira kelendő lenne simán megvennék a sok olcsó karit, és az ár feljebb menne, de nincs kereslet.
  • Prince23
    Nem sok értelme lesz a kártya rendszernek sok balfasz debil 0.80-nal meg 0.20-szal indítja a licitet....

Nincs erre vmi globális üzenet a debilek számára? hihetetlen mekkora gyökerek.
  • Maak
    Csak Risen 1 kartyara csereled? Ketto van nekem abbol ami neked kellene, de mivel meg mindig privat a raktarad ezert nem laszik mid van...tedd lathatova, only friend, es latni fogod ismeroseid kozul kinel lehet a kartya ami kell neked. Sot, ha offline is az illeto, tudsz neki kuldeni csereajanlatot. (nem okoskodas, csak hatha van akinek uj a dolog)
  • Tinman #2042
    Risen 1 kártyákat keresek:

[H]
    - Swamp 1 db.
    - Patty 1 db.

[W]
    - Harbour
    - Hero Walk
    - Inquisitor
    - Island
    - Running
    - The Don
  • Maak
    Shadow Warrior Classic Redux is kartyas.
  • wantonly
  • lalakov
    Szuper, végre olyan játékok amik megvannak. Mondjuk nem ma fogok játszani velük, de a listámon vannak. :-D
  • ratgab
    Ez király, egyik sincs meg...XD
  • IMYke2.0.0.0
    Ez király, köszi! :)
  • darkling
    Risen 1-2 is kártyás lett.
  • MaRee
    Rossz topik, törölhető, bocs.
  • MaRee
    Valaki segítene, hogy ez a steam trading hogy működik? Illetve mi alapján megy a cserebere, a játék ára? Nekem van egy Empire Total Warom illetve egy LEgends of Eisenwaldom, az utóbbit szeretném mondjuk egy War of the Roses-ra elcserélni, egy árban vannak.
  • DarkSector
    grat, mostnában olyan a fólia mint egy fehér kártya, izé fehér holló.
  • RatBaG #2032
    kissé váratlanul ért, hogy mai napon végre kiesett az első foil kártyám a shadow warriorból.
    nem is kellett sokat várni rá... pff.
  • otisz111
    90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 3: BFE

Ha valakit érdekel cserélném bármire, vagy valamire, de jöhet akármi is. Pl: cs:go camo, akár alap is!
  • DarkSector
    több account sok ingyenjáték, stb.
  • genndy
    Miért kéne több account? Megveszi a kártyákat és kész. Egyszerűbb, és semmivel se drágább mint ha több accountra megvett játékokból farmolná a kártyákat.
    Ráadásul ekkora szinttel naponta esnek neki a boosterek, lehet hogy még profitja is van rajta (bár nem hiszem hogy érdekelné).
    Vagy mire gondolsz a több accounttal?
  • DarkSector
    Hány accounttal nyomja?
  • w77d
    uhh ennek a beteg embernek szerintem már egy normál autó árába van a steames pályafutása...
  • DarkSector
    jah annyiért én is vennék
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    És akkor jön egy STEAM-es szakember, és véletlenül nyom egy Shift + Delete-t...
  • TBTPumpa
    Kitűzők listája
  • SzirmosSzisza
    "Fekete piacon" én 1.2 dolcsiért vettem anno :p
  • ratgab
    Lustaság fél egészség, viszont új infóknak mindig érdemes utánanézni.
  • gszp
    Na, így már értem. Elkényelmesedtem mostanában, lusta vagyok bárminek is utánaolvasni.
  • ratgab
    TF 2-ben vannak olyan ládák, amiket csak ezekkel lehet nyitni. És ott lehetnek ritka tárgyak. Aki komálja a TF2-t, annak ér ennyit 1-1 láda?
  • gszp
    Köszi. És akkor ennek tulajdonképpen mi az értelme? Van olyan hülye, aki megveszi mástól drágábban? Nem értem...
  • DarkSector
    ~1.75
  • Rapid81
    Nem dob. 2€-ért veheted a TF2 boltban.
  • gszp
    Lehet,hogy nem itt kéne megkérdeznem, de ezek a TF2 kulcsok, hogy működnek? Játszani is kell érte, vagy háttérben futtatva is adja a játék? Mivel ha jól hallottam, hivatalos fizetőeszköz lett, gondolom elég ritka. Köszi a választ!
  • Maak
    Batmanek kartyasak lettek es vegre az aa alatt nincs live.
  • Rapid81
    Az Enhanced Steam kiegészítő használatával azt raksz be háttérnek, amit csak akarsz és akik ugyanúgy Enhanced Steamet használnak, azok fogják is látni, bármit raktál ki.
  • wantonly
    Tesztoldal, ahol ki lehet próbálni, hogy mutatnak az egyes steam profil hátterek. Innen loptam.

• Maak
    En is igy oldottam meg legtobb jateknal.