3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2051 akkor ott a problem. :D -
#2050 Csak a directors kiadás lett kártyás. -
#2049 yooo mert nekem még nem jelzett a kitüzőknél. :) -
#2048 Deus Ex: Human Revolution. -
#2047 Yoooo
Deus Ex első része? -
#2046 Deus Ex ma lett kártyás, és már 0.18 cent átlagban a kártya....
-
#2045 egyszerűen nem adnak ugye többet érte, ha annyira kelendő lenne simán megvennék a sok olcsó karit, és az ár feljebb menne, de nincs kereslet. -
#2044 Nem sok értelme lesz a kártya rendszernek sok balfasz debil 0.80-nal meg 0.20-szal indítja a licitet....
Nincs erre vmi globális üzenet a debilek számára? hihetetlen mekkora gyökerek. -
#2043 Csak Risen 1 kartyara csereled? Ketto van nekem abbol ami neked kellene, de mivel meg mindig privat a raktarad ezert nem laszik mid van...tedd lathatova, only friend, es latni fogod ismeroseid kozul kinel lehet a kartya ami kell neked. Sot, ha offline is az illeto, tudsz neki kuldeni csereajanlatot. (nem okoskodas, csak hatha van akinek uj a dolog) -
#2042 Risen 1 kártyákat keresek:
[H]
- Swamp 1 db.
- Patty 1 db.
[W]
- Harbour
- Hero Walk
- Inquisitor
- Island
- Running
- The Don
-
#2041 Shadow Warrior Classic Redux is kartyas. -
#2040 -
#2039 Szuper, végre olyan játékok amik megvannak. Mondjuk nem ma fogok játszani velük, de a listámon vannak. :-D -
ratgab #2038 Ez király, egyik sincs meg...XD -
#2037 Ez király, köszi! :) -
darkling #2036 Risen 1-2 is kártyás lett. -
MaRee #2035 Rossz topik, törölhető, bocs. -
MaRee #2034 Valaki segítene, hogy ez a steam trading hogy működik? Illetve mi alapján megy a cserebere, a játék ára? Nekem van egy Empire Total Warom illetve egy LEgends of Eisenwaldom, az utóbbit szeretném mondjuk egy War of the Roses-ra elcserélni, egy árban vannak. -
#2033 grat, mostnában olyan a fólia mint egy fehér kártya, izé fehér holló. -
#2032 kissé váratlanul ért, hogy mai napon végre kiesett az első foil kártyám a shadow warriorból.
nem is kellett sokat várni rá... pff. -
#2031 90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 3: BFE
Ha valakit érdekel cserélném bármire, vagy valamire, de jöhet akármi is. Pl: cs:go camo, akár alap is! -
#2030 több account sok ingyenjáték, stb. -
#2029 Miért kéne több account? Megveszi a kártyákat és kész. Egyszerűbb, és semmivel se drágább mint ha több accountra megvett játékokból farmolná a kártyákat.
Ráadásul ekkora szinttel naponta esnek neki a boosterek, lehet hogy még profitja is van rajta (bár nem hiszem hogy érdekelné).
Vagy mire gondolsz a több accounttal? -
#2028 Hány accounttal nyomja? -
#2027 uhh ennek a beteg embernek szerintem már egy normál autó árába van a steames pályafutása... -
#2026 jah annyiért én is vennék
:D -
#2025 És akkor jön egy STEAM-es szakember, és véletlenül nyom egy Shift + Delete-t... -
#2024 Kitűzők listája -
#2023 "Fekete piacon" én 1.2 dolcsiért vettem anno :p -
ratgab #2022 Lustaság fél egészség, viszont új infóknak mindig érdemes utánanézni. -
gszp #2021 Na, így már értem. Elkényelmesedtem mostanában, lusta vagyok bárminek is utánaolvasni. -
ratgab #2020 TF 2-ben vannak olyan ládák, amiket csak ezekkel lehet nyitni. És ott lehetnek ritka tárgyak. Aki komálja a TF2-t, annak ér ennyit 1-1 láda? -
gszp #2019 Köszi. És akkor ennek tulajdonképpen mi az értelme? Van olyan hülye, aki megveszi mástól drágábban? Nem értem... -
#2018 ~1.75 -
#2017 Nem dob. 2€-ért veheted a TF2 boltban. -
gszp #2016 Lehet,hogy nem itt kéne megkérdeznem, de ezek a TF2 kulcsok, hogy működnek? Játszani is kell érte, vagy háttérben futtatva is adja a játék? Mivel ha jól hallottam, hivatalos fizetőeszköz lett, gondolom elég ritka. Köszi a választ! -
#2015 Batmanek kartyasak lettek es vegre az aa alatt nincs live. -
#2014 Az Enhanced Steam kiegészítő használatával azt raksz be háttérnek, amit csak akarsz és akik ugyanúgy Enhanced Steamet használnak, azok fogják is látni, bármit raktál ki. -
#2013 Tesztoldal, ahol ki lehet próbálni, hogy mutatnak az egyes steam profil hátterek. Innen loptam.
-
#2012 En is igy oldottam meg legtobb jateknal.