3370
  • A Kaszas
    hi

venni akartam 1 kártyát de hibát írt ki és nem sikerűlt. ez megszokott mostanába de a pénzt levette a szemét.ilyenkor mi van?
  • ratgab
    Utolsó nap 0,03-ra számíts!
  • Rapid81
    Ennél olcsóbbak (10-12 cent) már nem hinném, hogy lesznek.
  • SzirmosSzisza
    Remélem utolsó nap nagyon olcsók lesznek a kártyák, akkor lehet elnyomok majd párat :p
  • Rapid81
    Már eladtam 18 centért. :) Nem ér semmit, mert van belőle majdnem 100ezer már...
  • SzirmosSzisza
    Az a TF2 cucc kell? Ha nem akkor nem adod el? Kártyát, hátteret meg ilyen szarokat tudok adni érte.
  • Rapid81
    Na, kraftoltam egy hőgömböt. :)

Kaptam:
    ThePortable Smissmas Spirit Dispenser fenetuggyami
    Holiday Sale 2013 - Warframe háttér
    :cgpout: smájli

:)
  • lalakov
    Ez mindig nehéz kérdés, nincs jó választás. Egyszerűbb eladni és valószínűleg jobban is jársz, kivétel, ha fóliás van benne, de persze kicsi az esélye a fóliásnak.
  • gszp
    Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!

Tanácsot kérek: kaptam egy Knytt Underground Booster packet, ha jól láttam fél euróért megy. Bontsam fóliás reményében, vagy azonnal adjam el?
  • Lokker
    Nah, még 125 kártya van amit kiszedhetek. Valakit esetleg érdekel egybe mind? :D Persze korrekt ajánlatért cserébe. Annyi hogy engem kártya nem érdekel. Ha valakit érdekel akkor nekiállok kiszedni.
  • Lokker
    Köszi! :)
  • SzirmosSzisza
    Neved / Badges a kliensben és ha azt írja nem dob már többet akkor kiszedted :)
  • Scooter
    A Holiday Sale 2013, Snow Globe #8-ból van 1 fölös kártyám. Kéne 2,4,5 vagy 6-os (imperium2 néven vagyok).
  • Lokker
    Azt meg lehet nézni, hogy melyik játékból szedtem már ki kártyákat?
  • otisz111
    The Binding of Isaac Fóliás Játékkártya
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá - karácsonyi "Risen 2 - Dark Waters Bónuszcsomagot" kaptam :)
  • SzirmosSzisza
    Én nyitottam egy Booster packot és esett belőle Foil, aztán vettem egy packot és abból is esett Foil :D
  • darkling
    Minap megnyertem a Garry's mod-ot és 2 foil-t is dobott, persze pont nem azt, amelyikből csak 1 db van marketen.
  • Scooter
    Steam Summer Getaway kitűző-höz kéne nekem 2 kártya ami még hiányzik.
    Egy Dead Island Riptide és egy Prison Architect.
    Tudok adni a Steam Summer Getaway-hez 1 Reus-t, 1 Tomb Raider-t, 1 Torchlight II.
    Örülnék, ha lenne valakinek. Keress meg itt vagy a steam-en, imperium2 néven vagyok (The Thing a profilképem).
  • SzirmosSzisza
    Kiraktam az éppen legkisebb áron kb 15 kártyát és 10 perc alatt elment minden, pörög most ahogy nézem!
  • w77d
    nekem úgy kb 2 havonta 1
  • Shep
    Én meg szarok a szintre, adok mindent elfele, szintekkel nem lehet játszani, ellenben a kártyákból nyert pénzen lehet játékot venni :)
  • SzirmosSzisza
    Na kész, be kell írni a Steam ID-t és kidobja a kártyákat. (fóliásat nem tudom hogyan kezeli, most épp nincs egy se :D)
  • Rapid81
    Heti 1 pakk mindig jön.
  • SzirmosSzisza
    OFF: ha lenne egy oldal ami listázná adott user kártyáit, akkor mit szeretnétek látni rajta? Egyelőre név + steam market link van :D
  • w77d
    grat.. én lvl 41-ig feltoltam magam 1-2 hét alatt, majd amikor észrevettem, hogy nem gyakrabban, hanem ritkábban jönnek a booster pack-ok, ezért abbahagytam és inkább árultam a kártyáim.
  • Rapid81
    Level 30 lettem. Ezt is megértem.
  • Maak
    Jah, mikor megjelentek a hogombok akkor kraftolgattam 10-12 db-ot el is adtam ~.2 centert...merthogy majd jol lemegy az ara sale alatt...jol lement az aruk... 0.5-0.6 kozott mennek...
  • SzirmosSzisza
    Kezdődik a móka! http://store.steampowered.com/promotion/snowglobefaq.

tl;dr: ha kraftolsz bármilyen kártyát jelvénnyé, akkor kapsz ráadás Hógömb kártyát, ~10 dolcsiként is, illetve minden 3. közösségi szavazás (mi legyen akciós) után.
  • Rapid81
    Cargo Commander
  • RoboKutya78
    Srácok valakinek nincs meg véletlenül ebből a sorozatból felesleges kártyája?
    pont egy kellene és nekem a Underground City ból van dupla ha hiányzik valakinek?
  • IMYke2.0.0.0
    Má' ideje vót - jó ideje nem kaptam semmit.
    Ma: "Defense Grid: The Awakening Bónuszcsomag"
  • wesker24
    Részvétem :D
  • Rapid81
    E.Y.E: Divine Cybermancy Booster Pack
  • Maak
    f2p lett nem amiatt lehet?
  • genndy
    Ez? Szívás!
    Mindenesetre fura.
  • ricsa008
    nálam is
  • Rapid81
    A Dungeonland kártyás lett és azt mondja, hogy EGY kártyára vagyok jogosult a 7-ből. Ez mi?!
  • Lokker
    Van egy csomó kártyám, ezeket el lehet cserélni kisebb vagy mostani nagyon akciós játékokra? Egyáltalán van akit ilyen csere érdekelne?
  • Rapid81
    Antichamber