Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én adok cserébe köszönöm-öt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
mindig jól jön pár ingyen cent 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
A kis szemfüles 😊
//Én is elfogadom ám 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
a kártyáidat szívesen elfogadom.. 😄

Köszönöm a válaszokat. Hát izé . . . asszem én ezt skippeltem 😊
DarkSector
Hát elsõsorban a szintfejlõdés baromság, ne is érdekeljen, semmi értelme.

Régebben sokat értek a kártyák, most igaz hogy a legtöbb pár forintot ér, viszont, SOK KICSI SOKRA MEGY.

Ha ezelõtt sok játékod volt a profilodon, vagy veszel mostanában 1 dolcsis csomagokat vagy visszakapod az árát vagy közel az árát, vagy egy részét annak.

Én már közel 80 euro-t szedtem össze így.
ÉS AZ ESÉLY HOGY KAPJ FÓLIÁS kártyát, megvan, ami már sokkal drágább mint egy sima kártya, meg kaphatod a Booster pack-ot is.
Ez nem egyik napról a másikra meggazdagszom téma, meg akinek a profilján van 2-4 játék megvéve az ezt baszhatja, mert ez miatt megvenni a játékokat nem éri meg.
Én mikor belekezdtem 150+ játékom volt a profilomon.

Én 30euro-t kivettem már, vettem egy BO2-õt, meg régen játékot, ezen a pénzen, meg ajánlottam fel 2-3 játékot ismerõsöknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Valaki el tudja mondani, hogy mi ennek az egésznek az értelme???
Komolyan kérdezem, valami rövid összefoglalót tud valaki, hogy miért jó ez és mire. Eddig azt tudom, hogy ha játszok, akkor kapok ilyen kártyákat, amiért kapok xp-t. Ezzel nõhet valamilyen Steames szintem. Ne hát ez máris nagyon fontos ugye 😊. Aztán el lehet adni õket 10-20 forintért, ez is igen lényeges lehetõség.
Szóval valamit nem látok.
Maak
borsót vagy borsot? ha borsót akkor jo a mirelit is?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szabi
én eddig 3x kaptam és akkor épp be voltam lépve, azóta ritkábban vagyok belépve és nem is kaptam 😄

genndy
Az igaz, hogy ha jön booster, akkor észrevehetõen kedden jön. De ettõl még az is kap, aki nincs folyamatosan online. Legközelebb akkor amikor belép, HA szerencséje van és kijött a százalék hogy kapjon boostert.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Így születnek az urban legendek. Én azt hallottam háromszor meg kell fordulni a karosszékkel és a hátad mögé dobni 2 evõkanál borsót!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Nincs ilyen hogy 'booster osztáskor belépve kell lenni'. Ha legközelebb belépsz, akkor eldönti hogy kapsz vagy sem.

Szabi
<#eljen>

én meg megint nem voltam belépve, booster osztáskor, juhéé -.-"

lalakov
Jee, kaptam Boostert és pont abból a játékból, amibõl jelvényt akarok csinálni.
DarkSector
Miaz hogy javítva?
darabszámot én is tudtam, de azoknak eltérõ áruk van ám. 😄

TBTPumpa
Javítva:
Brütal Legend - 8 kártya
Mark of the Ninja - 5 kártya
Trine 2 - 3 kártya

16 kártya.

Tehát simán visszahozza azt a 300-400 Ft-ot. És ennyibõl van esély, hogy dobjon 1-2 fóliást. Tehát jó üzlet ez. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wantonly
Elvettétek a kedvem a kártya kiszedéstõl. :p
wesker24
Akkor én mit mondjak délben elindítottam az After Fall Insanity-t és csak este 17-kor dobta ki az utolsó kártyát !
lalakov
Ezt már egyszer megbeszéltük. :-D Tudod, remélem neked lesz igazad. ;-)
DarkSector
Bingo.

Nekem sem esik már több kari, kb 3 órája, egyszerûen megállt.

Rapid81
Másfél órája megy a Showdown és nem esik ki a maradék 2 kártya... Mi a fene van?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Szerintem nem csak egyszer.
A magyar FAQ-t tényleg lehet így érteni, de angolul "a booster pack" van, nem pedig "one booster pack". Tehát szerintem dobhat több boostert is egy játékhoz (de még nekem sem volt ilyen, csak különbözõekhez kaptam).

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tuti infója, szóljon!

DarkSector
Én tudom hogy az ára visszajön és megéri / feltéve ha pihenhet a pénzed walletben.
De a Boostert nem vágtam.

lv10-enkénti %-ról hallottam. 😊

lalakov
Nem végtelen, de ha vissza kapod a játékok árát (sõt van olyan 1 dolláros csomagom, ahol majdnem a duplája jött vissza), akkor már jól jártál.
Semmi gond. 😊
Én is. 😞 Minél magasabb a szinted (10 szintenként) annál nagyobb az esélyed, hogy kapsz.
DarkSector
az cumi, akkor ez sem végtelen pénzforrási lehetõség
😄

Bocs én ezt nem tudtam, azért válaszoltam bután. 😊

Viszont én már sok hete kaptam utoljára Booster-t, ez miért van? <#confused>

lalakov
Igen, egyszer. :-D
DarkSector
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vagyugy

és 1 kifarmolt játékból csak 1x ad booster-t?

genndy
Irány GyIK-et olvasni.
Merthogy csak abból a játékból kaphatsz boostert, amibõl már kifarmoltad a kártyákat.

DarkSector
Igen megdumáltuk foliára van esély.

Dee booster-nek semmi köze a megvett játékokhor, azt a steam adja random. 😄

TBTPumpa
Szerintem nem ad - de így van esély. Illetve fóliásra is van esély - hisz 4 kártyát dob a Mark of the Ninja, 3-at a Trine 2 és 10 kártyát (vagy többet) a Brütal Legend.
Simán visszahozza az árát - talán még többet is, és mégis gazdagabb leszel 3 jó játékkal.

DarkSector
De hol ad a Humble Booster-t?

genndy
A booster.

DarkSector
Miféle bónusz csomag? 😄

lalakov
És akkor még a bónusz csomagot nem is számoltad. ;-)
Ha 3 kártyás játék van 1 dollárért, azt már érdemes megvenni.
DarkSector
H9.

Trine 2 3lap = 0.27 euro
MOTNijna 5lap = 0.35 euro
Brutal Legend 8lap = 0.40 euro

kb ezeket kalkuláltam.
Remélem a Brutal-t nem kevertem a Ninja-val.

Rapid81
Melyikre gondolsz?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Mostani Bundle 1.0 dollár (0.7 euro) ! Visszajár: 0.9-1.0 euro... <#awink>

Kár ezen görcsölni, hogy mikor ad kártyát. Majd ad, játsz és élvezd a játékot, nem munka ez amit kötelezõ csinálni. 😊
TBTPumpa
Nekem 5 órája megy a Resident Evil: Revelations. Eddig 1 kártyát dobott. Még 2-t kéne dobnia, de nem csodálkoznék, ha csak 2014-ben kerülne sor rá - ilyen tempóban.
Ráadásul folyton Offline-ba is tesz a Steam, majd mikor észhez tér elfelejti, hogy játékban vagyok - és újra el akarja indítani a játékot.
No comment.

Hm, Star Wolves 3 kb. 2 órája megy és még nem dobott semmit.....

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Maak
TR-bol cserelnek 2db Mountain Climb kartyat, (3-at adott ez a josagossagos steam) az A Survivor Is Born-on kivul barmelyik masikra.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szintén így néz ki... és ma végre kaptam egy olcsóbb bonuszpakkot. 0.3ajro jött be vele. már csak 17 játéknál vagyok jogosult 😄 8.40-nél tartok ha így megy lesz mit a fa alá raknom 😄
IMYke2.0.0.0
Nálam is így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ugyan ez nálam is

genndy
Upsz, akkor félreértettem. Nekem is csak az van mint Rapidnak.
Neked tényleg akkor valami enchanced edition Steamed van 😊

DarkSector
neked szar a steam 😛

Rapid81
Szerintem neked valami plugin fel van rakva vagy nem tudom...

Rapid81
Nekem meg így:

wantonly
Nálam így mutatja: