3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2211 hi
venni akartam 1 kártyát de hibát írt ki és nem sikerűlt. ez megszokott mostanába de a pénzt levette a szemét.ilyenkor mi van? -
ratgab #2210 Utolsó nap 0,03-ra számíts! -
#2209 Ennél olcsóbbak (10-12 cent) már nem hinném, hogy lesznek. -
#2208 Remélem utolsó nap nagyon olcsók lesznek a kártyák, akkor lehet elnyomok majd párat :p -
#2207 Már eladtam 18 centért. :) Nem ér semmit, mert van belőle majdnem 100ezer már... -
#2206 Az a TF2 cucc kell? Ha nem akkor nem adod el? Kártyát, hátteret meg ilyen szarokat tudok adni érte. -
#2205 Na, kraftoltam egy hőgömböt. :)
Kaptam:
ThePortable Smissmas Spirit Dispenser fenetuggyami
Holiday Sale 2013 - Warframe háttér
:cgpout: smájli
:) -
#2204 Ez mindig nehéz kérdés, nincs jó választás. Egyszerűbb eladni és valószínűleg jobban is jársz, kivétel, ha fóliás van benne, de persze kicsi az esélye a fóliásnak. -
gszp #2203 Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
Tanácsot kérek: kaptam egy Knytt Underground Booster packet, ha jól láttam fél euróért megy. Bontsam fóliás reményében, vagy azonnal adjam el? -
Lokker #2202 Nah, még 125 kártya van amit kiszedhetek. Valakit esetleg érdekel egybe mind? :D Persze korrekt ajánlatért cserébe. Annyi hogy engem kártya nem érdekel. Ha valakit érdekel akkor nekiállok kiszedni. -
Lokker #2201 Köszi! :) -
#2200 Neved / Badges a kliensben és ha azt írja nem dob már többet akkor kiszedted :) -
#2199 A Holiday Sale 2013, Snow Globe #8-ból van 1 fölös kártyám. Kéne 2,4,5 vagy 6-os (imperium2 néven vagyok). -
Lokker #2198 Azt meg lehet nézni, hogy melyik játékból szedtem már ki kártyákat? -
#2197 The Binding of Isaac Fóliás Játékkártya -
#2196 Hoppá - karácsonyi "Risen 2 - Dark Waters Bónuszcsomagot" kaptam :) -
#2195 Én nyitottam egy Booster packot és esett belőle Foil, aztán vettem egy packot és abból is esett Foil :D -
darkling #2194 Minap megnyertem a Garry's mod-ot és 2 foil-t is dobott, persze pont nem azt, amelyikből csak 1 db van marketen. -
#2193 Steam Summer Getaway kitűző-höz kéne nekem 2 kártya ami még hiányzik.
Egy Dead Island Riptide és egy Prison Architect.
Tudok adni a Steam Summer Getaway-hez 1 Reus-t, 1 Tomb Raider-t, 1 Torchlight II.
Örülnék, ha lenne valakinek. Keress meg itt vagy a steam-en, imperium2 néven vagyok (The Thing a profilképem). -
#2192 Kiraktam az éppen legkisebb áron kb 15 kártyát és 10 perc alatt elment minden, pörög most ahogy nézem! -
#2191 nekem úgy kb 2 havonta 1 -
#2190 Én meg szarok a szintre, adok mindent elfele, szintekkel nem lehet játszani, ellenben a kártyákból nyert pénzen lehet játékot venni :) -
#2189 Na kész, be kell írni a Steam ID-t és kidobja a kártyákat. (fóliásat nem tudom hogyan kezeli, most épp nincs egy se :D) -
#2188 Heti 1 pakk mindig jön. -
#2187 OFF: ha lenne egy oldal ami listázná adott user kártyáit, akkor mit szeretnétek látni rajta? Egyelőre név + steam market link van :D -
#2186 grat.. én lvl 41-ig feltoltam magam 1-2 hét alatt, majd amikor észrevettem, hogy nem gyakrabban, hanem ritkábban jönnek a booster pack-ok, ezért abbahagytam és inkább árultam a kártyáim. -
#2185 Level 30 lettem. Ezt is megértem. -
#2184 Jah, mikor megjelentek a hogombok akkor kraftolgattam 10-12 db-ot el is adtam ~.2 centert...merthogy majd jol lemegy az ara sale alatt...jol lement az aruk... 0.5-0.6 kozott mennek... -
#2183 Kezdődik a móka! http://store.steampowered.com/promotion/snowglobefaq.
tl;dr: ha kraftolsz bármilyen kártyát jelvénnyé, akkor kapsz ráadás Hógömb kártyát, ~10 dolcsiként is, illetve minden 3. közösségi szavazás (mi legyen akciós) után. -
#2182 Cargo Commander -
#2181 Srácok valakinek nincs meg véletlenül ebből a sorozatból felesleges kártyája?
pont egy kellene és nekem a Underground City ból van dupla ha hiányzik valakinek?
-
#2180 Má' ideje vót - jó ideje nem kaptam semmit.
Ma: "Defense Grid: The Awakening Bónuszcsomag" -
#2179 Részvétem :D -
#2178 E.Y.E: Divine Cybermancy Booster Pack -
#2177 f2p lett nem amiatt lehet? -
#2176 Ez? Szívás!
Mindenesetre fura. -
ricsa008 #2175 nálam is -
#2174 A Dungeonland kártyás lett és azt mondja, hogy EGY kártyára vagyok jogosult a 7-ből. Ez mi?! -
Lokker #2173 Van egy csomó kártyám, ezeket el lehet cserélni kisebb vagy mostani nagyon akciós játékokra? Egyáltalán van akit ilyen csere érdekelne? -
#2172 Antichamber