3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2251 15 több, mint a 7 meg 8 meg a 9 meg a 10? A 10nél 50%al több,ha jól számolok. Mondjuk ha felmenne a tej ára 50%-al, akkor az lenne a főcím a népszabiban, hogy 50%-os áremelkedés volt, vagy az hogy á, nem történt semmi, nyugi?
Nyilván nem lesz 100 euró darabja. De még csak 20 euró se. Van aki kiszórta őket 6-10 centért, egészségére, én megvártam míg felmegy és 1,5-2x annyiért adtam el. -
ratgab #2250 Az igen, azt tényleg áremelkedés...XD -
#2249 Ingadozhat felőlem amennyit akar, én megtartottam, hogy majd 15ért eladom, és el is adtam. Hogy 1 másodpercig volt 15 cent, egyébként konstans 1 cent, engem az sem érdekelne, lényeg, hogy én eladtam amennyiért akartam. :) -
#2248 Inkább maradjunk annyiban, hogy erősen ingadozik. Én tegnap vettem 6-7 centért párat. Most is 8-12 cent között vannak... -
#2247 Felment, az összes kártyám elment 15 centért. :) -
ratgab #2246 Ki is mondta, hogy majd felmegy az ára.... -
#2245 Snow globe 2,5,6-os kártyám van, ha érdekel valakit.
Nekem meg kénének hiányzó kártyák: Half-Life 2, Anomaly Warzone Earth, BIT.TRIP Presents... Runner2, Left 4 Dead 2, Magicka, Civilization V vagy The Inner World-höz.
Van valamid, akkor keress. -
#2244 sikerült craftolnom... dota2 itemet kaptam >.< -
#2243 Tegnap még 60k hógömbös kártya volt a piacon / darab. Most már 100k/darab. :) Mondjuk még 10 cent körüli az ár. -
#2242 [url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373057699&no=2227]#2227[/url]
keress fel :) -
#2241 Nem pénzért vesszük. A wallet zseton ugyanúgy kártyából van, ingyér'. Szóval olyan, mintha mondjuk supershop pontokért vásárolnál. Adsz egy belső valutát egy digitális dologért. Kivenni úgysem tudod. Szóval, ha van elég, akkor játékot, egyébként én speciel kártyákat szoktam venni belőle. -
#2240 Pár napja 14-15 centen mentek. Most már 8 és 11 cent között mozog az áruk. Szépen lassan csökken. -
szabolacika #2239 #1; #2; #9; #10 hógömb kártyákat keresek, cserébe tudok adni #4; #6 és #8-ast. -
ratgab #2238 Minden azon múlik mit akarnak tenni velük a népek. Ha több az eladó, mint a vevő, akkor lehajtják az árat. Ha több a vevő, mint az eladó, akkor emelkedni fog.
Eddigi tendenciából következtetve le fog menni az ár, mert többen még 2 cent profitért is képesek a másik alá ígérni. -
#2237 áruljátok már el nekem, ezeket miért jó pénzért megvenni? -
ratgab #2236 Meglátjuk. Szerintem nem. -
#2235 #6os éppen az előbb ment feljebb átlagosan 3-4 centet, szóval szerintem a végén, akinek 1-2 hiányzik a sorozatból az mind bevásárol és az bizony fel fogja hajtani. Holnapp 11 után kilő a rakéta én azt mondom. -
ratgab #2234 Szerintem meg mivel szombatra el fognak tűnni mindenki pánikszerűen akar majd tőlük megszabadulni ezért lesz 0 ára. -
#2233 6os hógömb kártya van vkinél felesleges? 3as vagy 4es van érte cserébe nálam. -
#2232 Akkor elkapkodtam, ma lezavartam a hiányzó kártyák vásárlását, 3*0,11 volt. Mondjuk első nap 0,35-ért adtam el az első kártyát, szóval pluszban jöttem ki belőle. No mindegy, remélem holnapra bejön a számításod. ;-) -
#2231 Az előbb már 0.08-ért láttam. :) -
#2230 Vagy éppen a nagy kereslet miatt, mert mindenki vár holnapig, épp nőni fog az ára. ;-) -
#2229 Szerintetek holnap fog leesni az ára a hógömböknek vagy már el kéne kezdődnie? Most 0.1-0.11. Nem tudom, hogy holnap jutok-e gépközelbe, hogy ha leesik, tudjak venni. -
#2228 3-4est cserélnék 1-6osra. -
#2227 Hello!
#8 és #9-es hógömböt keresek :)
Tudok adni: #3 #7 #10
JimMorrison723.hu -
#2226 Sziasztok!
Keresném a #4 és #8 -as hógömböket .
Cserébe tudnák adni #1 #2 #6 #9 -es kártyákból.
Steam: FЯeak_ -
#2225 Mehetsz. Na ott aztán pláne nem fogsz semmiféle bónuszcsomagot kapni.
Rapid: akkor sok kártyás játékod van, amiből ki is szedted a kártyákat, azért eshet több. Meg olyan játékokból kraftolnak sokat, amik neked megvannak, és még szerencséd is van hogy te kapod a boostert. -
#2224 Most egy világ tört össze bennem. Megyek is a konkurenciához. Hajrá Origin! -
#2223 Heti 1, max kétheti 1 mindig megvan nekem is. -
#2222 Ne legyél lelkes, most majd 2 hónapig nem kapsz semmit -
#2221 Vki akar cserélni 3as hógömböt 1esre vagy 6osra? 3ast tudok adni, 1es és 6os ami hiányzik. -
#2220 Batman Arkham City bónuszcsomag
Jó fej ez a Steam. 2 hetente bónuszcsomagokat dobál. -
#2219 "Bónuszcsomagokat akkor kerülnek kiosztásra, amikor a közösségből valaki kitűzőt készít. Ha bónuszcsomagod érkezett, értesítést kapsz az új tárgyról. Ne feledj hetente egyszer belépni a jogosultságod fenntartásához. Hogy többet tudj meg a Bónuszcsomagokról, nézd meg a Játékkártya GyIK-t."
-
#2218 Snow Globe 8-as kártyám van 1 fölösleges. Ugyanebből már csak egy 4-es kártya kéne. Akinek van, írjon! -
#2217 -
darkling #2216 Snow globe #3 foil yeah baby! -
#2215 Nekem 5-ösből most lett 2 db (Keress steam-en. imperium2 néven vagyok). -
#2214 1, 2, 3, 6, 7, 8-as kártyáim vannak 6-osból és 2-esből van felesleges, aki esetleg tudna cserélni írjon légyszi :) -
#2213 Nekem McPixel Bónuszcsomag dobott, nem sokat ér. -
gszp #2212 Ma estig gondolkoztam, végül kibontottam. Nem volt benne fóliás, de külön-külön ugyanannyiért el tudom adni őket, mint egybe. A hangsúly az eladni-n van.