3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2291 Nekem, eddig:
-
#2290 Már elég sok, de ha többet akarsz kapni, akkor nem árt, ha időnként online vagy a steam chat-en, elindítasz egy-egy játékot. -
#2289 Nektek eddig kb hány booster pack esett? nekem 2 ha jól emlékszem. -
#2288 Mindig bontsátok ki!
Mivel mára már a Booster packok majdnem ugyanannyiba vannak mint 3 alap kártya, és ott a lehetőség ugye a foliára!
Vagyis nem éri meg egybe eladni őket.
Én ellenben vettem már ugy hogy mikor mondjuk 0.05 euro bukással tudtam megvenni, mert ha kibontom és nincs folia, annyit buktam kb. :D
kb 20-30 pack nyitásával eddig 1-ben volt foliás.
De van egy SG-s tag akinek 1 packba 2 darab foliás pörgött ki!!!!
Ugyhohy akár 2-3 foliás iis lehet 1 packban! -
#2287 Soha nem vettem booster pakkot.
Eddig nagyjából 15 db. boostert kaptam. Ebből 2-be volt fóliás kártya. A szintem 21.
Tehát szvsz is jobb eladni, mert elég kicsi az esély. Viszont van benne egy kis szerencsejáték feeling, így direkt mindig megbontom őket :-) -
#2286 csak hogy szemléltessem mennyi esélye van a fóliás kártyának: poénból és próbából vettem pontosan 20 darab Metro Last Light Booster Pack-ot. A belőlük kraftolt fóliás kártyák száma: 0 db -
Gerdzso #2285 Köszi! :) -
#2284 #2204 -
Gerdzso #2283 Most kaptam Anomaly Warzone Earth kártyapakkot, az lenne a kérdésem, hogy eladjam-e vagy inkább próbáljam meg kinyitni? :D -
#2282 hello,
valaki valamit?
66%-KAL OLCSÓBB Beatbuddy: Tale of the Guardians
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut -
#2281 Nekem se rak ki semmit sem. Most valami probléma van a piaccal, majd valamikor helyreáll.
Az árak meg szöknek az egekbe! :D -
TokraFan #2280 Nem tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg az eladásra kínált káryyám a piacon? A bevezetás óta minden tökéletesen ment a kártyákkal, de ma azt látom, hogy a meghirdetett 6db kártyából egyet sem tett ki a kátyalistába. A Community Market főoldalán még ott van az összes felsorolva, de ha rámegyek a konkrét kártyára, akkor a kártyalistában már nem jelenik meg. -
#2279 Szerintem kártyára gondolt nem boosterre :) -
#2278 Valahogy úgy van hogy hetenként egyszer azért be kell hogy legyen esélyed. -
#2277 csak akkor dob ha be vagyok jelentkezve online ? (nem offline mode, de nem jelentkeztem be friendsbe és öt óra alatt dobott 1 et) -
#2276 Nem biztos hogy azt rakott össze, neked benne volt a kifarmolt játékaid között+szerencséd volt. -
#2275 Valaki összerakott egy "Stellar Impact" kitűzőt, mert kaptam egy Booster Packot. -
#2274 Azon én is csodálkoztam, hogy visszavették. Volt 3 különböző kártyám volt. Érdekes, hogy a Steam summer getaway még forog. -
ratgab #2273 Mert az összes törlődött a sale végén.... -
#2272 Ki tudja mennyi idő után megkaptam az első foil kártyámat a Skyrimból ^^ -
#2271 egy darab Snow Globe sincs a piacon :D
#2259 ez meg azóta 2013-as szintű :DDDDD -
#2270 Állítólag ... szerintem csak nem bírja a terhelést. -
ratgab #2269 Ammán mindjárt más....:-D -
Lokker #2268 állítólag* -
Lokker #2267 állítólad dos támadás alatt állt a steam és az origin -
#2266 gyerekek reggel óta nem tudtam elérni az Inventory-mat "Error Code: -118
Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet." hibaüzenettel, úgy kb 11-12 kártyám maradt bent a téli akcióról amit azért inkább vagy kraftoltam vagy eladtam volna. Bassza meg ez a szerverekkel felkészületlen banda... -
#2265 1 milliárdszor 30 forint sem? :) -
#2264 Azt hittem minél magasabb a szint annál ritkábbat dob. Ha nem hát nem. -
ratgab #2263 Az én világomban 30 ft nyereség nem nyereség... -
#2262 Miért esne magasabb szinten ritkább tárgy? Nincs köze hozzá, véletlenszerű az egész.
Amiben előnye van, hogy folyamatosan kapja a boostereket, annyira megnövekedett az esélye. De hogy visszajönne a pénze? Erősen kétlem.
Nincs fölső határ, legalábbis még senki nem érte el. Én is most PalmDesertet tudom legmagasabb szintűnek, a hógömbökkel belehúzott rendesen. -
#2261 A te világodban biztos így van, az én világomban viszont, ha vmit eladhatsz x-ért, és másnap 1,5 vagy 2x-ért adod el, akkor annak bizony felment az ára. -
ratgab #2260 Áremelkedés az lenne, ha felmenne 0,3-ig mondjuk. Ennyi fluktoáció alapból is van az összes kártyánál. -
#2259 Ez kutyafüle. Van 1800-as is... -
#2258 Aztaaa, most néztem a profilját. 260-as szint és 2086 játéka van! Ez már nem is kocka, hanem deltoid XD Kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel játszott. Gondolom amennyit trade-el, minden játékot szinte ingyen tud megvenni. Kicsit függőség. Én is szeretem a játékokat, de ez már azért beteges. -
#2257 Szerintem nem tudja, hogy ezek lejárnak. A nyáriak nem jártak le a nyárivásár végén. Most koppanni fognak.
Level 1000-nél már olyan tárgy eshet kraftolásnál, ami jó drága. Egy összeállítást meg meg lehet úszni max. 1,5 euróból. Persze nem biztos , de visszajöhetett a befektetett pénze és lépett jó pár szintet. Steam rangban van felső határ? -
#2256 kíváncsian várom, hogy mi lesz a sok 300euróért árult kártyával miután letelik az akció.. :D
olcsón nem adja el, inkább megvárja míg rárohad és még törölni se fogja tudni.. :D -
#2255 Én boldog lennék, ha ennyi pénzem lenne ilyenekre költeni :D -
#2254 ...és ettől vajon boldogabb? :-P -
#2253 O.o -
#2252 Van pénze :D