Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, így már értem.<#wink> Elkényelmesedtem mostanában, lusta vagyok bárminek is utánaolvasni.
TF 2-ben vannak olyan ládák, amiket csak ezekkel lehet nyitni. És ott lehetnek ritka tárgyak. Aki komálja a TF2-t, annak ér ennyit 1-1 láda?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszi. És akkor ennek tulajdonképpen mi az értelme? Van olyan hülye, aki megveszi mástól drágábban? Nem értem...
DarkSector
~1.75

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nem dob. 2€-ért veheted a TF2 boltban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Lehet,hogy nem itt kéne megkérdeznem, de ezek a TF2 kulcsok, hogy mûködnek? Játszani is kell érte, vagy háttérben futtatva is adja a játék? Mivel ha jól hallottam, hivatalos fizetõeszköz lett, gondolom elég ritka. Köszi a választ!
Maak
Batmanek kartyasak lettek es vegre az aa alatt nincs live.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Az Enhanced Steam kiegészítõ használatával azt raksz be háttérnek, amit csak akarsz és akik ugyanúgy Enhanced Steamet használnak, azok fogják is látni, bármit raktál ki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Tesztoldal, ahol ki lehet próbálni, hogy mutatnak az egyes steam profil hátterek. Innen loptam.

Maak
En is igy oldottam meg legtobb jateknal.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Shadow Warrior
Foul Play
Toki Tori 2

Kuponok ingyen vihetõk!

Next PC upgrade: 2022

Guardians of Middle-earth 50% Steam Discount -ot cserélnék bármire 😄

Nekem most csak 89 kártyám van bent a rendszerben, de ha aktiválnék még pár játékot lehetne ez több is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Céges gép atomszar... mégis 99%-ba azon szedtem ki az összes kártyát.

Úgy szoktam, hogy elindítom, mindent a minimumra húzok, ha lehet, akkor ablakba, a felbontás is 640x480, vagy ha nincs olyan, akkor az elérhetõ minimum, majd leteszem tálcára.

Teljesen ok, mindent tudtam mellette csinálni!

Volt legalább 15 játék ami el se indult effektíve, mert hibaüzenetet dobott! Semmi pánik! Ilyenkor meg kell nézni, hogy a Steam, hogy érzékeli. Profilodban látod. Ha azt írja, hogy ingame xy játékban, akkor a hibaüzenetet is ingame-nek veszi. Simán mûködik és szórja a kártyákat.

Sokszor ilyen error ablakokkal voltam fél napokig :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én csinálnám éjjel nappal 😄
Shep
Hát egyre inkább semmit nem érnek a kártyák, úgyhogy nem csodálom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Régebben volt róla szó, hogyan kell minimalizálva futtatni a játékokat a kártya kiszedéshez, hogy ne terhelje le a gépet. Van amelyik mellett nem tudok normálisan netezni. Valaki még emlékszik rá, hogy kell?
Rapid81
Nekem meg 2, a Mestro LL-ben. Meg most rákattantam a Civ5-re, aztán más nem nagyon fog futni. 😊

-75% Ultraton kupont cserélném Trine 2 Amadeus és Zoya kártyára.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

w77d
nekem 217 kártyám van még bent a rendszerben mert semmi kedvem farmolni

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Hogyne kéne, visszajön belõle a craft-pénz (majdnem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
nem kell az neked. 😄

genndy
Nyehehe. Tegnap vettem kártyákat a Skyrimhez, kraftoltam a kitûzõ köv. szintjét. Erre ma jött belõle booster, nyitottam és volt benne egy foil <#vigyor>

Tinman
:-D

Az kemény!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
ha kell szólj segítek. ingyen és bérmentve.
sõtt én adok neked egy játékot, ha nem hagyod kárbaveszni a lovét. 😄
kapsz egy passziánszot. 😄

wesker24
Én is szivesen segitek ám 😄 ha kell !
genndy
Segítsek? Nekem van gyors netem... <#wave>

IMYke2.0.0.0
114 kártyát tudnék még "kiszedni" a játékaimból... ha lenne gyors netem :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Akinek megvan a Painkiller: H&D (akár a mostani HB-ból), az igyekezzen a farmolással, mert még viszonylag jó áron vannak a kártyák (0,12-0,15€😉, de gyorsan esik az árfolyam.

jetblack
Nekem Payday2 bonuszcsomag volt par napja 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Dead Hungry Diner -> Kártyás lett!

DarkSector
addide a didit. 😄

Rapid81
Indie Game: The Movie Bónuszcsomag <#idiota>

Tinman
Hát itt a vége :-D

Nincs több kártyás játékom, amibõl ki lehetne farmolni a pízt'.

Ellenben nem panaszkodom... a közel 700 játékból majdnem 50 Euro potyogott ki összesen.

DarkSector
TRINE - Kártyás lett!

DarkSector
Hydro-ért megveszem õket. 😊

Rapid81
40 cent körül.

DarkSector
Hydrophobia?

Mennyibe kerülne a 4 kártya?

Tinman
Steam kuponok:

- Shadow Warrior (10%) - 3 db.

- Cities in Motion 2 (65%)

- Foul Play (33%) - 2 db.

- Volgarr the Viking (25%)

- Toki Tori 2+ (-10%)

- Train Simulator Marias Pass (20%)
- Train Simulator HorseShoe Curve (20%)
- Train Simulator Munich - Augsburg (20%)
- Train Simulator Portsmouth Direct Line (20%)
- Train Simulator West Coast Main Line (20%)
- Train Simulator Class A4 Pacifics (25%)
- Train Simulator Baldwin Centipede (25%)
- Train Simulator BNSF GP38-2 (25%)
- Train Simulator BR Class 232 (25%)
- Train Simulator ICE1(25%)

Kártyára, vagy akármire...

Rapid81
Senkinek nem kell 4 kártyáért 1 játék? <#confused>

Rapid81
Keresem a következõ XCOM kártyákat:
XCOM Assault Class
Chryssalid
Muton
XCOM Sniper Class

Mind a 4-ért cserébe egyet választhat a kolléga ezek közül. 😊
Dead Pixel
Broken Sword: Director's Cut
Capsized
Warlock
Dungeonland
Turba
Hydrophobia: Prophecy

jetblack
Jah es egy full pakliert(payday2) adok egy Serious Sam 3: BFE steam giftet

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
50%-KAL OLCSÓBB Booster Trooper

valamelyik payday 2 kartyara c serelnem

otisz111
90%-KAL OLCSÓBB Planets Under Attack

Ha valakit érdekel elcserélném valami olcsó CS:GO camora!
DarkSector
<#vigyor3>

RatBaG
a nyári akciók óta szinte rá se néztem a kártyákra, egy félkész saints row 3 pakli itt várakozott, na kiraktam a sort, craft... 3 perc múlva kaptam egy SR3 booster packet.
ajókur...

Per Aspera Ad Inferi.

lalakov
Szerintem mindenki kapott. 😊
Kaptam egy Steam Foul Play -33%-os kupont, cserélném bármi másra 😄

Amúgy ezeket mi alapján kapom? 😊

DarkSector
Ne ócsárold pls a jó kis poénomat. P