3370
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem, eddig:

• wantonly
    Már elég sok, de ha többet akarsz kapni, akkor nem árt, ha időnként online vagy a steam chat-en, elindítasz egy-egy játékot.
  • Jim Morrison
    Nektek eddig kb hány booster pack esett? nekem 2 ha jól emlékszem.
  • DarkSector
    Mindig bontsátok ki!
    Mivel mára már a Booster packok majdnem ugyanannyiba vannak mint 3 alap kártya, és ott a lehetőség ugye a foliára!

Vagyis nem éri meg egybe eladni őket.
    Én ellenben vettem már ugy hogy mikor mondjuk 0.05 euro bukással tudtam megvenni, mert ha kibontom és nincs folia, annyit buktam kb. :D

kb 20-30 pack nyitásával eddig 1-ben volt foliás.

De van egy SG-s tag akinek 1 packba 2 darab foliás pörgött ki!!!!
    Ugyhohy akár 2-3 foliás iis lehet 1 packban!
  • Tinman #2287
    Soha nem vettem booster pakkot.

Eddig nagyjából 15 db. boostert kaptam. Ebből 2-be volt fóliás kártya. A szintem 21.

Tehát szvsz is jobb eladni, mert elég kicsi az esély. Viszont van benne egy kis szerencsejáték feeling, így direkt mindig megbontom őket :-)
  • w77d
    csak hogy szemléltessem mennyi esélye van a fóliás kártyának: poénból és próbából vettem pontosan 20 darab Metro Last Light Booster Pack-ot. A belőlük kraftolt fóliás kártyák száma: 0 db
  • Gerdzso
    Köszi! :)
  • lalakov
  • Gerdzso
    Most kaptam Anomaly Warzone Earth kártyapakkot, az lenne a kérdésem, hogy eladjam-e vagy inkább próbáljam meg kinyitni? :D
  • Flamer
    hello,
    valaki valamit?

66%-KAL OLCSÓBB Beatbuddy: Tale of the Guardians
    90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
    66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut
  • otisz111
    Nekem se rak ki semmit sem. Most valami probléma van a piaccal, majd valamikor helyreáll.

Az árak meg szöknek az egekbe! :D
  • TokraFan
    Nem tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg az eladásra kínált káryyám a piacon? A bevezetás óta minden tökéletesen ment a kártyákkal, de ma azt látom, hogy a meghirdetett 6db kártyából egyet sem tett ki a kátyalistába. A Community Market főoldalán még ott van az összes felsorolva, de ha rámegyek a konkrét kártyára, akkor a kártyalistában már nem jelenik meg.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem kártyára gondolt nem boosterre :)
  • genndy
    Valahogy úgy van hogy hetenként egyszer azért be kell hogy legyen esélyed.
  • Jim Morrison
    csak akkor dob ha be vagyok jelentkezve online ? (nem offline mode, de nem jelentkeztem be friendsbe és öt óra alatt dobott 1 et)
  • genndy
    Nem biztos hogy azt rakott össze, neked benne volt a kifarmolt játékaid között+szerencséd volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Valaki összerakott egy "Stellar Impact" kitűzőt, mert kaptam egy Booster Packot.
  • Scooter
    Azon én is csodálkoztam, hogy visszavették. Volt 3 különböző kártyám volt. Érdekes, hogy a Steam summer getaway még forog.
  • ratgab
    Mert az összes törlődött a sale végén....
  • Fabio Capello
    Ki tudja mennyi idő után megkaptam az első foil kártyámat a Skyrimból ^^
  • Szabi #2271
    egy darab Snow Globe sincs a piacon :D

#2259 ez meg azóta 2013-as szintű :DDDDD
  • SzirmosSzisza
    Állítólag ... szerintem csak nem bírja a terhelést.
  • ratgab
    Ammán mindjárt más....:-D
  • Lokker
    állítólag*
  • Lokker
    állítólad dos támadás alatt állt a steam és az origin
  • w77d
    gyerekek reggel óta nem tudtam elérni az Inventory-mat "Error Code: -118
    Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet." hibaüzenettel, úgy kb 11-12 kártyám maradt bent a téli akcióról amit azért inkább vagy kraftoltam vagy eladtam volna. Bassza meg ez a szerverekkel felkészületlen banda...
  • Botond #2265
    1 milliárdszor 30 forint sem? :)
  • lalakov
    Azt hittem minél magasabb a szint annál ritkábbat dob. Ha nem hát nem.
  • ratgab
    Az én világomban 30 ft nyereség nem nyereség...
  • genndy
    Miért esne magasabb szinten ritkább tárgy? Nincs köze hozzá, véletlenszerű az egész.
    Amiben előnye van, hogy folyamatosan kapja a boostereket, annyira megnövekedett az esélye. De hogy visszajönne a pénze? Erősen kétlem.
    Nincs fölső határ, legalábbis még senki nem érte el. Én is most PalmDesertet tudom legmagasabb szintűnek, a hógömbökkel belehúzott rendesen.
  • Botond #2261
    A te világodban biztos így van, az én világomban viszont, ha vmit eladhatsz x-ért, és másnap 1,5 vagy 2x-ért adod el, akkor annak bizony felment az ára.
  • ratgab
    Áremelkedés az lenne, ha felmenne 0,3-ig mondjuk. Ennyi fluktoáció alapból is van az összes kártyánál.
  • Rapid81
    Ez kutyafüle. Van 1800-as is...
  • Scooter
    Aztaaa, most néztem a profilját. 260-as szint és 2086 játéka van! Ez már nem is kocka, hanem deltoid XD Kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel játszott. Gondolom amennyit trade-el, minden játékot szinte ingyen tud megvenni. Kicsit függőség. Én is szeretem a játékokat, de ez már azért beteges.
  • lalakov
    Szerintem nem tudja, hogy ezek lejárnak. A nyáriak nem jártak le a nyárivásár végén. Most koppanni fognak.

Level 1000-nél már olyan tárgy eshet kraftolásnál, ami jó drága. Egy összeállítást meg meg lehet úszni max. 1,5 euróból. Persze nem biztos , de visszajöhetett a befektetett pénze és lépett jó pár szintet. Steam rangban van felső határ?
  • Szabi #2256
    kíváncsian várom, hogy mi lesz a sok 300euróért árult kártyával miután letelik az akció.. :D

olcsón nem adja el, inkább megvárja míg rárohad és még törölni se fogja tudni.. :D
  • SzirmosSzisza
    Én boldog lennék, ha ennyi pénzem lenne ilyenekre költeni :D
  • Scooter
    ...és ettől vajon boldogabb? :-P
  • Jim Morrison
    O.o
  • SzirmosSzisza
    Van pénze :D