3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2331 Azt hittem fiatalemberekkel beszélgetek, erre mindenki vén trotty itt. :-D -
#2330 Üdv a lemez b oldalán! :D -
#2329 Hahaha, a tortáról amin a 30-as szám van gyertyából? :D
eldugtam mert szégyenlős vagyok. :D -
#2328 Persze-persze.
Hol a fénykép róla, senki se hiszi el :) -
#2327 :D 30 megvolt már. :D -
#2326 Majd meglátod... Most még könnyen beszélsz. -
#2325 Magyarul egyformán gyorsan eltelik. :D -
ratgab #2324 Ne is mondd. Idén már elérem én is azt a kort... Gyorsan telik az idő. -
#2323 Ne kezd...
Gyorsan leszel 30. Utána pedig minden nap ajándék, mert olyan gyorsan elszállnak. -
#2322 Most akkor az első 30 röppen el hamar vagy a következő 30? :D -
#2321 Álmodban :)
Harminc felett és közeledve a 60-hoz egyre rövidebbnek érzed a napokat és az éveket. -
#2320 Jogos, de az első 30 napra pontosan annyi idő mint a következő 30. :D -
#2319 Az a 30 alatti pár év gyorsan elröppen ám... -
#2318 Tudom hogy holnap, akkor majd még1x leirom. :D
Jó leirni, így fiatalnak érzem magam. :D -
#2317 Még nem, majd holnap, de kösz, és neked is kösz Imi! -
#2316 Vén fasz lettél már. Isten éltessen. :D -
#2315 Értem :)
Boldog születésnapot előre is - és holnap is köszöntelek majd, fiatalember :) -
#2314 Thx! :) -
ratgab #2313 Ha elfelejtenénk, akkor most előre is Boldog Szülinapot! -
#2312 Nem, csak van egy laptopjuk, amiben történetesen nem integrált vga van, ezért ha náluk vagyunk (minden második hétvége, és minden ünnep), akkor azon játszom (éljen a cloud save!). Ők max passziánszoznak rajta.
Amúgy holnap lesz a 35. szülinapom. -
ratgab #2311 Mindig is tudtam, hogy rossz helyre születtem.... -
#2310 csak kijött 80 láda, pár map, 130 új sapi, 40 fegyver, 5giga placeholder. -
#2309 Vagy a szülei is kockák :) -
#2308 Azóta pedig nem volt nagyobb update, fene se tudja :D -
ratgab #2307 Bennem is, mivel én azt feltételeztem ő kb a 40-50 körül lehet.... Marhára mellélőttem ezek szerint. -
#2306 akkor azért ^^ kb akkor játszottál vele utoljára mikor még jó volt ^^ -
#2305 Hú, ez a mondat most hirtelen felvetette bennem a "Vajon hány éves lehet Botond?" kérdést... :) -
#2304 Szüleim laptopján van és kb 2 hete nem nyúltam hozzá. -
#2303 Nem lehet, hogy nagyon régóta nem nyúltál hozzá? Mert az így hirtelenjében soknak tűnik, főleg, hogy az egész játék kb 12 Gb :D -
#2302 az sok sapi... -
#2301 TF2 most tölt vmi 8 gigás patchet! :D -
ratgab #2300 Szerintem az egész világot nézi, vagy ami még valószínűbb, hogy régiókra van bontva a dolog.
Ha ismeretségi kört nézne még ennyit se kapnánk szerintem :-). -
#2299 és az ismeretségi körben kell kraftolnia az illetőnek, vagy elég ha a világ valamelyik táján valaki teszi ezt? -
ratgab #2298 Booster packot akkor lehet kapni, ha valaki kraftol egyet. Akkor kisorsolják a kraft utáni booster packot. Szimpla mázli kérdése, hogy te kapod-e. -
#2297 Szvsz nem.
Még melóhelyről is online vagyok és az elmúlt évben cirka 120 játékot indítottam el és összesen 2 booster. -
#2296 Nekem TF2 és CS:GO volt csak hetekig. Illetve mindkettő csak hétvégéken pár órácskát. -
#2295 & Cat
basszus, lehet az a baj, hogy leginkább csak 1 játékkal játszom? :O ha kicsit változatosabban játszanék akkor talán én is kapnék ennyi boostert? (mást nem tudok elképzelni) -
#2294 én naponta online vagyok és 43-as szint illetve rengeteg olyan játék mellett, ami már dobhatna boostert eddig kb 3 vagy 4 darab booster esett... -
#2293 10 körül, de legtöbbet eladtam, illetve egyet felbontottam és abban pont volt fóliás :D -
#2292 szinte naponta játszom pár órát, elég sokat online is volta :( most pár napig mondjuk jórészt offline leszek, de elég aktív szoktam lenni.