Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Ez azért se mûködhetne, mert vannak ugye vicces kedvûek, akik pl 500 euróért rakják fel a legelsõ kártyát és akkor ott helyben bukna be az adott kártya forgalma.

Ez az egész egy rakás szar, pénzes mivoltából kifolyólag.
A temérdeknyi kitûzõ csak azt mutatja, hogy mennyire gazdag az ember.

Huh, pedig pár hónapja de benne voltam én is. Teljesen változott közben a nézetem ezzel a Trading Cards-al kapcsolatban. Unalmas már.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maak
Ray McCall
Call of Juarez Játékkártya k.va jo aron megy, a sima nem a folias, most majdnem 1 euro...ilyet meg nem lattam, en 0,5-ert adtam el, most meg 2x annyit er...grrrr

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kártyás lett többek között a Stealth Bastard Deluxe és a Satazius (és még pár játék), de ezek voltak bundliban, gondolom többeknek meglehet.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

otisz111
Ingyen elvihetõk!

90%-KAL OLCSÓBB Dream Pinball 3D
50%-KAL OLCSÓBB Twin Sector
90%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II Castle Defense
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
50%-KAL OLCSÓBB Trine
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Deadlight
genndy
Persze. Csak a kártyákat kell megvenni (mindet, a játékkal ugye kapnál 3-mat ingyen).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

otisz111
Játék nekem sincs meg, de a kitûzõ érdekelne.
DarkSector
alap, van 1.7 euro-tok nekem a haza szolgálatáért? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Játék megléte nélkül is kraftolhatok, ugyi?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Na ilyen kell feltétlen!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Hazafias érzelmûeknek:
Medieval II: Total War-nak van egy ilyen kitûzõje:

Hungary
Level: 2
XP: 200
~1,7 euro kicraftolni.

<#vigyor4>

SzirmosSzisza
Ezt magyarázhatod a csóriknak, akik örülnek, ha összeharácsolnak 100 Forintot érte 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Írj neki és cseszd le. ;-)
Rapid81
Attól, hogy fele annyiért rakja fel, nem fog hamarabb elmenni. Tapasztalat. Ott a bizonyíték, hogy 4-ért is elment. Nincs benne semmi logika, hogy 2-ért rakja fel, mert ott áll ugyanúgy 2 napja. Ellenben dupla annyiért is eladhatná...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Gyorsan akarja a biztosat és így kevesebbet, mint lassan (vagy soha) a sokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A fóliások elkelésére mindenképp napokat kell várni. Ettõl függetlenül még nem értem, hogy miért kell fele annyiért felrakni, ha látja, hogy elment 4-ért is...

SzirmosSzisza
Napi 1 eladott példányból nem fog senki se meggazdagodni, gondolom abban reménykedik, hogy olcsóbban jobban fogy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az 2.21 euró, a fenti ár pedig 5-3 dollár. Tehát annyira nem nagy a differencia, bár mihez képest, mert ha minden igaz körülbelül 200 forintal olcsóbban tette fel.... ami kártyákhoz képest tényleg sok.

Rapid81

SzirmosSzisza
Cserélni lehet, de marhára drágák lettek. Ha jól látom 6 ref körül mozognak. Illetve szoktak árulni Paypalon keresztül is, csak itt ugye megvan a lehetõsége, hogy hoppon maradsz, én erre szoktam nézegetni, érdemes csak olyannal üzletelni, akinek jó a megítélése.

szerk.: látom rossz a tf2tp-s link, Trade Containsbe rakd bele a legelsõ kulcsot amit mutat, Whistlistbe meg egy Refet.

Egy kis off: Valaki említette a TF2, CS:GO, DOTA 2 kulcsokat, hogy lehet szerezni is nem csak venni, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet szerezni õket?

Még, majd lesz. Örülsz, ha bagóért eladod majd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Kiesett a 3. fóliás karim! A The Path-ból. Egy darab sincs fönn belõle. 😄

Rapid81
The Path kártyás lett.

Prince23
Szerintem ezt nem így ekll felfogni, ez szimplán döntési lehetõség, vagy eladod, vagy kraftolod. Én legalábbis a kedvenc játékaimat kraftolom kitûzõként. Én így látom, nem kraftolom össze az összes játékok kitûzõit.
A Hitman Aboslution abszolút kedvencem, elértem a max levelet XD
Már csak a Deus Ex HR és a Marvel Heroes van hátra (bár a Sleeping Dogs és Arkham City kimaxolásán is erõsen gondolkodom, csak mét nem éri meg rá költeni) 😄

Amúgy ezt az árazási dolgot azzal meg lehetne oldani, hogy max 0,05-el tehetsz alá a legalacsonyabb árnak. Így az elsõ felrakja 1 euróért akkor eltelne egy idõ mire lemegy 0,1-re az ára a kártyának. A sok gazdag gyereknek meg kell a kitûzõ mert kell valamivel mutogatni az e-péniszt szóval így is úgy is megvennék, bár ha az elsõ feltenné 20 euróért akkor már érdekesebb lenne a dolog, legfeljebb lenne egy max ár amiért fel lehetne tenni õket.

otisz111
<#eljen>
Megkaptam elsõ fóliás kártyámat 😄 A Civ5-bõl esett amit ingyen kaptam xD

Maak
Ha kivulrol nezed akkor abban a penznemben latod amiben/ahonnan feltettek, login utan euro van.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

otisz111
Bejelentkezve euróban mutat minden árat.
SzirmosSzisza
Steam kliens is csak egy böngészõ, be lehet állítani, hogy mutassa az URL-t és ha beírod ugyanaz bejön a honlapon :/

Igazából böngészõs markettel nekem az volt a bajom, hogy össze vissza árakon írta ki a dolgokat (USD, rubel, ...) , nem tudom ezt javították-e már azóta.

Maak
Pont oda lenne jo az aktualis lista a legalso arakkal, aki grafikonozni akar az meg keresse ki a marketen es nezegesse ott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
+1, mert szerintem is elég macerás, a grafikon tényleg használhatatlan.

A kártya eladás nálam két ablakos mûvelet (raktár/piac). A kártyákra pedig minden alkalommal rá kell keresni, megnyitni és megnézni az árakat. Ha sok kártyám van ez baromi idõigényes. 😞

Ellenben, ha az a grafikon a normális árakat jeleznék, akkor csak pillanatok alatt fel lehetne tenni mindent.
IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Igen, szenvedés a kliensbõl marketezni, ezért jó hogy böngészõbõl is lehet.
Mondjuk hogy miért nem tudják betenni a fülezést, azt én se értem. Pedig az overlayes böngészõben ott van. Biztonsági oka lenne? <#nemtudom>

Tinman
Na ez az... egy 20 éves 2 mb-os böngészõ képes erre, amire a Steam 140 MB-os kliense 2013-ban nem. Vicc.

Mondok jobbat és ez a böngészõs megoldásnál is sántít:

Tegyük fel rákeresel egy kártyára a piacon. Rányomsz, hogy lásd az aktuális árakat. Odabaxták a keresõt ugyan, de hol keres??? A 2000000 ugyan olyan kártya között!!!! WTF??? MIT? Keres ott???

Ha beírod egy másik kártya nevét: "Nincs listázható elem az általad megadott szûrõvel."

Tudsz ott szûrõt állítani? NEM!

A másik, hogy ITT user szerinti kártyára sem tudsz keresni! Rendezni sem tudod név szerint?

Ez az egész egy nagy kalap szar az a nagy helyzet. Akik ezt tervezték pontosan olyan ostoba barmok, mind akik elbaxták a letisztult felületû google-t, gmail-t és a Youtube-ot. Egy átláthatatlan, kezelhetetlen, nehézkes szar lett az összes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Használd akkor böngészõbõl a Marketet.

Tinman
Olyan szinten híg fos a Steam felülete, hogy az valami döbbenet, egy szánalomtenger, egy rossz vicc, egy elmebeteg szarság.

Példa:

Van egy kártya.

Felkínálod eladásra. Ott írja, grafikonon, hogy mennyiért ment el. Már eleve itt szar, mert az egeret húzogatod óvatosan, hogy kitaláld mennyi volt a tényleges legutolsó eladás.

Megvan? Jó akkor meg is cseszheted magadat, mert baromira nem biztos, éppen most a legalacsonyabb ár is ANNYI!

WTF???

Hát miért nem írja ki egy listába mellette, hogy MOST mennyi!

Ebbe a fosba eleve így benne van az, hogy MINDIG MINDEN csökkenni fog, mert a user azt látja, hogy X euro-ért ment el a legutóbbi kártya, akkor nem X+10-ért teszi fel, hanem X áron! DE EZ NEM JÓ!

Mert ezerszer megesik, hogy JELENLEG a kártya ára X+3 és nem X!

Egy kibaxott új ablakot nem tudsz nyitni, ha meg akarod nézni a JELENLEGI árat... nem... helyette folyamatosan lépkedthetsz a szánalmas menükbe minden egyes kártyánál.

De nem csak kártyánál... miért nem lehet 2013-ba egy mocsok új ABLAKOT nyitni ebben a fosban???

Okádok ettõl a mocsoktól komolyan mondom... és ahogy lépkedsz a betöltések között (kb. 30x hozod le u.a. az oldalt, ha infó kell!), rajtad kívül még 1 millió user teszi ugyan ezt, így az egész hol totál belassul, hol teljesen fel is adja a harcot.

OSTOBA BARMOK! Ezek programozók? Ezek elmebetegek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát izé... írtam no... az van, azokra tudom cserélni :-(

Maak
#2043?<#whatever>

Sajnos van néha olyan eset, mikor az ember beleszalad.

Tinman
Ésszerû bundle pakkokkal nincs bajom, de volt pár bicskanyitogató. Ilyenkor mindig arra gondolok, aki 2 nappal elõtte a szerencsétlen magyar, a kis fizetésébõl 4.000 Ft-ért vett pl. egy Dead Space 3-at, majd szembesült vele, hogy arányaiban leosztva 30 Ft-ért szórják...

jetblack
Nem tudom de en orulnek egy olyan bundlenak amiben regi(Red Alert,Blood,Doom) cuccok vannak es akkor meg azert se lehetne sirni hogy a jatekokat szarert hugyert dobtak a bundle-ba

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Tinman
Ezt mondd a bundle pakkokat áruló cégeknek...

1 dolláros játékokon már nem lehet keresni, illetve lehet ha van hozzá gyomrod...XD

lalakov
Köszönöm.<#worship>
Tinman
Érdekes, hogy a kártyák árai zavarnak, de az nem, hogy 1 dollárért valóban tartalmat és értéket hordozó játékokat tolnak lassan 2 heti rendszerességgel. Az ám az igazi elértéktelenedés, nem a szaros kártyák ügye.

IMYke2.0.0.0
Igen, ezért látod ennyinek.
Nekem is ugyanennyit mutat - másoknak, akiknek csak az alapjáték van meg, több fizetendõt mutat, kisebb engedménnyel, tudtommal.

IMYke2.0.0.0

lalakov
A Deus Ex HR Director's Cut miben különbözik a normál változattól?
Ez a 80%-os kedvezmény most az alap és erre jön rá a meglévõ alapjáték + DLC kedvezmény vagy mivel megvannak ezek ezért látom ennyinek?
genndy
Csakhogy az alapjáték nem dob kártyát, csak a DC. Amit újra meg kell venni, még ha az eddig kijött minden tartalom meg is van.