Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az egész egy rakás szar, pénzes mivoltából kifolyólag.
A temérdeknyi kitûzõ csak azt mutatja, hogy mennyire gazdag az ember.
Huh, pedig pár hónapja de benne voltam én is. Teljesen változott közben a nézetem ezzel a Trading Cards-al kapcsolatban. Unalmas már.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Call of Juarez Játékkártya k.va jo aron megy, a sima nem a folias, most majdnem 1 euro...ilyet meg nem lattam, en 0,5-ert adtam el, most meg 2x annyit er...grrrr
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
90%-KAL OLCSÓBB Dream Pinball 3D
50%-KAL OLCSÓBB Twin Sector
90%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II Castle Defense
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
50%-KAL OLCSÓBB Trine
66%-KAL OLCSÓBB Divekick
50%-KAL OLCSÓBB Deadlight
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Medieval II: Total War-nak van egy ilyen kitûzõje:
Hungary
Level: 2
XP: 200
~1,7 euro kicraftolni.
<#vigyor4>#vigyor4>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szerk.: látom rossz a tf2tp-s link, Trade Containsbe rakd bele a legelsõ kulcsot amit mutat, Whistlistbe meg egy Refet.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Hitman Aboslution abszolút kedvencem, elértem a max levelet XD
Már csak a Deus Ex HR és a Marvel Heroes van hátra (bár a Sleeping Dogs és Arkham City kimaxolásán is erõsen gondolkodom, csak mét nem éri meg rá költeni) 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Igazából böngészõs markettel nekem az volt a bajom, hogy össze vissza árakon írta ki a dolgokat (USD, rubel, ...) , nem tudom ezt javították-e már azóta.
A kártya eladás nálam két ablakos mûvelet (raktár/piac). A kártyákra pedig minden alkalommal rá kell keresni, megnyitni és megnézni az árakat. Ha sok kártyám van ez baromi idõigényes. 😞
Ellenben, ha az a grafikon a normális árakat jeleznék, akkor csak pillanatok alatt fel lehetne tenni mindent.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk hogy miért nem tudják betenni a fülezést, azt én se értem. Pedig az overlayes böngészõben ott van. Biztonsági oka lenne? <#nemtudom>#nemtudom>
Mondok jobbat és ez a böngészõs megoldásnál is sántít:
Tegyük fel rákeresel egy kártyára a piacon. Rányomsz, hogy lásd az aktuális árakat. Odabaxták a keresõt ugyan, de hol keres??? A 2000000 ugyan olyan kártya között!!!! WTF??? MIT? Keres ott???
Ha beírod egy másik kártya nevét: "Nincs listázható elem az általad megadott szûrõvel."
Tudsz ott szûrõt állítani? NEM!
A másik, hogy ITT user szerinti kártyára sem tudsz keresni! Rendezni sem tudod név szerint?
Ez az egész egy nagy kalap szar az a nagy helyzet. Akik ezt tervezték pontosan olyan ostoba barmok, mind akik elbaxták a letisztult felületû google-t, gmail-t és a Youtube-ot. Egy átláthatatlan, kezelhetetlen, nehézkes szar lett az összes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Példa:
Van egy kártya.
Felkínálod eladásra. Ott írja, grafikonon, hogy mennyiért ment el. Már eleve itt szar, mert az egeret húzogatod óvatosan, hogy kitaláld mennyi volt a tényleges legutolsó eladás.
Megvan? Jó akkor meg is cseszheted magadat, mert baromira nem biztos, éppen most a legalacsonyabb ár is ANNYI!
WTF???
Hát miért nem írja ki egy listába mellette, hogy MOST mennyi!
Ebbe a fosba eleve így benne van az, hogy MINDIG MINDEN csökkenni fog, mert a user azt látja, hogy X euro-ért ment el a legutóbbi kártya, akkor nem X+10-ért teszi fel, hanem X áron! DE EZ NEM JÓ!
Mert ezerszer megesik, hogy JELENLEG a kártya ára X+3 és nem X!
Egy kibaxott új ablakot nem tudsz nyitni, ha meg akarod nézni a JELENLEGI árat... nem... helyette folyamatosan lépkedthetsz a szánalmas menükbe minden egyes kártyánál.
De nem csak kártyánál... miért nem lehet 2013-ba egy mocsok új ABLAKOT nyitni ebben a fosban???
Okádok ettõl a mocsoktól komolyan mondom... és ahogy lépkedsz a betöltések között (kb. 30x hozod le u.a. az oldalt, ha infó kell!), rajtad kívül még 1 millió user teszi ugyan ezt, így az egész hol totál belassul, hol teljesen fel is adja a harcot.
OSTOBA BARMOK! Ezek programozók? Ezek elmebetegek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Nekem is ugyanennyit mutat - másoknak, akiknek csak az alapjáték van meg, több fizetendõt mutat, kisebb engedménnyel, tudtommal.
Ez a 80%-os kedvezmény most az alap és erre jön rá a meglévõ alapjáték + DLC kedvezmény vagy mivel megvannak ezek ezért látom ennyinek?