Ray Donovan (TV)
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt rossz, közepesnek mondanám. Kíváncsi leszek merre visz majd a sorozat.
REAL MADRID
Nekem tetszett, pozitívum, hogy felirat nélkül is simán lehet érteni. Schrieber mély hangja, meg szótlansága meg elviszi a hátán a sorozatot.
Viszont az apját nem érzem annyira fajsúlyos "gonosznak" remélem majd késõbb bedurvul az öreg.
Viszont az apját nem érzem annyira fajsúlyos "gonosznak" remélem majd késõbb bedurvul az öreg.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
erre kíváncsi vagyok. majd megnézem valmaikor. Schriebert bírom, jó színésznek tarotm...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Pilot kritika
Trailer:
Tegnap volt a premier, a Dexter-el van párban, remélem méltó utódja lesz a Dexter-nek. A pilot nekem nagyon tetszett, bár ez a stílus nekem a gyengém, szóval már az elõzetesekkel megvettek.
Trailer:
Tegnap volt a premier, a Dexter-el van párban, remélem méltó utódja lesz a Dexter-nek. A pilot nekem nagyon tetszett, bár ez a stílus nekem a gyengém, szóval már az elõzetesekkel megvettek.
Yo, Bitch!
← ElőzőOldal 5 / 5