Ray Donovan (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cain a 8-iknál tart.Most meg 12-höz várjuk <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.02. 23:58:58

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Aki fordítja az Cain!A héten írt a twitter oldalára, hogy elnézést kér a csúszásokért, de minden idejét lekötötte az éjszakai műszak meg vizsgára való felkészülés.De most már azon van, hogy behozza a lemaradásait.
Herold
Ja bocs, az Szaki, nem Zaki. Nem szóltam. <#banplz>

Herold
De most komolyan, húzzatok már bele kicsit Pilottal.

zaki
Abban meg el Sean Bean? :DDD

Jim Morrison
nem bírtam ki, megnéztem 9-12ig... huhúú imádom :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Herold
Bárcsak a Legends felirat is ilyen hamar elkészülne. <#vigyor>

zaki
Kivancsi leszek a finalera, jo nagy kavarodas van a 11. resz vegen :D
Remelem elkeszul a felirat rovid idon belul.

Jim Morrison
Holnap "végre" utolsó rész, és ledarálhatom majd az évad végét :p jajj, de várom már >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Herold
Ja, én is azon szakadtam. <#buck> Ezra nem teljesen normális szerintem.

"Te...elástál egy katolikus papot egy zsidó kórháznál?" <#vigyor>

REAL MADRID

ForzaInter
Ja, a fordítás viszont tényleg egész jó volt. de mikor megláttam elsőnek a "menyj" szót akkor majdnem kinyomtam a picsába:D

Yo, Bitch!

Elég durva hibák voltak benne az biztos, és következetesen rosszul írta őket mindig :D De legalább félrefordítva nem volt sok, szóval alapvetően használható feliratok.

De most jön csak az igazán érdekes rész, majd ha a rendőrök megtalálják raynél a...
Ma este jön a 11.Megkell emésztenem a 10iket:D.Az a fejlövés 10 pontos volt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ForzaInter
Nagyon komoly volt ez a 11 rész. Hát Ray nem kis szarban van..

Yo, Bitch!

Herold
A töméntelen helyesírási hibáról nem is beszélve.

ForzaInter
jah, bár vannak sorok amik nincsenek lefordítva:D de inkább megnézem ezzel, mint hogy várjak 1 hónapot mire a feliratok.info-s fordító elér a végéig.. Kár, hogy már csak 1 rész van hátra..:(

Yo, Bitch!

Van felirat a 10-11hez

ForzaInter
mi oda majd valamikor november környékén jutunk el<#idiota>

Yo, Bitch!

Herold
Jóbazdmeg én még a 10.-hez várom a feliratot. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.09.22. 23:17:38

ProGabe
11-es rész: aztabüdöskurvaélet!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Van már felirat a 9 részhez is.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Én bírom, leülte már a büntetését.. Nekem olyan szeretni való szarházi, nem tudom utálni..:D

Yo, Bitch!

ProGabe
Nagyon fasza ez az évad is! Ahogy valaki reddit-en megjegyezte, annyi a probléma a sorozattal, hogy minden rész 10-ből 11-en pörög, over the top folyamatosan :)

"Mick-et kicsit sajnáltam"
Azt a szarházi fost hogy lehet sajnálni? Az egyik legsurmóbb, leggecibb karakter, aki valaha volt TV-ben. Azért, mert tök hihető. Nagynéha akar tenni valami jót is, de tényleg egyből szarrá válik minden, amihez nyúl.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó kis rész volt :)

REAL MADRID

ForzaInter
Van már a 8 részhez felirat végre.

Fasza rész volt. A vége ütött, Mick-et kicsit sajnáltam..

Yo, Bitch!

zaki
na jah, en is neznem mar az uj reszeket :c

ForzaInter
Ehhez a sorozathoz is van mindenféle felirat, román, szlovák, héber stb de magyar az nincs..

Yo, Bitch!

Herold
Pinokkió is jó arc. Bár úgy tűnik, egy kerékkel több van szegénynek, de tetszik a karaktere.

zaki

zaki

:DDD

ForzaInter
zseniális:D:D

Yo, Bitch!

Nem lehet elégszer megnézni :D

REAL MADRID

zaki
http://www.youtube.com/embed/FfrDF1qQFbs

AZ évad egyik legjobb része :DDDDD Mármint a 7. :D
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.09.02. 22:04:46

REAL MADRID

ForzaInter
Huu, ez a 7 rész eddig mindent vitt, pedig nem is a főszálról szólt. Micsoda tökéletes család ez..:D Le se tagadhatnák, hogy írek, egy kis pia és már kezdődik a balhé.:D Végén pedig Bunchy, "i am not gay":D:D Aztán Ray.:D
Utoljára szerkesztette: ForzaInter, 2014.09.02. 19:20:46

Yo, Bitch!

Nagyon betalálták azt a karaktert :D .Igaz mindegyiket betalálták.Pro mind <#eljen>

ForzaInter
Ahh, szegény Bunchy:D:S

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Szerintem azokban a részekben amit tegnap megnéztem csak pár mondat nem volt lefoglalva. Volt dolgom már olyan felirattal ami tele volt (de tényleg, tele) helyírási hibákkal, de tegnap egyszer sem akadtam fent hogy, ú na ezt így nem bírom nézni.
Azért írtam hogy teljesen jó, mert sajnos a saját szemszögemből néztem a dolgot (magyar felirat ha van akkor azt használom de nekem angol is bőven jó. Kivétel talán a Hannibal, csak ott meg nem bírom kivárni a magyar feliratot ^^)

ForzaInter
én türelmes vagyok, de Cain akkora lemaradásban van, hogy annyit már nem bírok várni..

Yo, Bitch!

Herold
Ja, a helyesírási hibákat és a le nem fordított dialógusrészeket leszámítva...
Amúgy a fordítás is hagy némi kívánnivalót maga után.
Szóval inkább érdemes megvárni Cain fordítását.

Jim Morrison
mikor egyedül csinálta, utána már nem volt olyan vészes :D am tegnap nem bírtam ki, gyorsan letöltöttem és megnéztem a 8. részt is <#vigyor>
De most tudatosan nem kéne tovább néznem, hanem majd utolsó rész után ledarálni a maradék részeket.

zaki
7. resz utolso perce mekkora volt :D

Jim Morrison
teljesen jó.

ForzaInter
Köszi! Minőségről tudsz nyilatkozni? Csak azért kérdem mert az openre néha google fordítós feliratok is kikerülnek..:D

Yo, Bitch!

Jim Morrison
http://www.opensubtitles.org/hu/ssearch/sublanguageid-hun/idmovie-153610

ForzaInter
és hol jött ki? én nem találok feliratot:(

Yo, Bitch!

<#eljen> thx
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.01. 22:13:23

Jim Morrison
Hm, ma nézem meg a részeket, letöltöttem a feliratokat 5. részig. Mire végignéztem addig kijött a hatodik rész felirata is. Mire ezt is megnéztem kijött a hetedik részé is :D élet apró örömei^^

Mostanában kb az egyetlen sorozat, aminek saját stílusa is van...