24
  • Zombee
    #24
    Azért Roland Emmerich gagyit legfeljebb a kezdeti években forgatott. Másrészt minőségben a Függetlenség napja nem lógott ki a kor nagyszabású mozijai közül, ha most forgat egy, a kornak megfelelőt, özönlenek majd a népek. Nem biztos, hogy a 20 évvel ezelőtti nézők, de lesz bevétele.
  • Szabó Árpád
    #23
    Rókabőr, már megint. Ha nem előzményfilmet, akkor folytatást csinálnak. Invázió témában meg az utóbbi tizenx évben majdnem minden lehetséges kombót leforgattak, akár mozifilm, akár sorozat szempontjából: barátságos és gonosz idegenekkel, apró és gigantikus idegenekkel stb... És mi a szomorú: megy majd rá a nép, mert hát a név....
  • Gater
    #22
    De az is lehet hogy nem akarja a nevét adni egy nagy sikerű film gagyi folytatásához...
  • Zombee
    #21
    Mondjuk senki sem várhatja el, hogy egy feltehetően gigaköltségvetésű produkcióban jutányos haveri áron játszon, miközben a stúdió keres egy milliárdot vele.
  • bobijub
    #20
    ha egy filmet a gyártója pénztermelő gépnek szán, akkor a termelési tényezőket meg kell fizetni. z milla felett a stúdiók nem azért fizetnek sokat, mert a színész olyan sokat dolgozott, vagy azért mert olyan jól formálja a karaktert, hanem azért, mert tisztában vannak azzal, hogy a bevétel egy részét a színész neve és (sajnos) nem az alakítása hozza.

    igen, vannak nagy nevek, akik hajlandóak dolgozni alkalmasint kevésért is. de nem hiszem, hogy túl sok olyat lehet felmutatni, amikor egy nagygázsijú, abban az időben jólmenő szekerű szereplő egy pénztermelő gépnek szánt filmben hajlandó nagy szerepet óccsójé e'jáccani. valszeg akkor dobja be magát "ajándékként", amikor a magán értékrendjében értékesnek/más okból fontosnak tartott produkcióban dolgozhat, és ahol előre be lehet jósolni, hogy a téma stb miatt a produkció nagyon nagy valószínűséggel nem lesz pénztermelő gép.

    egyébként meg a nagyarcú, de ikonikus alakok joggal tartják a markukat, amikor a filmtermelő kifejezetten arra tervezi rá a bevétel áramlását, hogy a nézőket részben majd miszter vagy míz nagyarc fogja rábírni a pénzköltésre.
  • alien47
    #19
    Mert Willi apukával nagyon elszalad az űrhajó! Addig csinálja a fesztivált, míg úgy nem jár, mint Mickey Rourke. Régen milliókat harácsolt össze, ivott, drogozott, beszólt mindenkinek aztán szépen eltünt kb 15 évre a vászonról. Most meg örül minden morzsának. Jó színész de a nagyképüség sokat árthat...

  • SirAlo
    #18
    Miert pont a szineszeken kell sporolni ?
  • alien47
    #17
    A film álítólag arról fog szólni, hogy mindenki tudja nem csak ez az egy űrhajó létezik. És várják a másik megérkezését lsd készülnek a csatára. Ami meg is történik majdnem 20 évvel később....

    "http://www.sg.hu/cikkek/96370/megvan_mirol_fog_szolni_a_fuggetlenseg_napja_2_3"
  • Zombee
    #16
    Ebből él, miért játszana ingyen, ha nem akar. Azok a színészek, akik ingyen vagy jelképes összegért vállalnak szerepet, vagy haverfilmben játszanak, vagy megér nekik ennyit az adott téma, rendező, partner. Egyébként messze nem olyan nagy név, mint 10 éve. A MIB3 előtt 4 évig nem is játszott semmiben.
  • Ender Wiggin #15
    az a szép, hogy az ilyen smith-féle pénzéhes senkik miatt túl drága minden film. többszáz milliója van, de egyszer sem "játszana" ingyér. példát vehetne a soderbergh filmjeiben szerepet vállaló színészekről, akik ugyanakkora sztárok, mint a smith, még is időről időre jelképes összegért is munkát vállalnak.
  • Laza
    #14
    Elég béna hasonlat ... akkor állná meg a helyét, ha ebből kivennék az űrlényeket :D
  • bmw
    #13
    Hat igen 1-2 szinesznek egy ido utan tul nagy arca lesz.....
    De lehet nelkule jobb lesz, Goldblum mindenkepp legyen benne.:)
  • trogi
    #12
    Annó, amikor bejött, nagyon érdekelt, nagyon tetszett...
    Idővel aztán rájöttem, hogy ez sem több, mint az usa magasztalása, oda nem illő (vagy odaillő?) szereplőkkel. (NEM Kovács Vilmosra gondolok.)

    Ezek után már felejtős lett, még a két kapcsolódó könyvet is elpasszoltam.
    Már nem fog meg.
  • emile zola
    #11
    Nem értem miért sírtok itt annyian már előre, Will Smith csak 1 színész volt a sok közül, akiknek fontosabb szerepe volt anno. Nyilván lesznek új arcok is a folytatásban. Ráadásul én inkább a forgatókönyv miatt aggódnék, ugyanis attól fog függeni az egész film minősége.
  • darthvaderfia
    #10
    Will Smith nélkül nem lesz olyan jó. Ez olyan mint a Godzilla-ból kivenni a szörnyeket.
  • AZTA
    #9
    Drága Smith? Nem baj, majd elküldi maga helyett a fiát féláron. :D
  • xido
    #8
    Pullman azért ennyi idő után már nem lehet olyan befolyásos karakter,még ha nem is követik azt,hogy most fekete az elnök..leváltott elnökként meg nem nagyon érzem erősnek...Spinert is ha jól tudom megölte az elkapott lény,aki megszállta a laborban,miután rajta keresztül beszélt...Én Baldwint hoznám vissza..kicsi szerepe volt ugyan,de amit azóta levágott pár tv sorozatban..kaphatna egy hasonló badass vonalat a karaktere és lehetne ő Goldblum társa,aki az erőt és a fegyvereket képviseli,míg a másik hackelget:))
  • Axlkenobi
    #7
    Will Smith hiánya csak jót tehet a filmnek, hiszen az elmúlt években egyre nagyobb méreteket öltő egója durván rátelepedhetne a produkcióra és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ha szerepelne benne, akkor vajon bele akarná-e nyomni ebbe is a drága fiacskáját...

    Itt jegyezném meg, hogy szerintem Bill Pullman és Jeff Goldblum az, akiket mindenképpen vissza kéne hozni, szerintem az első filmben is ők voltak a legjobb karakterek.
  • CybeRick
    #6
    Will Smith nélkül kb Asylum produkció szinten is elsülhet...
  • jackoneill90
    #5
    nem tudom mit lehet tudni a filmről. De nem azért vannak sorolva ezek a színészek mert az első részt mutatja be másik szemszögből?
  • jamboox
    #4
    Randy Quaid is meghalt, ő robbantotta fel az első űrhajót.
  • endrev
    #3
    Hát, nem tudom. Will Smith nélkül...?
    Mondjuk azért a többiek se kutyák, és mégiscsak Roland Emmerich...
  • szabolacika
    #2
    A felsorolt nevek azok akik az első részben játszottak, ezeknek a felét hozzák vissza. Mary McDonnell meghalt ez első részben tehát őt nem fogják.
  • cylonflatus
    #1
    Mary McDonnell? Hát ő hogy? Erre kíváncsi leszek.