TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands 2 is akkor mmo? Mit értünk mmo alatt?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TITANFALL-ban nem lesz singleplayer.
Nem veszi el az idõt a fejlesztéstõl! <#eljen>#eljen>
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Persze jogos kérdés, hogy EA és Source? Gondolom még akkor kezdték fejleszteni, amikor nem volt kiadójuk.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kajakra mondom tátott szájjal néztük öcsémmel a videót róla. Nekem nagyon tetszik (ez a robotos huncutság +1 pont), ha igazatok van, hogy Source engine fog alatta futni, akkor megnyugodtam, hogy majd az én gépemen is menni fog (remélhetõleg), és majd megveszem a multi miatt (de ha lehet törttel is majd multizni, akkor nem 😄 😄).
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Késõbb ha lesz több alapanyag, lehet változtatni, egyenlõre kevés felhasználtható kép van róla. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért ez nem semmi!
a legnagyobb pozitívuma a motornak,hogy gyengébb gépeken is jól fut mert irgalmatlanul skálázható és optimalizált.
Ezért nagyon örülök hogy ha tényleg ez fog futni alatta
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Source engine azért még mindig tud valamit 😊 Persze azt is tudom, hogy rendesen megbuherálhatták.
Én ilyenröl már álmodni sem merek 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ami meg a Titanfallt illeti a bemutató nagyon jól nézett ki, kíváncsi leszek a további részletekre, játékmódokra, stb.
Modolhatóság dedikált szervereken jó lenne újra hangsúlyos lenne az AAA játékokban,,, Tudom bilibe lóg a kezem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Isten ments, hogy a codbòl 30 òrás játékot csináljanak. örülök ha azt a pár òrát végigtudom szenvedni, azt is csak azért, hogy elmondhassam mekkora trágya game a cod az mw1 òta.
De már off témák ezek
5-6 óra, de az 5-6 óra roppant izgalmas az agyonscriptelt-parasztvakító cuccok miatt, mert ezek miatt (is) van izgalmas jelenetek, és igen, jó a multija is.
Kell az a single a codnak is ( Bf-be nem tudok nyilatkozni, a 2-vel toltam legutóbb, tetszett az is ,de nem mondanám annak hogy nem kell neki semmi single)
Codnak kell, azért szeretjük leginkább.
És nyugodtan lehetünk rá büszke.
5-6 óra? Akad pár nagy nevû játék ami szintén 5-6-7 órás játék idõvel büszkélkedhet szerintem.
Nekem se tetszik, simán nyomnám 20 órákig. :/
"Igazán példát vehetne a Battlefield 4 és a Call of Duty: Ghosts... A kifejezetten multis játékból sokkal érdemesebb többjátékos játékmenetet mutogatni."
Eh?
CoD-nak van/volt a valaha legjobb FPS single akció jelenetei, dobják el, és csináljanak valami MMOFPS-t mert ez a divat?
The developers at Respawn Entertainment have described Titanfall as a multiplayer-centric title, but one that blends a single-player campaign experience with the multiplayer. Respanw has not commented on whether Titanfall will feature any single-player whatsoever, instead indicating that the game is entirely built around multiplayer.
Titanfall launches on Xbox One, Xbox 360, and PC spring 2014."
szósz