2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#452 Én is erre gondoltam, csak féltem hogy megbántok pár embert -
#451 Hogy akik nem tudnak lőni (a célközönség), így is pronak érezzék magukat. -
#450 És ennek mi értelme van akkor, ha semmire nem jók? -
hugopareiros #449 Attól hogy ma nem kaptunk, hétfőig van esélyünk kapni, mert folyamatosan küldik ki őket. Ezt írta is Zampella twitteren. -
#448 Nem sajnos. -
bigmano #447 Te benne vagy a CBT-ben? -
bigmano #446 Igen így utólag átolvasva valóban nyersen fogalmaztam egy kicsit,elnézésed kérem!
Az hogy ki az ostoba nézőpont kérdése,maradjunk annyiba hogy nem is tartozik szorosan a témához ;D -
hugopareiros #445 Lesz@rhatod, de ettől te vagy az ostoba :)
Amiről te írsz, az nem sima gameplay videó, hanem játékelemző vidi / tesztelős videó / valami ilyesmi.
-
#444 Igen, konkrét harcban sok vizet nem zavarnak, gyorsan halnak és alig sebeznek, nem pilóták, nincs jetpackjük, falra nem másznak és titánt nem hívnak.
Két féle van, de hatalmas különbség nincs, Grunt és Spectre. A Spectrék robotok és a sebzésük is magasabb valamivel, anti-titan fegyverük is van, plussz azok meghackelhetőek, akkor átáll a teoldaladra és amíg nem mászkálsz úgy ahova ő nem tud menni jetpack híjján addig követ is.
Pontot érnek, külön számolja őket, de csapatpontba beleszámít, tehát a győzelmet is eldöntheti. Tehát oda kell erre is figyelni.
Tehát kicsit olyan moba jellegű dolog.
Na meg a szokásos, folyton van kire lőni, vannak a pályán ellenfelek mindig, de titánt csak emberek hívhatnak és nincs az se, hogy ne tudnál titant hívni azért mert mások hívtak. -
#443 Igen, max 12 játékos van és a játék folyamatosan spawnol mellé bot-okat. Ezeket írja a játék Grunt-nak, a játékosokat Pilot-nak. -
bigmano #442 Nem az a lényeg hogy szerinted miről szól mert azt én lesz@rom,én szivesebben nézek magyar gameplayt,ahol elmondja egy kicsit érettebb gondolkodású ember a véleményét a játékmenetről,balanszról,a titánok szerepéről a játékmenetben a single multi összekapcsolódását és a fejlődési lehetőségeket!
Te meg nézegesd hogywn lehet futni meg lövöldözni..
-
#441 Izé, akkor most 6v6 a játékosok száma, de a játék rak be nem játékos karaktereket is? -
hugopareiros #440 a gameplay videó szerinted miről szól? :) -
bigmano #439 Ha téged csak az érdekel hogy hogyan lehet futni meg lövöldözni ahhoz nem is kell..... -
#438 Stream! Ha valaki nem kapott... -
hugopareiros #437 minek kell ingléz ahhoz hogy nézd a játékmenetet? -
bigmano #436 No áble inglesh szenyor... -
Skyline #435 Pc-n addig lehet eladást produkálni amíg nincs tört verzió. -
#434 Tele van a youtube videókkal. -
bigmano #433 Aki bejutott pár gameplayt tollhatna fel ide a többieknek..... -
#432 Előre szóltak, ha jól rémlik külön színnel emelte ki jelentkezés befejezésekor is, hogy nem mindenki kap, aki jelentkezik... :)
De egyébként még van idő, a publikus jelentkezőknek mégcsak ma kezdték kiosztani, persze letöltésre várás az szívás.
ui.: Arra kíváncsi lennék, vajon régiózzák-e, hogy hova mennyit osztanak, mert akkor lehet mi itt nem járunk jól. Gondoltam is jelentkezéskor, hogy bekamuzok másik országot. :P -
#431 én se kaptam... azért ez elég nagy kibaszás rohadnának meg :/ :)))) -
#430 Senki más nem kapott? Fasza reménykedtem benne pedig, hogy kapok, mert az a 12 giga se 2 perc mire nekem lejön :( -
bigmano #429 Emilre ment vagy originen keresztül? -
Since #428 Kaptam reggel 05:10-kor béta kódot :) -
#427 Akkor gondolom tört verzió sem lesz. -
#426 Nem lesz, kizárólag online match making. -
#425 Nem hiszem. -
#424 Úgy értem hogy a teljes verzió lesz olyan opció hogy offline botok ellen? -
#423 dehogy is, nem sok értelme lenne ha egy multi only játéknál a bétában nem lehetne multizni :D -
#422 Csak botok ellen lehet majd játszani? -
#421 Kedd reggel kilencig, mi időnk szerint. -
#420 Kb hány kulcsot osztanak ki? Meddig lehet várni a kulcsokra? -
#419 hype -
Codes should be sent out later tonight, I'm not saying times because they always seem to hit the button early! -
MaRee #417 -
#416 benne volt ha jól láttam. -
#415 Viszont "Last Titan Standing" módot még nem láttam, benne van az a bétában? -
#414 Ez a tegnapi stream-eknél is megvolt, inkább irtják egymást attrition pontokért. Gyorsabb a játék, pörgősebb, mint futkosni oda-vissza hardpointok közt, és őrizni őket. Három embernél több sosem várt erre a módra. -
#413 Na, csóri csávó streamen, akart hardpointozni, hogy megmutassa azt is, de senki nem játssza azt pc-n...