2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
hugopareiros #492 "Sokaktól olvastam hogy az autócélzás milyen rossz,"
PC verzában is automata célzás van? -
bigbigle #491 Szerintem egész jó lett.
Végre valami ami kicsit más a megszokottól, de ugyanakkor nem is mentek el negatív irányba, szerintem megtalálták a határt (persze azért lehet rajta mit javítani).
Optimizálás se lett olyan rossz, mert a kisebb akadásokat nyilván kijavítják majd, de ezen felül semmi problémát nem észleltem.
Sokaktól olvastam hogy az autócélzás milyen rossz, hát tényleg ellustítja az embert, de mondjuk az zavaróbb tud lenni, amikor már hozzászokott az ember a többi játéknál hogy amikor céloz és felengedi akkor abbahagyja, de itt akkor is céloz.
Összességében, így elsőre nem is rossz. -
#490 Megmondom őszintén első 1-2 körben én se ájultam el tőle meg szarul is ment, mert böngészőt úgy hagytam, de minél többet toltam annál jobban tetszett. Igazi játékosokat meg meg lehet elég könnyen különböztetni szerintem. Eleve nevét kiírja, ha ráviszed a célkeresztet meg a mozgásból is rá lehet jönni. A botok nem sprintelnek, nem másznak falon, nem ugrándoznak stb. Egy idő után simán ki lehet szúrni. Botok engem nem zavarnak legalább kitöltik a terem amíg nem találkozol játékossal. -
#489 Lol, dejó, most akkor becsalják magukat az emberek bétára, tuti be is telt akkor a létszám... -
bigmano #488 Érdekes nekem nem jött semmi pedig még reggel elküldtem a ticketet, de egy visszajelző mailen kívül mást nem kaptam :( -
#487 De ez miert is jo? :)
Nekem pont csak az a "nem hagyomanyos es megszokott" amikor "csak" emberek ellen nyomom, akiknel mindenki kulon-kulon egyenkent logikazik es taktikazik.
Na az a skill...nem pedig a botokat szamolgatni es lovoldozgetni halomra. :)
Nem lehuzni akarom egybol a jatekot, mert sok szempontbol faxa, csak ez a resze nekem biztos nem jon be es ennyi. -
MaRee #486 Szory, GMG-n. -
MaRee #485 10 dollár/euro/font-os voucher
VP22M7-Z9DLF3-3NPTIT -
#484 megkaptam az aktiválást kb 1,5 óra alatt :) -
#483 Sokkal nagyobb kihívás megkülönböztetni egy bizonyos idő alatt a botot a húsvér embertől és pont ezért jó, mert nem a hagyományos és nem a megszokottról van szó... neked gyorsan kell döntened, a mozgásból és a viselkedésből kell olvasnod:) azért ez nem annyira könnyű és sztem ehez kell skill -
#482 Kiprobaltam...nem rossz...de azert nem ajultam el tole. :o
Persze csak keveset toltam vele, tobb idobe fog teljesen letesztelnem, de az fix, hogy amitol feltem az bejott: abszolut nem tetszenek a botok a palyan.
Oke, hogy halnak siman, de most osszevissza keresgeljem egy multis jatekban, hogy ki is az igazi ember a sok gepi ellenfel kozott?
Ez total nem tetszik. :(
A rugas meg marha eros. Lovom, lovom, lovom, csomo talalat bemegy, odaugrik es egy rugassal fekszem is. :p
-
#481 Na, király :D
Nekem már telepiti, de a durva az, hogy a telepités tovább tart, mint a letöltés...:D -
#480 Hát ez valami gecijó :D
Optimalizálás még nem a legjobb, mert vannak ilyen mikroakadások szinte állandóan, nem tudom mitől, de idegesítő. Amúgy nagyon nagy fun és marha pörgős. Nagyon tetszik, főleg a titanokkal a harc. -
#479 tegnap megcsináltam olyan 11 óra körül, és hajnali kettőre már jött is az e-mail. Most meg épp töltöm le -
#478 na erre kíváncsi vagyok, elküldtem most -
#477 Kipróbáltam én is :DDDDDDD hátha nekem is felrakják -
#476 Hehe, nekem is felpakolták az accountomra, egy órával a bejelentés után.
X1 kód: 64J3X-CV2R7-T3KFW-266XX-JTYTZ
Ez kell csinálni. -
#475 Ugyanez...bar nekem tok gyorsan lejott (10 perc), de akkor mar szet voltak halva a szerverek. -
#474 Én szerencsém, hogy mire lejön addigra baszódnak el szerverek -.- -
#473 Hogyan tudom meg hooogy bejutottam .... -
#472 Ja igen, azt valaki írhatna egyet privátba! :) -
#471 én is kipróbálom gyorsan...csak nem találok kódot... :D -
#470 Na jó ezt gyorsan kipróbálom! :D -
#469 Igen, mukodik a dolog. :)
2 haver mar igy tolja 1-2 oraja, nekem kb mostanaban fog megjonni. -
#468 Amúgy nem kaptam kulcsot. Van az hogy sokan xbox kulcsot kaptak PCs helyett. EA tudja a hibát és csináltak egy support részt ahol le van írva, hogy ha elküldöd a kulcsot nekik becserélik PCsre. Na most én neogafról kimásoltam egy xbox kulcsot, amit már felhasználtak, elküldtem nekik mondom próba szerencse... erre jött 3 órára rá a mail, hogy elnézésemet kérik és rárakták origin accomra a betat...és tényleg ott van :D -
#467 hajrá, játssz helyettem is :// -
#466 Na szedem betat :y -
#465 Egyszerűen csak unalmas, hogy fikázni jársz ide. Keress erre más topikot pls! -
#464 ájjj, nekem sem jött (még) sajna :/ -
#463 Tipikus magyar, hogy tipikus magyaroznak. Ami meg szar, az szar. -
#462 Egyelőre nincs szó e-sport támogatásról, de ha lesz, akkor gondolom kiveszik a botokat és megy a sima 6v6.
Tipikus magyar mentalitás Fpocoké: szar, azt' kész. Gratulálok hozzá! -
#461 Ez a játék nem erről szól. Bemész, szétlősz mindent és élvezed. Ennyi. Ilyen is kell, jó levezetésnek egy hosszú nap végén -
#460 Nem úgy tűnik, hogy ez valami competitive játék lesz, szórakozni, lövöldözni viszont annál inkább -
#459 Semennyi. Ez már videókból kiderült. -
#458 nézegette gameplayeket, és kicsit elgondolkodtam, mennyire lehet ezt a játékot csapatban játszani taktikázva?
Főleg a botok miatt van kétségem afelől, hogy lehetne. Belegondolva, hogyha mondjuk cs-be valaki kilép kompetitívből és botot rak be a gép helyette, már lőttek a taktiknak. (kis túlzással)
Akinek van már beta hozzáférése, leírhatná, hogy mennyi eszük van a botoknak. -
#457 Magyar nyelvű stream itt lesz youtubeon este 9 körül. -
#456 -
bigmano #455 Viszonylag kevês játékot veszek meg a multi miatt ez spec az!
A single meg virágboltival mgoldható..... -
Skyline #454 Ezekszerint el elmúlt pár évben nem igen vettél semmit, lévén manapság a játékokból még demót se csinálnak nemhogy beta-t...:) -
bigmano #453 Jobb lett volna ha nem CBT-t csinálnak,mert így eléggé kérdésessé válik a vásárlás.
Másodkézből származó infók után nem szivesen adok ki pénzt egy termékre,szeretem magam kipróbálni azt amiért pénzt adok.....