TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor mehet a trollkodas a topikban, jeee... <#vigyor1>#vigyor1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Inkabb ezek, minthogy csudaszep oltonyben, nyakkendoben vagy hude trendi cuccokban osszevissza hazudozzanak. :D
Nezz meg barmilyen mas jellegu kiallitast, bemutatot, rendezvenyt, vagy eleg, ha elmesz egy normalisabb uzletbe. meg csak nem is ekkora tomegek elott.
Mindenhol csinos, de legalabbis normalisan feloltoztetett emberek vannak, de itt nagyon nem divik ebben a vilagban, fura modon az E3-mon tudjak, hogy a csinos lanyok odavonzzak a figyelmet.
Mintha valami olyan bena latszatot akarnanak fenttartani sok eve, (amiben regen es kiveteles alkalmakkor most is van valami, szemelyes tapasztalat) hogy a informatikus kockas flanelingben jarkal, es nem borotvalkozott 2 eve, mint ahogy fodraszt sem latott egy ideje es nem a kulsoseg arulkodik arrol, hogy mit tesz le az asztalra. (Pedig reszben az is megnyilvanul a munkajaban)
A lenyeg engem ez a hozzaallas inkabb taszitana barmilyen termek megvasarlasanal, persze ha ez nyomba nalam a latba a jatekoknal, ami szerencsere ebben az esetben nem igaz :)
szerintem
Bar ebbe is bele lehet kotni, mint minden fuszalba. :p
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez nem szepsegverseny. :D
Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :)
Ez nem szepsegverseny. :D
Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :)
Akkor azt mondanad jo csaj, ide vele, nem azt, hogy biztos leszbikus :)
szerintem
Igy azt gondolnam a cod sorozat ellen inditjak, annak a szintjen, komplexitasan porog, az eddig latottak alapjan. Ez van akinek jo eleg, van akinek nem :)
szerintem
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Mondjuk a Halo 3-hoz, ha kiadják :)
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
North America will see Titanfall on March 11, 2014 while Europe will get the game on
CE:

Nem ugy mint Battlefield-nel a balfek Zintho:

Gyorsan beszel, de erthetoen es eleg figyelemfelkeltoen.
Bar erosen valoszinu leszbi a csajszi, de tok8, jo fejnek tunik. <#ravasz1>#ravasz1>
A Valve nem köti az engine licenset a Steamhez, a játékot viszont az EA adja ki.
Max az lehet meglepõ, hogy nem a Frostbite hajtja, amit az EA nyomatni akar, de gondolom a volt IW-osok már úgy mentek az EA-hoz, hogy a Sourceal dolgoztak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyetlen bajom, hogy Origin-es lesz :(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
u.i: Csak vicc volt! :D
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ez alapján akár lehet OFFline is
akkor viszont értem <#vigyor>#vigyor>
reménykedjünk :)
Just do it :)
Ennyit tudok.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."