TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
http://www.youtube.com/v/51NlJ9Tl7DM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Meg a TÉKelés is? :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smithwarden
Ja csak temaindito!.
Akkor mehet a trollkodas a topikban, jeee... <#vigyor1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Nem vagyok HG. :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Engem pedig egy community managernel (vagy fejlesztonel) a kovetkezok erdekelnek inkabb: hozzaallas, stilus (nem oltozkodes), az infok amiket kapunk tole es hogy mennyit kamuzik a kozossegnek.
Inkabb ezek, minthogy csudaszep oltonyben, nyakkendoben vagy hude trendi cuccokban osszevissza hazudozzanak. :D

alma2
o nem fejleszto, meg csak az kellene, egy pr-os "community manager" munkatars az igenyelenebbik(kulsore) fajtabol aki csacsog, az se biztos, hogy tudja mirol. Ugyenez a helyzet akar Steve Jobs oltozkodesevel kapcsolatban is, amit kepviselt az ilyen rendezvenyeken vagy a legtobb emberke amit itt megenged maganak, az igenytelenseg minden fogalmat kimeritve. Ettol nem lesz "bensosegesebb" a viszony az eloado es a kozonseg kapcsolata, nem hiszem el jobban eppen mint almodozik, beszel, sot meg hulyere is vesz a vilag egy leggazdagabb embere, de ilyen szakadtan a boltba nem megyek le, mint ahogy ok kineznek altalaban. Ha epp fejlesztot mutogatnak, akkor se a legugyefogyotabb kulsejut kellene, mert nem tesz jo benyomast es ha a legjobb elme igy nez ki a cegnel, akkor beszeljen a fonoke az ilyen helyen, ahol szinten kovetelmeny szokott lenni kishazankban, hogy nezzen mar ki valahogy.

Nezz meg barmilyen mas jellegu kiallitast, bemutatot, rendezvenyt, vagy eleg, ha elmesz egy normalisabb uzletbe. meg csak nem is ekkora tomegek elott.
Mindenhol csinos, de legalabbis normalisan feloltoztetett emberek vannak, de itt nagyon nem divik ebben a vilagban, fura modon az E3-mon tudjak, hogy a csinos lanyok odavonzzak a figyelmet.

Mintha valami olyan bena latszatot akarnanak fenttartani sok eve, (amiben regen es kiveteles alkalmakkor most is van valami, szemelyes tapasztalat) hogy a informatikus kockas flanelingben jarkal, es nem borotvalkozott 2 eve, mint ahogy fodraszt sem latott egy ideje es nem a kulsoseg arulkodik arrol, hogy mit tesz le az asztalra. (Pedig reszben az is megnyilvanul a munkajaban)

A lenyeg engem ez a hozzaallas inkabb taszitana barmilyen termek megvasarlasanal, persze ha ez nyomba nalam a latba a jatekoknal, ami szerencsere ebben az esetben nem igaz :)

szerintem

Smithwarden
Ok akkor a te kedvedert legyen "Respawn csapattag"...
Bar ebbe is bele lehet kotni, mint minden fuszalba. :p

Malakai
Community managert azért kicsit túlzás játékfejlesztõnek nevezni. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Smithwarden
( Fpocok, pls torold a 91+93-as hszemet. Thx. )

Smithwarden
Egy jatekfejlesztonel kb leszarom, hogy mennyire jo csaj.
Ez nem szepsegverseny. :D
Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :)

Smithwarden
Egy jatekfejlesztonel kb leszarom, hogy jo mennyire jo csaj.
Ez nem szepsegverseny. :D
Hogy viszont "jo fej", az mar szamit egy bemutatonal (es a jateknal). :)

alma2
Hat ja, ha ugy oltozne mint egy no, picit adna magara, lefogyna es eltuntetne azokat a fortelmesen igenytelen tetovalasait, (ami amerikaban mar nepbetegseg a 13 evesek koreben is)

Akkor azt mondanad jo csaj, ide vele, nem azt, hogy biztos leszbikus :)

szerintem

alma2
Persze nehez megfogalmazni mitol jo egy jatek, de eddig lattunk jetpack-et, ami mar a duke nukem 3d multijaban is volt a 90-es evekben. meg egy darab "jarmuvet" ami ugy gondolom nem is fog nagyon bovulni, na meg iszonyat nagy porgest, gondolom rombolhatatlan palyat is melle.
Igy azt gondolnam a cod sorozat ellen inditjak, annak a szintjen, komplexitasan porog, az eddig latottak alapjan. Ez van akinek jo eleg, van akinek nem :)

szerintem

Fpocok
Egyetértek. Hamarosan jöhet a DLC-s hír meg season pass hír. Aztán meg valami új gameplay.

ProGabe
Eddig 10 percet láttunk a játékból. meg ezt a szobrot. Azért ez így kicsit meh. Persze tudom, hogy egyszer majd beindul a marketing gépezet és lesz vagy 100 óra anyag.

http://www.youtube.com/v/3q2ziV8fUuI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Elõbb-utóbb lesz.

Mondjuk a Halo 3-hoz, ha kiadják :)

a.carkey
Egyáltalán, van olyan játék, amihez kötelezõ?

A medve nem játék.

Fpocok
Fpocok

AkAfinucsi
Eddig kell szenvedni/kibírni az új coddal/bf-el :D

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

ProGabe
Titanfall, the much anticipated mech and first-person shooter from Respawn Entertainment, will be arriving in March 2014 on Xbox One, Xbox 360, and PC, the developer has announced today.

North America will see Titanfall on March 11, 2014 while Europe will get the game on March 13, 2014.

CE:

Smithwarden
Ez a community manager, Abbie Heppe tok szimpatikus. <#eljen>

Nem ugy mint Battlefield-nel a balfek Zintho:

Gyorsan beszel, de erthetoen es eleg figyelemfelkeltoen.
Bar erosen valoszinu leszbi a csajszi, de tok8, jo fejnek tunik. <#ravasz1>

ProGabe
http://www.youtube.com/v/v3z25fL8l7w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Malakai
Mi köze ehhez a Sourcenak?
A Valve nem köti az engine licenset a Steamhez, a játékot viszont az EA adja ki.
Max az lehet meglepõ, hogy nem a Frostbite hajtja, amit az EA nyomatni akar, de gondolom a volt IW-osok már úgy mentek az EA-hoz, hogy a Sourceal dolgoztak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
source engine originen? :D
Zomil
Nagyon fasza, nehéz lesz kivárni, remélem lesz valami béta is :)

Egyetlen bajom, hogy Origin-es lesz :(

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez singel player volt nem de? Nem arról volt szó hogy nem lesz benne SP!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

a.carkey
Jó lesz ez.

A medve nem játék.

http://www.youtube.com/v/ERa_aS6BgRY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Fpocok
Most van az EA konferencián.

Zomil
Gondolom hasonlo lesz a Brink-hez.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A single-player úgy lesz jelen a játékban, hogy szvsz minden multi meccs elõtt lesz egy kis elõre scriptelt intro, ami tkp. a 'sztorit' hívatott továbbvezetni. Ezt itt is láthatod, miután minden player betöltött.

Megjelent már??? Lelehet valahol tölteni???? Tudtok hozzá egy magyar linket ha megjelent? KÖSZI!

u.i: Csak vicc volt! :D

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fpocok
Nem lesz offline multiplayer botok ellen :DDD

Muttley
multi-player
ez alapján akár lehet OFFline is
akkor viszont értem <#vigyor>
reménykedjünk :)

Just do it :)

Fpocok
"Zampella goes on to explain there will be some narrative in the game, but it'll all be accessed through the multiplayer modes. Additionally, he asserted that the single-player/multiplayer blend could work if studios have enough resources"

Ennyit tudok.

Muttley
??
ezt nem értem
singlep beépítve multip-be?? - hogyan?

Fpocok
Singleplayer NEM LESZ BENNE. Bele lesz építve a többjátékos módba.

Muttley
most akkor MMO v.
lesz benne singleplayer is?

Fpocok
Borítók

Na melyik a legjobb? Csak nem ez?

Fpocok
Múltkor már akciós is volt. -20% :D

Origin-en már elõrendelhetõ.

Fpocok
Nincs.

Martinez01
Valami új infó, vagy valami?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

armageddon666
Én azt vettem annál észre, hogy egyre szarabb lett, nem hogy javult volna. :)

@

benõmenõ
Reméljük ez nem lesz olyan fenomenálisan sz@r, mint amilyen a mw2 volt megjelenéskörül (még utána is 1-2 évvel...brrr).
Fpocok
DummyBoy
Masszívli multipléjer onlájn ... Szvsz az lesz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Martinez01
Engem nem érdekel, ha lessz multi, ha nem, én majd akkor is megveszem majd :D

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."