TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a Rage is egy szinten mozoghat a F.E.A.R.-rel, de az Arkham City se semmi. Fõleg a Rage vége felé, amikor már nem mutánsok jönnek ellened.
koschwarz
Egyben mennyire vicces, hogy a FEAR majdnem 10 éves játék, megírtak bele egy rohadt jó enemy AI-t, a többi játék meg azóta is küzd a kihívással, hogy egy rendes AI írjon.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

armageddon666
Lehet, hogy viszonylag nagyok lesznek a pályák, és az AI játékosokkal akarják terelni az akciót. Szóval a 32 ember lehet hogy el tudna kóvályogni, de ha ebbõl 24 nagyjából egy helyen van, akkor jobb lesz a hatás. De ez csak egy álmos gondolat.: )

@

TDC Geronimo
Úgy néz ki 6 játékos mellett 12 AI lesz oldalanként. Már csak azt nem értem, hogy azok helyett miért nem lehet rendes játékos...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A Rage-é se rossz. Abban nincs idõlassítás, ami könnyebbé tenné a játékot.
The Protector
Ha AI-ról van szó,mindig a FEAR jut eszembe.Annál jobbat soha az életben nem láttam.Kegyetlenül jó.Ami megközelíti az a Killzone-ban látható AI,nehezebb fokozaton.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Persze a COD szintû szituációban ami úgy néz ki hogy egy kanyargós csõpályán mész elõre és taktikázni nagyon lehetõséged nincs max fedezékekkel játszani..A FEAR 1-ben meg ugye jócskán lehetett többfelé menni és így akár te is kijátszhattad az ellent de õk is bekerítettek ahogy kell néha...:)
Én csak azt mondom ha jó AI-t nyomnak bele akkor nicns ezzel a bot dologgal semmi gond.

Az eddigi videók alapján az akció és a játékmenet pörgõs, szóval abszolút nem fog hiányozni hogy 32/64 ember csatáriázzon.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

armageddon666
Azért egy COD-ban lévõ szituációban elég meredek lenne a FEAR szintû bot-hadsereg... Kétlem hogy azért buta az AI, mert nem tudnak jobban, szimplán erre van igény ebben a mûfajban. Legyen sok buta golyófogó.

@

A mostani játékok gépi ellenfeleit tekintve nem csodálom a legtöbb jtáékban még AI sincs csak elõre lescriptelt folyamatot hajt végre az ellen (lásd COD-ok)...

Ellenben nézz meg egy régi UT-t vagy akár a FEAR elsõ részét hardon. Na ha olyan botokat kapunk szavunk nem lehet.:)

Én nem értek hozzá, azt.

kemotox
Én pont fordítva vagyok, inkább singlezek mostanában a sok agyhalott miatt :D De ez a játék majd visszacsábít a multis játékok birodalmába, el is kezdek gyûjteni:P

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Smithwarden
En pont a single jatekokbol "menekulok" regota a multikba, hogy ne kelljen unalmas botok es gepi ellenfelek tolni. Erre itt berakjak oket. <#rolleyes>
Eleg furcsan hangzik, de majd meglatjuk.
Lehet vegul jol sul el, de egy kisse nehezen hiszem el. :)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ProGabe
Mert így jó a balance. Így tartják a legtökéletesebbnek a játékot. Miért kell értetlenkedni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

De miért nem lehet akkor több játékos a botok helyett?

Nem kényszerít valóban. Ám játékosszámtól függetlenül a BF4-ben a netkód ugyan olyan rossz. A megjelenés napja óta tolom szinte minden nap, de ahogyan 1-2 arcon kívül úgy nekem is számtalan problémám van a játékkal amire mindent rá lehet mondani csak azt nem hogy egy kész elfogadható minõségi produktum....
Ha a régi színvonalat hozza a respawn, egy pillanatig sem fogok gondolkodni azon mivel játszak a továbbiakban, hiába érkeznek majd a DLC-k a BF4-hez amiket már megvettem a prémium tagsággal ha a játék továbbra is félkész hulladék marad...

kifli
gondolom bf-ben nem kényszerít senki, hogy ne 64 fõs szerverre meny játszani. 16 fõsre nem az agyatlan megy ott sem, és kevesebb játékossal a hitreg is jobb.
Lehangolóan hangzik de a videókból kiindulva kellemesek a csaták.
6v6 ember + botok, Sp tartalomszerüséggel kirakott multi.

Én továbbra is várom, és bízom a Respawn döntésében, õk már tettek le valamit az asztalra és inkább 6v6vbotok jó hitreggel jól megírt netkóddal jó balansszal hangulatos kis közösségekben mintsem 32v32 szar hitreggel és netkóddal tömve agyhalottakkal és mindez vagy használhatatlan vagy túl erõs jármû és fegyver arzenállal ergo full balanszolatlanul, lásd BF4....

ProGabe
Hát ez tényleg kevésnek hat, de még nem is játszottunk vele, nem véletlenül választották ezt a számot.

"Lots of armchair game designing going on in here. I’d suggest playing before judging a something as insignificant as a number in a vacuum.

Vince is right – we tried a huge amount of playercounts (all the way down to 1v1 and up quite high) and designed the maps, gameplay mechanics, and entire experience around which played best. If anyone wants to chase the numbers game, perhaps we’re not the experience they’re after? I dunno.

And FYI, for amount of stuff happening at once in a map you’ll be hard pressed to find a game that keeps the action higher. I literally have to stop playing every few rounds because my heart just can’t take it some times. Remember, you can get out of your Titan and let it roam on AI mode – meaning there can be 12 Pilots wallrunning around, 12 Titans stomping below, and dozens of AI doing their thing.

Oh, and I keep seeing people thinking we’ve got “bots” when we talk about AI. Thats not how they are. The AI in Titanfall are not replacements for human players. Our playercount is not 6v6 because of AI – AI play their own role in the game and are a different class of character in the game.

Can’t wait! Only a couple months until speculative threads like this are gone and people are actually talking about their experiences with the game. Its truly fun stuff, and I hope everyone at least gives it a try."

Tehát azt nem szabad elfelejteni, hogy a 12 játékos mellett ott lesz egy csomó AI és akár még 12 titan, akik követik õket.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát akkó ez felejtõs.

Fpocok
Én is most olvasom. EPIC FAIL!
Amúgy nekem valami 8v8 rémlik a demóból vagy rosszul emlékezem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Az igen. <#bee1>

TDC Geronimo
Most olvasom respawn twitteren hogy a 6v6 hivatalos. Csodás...

Malakai
Nem mondanám, elég ritka volt ahol hosszabban lehetett menni, az általában száguldozós rész volt eléggé szegényes környezettel. Egyébként meg kiemelkedõ abban, hogy mennyire gyakran áll meg tölteni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ProGabe
"Semmi nem derül ki a videóból, kb az nézheti meg, aki eddig azt se tudta mi ez a játék."
Ahogy nézem elég sokan rátaláltak most a topikra, így szerintem nem volt hiábavaló.

Lehet olvasni egyébként beszámolókat, kivétel nélkül, mindegyik ajnározza a játékot. Nagyon frissnek hat, kellõ 'skill' kell hozzá és nagyon jó a balance.

HL2-ben azért voltak egész nagy mapok is

Malakai
Azért a forrását nem ismerjük a sourcenak, szóval megfelelõ belenyúlással lehet képes rá.

@ProGabe: Semmi nem derül ki a videóból, kb az nézheti meg, aki eddig azt se tudta mi ez a játék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
nemnagyon van source engine játék hatalmas mapokkal
Hogy milyen motorral fut az egy dolog....
Pályaszerkesztés kérdése...Ekkora baszomnagy robotohoz azért ilyen CS és COD szintû mapoknál csak nagyobbak lesznek benne...:)

kifli
hát, túl nagy mapokra ne számíts, source engine alapokon készül játék, ami nem a hatalmas pályákról ismert...
ProGabe
http://www.youtube.com/v/SlDc5YLFwlw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ProGabe
Azért ez egy kicsit erõs. Tényleg alig tudunk valamit a játékról, de szobros verziót, meg egyedileg textúrázott és túlárazott perifériákat már lehet venni^^

De ha botok is lesznek a pályán akkor már nem mindegy lenne ha legalább 10v10 van vagy több, nem értem. Én azt hittem nagy epic fightok lesznek 40-50 ember lövi egymást titánokkal miegymás, ez a 7v7 nagyon kevésnek hangzik. És igen jobb a BF-ben 64 emberrel. Persze ha kis lofac pályák lesznek, mint cod-ban az nem jó, legalábbis én nem szeretem.

kifli
80 fõs szerveren is tudtunk anno teamplayesdit játszani arma 2-vel. Mondjuk az szervezett játék volt, és kisebb egységekre voltunk szedve országonként.
ProGabe
" jó lenne valami igazi tímpléjörösdi taktikázós cucc."
Izé, nem erre való a kántõsztrájk? :)
Ám értem, amit mondasz. Ez egy jó átmenet lehet, amolyan arany középút.

kemotox
7v7 az nagyon király lenne. Nem is kell (sokkal) több player. Ekkora haveri társaságot össze lehet szedni simán, össze lehet játszani rendesen, stb. Sok playerrel már nagy a káosz. Persze van akinek bejön az agyatlan feszültség levezetõs, agykikapcsolós lövöldözés, (nekem is) de olyan játékból van már elég, jó lenne valami igazi tímpléjörösdi taktikázós cucc.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

ProGabe
De ha egyszer erre lesznek megalkotva a pályák? Tényleg milyen jó pl. Bf3 metrón, 64 emberrel^^
A lényeg a jó design, az élvezhetõség. Remélhetõleg erre áldoztak fel mindent, még a single playert is.

Meglátjuk az elkövetkezõ hetekben, mi is lesz ez. Lehet leveszem róla keresztvizet, ha olyat látok, ami nagyon nem tetszik, de ennek a csapatnak megadom a bizalmat. Remélem nem kell csalódnom!

7v7? lol

Malakai
Több játékos nem jelenti azt, hogy attól jobb is a játék.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Ááá... több lesz ennél.

TDC Geronimo
7v7? atyaég :D

Malakai
Semmi fix infó, de egyelõre úgy néz ki, hogy 7v7, vagy 8v8, plussz a botok. Az E3-as demó 7v7 volt.
Mapok méretétõl függ ez megfelel-e, CoD szerû kis-közepes mapoknál pl kb ez is a max élvezhetõ létszám, de a titánok miatt kétlem, hogy ne lennének nagyobbak. Persze ott lesznek a botok is, szóval üresnek nem fog hatni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TDC Geronimo
Azt tudni, hogy hány vs hány lesz? Igazából nem is értem mit csinálnak a játékkal, mert 2 hónap múlva megjelenés és szinte semmit se tudni róla és mutogatni se mutattak 2 videón kívül semmit.

Fpocok
Lesznek botok.

Muttley
ez csak ONLINE multi
vagy lesz benne OFFline multi is AI bot-ok ellen?
(úgy mint anno a BF2-ben)

Just do it :)

ProGabe
Most hallottam EBBEN, hogy lesznek úgynevezett popcorn-ellenfelek. Ezek botok lesznek, abból a célból, hogy mindenkinek legyen sikerélménye és/vagy ne legyen unalmas az öldöklés. Ezt én nagyon jó ötletnek tartom, kíváncsi vagyok, mennyire lesz népszerû. Hiszen biztos vagyok benne, hogy skálázható lesz ez mind a mennyiséget, mind a nehézséget illetõen.

Nagyon várom ezt a játékot, végre valami új a poshadt, langyos lábvízben, amit FPS-nek hívnak.

dr Kotász
Jól látom, hogy a pályák nem rombolhatók? Kicsit sajnálom, másrészt érthetõ, meg kell õrizni a „robotkompatibilitást”.
ProGabe
http://www.youtube.com/v/kulphsklPTs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/BEuNAdGx8Ys&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Smithwarden
Egy kis nvidia TITAN support (+Shield) a Titanfall fejlesztoinek. <#bee1>
http://www.youtube.com/v/M3R4Gn4HEg8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

a.carkey
Március 11.

A medve nem játék.