2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1014 Ejj. Hatalmas hiba. -
Skyline #1013 Pedig már az alapjáték tartalmasabb színvonalasabb és minőségibb mint a BF4 + prémium csomag.:) -
:D -
#1011 5őt én is adok érte, de többet nem. -
janihunk #1010 Igen én is vagyok vele. Azért kérdeztem hátha tud még valaki. -
Skyline #1009 Annyiért a dobozost veszem....
Kódot 5-6 pénznél többért nem vennék az tuti... -
janihunk #1008 Olcsó kód lesz? 9500 ért láttam eddig legalsóbb hangon. -
Skyline #1007 Hát...Mint BF4 + BF4 prémium tulajdonos, nyugodt szívvel kijelenthetem az összes hasonló "felszereltségű" ismerősöm nevében is: Igen szar döntést hoztál..:)
Ha le lehetne választani az originről és nem lenne benne még pár játékom már rég eladtam volna akár 5ezer forintért is az egészet ahogy van csak vigyék...
Az is mindent elárul hogy vártuk mint a messiást a Second Assault DLC-t a pályák miatt...Kijött...De 20 perc játék után inkább visszajöttünk és a Tfall Beta-t toltuk...
De ahogy érzed...
A BF4 és a Tfall minősége és színvonala nem említhető egy lapon a Tfall javára... -
#1006 lol Mikor nem tudsz játszani a fagyások miatt azt fogod gondolni bárcsak botokat lőhetnék most a másik EA játékban -
#1005 BZZZZ. Rossz döntés :D -
#1004 Ügy döntöttem hogy inkább veszek egy BF4 Premiumot mint ezt. Ezt majd később ha olcsóbb lesz :) -
#1003 hihetetlen, hogy mennyien dicsérik, pedig mennyien fröcskölték, hogy cod copy erre tessék :D az ofi fészoldalon 98% csak áradozik róla :D lehet megveszem én is... -
#1002 fasza :)
Már most hiányzik :y -
rechyyy csinált egy jó kis montázst, körülbelül vissza is adja azt a pörgősséget, ami jellemzi a játékot -
Skyline #1000 3 hét és itt a full..:)
A hibákat, problémákat (pl Smartpistol butítás) esetleg 0-day patchekkel oldják már meg, ez nem BETA volt hanem mézesmadzag...:) -
#999 bocs vaksi vagyok :D
amúgy kár, hogy ilyen rövid ideig volt beta, még csak most jöttem bele :) -
Skyline #998 Nincsmit, de amikor belépsz a játékba ki is van írva az üzenőfalra hogy Beta vége, köszi hogy résztvettetek a BETA-ban pár rövid hét és remélhetőleg újra találkozunk.:) -
#997 akkor azért nem talál servert :D
köszi -
Skyline #996 Nincs. -
#995 van még béta? -
#994 wifi virus poén :D
-
bigmano #993 +1
Még azt hozzátenném hogy nekem személy szerint az epilógus is tetszett,üde színfolt a fps-ek tengerében a játék! -
#992 Üdv!
Nem vagyok elfogulatlan a játékkal kapcsolatban, engem már a témával (Sci-Fi + Mech), és az első videókkal megfogtak, és megelőlegezve a bizalmat a múlt év végén előrendeltem.
Most a béta végeztével azt kell mondanom, nem bántam meg! A látvány ,a pörgő harcmenet, még ezzel is a két pályával, és néhány fegyverrel is végig élvezetes volt, az alatt a több mint 20 óra alatt amit az Origin szerint a bétába öltem.
Viszont van három dolog amit megemlítenék.:
Az első az Origin. Megvannak a hibái amiket valahogy nem bír kinőni! Sokan szidják, és más játékok alatt szerzett tapasztalatok alapján nem is alaptalanul. Viszont most a béta során semmi gondom nem volt vele, reméljük így is marad!
A második a smart pisztoly. Lehet vitatkozni hogy OP, vagy nem OP, DE AZ! Használtam! A legjobb Attrition-os eredményeimet értem el vele! Igenis OP!
A harmadik inkább csak idegesítő volt számomra. Két billentyűkiosztás. Az egyik a rúgás a "C"-vel. Nem tudom más hogy volt vele, de nekem annyira nem állt kézre, hogy az valami eszméletlen!
A másik a "TAB". Nemegyszer volt hogy bekapcsolva a Cloak-t, a Q-t nyomva a TAB-ra is rányúltam, és a képernyőt betöltötte a scoreboard, újra nyomhattam a TAB-ot hogy eltüntessem. Ez az élmény a harc közepén megfizethetetlen! Szerencsére a billentyűkiosztás átkonfigurálható, de ez így belém égett!
Nekem továbbra is bejön a játék, várom a március közepét! -
Gyuszopapa #991 Na rászántam magam és kipróbáltam hogy tényleg mennyire op a smart pisztoly.Tény hogy bizonyos helyzetekben op,ennyi pilótát és botot még soha nem sikerült ölni mint a pisztollyal.
Tehát a részemről lezárva és op. -
Skyline #990 Részemről ennyi volt de majd meglátod, BF topikban már bemutatkozott... -
#989 Most fejezzétek be. -
#988 Én is :P -
Skyline #987 Ahogy a BF topikban bebizonyosodott hogy a magyar nyelvvel sem vagy tisztában úgy most itt is igazoltad, tisztában vagy az ÉLŐSKÖDŐ szó fogalmával? :D
Ugyan ezt kezdted el a BF topikban és már mindenki rád szólt hogy senkit nem érdekel, unalmas gameplay, hemzseg tőle a net. Erre most itt is elkezded ráadásul egy látványos akció helyett megcsodálhatjuk az amúgy halálosan unalmas és semmitmondó tréninget, amit csak remélni tudok hogy nem kell a teljes verzióban újra végigküzdeni...:D
-
#986 Köszi -
#985 Na dikk lejárt a vip, nem tudok szerkeszteni.. Szóval, hogy ne legyen teljesen offtopic:
Ma nyomtam elég szépen a játékot, nagyon elkapott a feeling, jó volt darálni kicsit. Élveztem. (De azért még mindig tartom magam ahhoz, hogy szánalmas, hogy ennyire nem bírtak elszakadni a fejlesztők a COD sablontól.. még a betűtípus is ugyanaz, mi ez már?:D) Kíváncsian fogom figyelni a fejleményeket, hogy milyen új dolgok lesznek még a teljesben. Ez concept artos könyves dolog elég érdekes. Lehet, hogy egy szörny ölős COOP mód? Meg tankok és egyéb járművek... El tudok képzelni egy olyan játékmódot, ahol egy baromi nagy háború közepébe csöppenünk, titánokkal kell menni (abba kezdesz, ha meghalsz titánnal spawnolsz) és menni, darálni ezerrel, közben alattunk rengeteg emberke rohangál, tankok meg mindenféle járművek mindenfele. Na majd meglátjuk milyen ötletei vannak/lesznek még a fejlesztőknek.
(Érdekes, eleinte vártam a játékot, kíváncsi voltam rá, aztán első gameplayek kis csalódást váltottak ki belőlem, a béta aztán még inkább, de ahogy ráéreztem a dologra egyre jobban megtetszett - most megint várom, vagyis inkább mondjuk úgy, hogy kíváncsi vagyok a végeredményre.) -
foxxi #984 nem kell több videó.. már a csapból is ez a *** folyik igy a megjelenésig jó lenne lenyugodni kicsit. Aki beta videókat akar nézni, van a yt-on ugy 600000. -
#983 Ez mitől élősködés?? Egyszerűen csak kurvára nem tetszik neki a videód, mellesleg tök jogosan. Felvetted a tutorialt. Hát gratulálok. Ez a mai jutubos nemzedék. Semmi kreativitás, csak meg akar gazdagodni abból, hogy felveszi ahogy egy játékkal játszik, amivel bárki más játszhat. (apropó, élősködés..) 12 éves kis vérpistikék között divat amúgy, hogy mindenki nyomatja a "gémpléj csatornát". Egy kaptafára megy az egész, egyszerűen UNALMAS. -
#982 nekem megfelel ... -
#981 Szia,
Tudom youtubeozol rendszeresen, videókat teszel be stb. viszont ha megkérhetlek erre, ebből ne csináljunk rendszert, amennyiben a fórumozóknak az nem tetszik. Még várok 1-2-3 videóig, és figyelem a visszajelzéseket, majd azok alapján döntünk a topik lakókkal, megfelel így? -
#980 Örülök, hogy ennyire tetszik neked. És most nem szarkazmus. -
#979 egyébb iránt 34 Juró a játék -
#978 na itt is az élősködők vazz ,ahol valami ingyen ott megjelennek az élősdik is ...
-
Skyline #977 Köszi...A nesufield is elég volt, nemhogy a Tfall trainingjét újra végigszenvedjem, hátmég videó formájában....:D -
#976 ha még nem volt ...
-
#975 Február 19. ig