TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem
9 félért neked magas az ára?
Az messze nem ugyanaz, ha mindenki ki-be tudja kapcsolgatni. 😊
A botok azert nem igazan hasonlithatoak a DOTA-s creepekhez, mert ott ugye egybol latszik, hogy egy jatekos van a botok kozott, itt pedig keresgelni kell folyamatosan. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
//Arról lehet valamit tudni hogy a BETA mentett állása átmegy a fullba vagy sem?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha pedig sikerül megállítania a gyõzteseknek, akkor ott azt hiszem az egész csapat kap extra pontot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És igen engem is megvettek kilóra,én mondjuk alapból imádom a mecheket szóval nem volt nehéz dolguk.
Ha meg 3-an 4-en össze tudtok dolgozni simán lehozzátok a meccseket!
Bár az epilógusnál nem tudom hogy mi változik ha feljutsz a hajóra vagy sem?!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jelenleg a BF 4 napi játékos szintje jó ha eléri az 50ezret és csökken. Gyakorlatilag egy BF3 új pályákkal minimal kiegészítõkkel és jóval több buggal és nyûggel.
TF-nél semmi dolga nincs a készítõknek csak tartalommal kitömni. Abban meg úgy tûnik nem lesz gond.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És igen, engem leginkább UT-re emlékeztet valamennyire, én arra leszek kíváncsi még milyen játékmódok lesznek, mert nekem spec TDM az sokadlagos, a DOM nem rossz, de még kéne pár egyéb feladatalapú.
A botokra meg úgy kell gondolni mint a creepek dota-ban pl, egy taktikai lehetõség rajtuk szerezni pontot, és ugyanemiatt valamilyen szinten védeni is õket. És igen, amiatt is, hogy háborús, pörgõs hatása legyen a játéknak és ne aréna-harc.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem kicsit erõs kifejezés, hanem nagyon. fél évet sem adok a titanfallnak. szerintem összhatásában tök átlagos FPS lövölde, amin a jetpack meg a mech-ek nem sokat segítenek, még ha elsõ látásra nagyon jól néznek ki, és lehengerlõ, ahogy ott áll elõtted egy vagy kettõ, de szerintem ez a játék klasszikusan hamar kimúló szeszély, de ne legyen igazam.
nem mondom, hogy most nem szórakoztató a játék, de szerintem csak az újdonság varázsa meg a nem kicsi hype miatt. Én személy szerint nem is látom az idõtállóságot.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
De ettõl még inkább az UT-re hajaz ez a cím mintsem a COD-ra.😊
Atomrugás nincs. Pont...😊
A legtöbb fegyver norecoil, van láthatatlanság amit láthatóan vidáman ki is élvez a tag...Egy rakat pályán megatankok, jármûvek. Annó nagy kedven volt.😊
A botok okosabbak, a TF-ben csak azért vannak hogy a bénák is fregeljenek + valamennyire növeli a háborús élményt mert spotolgatnak jelentik ha pilóta van a közelben a sebesülteket huzigálják meg ölik egymást.
Nem mind1 abszolut, hogy melyik resz.
Az elso utan egyre szarabbak lettek csak az ujak... <#levele>#levele> 😄
1280x720
MSAA = 8x
FOV 90
Többi beállítás fullon.
27-32 FPS
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a 3-at végig bétáztam, de pénzt már nem adtam érte. bc2-nél leragadtam.
Titanfall viszont beszippantott.
jó lenne többen tolni. tegnap ugye hárman vittük is a köröket.😄
UT-ben azert sokkal tobb skill kellett a celzashoz, meg minden mashoz, mint itt. Minusz ugye a lathatatlansag, csodabotok multiban, a "titan-tankok", falon atlatas kepesseg, atom-rugas, stb. 😊
Mi a hasonlóság a menün kívül???
Pörgõs? Melyik multiplayer cím nem az a BF-en kívül manapság? Ennyi erõvel quake, ut, serious sam is hasonlít
Grafika látvány? Rohadtul nem, eleve más motor...
Lövöldözés? A COD egy árkád lövölde ahogy ez is itt ki is merült a hasonlóság, lévén a COD-ban rohangálhatsz, ugrálhatsz kicsiket meg rendszerint valódi fegyvernevekkel lövöldözöl és nincsenek jármûvek... Ebben a játékban meg eleve falon futsz házak között ugrálsz teljesen kitalált környezetben kitalált fegyverekkel JÁRMÛHASZNÁLAT melett... Sokkal inkább hasonlít így az UT-re ahol ezek nagyjából kipipálhatóak.
Menü? Hoppá. Na az egyetlen dolog ami valóban COD-os de ez meg abszolút nem zavar ha egyszer átlátható, gyors és nem a browserbõl kell nevetséges módon mindent állítgatni a játékból való ki/be lépegetéssel.😊
Ennyit a COD-ról, gyakorlatilag az MW2-ig ezer órákat öltem a COD szériába aztán abbahagytam mert blõd lett. Ez igen messze áll a blõd kategóriától és ahogy írtam a menün kívül semmiben sem emlékeztet a COD-ra...
Nem is értem miért áltatják itt egyesek magukat hogy ez a COD..😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amúgy ja egyetértek.
A két címet egyébként nem raknám egy sorba egyébként mert játékmenetben teljesen más kategória, és minõség tekintetében és és föld a két cím a TF javára... Mindenesetre multiplayer címek és abban a BF4 le lesz mosva nyugodtan könyvelhetõ.😊
Aki meg tagadja, hogy bármi hasonlóság lenne ez és a cod között... én nem is értem õket, miért áltatják magukat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A CODhoz pedig csak a menüben lehet hasonlítani, sem a motor, sem a játékmenet nem egyezik, ez inkább egy Unreal Tournament szerüség COD menüvel mintsem egy COD.😊
Be tudom annak, hogy csak béta és nincs driver optimalizálás. De a látványhoz képest ennél sokkal jobban kéne mennie.
Parasite Eve 2, best game EVER!
engem megvettek pedig nem szeretem a cod szériát. nem is tudom már hol tartanak. talán mw2 volt amit utoljára próbáltam...1 óra után kuka.
És azért azt tegyük hozzá,hogy ez nem a teljes tartalom a játékból,csak egy kis ízelítõ!
Nekünk sikerült tegnap originen keresztül behívnunk haverokat szóval mûködik az a része is.....
Bétához képest szvsz teljessen jó,bízzunk benne hogy a hibákat javítják hamarosan.