TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Grafika beállításoknál: kicsit furának találom, hogy az Insane textúra minõséghez oda van írva, hogy 3 vagy több Gb VRAM kell. 7850-el amin csak 2Gb-van elég nagyon nagy FPS esések vannak 60-ról. Vissza is teszem HIGH-ra. Valakinek fut stabil 60-on azon a beállításon? 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Kurva vagy fos a netkód vagy már tele van született hyperpro gyerekkel ez a játék... Lv4es gyerek 3 köröm ellene, 10-20 : 0 -s statja van. 200 pinggel játszik, shotgun 1-hit 100 méterrõl stb...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Hát én 11-ért láttam de szerintem még a 9,5 is magas, igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
Valami jobb kifogast varunk toled, mint a nincs idod ra, aki az eleted 90 %-at gep es jatekok elott tolti 😊

szerintem

Fpocok
Only multi? Az magas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Na meg az ára az szerintem kicsit magas"

9 félért neked magas az ára?

Smithwarden
UT-ben lathatatlansag? Ja amikor nagy ritkan lehetett talalni 1-1 felveheto cuccot. 😄
Az messze nem ugyanaz, ha mindenki ki-be tudja kapcsolgatni. 😊
A botok azert nem igazan hasonlithatoak a DOTA-s creepekhez, mert ott ugye egybol latszik, hogy egy jatekos van a botok kozott, itt pedig keresgelni kell folyamatosan. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Gondolom a véglegesben mivel valamiféle sztorit építenek a multiba, ott fog nagyban számítani ez epilógus menekülés...

//Arról lehet valamit tudni hogy a BETA mentett állása átmegy a fullba vagy sem?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Köszi ment a +

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Shep
Volt egy kis idõm, megnéztem a bétát és szerintem ez a hozzám hasonló Béna Béla koca multisoknak lett kitalálva akik nem akarnak már hosszú ideig fejlõdni, meg prová válni, csak be akarnak ugrani egy fél órára lõni egy kicsit úgy, hogy legyen sikerélményük is és ne csak a respawn feliratot kelljen nézniük. Úgy vélem ez konzolokon fog igazán sikert elérni, mert ott van van erre inkább igény. Ami nem tetszett, hogy túl sokat tölt és a meccsek között is elég sokat kell várni, valamint a grafikához képest elég magas a gépigény. Na meg az ára az szerintem kicsit magas, nem lepõdnék meg ha alacsony eladási adatokról jönnének majd a hírek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Pontok, akinek sikerül elmenekülnie az kap némi plussz pontot a meccs végén.
Ha pedig sikerül megállítania a gyõzteseknek, akkor ott azt hiszem az egész csapat kap extra pontot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem a bot-interakció is tetszett,megpróbpálja elhúzni a tûzvonalból a társát,az orrod elõtt birkóznak ha segítesz neki megköszöni nagyon bejött ez is.
És igen engem is megvettek kilóra,én mondjuk alapból imádom a mecheket szóval nem volt nehéz dolguk.
Ha meg 3-an 4-en össze tudtok dolgozni simán lehozzátok a meccseket!
Bár az epilógusnál nem tudom hogy mi változik ha feljutsz a hajóra vagy sem?!

Malakai
Csak ne TF-nek rövidítsük, mert arról mindig a Team Fortress jut eszembe, inkább TFall, vagy valami. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nincs semmiféle hype, a BF és COD részek jóval nagyobb hype-ot kaptak..
Jelenleg a BF 4 napi játékos szintje jó ha eléri az 50ezret és csökken. Gyakorlatilag egy BF3 új pályákkal minimal kiegészítõkkel és jóval több buggal és nyûggel.

TF-nél semmi dolga nincs a készítõknek csak tartalommal kitömni. Abban meg úgy tûnik nem lesz gond.

DarkSector
az tuti hogy irányításban meg pontosságban, sebzésben nagyon fasza lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Malakai
Elsõ UT-ben is volt láthatatlanság, nem kellett mod, volt alapból. És szerintem se egyszerûbb itt a fegyverhasználat, mint UT-ben, csak hamarabb halnak az emberek, életerõ kissebb, nincs személyi pajzs, és a bétában az alapfelszerelésben minden fegyver autómata, kivétel a shotgun.

És igen, engem leginkább UT-re emlékeztet valamennyire, én arra leszek kíváncsi még milyen játékmódok lesznek, mert nekem spec TDM az sokadlagos, a DOM nem rossz, de még kéne pár egyéb feladatalapú.

A botokra meg úgy kell gondolni mint a creepek dota-ban pl, egy taktikai lehetõség rajtuk szerezni pontot, és ugyanemiatt valamilyen szinten védeni is õket. És igen, amiatt is, hogy háborús, pörgõs hatása legyen a játéknak és ne aréna-harc.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

koschwarz
"a BF4 le lesz mosva nyugodtan könyvelhetõ"

nem kicsit erõs kifejezés, hanem nagyon. fél évet sem adok a titanfallnak. szerintem összhatásában tök átlagos FPS lövölde, amin a jetpack meg a mech-ek nem sokat segítenek, még ha elsõ látásra nagyon jól néznek ki, és lehengerlõ, ahogy ott áll elõtted egy vagy kettõ, de szerintem ez a játék klasszikusan hamar kimúló szeszély, de ne legyen igazam.

nem mondom, hogy most nem szórakoztató a játék, de szerintem csak az újdonság varázsa meg a nem kicsi hype miatt. Én személy szerint nem is látom az idõtállóságot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Na ezt is kipróbáltuk szerintem nem rossz ez,csak kár hogy én nem vagyok multizos ,mert idõm nincs rá!

Next PC upgrade: 2022

Ez tény de már az elsõ részt is szénné modoltuk MATRIX moddal meg amivel lehetett.😊
De ettõl még inkább az UT-re hajaz ez a cím mintsem a COD-ra.😊

Atomrugás nincs. Pont...😊
A legtöbb fegyver norecoil, van láthatatlanság amit láthatóan vidáman ki is élvez a tag...Egy rakat pályán megatankok, jármûvek. Annó nagy kedven volt.😊
A botok okosabbak, a TF-ben csak azért vannak hogy a bénák is fregeljenek + valamennyire növeli a háborús élményt mert spotolgatnak jelentik ha pilóta van a közelben a sebesülteket huzigálják meg ölik egymást.

Smithwarden
Jaaa...hat nem is irtad oda, hogy melyikre gondoltal, ezert alapbol az elsore gondoltam automatikusan. 😊
Nem mind1 abszolut, hogy melyik resz.
Az elso utan egyre szarabbak lettek csak az ujak... <#levele> 😄

DarkSector
Titanfall:

1280x720
MSAA = 8x

FOV 90

Többi beállítás fullon.

27-32 FPS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

4re már rá sem néztem.😊
a 3-at végig bétáztam, de pénzt már nem adtam érte. bc2-nél leragadtam.
Titanfall viszont beszippantott.

jó lenne többen tolni. tegnap ugye hárman vittük is a köröket.😄

Lemaradtál a legutóbbi UT címrõl amiben bizony volt dupla ugrás, falról ugraszkodás, recoilmentes fegyverek, jármûvek tankok, láthatatlanság öv stb?😊

R4ng3r
Ha elkap a gépszíj egy ember is eltudja intézni a gépembereket 😄

Smithwarden
Naaa...
UT-ben azert sokkal tobb skill kellett a celzashoz, meg minden mashoz, mint itt. Minusz ugye a lathatatlansag, csodabotok multiban, a "titan-tankok", falon atlatas kepesseg, atom-rugas, stb. 😊

Ha a készítõk neve nem lenne a COD-hoz köthetõ akkor nem lenne a játék a COD-hoz kötve.
Mi a hasonlóság a menün kívül???

Pörgõs? Melyik multiplayer cím nem az a BF-en kívül manapság? Ennyi erõvel quake, ut, serious sam is hasonlít

Grafika látvány? Rohadtul nem, eleve más motor...

Lövöldözés? A COD egy árkád lövölde ahogy ez is itt ki is merült a hasonlóság, lévén a COD-ban rohangálhatsz, ugrálhatsz kicsiket meg rendszerint valódi fegyvernevekkel lövöldözöl és nincsenek jármûvek... Ebben a játékban meg eleve falon futsz házak között ugrálsz teljesen kitalált környezetben kitalált fegyverekkel JÁRMÛHASZNÁLAT melett... Sokkal inkább hasonlít így az UT-re ahol ezek nagyjából kipipálhatóak.

Menü? Hoppá. Na az egyetlen dolog ami valóban COD-os de ez meg abszolút nem zavar ha egyszer átlátható, gyors és nem a browserbõl kell nevetséges módon mindent állítgatni a játékból való ki/be lépegetéssel.😊

Ennyit a COD-ról, gyakorlatilag az MW2-ig ezer órákat öltem a COD szériába aztán abbahagytam mert blõd lett. Ez igen messze áll a blõd kategóriától és ahogy írtam a menün kívül semmiben sem emlékeztet a COD-ra...
Nem is értem miért áltatják itt egyesek magukat hogy ez a COD..😊

V43 1105
3 tök jó lett patchekkel stb azért még boldogan adtam pénzt, de a 4 akkora egy büdös fos lett hogy rohadjon meg aki kitalálta 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Pont jó most ahogy van a balance is.. a fegyverek is jók.. sõt.. Titant is simán elintézik 1-2 ember..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

3 után volt még bátorságod a 4. részre?😄
amúgy ja egyetértek.

És bizony igen ha ilyen lesz a full mint a beta és 15 pálya+tartalom akkor nemhogy kiváltja a BF4-et de el is veri, lévén hiába nincs rombolhatóság meg csak 6v6 játékos... A jó netkód, hitreg, a korrekt taktikai lehetõségek (mert bizony van) és a hangulat messze a BF 4 fölé viszi ami gyakorlatilag csak folyamatosan veszíti a játékosait a gyengélkedésével...

A két címet egyébként nem raknám egy sorba egyébként mert játékmenetben teljesen más kategória, és minõség tekintetében és és föld a két cím a TF javára... Mindenesetre multiplayer címek és abban a BF4 le lesz mosva nyugodtan könyvelhetõ.😊

Fpocok
Ember azt hinné, ha már nagy robotok, akkor nagy pálya, sok játékos.

Aki meg tagadja, hogy bármi hasonlóság lenne ez és a cod között... én nem is értem õket, miért áltatják magukat.

A Titanfall sehol nem volt a hype ügyben, se agyonreklámozás se agyoninfó árasztás semmi...Csak hogy lesz, és pár infómorzsa...

A CODhoz pedig csak a menüben lehet hasonlítani, sem a motor, sem a játékmenet nem egyezik, ez inkább egy Unreal Tournament szerüség COD menüvel mintsem egy COD.😊

V43 1105
Teljesen jó így, azt a szar BF4-et meg itt meg se említsétek, gyönyörûen bizonyított a DICE és Tsa......

Fpocok
Kétlem.
Be tudom annak, hogy csak béta és nincs driver optimalizálás. De a látványhoz képest ennél sokkal jobban kéne mennie.

Fpocok
Nagyobb pályák, több játékos. Így elsõre ezek jutnak eszembe.

A menürendszeren és a készítõkön kívül akiknek a neve hálistennek a RÉGI COD-okhoz közhetõ nem ezekhez az új szarokhoz, semmi más közös nincs a COD és e között..😊

így van. nem nagyon nevezném bétának. inkább valami lightos demo.
engem megvettek pedig nem szeretem a cod szériát. nem is tudom már hol tartanak. talán mw2 volt amit utoljára próbáltam...1 óra után kuka.

Biztos lesz nyílt is stressz teszt miatt,megnézik mennyit bírnak a szerverek!
És azért azt tegyük hozzá,hogy ez nem a teljes tartalom a játékból,csak egy kis ízelítõ!

kill3r21
Lövésem sincs 😊 Teljesen megkavarták ezt a béta, dolgot, elöször zárt volt, most azt irják nyilt lesz....fene se tudja 😊
DarkSector
Irta hogy optimalizálatlan...nem az õ gépével lesz gond, valszeg a szopásos téma, hogy nem ugyanúgy fut minden hardveren.

DarkSector
akkor hogy? nekem ott van, vagy lehet más miatt??????😄

kill3r21
Nincs még ott sajnos 😊
DarkSector
Bocs elnézést a "Bétához képest .... " mondatot rosszul értelmeztem, elsõnek úgy tünt hogy hogy most valami mással tolod, nem a beta-val. 😄

nálad van valami probléma.

Én is ezt írtam....

DarkSector
Belépsz Origin kliensbe, ott lesz a játékaid közt a beta, kb 3-4 GB-ot szed le, és 12-13GB-ot tesz fel.

DarkSector
Ez még mindig beta.

kill3r21
Üdv, nah mindenki tolja a bétát? Csak én maradtam le? 😞
Miért mire számítottak az fps az fps megvannak a kiforrott elemei amik jellemzik a mûfajt,tehát amikor itt nekiálsz codozni az olyan mintha azt bizonygatnád hogy ez fps...igen és?
Nekünk sikerült tegnap originen keresztül behívnunk haverokat szóval mûködik az a része is.....
Bétához képest szvsz teljessen jó,bízzunk benne hogy a hibákat javítják hamarosan.