TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Anonim Alkoholisták?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

V43 1105
Azóta terápiára járok .. <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Malakai
Amikor a titan már doomed módban van, azaz fel fog robbanni, akkor kell közeltámdást nyomni rá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kemotox
Ha te lennél a házigazda, akkor inkább nyitnánk egy új topicot XD
Jason Hunter: Jobb alsó sarokban a régiót állítsd át másik európaira és jó lesz. Nekem legalábbis jó lett. Picit nagyobb latencyt fog jelezni, de semmiség. (+20ms kb)

JaSoN HuNTeR
Nekem már be sem lép. Elszámol 1-tõl 10ig és újra kezdi... Mi ez a sz*r?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szomferi
ha már doomed állapotban vagy, akkor az ellenfél egy meele-vel nem a titant üti, hanem átnyúl a már nem létezõ páncélzaton, és kikap onnan 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kemotox
Na egy kicsit játszottam még vele, elkapott a COD feeling. Jó kis árkádos, rohangászós bumm bumm, jó kis agykikapcsoló. Egy pillanatra már az is megfordult a fejemben, hogy lehet meg kéne majd venni. De sajna biztos vagyok benne, hogy hamar megunnám, és nem érné meg. Kíváncsi vagyok majd milyen tartalom lesz még a teljesben, illetve a DLC-kben. Ha beraknak pár játékmódot még, amik más-más játékmenetet nyújtanak, akkor végülis jó lehet. De ha leragadnak ennél az egyszerû lövöldözésnél, akkor hosszú távon megunható lesz. Szerintem.

Rec..vagyis Smithwarden (gonosz kacaj😄) : Ne tegyél elhamarkodott kijelentéseket, BF3 is jobb volt annó bétában 😛 De amúgy jogosan írod azt, amit, Source motor mindig is nagyon király volt, nincsenek vele gondok. Már 10 éves mondjuk, nem túl szép, de optimalizált, és rendesen teszi a dolgát. (Majd a Source 2.0-ra kíváncsi leszek)

Shep
Ez a kiszedés amúgy hogy megy? Mert én pl. katapultálnék de mindig kiszednek, kb 2x sikerült kilõnöm magam a levegõbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
+1
Csak ne guruljon el a gyogyszered, mint neha-neha szokott masik topikban. 😊
Mondjuk itt nem hiszem, hogy tul nagy feszultsegek lesznek, mert a jatekkal mar most a betaban sincsennek nagyobb gondok es problemak, mint pl a BF-eknel voltak/vannak. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

250 pontot kell elérnie 6 embernek
emberenként 250 / 6 = ~42
Te szereztél 21 pontot...

Oké, hogy egyszer haltál..de ez a játékmód nem errõl szól.

Shep
Hát én asszem bele is untam, elég is ebbõl a játékból a béta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát nézd már meg ki hányszor halt meg és futkároztam a pályán...😄
nem öltem annyit mint a legelsõ, mert valszeg nem találkoztam annyi emberrel, de 1x tudtak megölni.
ez érdekes egy olyan játéknál ahol kb 1 orát se nyomtam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Biztos valami magasszintû perk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

RAZOR27
ez olyan jó?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

TDC Geronimo
Nálam még nem fagyott soha

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JethroHUN
Van amúgy egy rohadt nagy hiba a játékban. Másnál is? Ha kiszedek vkit egy szétlõtt titánból, lefagy a program... Feladat kezelõben kell leállítani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Hehehehehe
elég 1x halni

DarkSector
bocs capslock off. 😄

Nekem mind 1 nem szoktam vele foglalkozni mi van a fejlécbe írva,meg nagyon hasznát sem szoktam látni szóval részemrõl lehetsz akár te is ha neked ez jó 😉
Valahol olvastam hogy tesztelik 10v10 is a játékot tud errõl valaki valamit?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

V43 1105
Pöccre.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

JethroHUN
Másnál van origin játékpanel játékon belül? Ill. mûködik az invite friend gomb?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Omlás
ne ordibáljál xD

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

+1

DarkSector
JAJA ÉN MOST BELÕTTEM A JÁTÉKOT, AHOGY SHEP MONDTA iNSANE-RÕL VISSZA hIGH-RA....ÍGY ENGED MÉG 8x ÉLSIMÍTÁST IS, A TÖBBI GRAFIKAI BEÁLLITÁS low-

ÍGY FASZÁN 40-60FPS ÉS KORREKT A LÁTVÁNY.

+1 ok 😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Malakai
Itt is elég jól látszik szerintem, hogy melyik bot, melyik nem. Máshogy néznek ki, ráadásul a játékosok ki vannak világítva, hogy "nézd már, ez egy játékos!", plussz ott a minimap is, azt figyelni kell.

UT láthatatlanság pedig igen, felvehetõ volt, de hát UT/Quake erre volt kihegyezve – meg akkoriban minden multi-fps – mindent úgy kell felvenni és az volt az egyik leglényegesebb, hogy megtanuld, hogyan mozogj köztük. És ha valaki jól csinálta sokat lehetett láthatatlan is, nem volt az ritka.

Igen, itt több a láthatatlanság, habár nem látom annyit használni az embereket, nem véletlen, annyira nem hasznos, elég jól láthatóak az emberek, többet ér Titan ellen (az tényleg nem látja). Plussz egy másik nagyon hasznos képesség és aközött kell dönteni (demó választékával), a stim, ami ugyanolyan jó, vagy mégjobb, gyorsabb gyógyulás és gyors sprint. És itt is az egyik lényeg ez a slot a karakternél ad egy bónuszt, egy jófajta bónuszt, ami mindenkinek van és te döntöd el milyen stílusban játszol.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Omlás
Nem azt írtam, hogy nincs ellenpélda de a normális játékok esetében azért összetákolnak egy épkézláb motort alá ami nem mondható rondának low-on sem 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

erre mondjuk tudok ellen példát

V43 1105
Sziasztok,

Most, hogy közeledik a megjelenése a játéknak, illetve tart a béta, gondolom egyre több hozzászólás és vele együtt ezzel több hozzászóló fog idetévedni. Éppen emiatt szeretném megkérdezni, hogy mit szólnátok ahhoz, hogyha a topik házigazda jogát megkapnám? Célom normális hangvitelû, tisztességes fórumozás kialakítása, probléma esetén megfelelõ szaknciónálás. Nyílván, ha rábolintotok a dologra, akkor a további "adminisztratív" melót én megcsinálom.

Omlás
2014-van 😊 Azért tart már ott a technika, hogy a full low is bõven szép látvány nem úgy van mint 5 éve hogy a low=takony textúrák elmosva minden életlenül 😊

DarkSector
ok

Shep
Azért akad neked is, vedd le High-ra.

DarkSector
Nekem is Insane...

Furcsa hogy full LOW-on is kellemes a látvány!!! Nagyon kellemes.

Shep
Meddig tart amúgy a béta?

Fpocok
MEgnézem akkor. Árnyékok mindig sokat dobnak fpsen.

TDC Geronimo
Ennél észre se venni kb 😄

Shep
A textúra eszi a legtöbbet, ráadásul ha insanre volt nekem rakva akkor egy csomó textúra meg effekt hiányzott, High-on viszont jól fut és szép is.

DarkSector
aha hát furcsa.
amugy baszott jó lenne ha nem lennének ezek a kis akadozások.

Fpocok
Azt nem próbáltam, nekem csak lowon volt... néhány játéknál shadow kikapcsolva nagyon randa 😄

TDC Geronimo
A legnagyobb baj, hogy amikor 60al fut néha akkor is olyan mintha akadna. Nem igazán értem miért, de nem én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevette.

DarkSector
nekem érdekes full minimumnál felmegy már 50-60fps-re de idõnként ha hirtelen forgolódok baromira megtorpan, 20fps körül, baszottul ingadozik az a baj.

Nem magas az, only multi...Mintha a BF4-ben meg a hasonló multi fps-ekben baromi nagyot dobna az amúgy teljesen felesleges single...😊
A maximálisan felesleges kategória a single...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Ja optimalizálás érdekes. Viszont árnyékokat kikapcsoltam többi maxon van és így nyertem angel cityn majdnem 20 fpst és 60al fut már ott az esetek 95%ban.

DarkSector
Közbe rájöttem hogy nekem a support regelt be egy példányt 😊

DarkSector
Srácok valaki már meg tudta oldani hogy a steam-en nem telepitett játékként úgy fel lehessen ismertetni, hogy ne csak az elsõ 3 másodpercben jelezze ki? <#help><#help><#help><#help>

DarkSector
😄

Shep
Hát tõled nem is vártunk mást 😄

DarkSector
én is apritok ölést nézve, szerintem a statom szinte mondig 5:1-es aránynal végzõdik, pedig csak rohangálok.

Ez engem is érdekelne bár most 14-es a max szint....
De sok értelmét nem látom,egy délután alatt megvan a 14-es szint!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer