2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
Akficfucker #1054 Csak szólók, hogy smitwarden, kemotox, adam46 kigolyózva egy hónapra az állandó bajkeverésért a bf4 topicban, és látom, hogy ezek a renitens elemek itt is aktivak, szal szerintem ne tűrjétek meg őket, mert miattuk fogják bezárni ezt is, majd magával rántanak titeket is a szarba. -
Skyline #1053 Arról van valami infó, DLC-khez lesz valami szezonpass vagy vmi? -
Tababo #1052 játék előrendelve.
eso-ra félrerakott pénzem ment el.:(
rohadék Respawn. -
#1051 Erről a sztori "elemekről" beszéltem. -
#1050 Sztori elemek attól még lehetnek, hogy multi, csak hangulatkeltésképp. Hogy megismerjük a világot, ahol a játék játszódik. Csak egy kis háttér. Vaaagy, hátha lesz valami coop mód, ahol haverokkal összefogva küzdhetünk valami gép által irányított genyók ellen. -
#1049 Be is jelentették hogy only multi, de kérdem én akkor a trailerekben szereplő sztori elemeket meg "single"-nek tűnő jeleneteket vajon hova teszik? -
#1048 Jogos. Amikor az ember csak felbaxxa magát a játékon, pedig még konkrétan nem is játszik...
Tulajdonképpen egy TF módon futó BF-et szeretnék. Szóval fusson problémamentesen, de nagy léptékű térképeken, és sokfajta járművel. És NE botokkal. Tudom, hogy ez csak egy álom... -
#1047 Nem lesz single mód benne, ez eleve multinak készült. -
#1046 Ennek a játéknak lesz SP része is, vagy csak multi? -
#1045 Az még nagyon sok, azt hiszem a béta alatt függő lettem. -
hugopareiros #1044 Előrendelve, már csak ~18 nap :) -
#1043 A Lagoon meg a Nexus nevű map töltőképernyője valahonnan ismerős. Nem vmi Crysis map nézett így ki mint az a kettő? Az első legalábbis nagyon ismerős valahonnan -
#1042 Olyasmit olvastam hogy elvileg LED is van bele építve,hogy a katona meg a titánon lévő világító részek realisztikusabbnak tűnjenek. -
Skyline #1041 Soknak valóban sok, de azért megnézném élőben miből van stb, láttam már ilyen cuccból olyat is amiért félmillát is elkérnek..:)
Pl van egy rakás "szobor" a westendben az egyik játékboltban..Ha ez is hasonló minőségű és nem valami műanyag szar akkor egy gyűjtőnek vastagon megéri. Főleg ha a játék nagy név lesz 10-15 év múlva lévén limitált a szobor, feltehetőleg a többszörösét fogja érni... -
#1040 Az oké, de szerintem ez a 86 ezer forint egy kicsit SOK. -
Skyline #1039 Közel fél méteres szoborròl beszélünk.:) -
#1038 Olyan occóóóó? Megveszeeeeem :DD Úristen 86 ezer...
Amúgy lehet, hogy tényleg kézzel készített, méghozzá tajvani kisgyerek kis kezeivel :D -
#1037 Jól gondolom,hogy a gyűjtői kiadása a játéknak azért ilyen piszok drága mert a szobrocska kézzel készített? Nálunk 86 rugóért árulják.... -
#1036 Aham, ezt én is megtaláltam, csak gondoltam hátha van olcsóbb, de akkor úgy néz ki nincsen. Köszike! -
#1035 gameshop -
#1034 Jaj nem akarok én törvényen kívüli lenni, plusz ha már ennyit költök egy játékra akkor legyen szép doboza is. -
#1033 mexikói proxyval megveszed originen. 8500 ft
bf4+premium így 14k volt -
#1032 Kurta életbe. Egyre jobban tetszik ez a fos. Még a végén megveszem. Hol a legolcsóbb?:D
-
#1031 Kétmillió bétázó + kiszivárgott achievement lista -
#1030 14 map töltőképernyője leírással -
#1029 jöjjön már
-
#1028 Authentic voice chat sound effects. -
#1027 -
#1026 Nem tudok BFel játszani már ezután. Kellett nekem az a kurva premium... -
#1025 Bizony a sok kis bot Maugli ott rohangált
Itt egy screenshot:
-
#1024 Bf3 premium minden dlc-jével együtt a végén elég tűrhető volt,de mikor bejelentették a 4-et rohadt hamar bejelzett a pókösztön hogy tilos megvenni.... És mit hallok, annak a havernak akinek megvan csak szidja a játékot izomból... -
#1023 A legfőbb dolog ami dicséretére váljon,béta és ennek ellenére tudsz invelni és egy csapatban játszol haveroddal minden probléma nélkül! Szerintem ez már jelent valamit,meg az is hogy kb a béta alatt 1x volt olyan hogy kilépett a játék semmi fagyás semmi hiba vagy invelési problémák. Fazer kollégával olyanokat játszottunk hogy a visítás elmaradhatatlan volt,így lesz a teljesben is. -
Skyline #1022 Ezzel szemben Tfall BETA (persze tudjuk hogy nem BETA hanem mézesmadzag) élmény:
Belépünk invite...Játék indít egy csapatba kerültünk MINDIG. És órákon át fagyás akadás probléma nélkül játszottunk. Nagy ritkán pingből adódó történések ha voltak, de netkód is frankó...Annyitól halok amennyivel ölök.
Egyszerűen ég és föld a minőség de igazad van még meglátjuk a teljest, mindenesetre a BETA már most jobban össze volt rakva mint az egész BF4... -
Skyline #1021 Jó a tartalmasabb valóban erős, de a minőség és színvonal az viszont rohadtul nem...:)
Tegnap esti BF4 élményem. Játék indít haver invitál belépés...2 perc game, befagyás....Game újraindít alig 1 perc game befagyás... Mondom nézzünk másik pálya másik szeró...Haverral belépünk 5 perc után haver kifagy...Visszalépni 20 percig nemtud mert tele a szeró...Meccs vége haver be tud lépni...Kilép a háromnegyed társaság maradtunk kb 20-an...Persze automatán másik csapatba lett rakva nehogy véletlenül együtt tudjunk menni, átállni egyikünk se tudott mert autobalance azonnal visszavágta...lemegy egy meccs tömve olyan esettel amikor 1 lövéstől halok, meg amikor az ellenfélnek legalább 5-6 találat kell hogy feküdjön...Következő meccs.. Meccs elején 2 ember hátrányban az ellenfél csapata namondom átállok haveromhoz...Játék kiírja hogy nemlehet mert túl közel volt az előző csapatválasztás...SZUPER...10 perc game, befagyás... Az egész volt kb 50 perc, erre a hétre asszem ki is merült minden BF4 élményem. 4 hónap alatt nem sikerült a hibák problémák javarészét megoldani, abból a játékból sosem lesz semmi, a játék még hagyján hogy megbánva a prémium egyenesen felesleges volt...
A China DLC egy fél marék szart sem ért... A Second Assault-al visszajöttek a fagyások... A következő főleg vízre kihegyezett DLC pedig érdektelen mert a játék vízeffektusa és hatásai egyszerüen gagyik és nevetségesek...
-
#1020 Csak annyit még, hogy a BF4 iránti csalódottságod teljesen érthető, ugyanakkor maradjunk annyiban: várjuk meg a végleges TF-et... -
No comment. Az elvakultságod néha döbbenetes méreteket tud ölteni, és állandóan csak szélsőségekben gondolkodsz. És tényleg nem rosszindulatból írom ezt. -
#1018 Nalam mar a bf3 megjelenese utan par nappal kiderult, hogy nem lesz ebbol 4. resz vetele. Illetve bf vetel sem lesz tobb. -
#1017 Mi alapján hasonlítjátok össze a tartalmakat?
A TF bétában volt 2 pálya, 5 elsődleges fegyver, 2 oldalfegyver meg 3 titánoknak. A játékban ezekből mind 4x-5x ennyi lesz!
Ott nem 14 lesz a lvlcap, és több játékmód lesz 3-nál!
Akkor most tényleg egy bétát(TF) hasonlítotok össze egy kész játékkal (BF4)?
Ennek mi értelme van? -
Skyline #1016 Hát...Ha kiveszed a BF4-ből az összes egyébként teljesen felesleges fegyverfejlesztést (például a 3-4 féle hangtompító, távcső, festés) amit belepakoltak hogy többnek hasson a BF3-nál, akkor biza az..:)
-
#1015 tartalmasabb... hahaha :D