2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• fernandez93
    Sziasztok!

Mesélték nekem úgy 2-3 hete hogy lehet regisztrálni a bétára.
    Nos, ma megnyitottam az Origint ott is van a titanfall serial kulccsal, de nem tudok mit kezdeni vele mert azt írja h lejárt. Akkor most lekéstem?
  • barmi

• V43 1105
    Bármilyen motor lehet, ha teszem én azt 2048x2048 vagy 4096x4096-os texteket raknak bele simán van ekkora ..
  • szomferi
    a kidolgozottságnak is vannak fokozatai... pláne egy X éves Source motorról beszélünk, nem egy CryEngine, vagy FrostBite... ezért sokallom a méretet, de valószínűleg sok tömörítetlen hang/videó lesz benne, azért ekkora (már ésszerű magyarázatot nem találok)
  • hugopareiros
    Tán szövegfogalmazási gondjaid vannak?
    Ezek a kidolgozott textúrák bőven igénylik a nagy tárterületet.
    Ha szerinted nem így van, akkor számodra gagyik és kidolgozatlanok a textúrák, amikhez elég lenne kicsi tárterület is.
    Én pedig erre reagáltam, hisz sokallod a 21/48 GB-tot.
  • szomferi
    szövegértés?
  • hugopareiros
    "ha textúrák minőségét/kidolgozottságát nézzük"
    Szerinted nincsenek kidolgozva a textúrák a játékban? Árjúfákin'kidin'mí?
  • szomferi
    jóóóóóóóóóóóóóó sok :D
    ha textúrák minőségét/kidolgozottságát nézzük, azt így most hogy? egy alap BF4 is bő 30GB csak
  • ProGabe #1101
    "@Ahmed_Zainal approx: 21gb download, 48gb installed."

https://twitter.com/VinceZampella/status/437980161263153152
  • Skyline
    Itt ,de màr làtom hogy csak pletyka.
  • hugopareiros
    interview February 13th
  • hugopareiros
    Egyáltalán nem hiányzik. Hogy nézne már ki, hogy 2 perc után nincs pálya, mert a titánok lerombolták. Utána, hogy harcolnál sima pilótaként?!

A látszólagos rombolásnak meg nem látom értelmét.
  • Hecker007
    Nem kötekedésből, de ezt hol olvastad?
  • Akficfucker
    fazer : szépen kértél, ezért abbahagyom.

A játékról, amit korábban felvetettem, rombolhatóság hiányát, még akár látszólagost is, azt ti hogyan élitek meg? Esetleg, csak én nem vettem észre?
  • V43 1105
    Nem hallottam én sem még DLC-ről.. inkább legyen Expansion Pack ha már ilyen retro a cucc ..
  • Skyline
    Az a baj hogy DLC-röl van,az hogy lesz és az elsö jön 1.5 hòval megjelenés utàn. Külön egyesével meg nem éri meg àltalàban.
  • Twetr0x
    Ha jól tudom egyelőre nincs semmi hír DLC-kről.
  • Hecker007
    #1053-tól felefele törölhető szerintem minden :D
  • Skyline
    Bevettem,én befejeztem egy ideje.:)
  • Skyline
    Tehàt megkérdem újra, Seasonpass-ról van valami hìr?
  • V43 1105
    Tiszteltettel megkérem Eugabeszt és a kis barátját, hogy ne itt homokozzanak, fáradjatok át másik topikba, köszönöm .. ez a topik a Titanfallról szól és nem a gyerekes, nyáladzós hülyeségeitekről, amelyet már a BF topikokban is láthattunk Tőltetek.. köszi.

@Skyline: vegyél be te is egy xanaxot, vagy Kemo sorsára jutsz.. no offensive.
  • Akficfucker
    Eléggé egyoldalú a cenzúrád,"barátom".
  • Peet81
    még mindig nem tudod befejezni? komolyan?
  • Peet81
    egyetértek veled, kicsit már unalmas amit ezek itt művelnek
  • foxxi
    OFF: Te is befejezhetnéd ezt! Baromi idegesítő vagy hogy minden topicot telefosol a privátban impotencia miatt el nem intézett embereiddel. Kezdesz nagyon idegesítő lenni a "szabályosan jelentettem" szövegeddel, meg ugy egyébként is. Fejezd már be. Ha értelmes és felnőtt ember lennél ezt elintéznéd privátban vagy hagynád a fenébe. Fel lehetne már nőni!
  • R4ng3r
    Intézkedem már.
  • Skyline
    Pontosan...Kérném a tisztelt Házigazdát, ne törölgesse ki Akficfucker (alias "Cifka1seggfej2" , "faszkalapmodik" és még ki tudja hány néven fut) kis irogatásait, egytől egyig jelentve szabályosan, majd kapja ami jár neki, köszi!.
  • hugopareiros
    22 új hozzászólás. Azt hittem történt valami és kiderült valami új infó a játékról...de csak valami idióta próbál flémet kelteni. :(
  • Skyline
    ÁT LEHET FÁRADNI neked is meg az összes alregnek Eugabesszel az élen, és hagyjátok ezt a topikot köszi.:)
  • Skyline
    Rá kell hagyni és jelenteni, totál hülyének néz mindenkit meg IP-vel jön amikor az írásából kitűnik hogy kicsoda...:)
    Háború....Szakadok....:D

majd a modik valamikor intézik.
  • BuriP
    A kutya nem kiváncsi a kikereséseidre, és nem érdekel az sem hogy mit csinálnak/tak más fórumokon! Itt nem gerjesztettek vitákat miniháborút , és te se gyere ide hogy elkezd!!
  • R4ng3r
    Ebben a topicban csak magáról a játékról volt szó hogy milyen keveset nyújt és hogy milyen minősíthetetlen lett a Bf4,semmiféle pocskondia nem volt.... A házigazda jelezte is normálisan hogy nem szeretne se cod se bf4 harcot a topicban még egyből azután miután megkapta a jogot.
  • R4ng3r
    Most őszintén még ide nem piszkítottál a topicba addig ők hírben sem voltak,semmi gond nem volt velük ment a normális beszélgetés. Tehát mit igazol ez? Tessék elgondolkodni.
  • Skyline
  • Hecker007
    Tudja mindenki, de azzal, hogy ezt leírod mindenhova csak provokálod, úgyhogy pls, ne legyen még egy BF4 topik. Szóljon ez a topik a Titanfallról!
  • Skyline
    Kibanolják és visszajön mindig valami reggel. Nevetségesen óvodás, de nem veszi észre. :)
  • R4ng3r
    Ismerem, tudom hogy eugabeszke alregje
  • Skyline
    Ne foglalkozz vele, alreg, az egyik állandóan balhézó kivágotté (nem kemotox, nem adam46 és nemis Smithwarden hanem eugabesz és bagázsa)...
  • Skyline
    Bizonyára nem miattad és a kis társaid miatt kedves alreg...:)
    Szeretem ha hülyének nézik az embert, nagyon...:)
  • R4ng3r
    Viselkedés alapon a házigazda rendet tesz,kemotoxot láttam rendszeresen írni de érdekes módon semmi baj nem volt itt vele. A bf4 topic indulás óta úgy szar ahogy van megérdemelte a zárást. Kéretik ide nem áthozni a saját kis háborúdat szóval lehet elfáradni...