2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
fernandez93 #1109 Sziasztok!
Mesélték nekem úgy 2-3 hete hogy lehet regisztrálni a bétára.
Nos, ma megnyitottam az Origint ott is van a titanfall serial kulccsal, de nem tudok mit kezdeni vele mert azt írja h lejárt. Akkor most lekéstem? -
barmi #1108
-
#1107 Bármilyen motor lehet, ha teszem én azt 2048x2048 vagy 4096x4096-os texteket raknak bele simán van ekkora .. -
#1106 a kidolgozottságnak is vannak fokozatai... pláne egy X éves Source motorról beszélünk, nem egy CryEngine, vagy FrostBite... ezért sokallom a méretet, de valószínűleg sok tömörítetlen hang/videó lesz benne, azért ekkora (már ésszerű magyarázatot nem találok) -
hugopareiros #1105 Tán szövegfogalmazási gondjaid vannak?
Ezek a kidolgozott textúrák bőven igénylik a nagy tárterületet.
Ha szerinted nem így van, akkor számodra gagyik és kidolgozatlanok a textúrák, amikhez elég lenne kicsi tárterület is.
Én pedig erre reagáltam, hisz sokallod a 21/48 GB-tot. -
#1104 szövegértés? -
hugopareiros #1103 "ha textúrák minőségét/kidolgozottságát nézzük"
Szerinted nincsenek kidolgozva a textúrák a játékban? Árjúfákin'kidin'mí? -
#1102 jóóóóóóóóóóóóóó sok :D
ha textúrák minőségét/kidolgozottságát nézzük, azt így most hogy? egy alap BF4 is bő 30GB csak -
#1101 "@Ahmed_Zainal approx: 21gb download, 48gb installed."
https://twitter.com/VinceZampella/status/437980161263153152 -
Skyline #1100 Itt ,de màr làtom hogy csak pletyka. -
hugopareiros #1099 interview February 13th -
hugopareiros #1098 Egyáltalán nem hiányzik. Hogy nézne már ki, hogy 2 perc után nincs pálya, mert a titánok lerombolták. Utána, hogy harcolnál sima pilótaként?!
A látszólagos rombolásnak meg nem látom értelmét. -
#1097 Nem kötekedésből, de ezt hol olvastad? -
Akficfucker #1096 fazer : szépen kértél, ezért abbahagyom.
A játékról, amit korábban felvetettem, rombolhatóság hiányát, még akár látszólagost is, azt ti hogyan élitek meg? Esetleg, csak én nem vettem észre? -
#1095 Nem hallottam én sem még DLC-ről.. inkább legyen Expansion Pack ha már ilyen retro a cucc .. -
Skyline #1094 Az a baj hogy DLC-röl van,az hogy lesz és az elsö jön 1.5 hòval megjelenés utàn. Külön egyesével meg nem éri meg àltalàban. -
#1093 Ha jól tudom egyelőre nincs semmi hír DLC-kről. -
#1092 #1053-tól felefele törölhető szerintem minden :D
-
Skyline #1091 Bevettem,én befejeztem egy ideje.:) -
Skyline #1090 Tehàt megkérdem újra, Seasonpass-ról van valami hìr? -
#1089 Tiszteltettel megkérem Eugabeszt és a kis barátját, hogy ne itt homokozzanak, fáradjatok át másik topikba, köszönöm .. ez a topik a Titanfallról szól és nem a gyerekes, nyáladzós hülyeségeitekről, amelyet már a BF topikokban is láthattunk Tőltetek.. köszi.
@Skyline: vegyél be te is egy xanaxot, vagy Kemo sorsára jutsz.. no offensive. -
Akficfucker #1088 Eléggé egyoldalú a cenzúrád,"barátom". -
#1087 még mindig nem tudod befejezni? komolyan?
-
#1078 egyetértek veled, kicsit már unalmas amit ezek itt művelnek -
foxxi #1077 OFF: Te is befejezhetnéd ezt! Baromi idegesítő vagy hogy minden topicot telefosol a privátban impotencia miatt el nem intézett embereiddel. Kezdesz nagyon idegesítő lenni a "szabályosan jelentettem" szövegeddel, meg ugy egyébként is. Fejezd már be. Ha értelmes és felnőtt ember lennél ezt elintéznéd privátban vagy hagynád a fenébe. Fel lehetne már nőni! -
#1076 Intézkedem már. -
Skyline #1075 Pontosan...Kérném a tisztelt Házigazdát, ne törölgesse ki Akficfucker (alias "Cifka1seggfej2" , "faszkalapmodik" és még ki tudja hány néven fut) kis irogatásait, egytől egyig jelentve szabályosan, majd kapja ami jár neki, köszi!. -
hugopareiros #1074 22 új hozzászólás. Azt hittem történt valami és kiderült valami új infó a játékról...de csak valami idióta próbál flémet kelteni. :( -
Skyline #1070 ÁT LEHET FÁRADNI neked is meg az összes alregnek Eugabesszel az élen, és hagyjátok ezt a topikot köszi.:) -
Skyline #1069 Rá kell hagyni és jelenteni, totál hülyének néz mindenkit meg IP-vel jön amikor az írásából kitűnik hogy kicsoda...:)
Háború....Szakadok....:D
majd a modik valamikor intézik. -
#1066 A kutya nem kiváncsi a kikereséseidre, és nem érdekel az sem hogy mit csinálnak/tak más fórumokon! Itt nem gerjesztettek vitákat miniháborút , és te se gyere ide hogy elkezd!! -
#1065 Ebben a topicban csak magáról a játékról volt szó hogy milyen keveset nyújt és hogy milyen minősíthetetlen lett a Bf4,semmiféle pocskondia nem volt.... A házigazda jelezte is normálisan hogy nem szeretne se cod se bf4 harcot a topicban még egyből azután miután megkapta a jogot. -
#1063 Most őszintén még ide nem piszkítottál a topicba addig ők hírben sem voltak,semmi gond nem volt velük ment a normális beszélgetés. Tehát mit igazol ez? Tessék elgondolkodni. -
Skyline #1061 -
#1060 Tudja mindenki, de azzal, hogy ezt leírod mindenhova csak provokálod, úgyhogy pls, ne legyen még egy BF4 topik. Szóljon ez a topik a Titanfallról! -
Skyline #1059 Kibanolják és visszajön mindig valami reggel. Nevetségesen óvodás, de nem veszi észre. :) -
#1058 Ismerem, tudom hogy eugabeszke alregje -
Skyline #1057 Ne foglalkozz vele, alreg, az egyik állandóan balhézó kivágotté (nem kemotox, nem adam46 és nemis Smithwarden hanem eugabesz és bagázsa)... -
Skyline #1056 Bizonyára nem miattad és a kis társaid miatt kedves alreg...:)
Szeretem ha hülyének nézik az embert, nagyon...:) -
#1055 Viselkedés alapon a házigazda rendet tesz,kemotoxot láttam rendszeresen írni de érdekes módon semmi baj nem volt itt vele. A bf4 topic indulás óta úgy szar ahogy van megérdemelte a zárást. Kéretik ide nem áthozni a saját kis háborúdat szóval lehet elfáradni...