TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Õ ugyan azért van itt, mint te a Battlefield topikba. <#idiota>
Nem vagyok COD fan és örülök hogy végre pc-re is kerül valami említhetõ minõségibb multi cím ami inkább az UT-re emlékeztet és a mechwarriorra. De ahogy érzed, egyáltalán minek vagy itt ha nem is tolod nem is tetszik? Megvenni sem fogod csak ugatsz te is hülyeségeket.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Véleményt mondtál úgy hogy a játékot ki sem próbáltad és ordító baromságokat írsz le.
Olyan mint a COD csak lehet menni Titanokkal és a graf is ugyan az?😊

Nos TOTÁLISAN más a játékmenet, sokkal inkább hajaz az UT-re mint a COD-ra+ a jármûhasználat bizony a COD-ban abszolút nincs jelen. A grafika meg elég nehezen lehetne ugyan az lévén totálisan más motor dolgozik a játék alatt. Hype ráadásul nincs sehol minimális reklám van meg egy két infó + beta ennyi nem több, a rókabõ Killzone nagyonn ajnározáson ment át, aztán egy totál középszerû fps lett belõle gyenge multival. Ráadásul COD-ra sokkal jobban hajazva.😊
De köszönjük az érdemi intelligens hozzászólást, megfontolandó minden sora annak amit leírtál...

Fail<#taps><#taps><#taps>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ozimak
Helyette is írhatok vajon? :/ Nem tud angolul :/
valaki próbálta már a másik 2 titánt?

Yupp.
V43 1105
Nincs mit <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

jetblack
Koszi szepen a leirast 5-10 perc es a jatek az accountomon volt.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

V43 1105
EA Live supportnak írni kell, érdemes 2 módon megpróbálni. Nyitni egy ticketet és e-mailben értesítést kérni, illetve még hogy biztos legyen, live chaten a sort kivárni, majd angolul elmondani, hogy regeltél, de nem kaptál kulcsot bla bla és addolni fogják ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ozimak
Várni? Csak azok kerülhetnek be a beta-ba akik regeltek elõre. Open beta csak annyira lett sajnos, hogy nem kell már kulcs, hanem aki regelt annak megjelent ma reggel a listában. Nekem meg is van, de bátyámnak szeretnék szerezni egyet, hogy együtt ki tudjuk próbálni. Csak sajnos õ nem regelt be :/ Most próbálok neki vadászni hozzáférést. A support hogy tud ebben segíteni? írsz nekik hogy szeretnél vele játszani? 😊
V43 1105
Ha nagyon nem tudsz várni, akkor írj a supportnak.

ozimak
Nincs valakinek egy fel nem használt beta kulcsa véletlenül?
V43 1105
Micsoda önkritika, végre .. <#idiota><#eljen> Amúgy csak az szúrt szemet, hogy gusztustalan módon adtad elõ ..

Kongy
Te is mindenhol ott vagy ahol engem kell elküldeni a picsába 😄 Csak mondtam egy véleményt, de szinte gondoltam, hogy mindenki utálni fog itt érte 😄 Na nem is rontom tovább a levegõt csõ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

V43 1105
Kongy és társai ha nem tetszik toljátok el a bringát.. köszi.. :-)

Fpocok
Így van. Ha csak rosszat tudsz mondani, akkor inkább menj innen 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

akkor nem kell látogatni a topikot. háromszor már beböfögted hogy szar téged nem izgat. csak egy javaslat.

Shep
Azért pár órát kellemesen el lehet lenni vele, de nem hiszem, hogy lesz majd annyira idõtálló, mint akár csak egy BF, hogy CS-t már ne is említsek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Hát most benézted a dolgokat fiam.... 😄 PC-n simán tolhatnám, de valahogy nincs kedvem hozzá már így a videók alapján... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Smithwarden
Csak gratulalni tudok, hogy bejottel ide es jol beugattal a PCseknek es boxosoknak a bazi nagy PS4 logoddal...sejtem azert nagyreszt, mert a platformodra nem adjak ki a jatekot. 😊
Nagyon kemeny vagy srac. 😄

(Amugy nekem sem jon be a jatek, szoval nem valami nagy "fankent" valaszoltam, csak a stilusod eleg szanalmas.) 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
ja mostmár látom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
😄DD Ez az egész egy parasztvakítás. Mezei CoD csak most lehet TITÁNOKBAN menni... 😮OO Attyaisten mekkora újítás 😮 Megyek megvenni.... de miez még a grafikája is olyan mint a codnak xd

Fpocok
Csak a CoD fanok örülnek, hogy idén nem kell egy évet várniuk az adagjukra 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Csak pár órát játszottam vele, amennyire odavoltam érte, hogy pörgõs olyan gyorsan is untam meg. Ma már tuti el nem indítom. 😊

kifli
írja, hogy mennyi volt ember, és mennyi ai. 3 volt embert...
Kongy
Valaki elárulná nekem így a béta kipróbálása után, hogy mi ez a nagy felhajtás ekörül a játék körül? Csak mert nem igazán értem. Engem abszolút nem gyõzött meg.

DarkSector
mita játszol vele?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szevasztok! Titeket sem enged be a béta?

DarkSector
ahogy nézem akkor nem az a lényeg hogy egymást lõjje az ember, hanem hogy minnél több botot.

BoneDragon
Várjál, alig találkoztál valakivel, kb csak botokat öltél és elfogyott a töltény? Huha, ez nem neked való. 😄

DarkSector
😄 lehet....robotokra is rálõttem, igaz utolag rájöttem értelmetlenül. 😄

BoneDragon
Hát ha megtanulsz célozni akkor nem fogy el. 😄

DarkSector
Azért bazdmeg mert egy másik új beta vagy demo vagy végleges fps-ben ha bemész , tuti nem fogsz az elsõ pár körben olyan arányt csinálni, hogy csak 1x halsz meg, csak itt.
Tudom mert sok fps-el játszottam már, és beta is sok volt köztük, mikor kezdésnek az elsõ pár körbe bementem ilyen nem volt sehol.

DarkSector
Pont errõl van szó, ha beraknak ilyet akkor mi a fasznak? miért nem mind ember? így semmi értelme akkor.
jah valszeg ebbõl a fele volt ember.
az ucsó leölt mert elfogyott a gépfegyómból a töltény.

kemotox
De hát te mondtad, hogy alig találkoztál valakivel... Akkor miért olyan nagy szám, hogy csak egyszer haltál meg?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Különc
Megöltél 9 botot, akik egy helyben állva várják, hogy megöld õket, ennyi a szerepük

Ügyes

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kifli
3 emberrel találkoztál szembe a 4. lelõtt. A botok meg olyan buták mint a föld. Én odamegyek és hackelem õket inkább, nem lelövöm...
DarkSector
nem olyan, mondom oda mentem mindig ahol a térképen voltak piros karikák, de nem tudtak lelõni, vagy botok vannak a játékban vagy sok pro van ezekszerint, pár lövéssel el lehet õket intézni. 😊

volt olyan eset hogy 5-6 ember volt 1 házban, és szarrá löttem õket, én meg ugye egyedül voltam.
sõtt ha meglõnek ráfordulok, még ugy is van esélyem, csináld meg ezt bármilyen más játéknál...esélytelen.

grebber
Olyan pályarészen én is tudok futkosni ahol senki se jár,de nem ez a célja a játéknak!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
aki szembe jött és megláttam, meghalt, nem tudok olyat megölni akit nem látok. 😄
de akkor is csak 1xtudtak lelõni érted, én most kezdtem el játszani, más játékban szarrá ölnének újoncként.

kifli
de nem is csináltál kb semmit 😄
DarkSector
start 18:00

Shep
Hát én néha azon kapom magam ,hogy nyomkodom az ugrás gombot ami ugye a dash de csak nem akar ugrani a hülyéje. Úgyhogy nem is nagyon titánkodok, olyan béna az a része a játéknak. Mondjuk egy rombolhatóság sem ártott volna, na de kell valami a következõ részre is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát én megoldottam volna hogy lehessen velük jumpolni, így elég szar, sok minden lófaszba elakadok vele.

Smithwarden
<#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
tudom értem, bocs hogy 1 orája kezdtem el játszani, de ha nem találok embert?
mindig futok összevissza a térképen a piros pöttyökhöz de ha netán elõlem lelövik õket akkor nem tudok mit tenni, nagy a pálya kevés az ellenfél.

Malakai
Nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

JaSoN HuNTeR
Ha megveszem eredetibe akkor megmarad az eddig elért szintem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Ja értem, köszi. Amúgy a titanok nekem nem tetszenek.

Malakai
Délután játszottam most, hátõõ, rácuppantak a csalók úgy tûnik, vagy kifogtunk valami olyan klánt, akik inviteolták egymást, mindenesetre fél szerver aimbotozott.... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )