2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1162 6000Ft-é nem is lesz rossz vétel a 10 helyett .. -
#1161 szerintem ugyanúgy be tudod aktiválni majd proxy-val, mint mondjuk Battlefield 3/4 esetében, meg egész Origines játékoknál... EU szerverek már ilyenkor is lesznek -
#1160 Sajnos 13.-a még több mint egy hét! 11.-én még csak Amerikában kezdődik a játék. Viszont valószínűleg tele lesz a youtube, és a twitch videókkal, és streamekkel. Így lesz már némi fogalmunk az új pályákról mire nálunk is elindul. És ami hiba esetleg fellép ott a szerverek és a játék indulásakor azt talán kijavítják a két napban mire mi jövünk!
Utoljára talán a Borderlands 2-t vártam ennyire mint a Titanfall-t. -
#1159 Már kikoptak. -
#1158 -
hugopareiros #1157 és remélhetőleg kikopnak innen azok az emberek akik nem bírják a játékot -
#1156 És megy tovább az élet. -
hugopareiros #1155 Már csak bőőőő 1 hét :))) -
#1154 lol, a codnak még a reklámjait is koppintják :D -
#1153 15 map felülnézeti képe némi "útmutatóval" együtt!
Maps -
#1152 Kíváncsi leszek a turret-ekre, mennyire lesznek effektívek? Milyen a tűzerejük és a tűzgyorsaságuk? Mennyire lehet kikerülni a lövéseiket? Mennyi ideig tart a meghekkelésük? (nem maga a hekkelés, hanem a hatása. meddig dolgozik nekünk van egy időtartam, vagy amíg az ellenfél el nem foglalja?) Automata lesz, vagy irányítanunk kell?
Lagoon-ban a vízre. Nemcsak a kinézetre hanem hogy mennyire befolyásolja a mozgást: mennyire lassít le? Ki lehet belőle ugrani a hátrakéták segítségével vagy mocsárként lent tart és lassít, jó célpontot csinálva a benne lévőkből.
Az űrdinót nézve nem tudom mit eszik, de ahol pottyant ott hegyek születnek! :D -
#1151 Mapokról kikerültek leakek. Jól néznek ki és elég változatosak :o
Erre tessék
-
#1150 Hát egy szóval sem mondtam hogy megvenném. :D
-
Ra1n #1149 Hát nézd meg a kicsomagolóvideót gyakorlatilag egy kínai piaci szar nem több ennyi pénzért...
-
#1148 Az Origin szerint március 10.-én 18.00 órától tölthető már le a játék előzetesen. -
#1147 18 coll-os (45 centi magas), kézzel készített több mint 300 darabból rakták össze. Persze hogy műanyag, mire számítottál, fémre? -
Ra1n #1146 Az a baj vele, hogy a hírek alapján valami komolyra számított az ember, meg közel fél méteres dologra...
Ehhez képest a csomagolós videóban egyrészt kicsinek is tűnik a cucc (30-35 centi), ráadásul az egész műanyag. Ennyi pénzért gyakorlatilag kapsz egy gagyi kínai műanyag cuccot ledekkel, nem többet. -
#1145 Magyar viszonylatban nézve horribilis összeg, de nyugatabbra nem tűnik "ennyire" vészesnek az ár. Másrészt befektetés: limitált a darabszám, az értéke majd nő idővel, gyűjtőknek megéri. Megjelenés után lassan árulni kezdenek majd párat a szobrokból az ebay-en. -
#1144 De akkor is, 85 ezer egy doboz játékért, egy könyvért és egy szoborért ami világít?
Még ez se volt annyi, pedig egy repülőmodell volt hozzá.
Szerintem ez akkor is nagyon magas ár. De persze van akinek ez kell, csak kicsit elszörnyedtem.
-
#1143 Nem jelent semmit. Általában keveset szereznek be, pár darabot. -
#1141 Most nézem, hogy a Titanfall CE, ami 84 990 huf elfogyott státuszt kapott itthon, ahol lehetett kapni. Ez azért brutál. -
Ra1n #1139 Célszerűbb törölgetni mintsem jelenteni vagy vitázni. Csak flémet szül, az adminok minden érintetett banolni fognak ész nélkül, akár a topikot is zárják, neki meg egy újabb reg és ismét köztünk ahogy eddig is. Szóljon a topik inkább a játékról és olyanokról akik játszanak is vele és érdekli is nem csak vakon befröcsögnek ordító ostobaságokat...:) -
#1138 Szerintem túl van ragozva, ha trollkodik törölgetni kell, jelenteni, ha oda kerül a dolog és ennyi.
Nem kéne a témát alárendelni az SG-drámának... -
Ra1n #1135 A stìlus maga az ember, több bizonyìték nem kell.:) -
#1128 hát kábé -
#1125 A két béta demós pályának is elég egyedi assetei voltak, értsd a textúrák, modellek terén egy multiplayer játékhoz mérten kevés volt a közös. Ha ez igaz lesz az összes pályára, akkor egyáltalán nem meglepő a méret. -
#1124 tera, a terra az földet jelent -
#1123 Nem lenne aggasztó, ha indokolt lenne a nagy méret. De nem az... elég az enginet megnézni. -
Ra1n #1122 Öröm látni hogy úgy mondasz véleményt egy játékról hogy egy ezredmásodpercet nem játszottál/néztél belőle...:)
-annyira gagyi cod utánzat
Ezerszer kibeszélve hogy inkább UT Quake COD keverék mintsem COD utánzat márcsak a járműhasználat és a mozgás miatt sem, és a HG nem óhajtja olvasgatni jogosan a COD baromságokat.
-hogy mész egy nulla interakciót tartalmazó csőben
Egy aréna amin összevissza lehet mindenfelé menni hogy lehet cső?:)
Ennyi erővel minden multiplayer játék cső...:)
- se egy házba bemenni
Fail ugyanis jópárba belehet már csak a BETA-ban is belehetett....:D
-akkora pályával, ami már a cod1ben szégyen lett volna,
Jóval nagyobbak az eddig látott pályák mint bármelyik COD pálya..:)
//Ne etessétek a trollt... -
#1121 ...Meg a fegyverek is olyan hangosak, mindig megijedek mikor lövök, és behunyom a szemem. A titánok meg olyan magasak, szédülök mikor beleülök egybe. -
bigmano #1120 Ne is mond....én olyan FPS-t nem is veszek ahol nem lehet bemenni a házakba.
Valamint szeretek legalább másfél óráig futni hogy lelőhessek valakit.
Más negatívum most nekem sem jut eszembe,de mégis a nap is olyan halványsárga szerintem...... -
#1119 de vicceljünk, honnan veszed hogy nem kell ennyi hely? csak mert multi? -
#1118 Mi a franc ebbe 48? A multi? Na ne vicceljünk már... -
#1117 Miért azok is 50GB körül vannak? :D -
#1116 ezt a cod-betegséget nem bírták levetkőzni... -
#1115 Ja mikor le kell tölteni akkor lesz agasztó, nekem sem 2gb-os pendrive-ról megy a win8. -
Tababo #1114 több terrás hdd-k világában ez aggasztó hír.:(
250es ssd-re fog felmenni. -
#1113 "Titanfall - 48 gigát foglal majd PC-n" -
Tababo #1112 tényleg nem lehet bemenni egy házba se.:) -
#1110 Ja