TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meddig tart a beta, nem úgy volt hogy ma hajnalban vége?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

igen kezdenek rájönni és leugranak, viszont akkor is nyersz idõt.

A smart kb 1-2 másodperc alatt befogja a játékost gond nélkül. 180 killt csináltam vele, gusztustalan fegyver. ha valaki ugrál falatmászik elég csak lentrõl nézni 1-2 másodpercig és tyutyutyu meghal... Arról nem beszélve hogy egy tázharcban ideodaugráló ellenfelet elég csak 1-2szer eltalálnia a képernyõ közepén befogatlanul utána a másik 1-2 lövésnél akár totál mellé is célozhat mert talál a skuló...

A Vote kick opció behozása mellett ez a másik dolog amit remélem hogy orvosolnak...Legalább 4-5 mp-es lock-ra...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Köszi ezt nem tudtam megcsinálni, a hackelgetést tegnap próbálgattam az nagyon fun,meg az elektromos gránát is ha bevágod a minionok közé kinyírja az összeset!
Nézegettem a fegyvereket is a G2A4 tetszik nagyon!

Malakai
Van egy képesség is, Tier 2-ben a Warpfall Transmitter, ami gyorsítja a titán hívást, azzal baromi könnyû ráhívni mások nyakára.

Füst meg eleinte nagyon jó volt, de tegnap már alig tudtam hatásosan használni, megtanulták már az emberek. 😊

Smart pistolal egyetértek, egyáltalán nem olyan durva fegyó, persze minionokat darálja, de pilóták ellen nem olyan hatásos, elég sokáig kell rajta tartani, hogy mind a három lock meglegyen. Állítólag van egy erõsített verziója burn cardok közt, ami durvább, mert növeli a távolságot a lockra, de nekem nem jött le az a kártya.
Csakhát az emberek morognak rá, mert nagyon olyan killcamból mintha egyszerû lenne, de legtöbb esetben amikor egy smart pistollal lelõ akkor egy gépfegyóval, vagy egy shotival is lelõtt volna. Azt se felejtsük el, hogy a smart pistol az elsõdleges fegyó, nem a másik pisztoly helyére megy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
THX az E gombot kerestem, nem tudtam mit kell nyomni ha odaugrok, nem próbáltam még, csak láttam hogy egyszer valaki rámugrott. 😄
kurvakemény. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

electric smoke és halnak is a kullancsok.
én a vortexet le is cseréltem.

ami nagyon hatásos: rodeó, megvárod míg kiszáll, leugrassz és ráhívod a saját titánod az övére. ha mázlid van titán+pilóta kill. rosszabb esetben is pusztul az õ titánja.😊 kicsit gyakorolni kell de kurva hatásos combo.

931: abszolút nem op a smart. handicap ennyi. EVA-8 ami igazán gusztustalan, fõleg ha ráhívod az automata lapot.

most nézem 31 órám van a bétában. 220km distance.😄 lehet megveszem😊

Malakai
Hozzáteszem a kártyáknak van ritkasága, mint a gyûjtögetõs kártyajátékokban, a titan hívó kártyák pedig ritkák, ha minden igaz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maak
Ja hogy nem beszallni...vagom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Nincs neki olyan, controlleres 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Malakai
Burn cardal lehet meghívni a béta demóban az Ogrét és a Strydeot (fullban unlockolhatóak lesznek), azt meg véletlenszerûen kapsz mindenféle dologra, leginkább arra, ha challangekben haladsz valamit.

Falon lógáshoz ki kell választani az Enhanced Parkour Kit-et, amikor pedig a falon vagy akkor jobb gomb, mintha célzásra emelnél.

Titánra felkapaszkodni pedig nem kell hozzá nyomni semmit, csak felugrassz elég magasra akkor autómatikusan rákapaszkodik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maak
Erdekes, nekem epp ezert tetszik, napi 1-2 meccs pont eleg, hogy az ember agya kikapcsoljon rajta, fuggoseget nem okoz az tuti de nekem bejon. Udito latvanyilag is es minden szempontbol a mostani fostenger fps-ek kozott. Nalam tuti vetel, meg ha nem is megjeleneskor.

Fpocok
Odaugrasz és E ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
hogy lehet a titánokra felkapaszkodni? menyik gombbal?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hogy lehet a titánokra felkapaszkodni? menyik gombbal?

Mit kell csinálni akkor pontossan hogy beadja a titánokat?
Ill mivel lehet megállni a falon?

koschwarz
<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Malakai
Tegnap két Stryderrel is találkoztam, egyik se volt különösebben nagy ellenfél, habár hozzáteszem szerintem nem is használták ki igazán, nem bújtak elég gyorsan amint elkezdte lõni az ember. Az egyiküket kimondottan sajnáltam, mert miután lehívta épp damage coret lõttem be... 😊

Ogrét kipróbáltam, persze pont akkor mindegyik ellen Titan épp kihalt és rodeózni akaró gyalogokkal kellett szívjak. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Még titán sem kell hozzá,két "puhatestû" simán szétkap egy konzervdobozt ez a szépsége a játéknak!

Mert nem volt értelmes ellenfele.Próbált volna 2 olyan titán ellen nyomulni akik összedolgoznak,a szart is kiverték volna belõlle.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

+1
Látom lesz bõven pálya és játékmód is,a capture the titan-ra kiváncsi leszek nagyon :-)

Marfy
Köszönettel tartozom az EA-nak hogy biztosította a béta lehetõséget. Sikerült minden bizonytalanságot eloszlatni és egy csomó pénzt megspórolni. Talán ha f2p lenne, napi 30-40 percet el tudnék benne bohóckodni, de hogy órákat ezzel játszak, az kizárt.

Prince23
A smart pisztolyosok nagyon szánalmasak, még célozni sem kell nekik így. Remélem a fullban kiveszik, de ezt így egyelõre úgy sem venném meg. Míg tartott a béta (lvl. 14 számomra vége, 2-4 óra alatt) jó volt, a legjobb rész a lépegetõs akciók... De hosszú távon nem hiszem hogy nagy jövõre számíthat, még ha már eSportsot is fognak rendezni a titánokkal, kampány hiányával ez nagyon kevés.

szomferi
hát ezen de jót nevettem bazdmeg 😄😄😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

V43 1105
Kidikháztad a lelkét =(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

R4ng3r
Volt szerencsém behívni,és a gifen láthatóan egy csoki lányt széttrancsírozni 😄DD

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Malakai
Úgy tûnik mire belõttem már átbeszéltek mindent a játékról... Legalábbis pár perce nézem és eddig semmi nem volt a játékról, csak röhögcsélnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TDC Geronimo

Különc
Much skill, very baserape, so hard, WoW

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BoneDragon
Ez csak egy bug, következõnél már simán csak összecsuklott. :p

TDC Geronimo
😮

Stryder badass :d Titant hogy odébb bassza 😄

TDC Geronimo
Na már látom melyik lesz a kedvenc titan fajtám

TDC Geronimo
Imádom a játékot. Még szerencse, hogy már 1 hónap se és jön a full o/

Van itt is csak 1-1 frag után hullanak is mint a legyek már ha egyáltalán tudnak fragelni, túl pörgõs a játék ahhoz hogy ácsorogjon és csipuljon valaki..😊
Fast scope meg úgy tûnik hálistennek nincs...

Fpocok
A 15. az a gyakorló pálya.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Ebbe a topikba van minden kiszedett cucc

elitehun
Ez jó!
Hol találtad? Ha még van akkor jöhet!

Systore: köszi
Systore
mutat mindent a minimapon folyamatosan, játékosokat is
TDC Geronimo
Dataminerek szedegettek ki dolgokat beta fájlokból.

Azok szerint 15 map lesz.

Játékmódok:

Team Deathmatch
Capture The Titan
Capture The Flag
Hardpoint
Attrition
Uplink
Last Titan Standing
Exfilration
Elimination
ATDM

Full list of Titanfall Tier/Perk Kits. The names and descriptions were taken directly from the game files.

Fast Autoloader
This advanced autoload mechanism replenishes your Titan Ordnance faster, making your Titan's Ordnance available more frequently.

Auto Eject
The Auto-Eject system automatically ejects you as soon as your Titan is doomed. You will also cloak briefly on ejection, whether or not you have the Cloak ability as a Pilot.

Dead Man's Trigger
The Dead Man's Trigger auto-detonates all of your planted explosives when you are killed.

Icepick
The 'Icepick' is a modified Data Knife that increases the speed with which you can hack Spectres and turret control panels.

Power Cell
The Power Cell accelerates the recharging of your Pilot's Tactical Ability.

Guardian Chip
This upgraded targeting system allows your Auto-Titan to engage enemies with much greater accuracy.

Run N Gun Kit
The Run N Gun Kit allows you to fire small arms such as pistols and SMGs while sprinting.

Explosives Pack
The Explosives Pack increases your Ordnance ammo capacity as a Pilot.

Quick Reload Kit
The Quick Reload Kit accelerates the reload speeds of all your Pilot weapons.

Stealth Kit
The Stealth Kit makes your footsteps silent, and makes your jump kit exhaust nearly invisible.

Enhanced Parkour Kit
The Enhanced Parkour Kit allows you to wallrun and wallhang for increased periods of time.

Warpfall Transmitter
The Warpfall Transmitter accelerates your Titanfall substantially, using short-range jump technology.

Dome-Shield Battery
This piece of kit extends the duration of your Titan's Dome-Shield after Titanfall.

Minion Detector
The Minion Detector displays both friendly and enemy Grunts and Spectres on your minimap at all times.

Tactical Reactor
This kit makes your Titan's Tactical Ability recharge faster. The Tactical Abilities are Vortex Shield, Electric Smoke, and Particle Wall.

Regen Booster
Your Titan is able to regenerate its bodyshield at a faster rate than normal.

Dash Quickcharger
Your Titan's dash system recharges at a faster rate, allowing you to dash more frequently.

Nuclear Ejection
After you eject, your Titan briefly charges and then detonates its nuclear core, dealing massive amounts of damage to all nearby enemies.

elitehun
az mit tud?
Systore
map hack pl. elég op
hmm...kaptam spider sense lapot. el is lõttem. nem rossz kártya.
kíváncsi leszek milyen op lapokat akarnak még betenni.

TDC Geronimo
Felmentem 1 hét után BFezni titanfall után. Hát kár volt 😄

Kibaszott snipereket de utálom és úgy örülök, hogy itt nem igen van.

V43 1105
Helyes. Igen aki jelentkezett, de nem választották ki, azok is megkapták tegnap bár mi nem tudtunk várni addig ezért EA Live supporton beaddoltattuk magunknak :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scomcomputers
Igen,mert én regeltem rögtön mikor már lehetett, így tegnap kaptam egyet este,most töltöm lefelé a 13Gb-ot...
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

V43 1105
Sikerült kulcsot szerezned ?! :-D

scomcomputers
Fogadd nagy gratulációmat tesó...
<#eljen><#integet2><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

na mindegy. majd élesben megnézem.
a 2 másik anti-titan fegyvert viszont lehet unlockolni.