2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1203 Áhhhh... Hol van az a welcome már! Konkrétan a Borderlands 2 -vel hagytam magam hülyére szopatni. :) -
#1202 Welcome to modern gaming -
#1201 Már kapható is Origin -en! Nekünk a PC-s season pass 25 euró persze.
Link
Azért van bőr az arcon rendesen. -
hugopareiros #1200 én azt remélem h lesz külön season pass pcre is, nem csak ez a delux edition -
#1199 Már jó ideje így megy mi a gond ezzel. Nem most találják ki a DLC-et, hanem ez már rég el van tervezve. -
#1198 Na ez gyönyörű... Amikor már a játék megjelenése előtt bejelentik a season pass-t illetve a DLC-ket. Amúgy írja is, hogy 3 DLC lesz benne az árban. Mondjuk a 25 dollár nem lenne a világ vége, de akkor is! -
BryceHUN #1197 Titanfall - Season Pass & Digital Deluxe -
#1196 Az igaz én is írtam, hogy a Source -ot simán "meghekkelik", de ez a FairFight mennyire működik majd vajon?! Én nem BF4 -ezek, de azt írják, hogy ott elég szépen kiszűri a csalókat a cucc. -
#1195 CSíterek mindenhol vannak. Mivel jó régi az engine, így sok csalóra számíts. -
#1194 Utánanéztem és ugyanazt a FairFight -ot használja védelemre majd a végleges játék amit a BF4 is használ! Szóval a BF4 játékosoknak mi a tapasztalata jó ez a védelem? -
#1193 Dejó... -
#1192 Nem lesznek mert már most is vannak! :) A játék a (módosított) source -ot használja és emiatt különböző erre a motorra írt csaló programok minimális módosítással működni fognak alatta. :( -
#1191 Tehát ha naív kis hülyegyerek lennék, azt mondanám hogy nem lesznek csalók, sem, igaz? -
#1190 Tetszik nem tetszik, az utóbbi pár évben erősen átalakult a különböző videójátékok, illetve a kiadók által létrehozott rendszer, ami alapján egy játék kvázi beárazásra kerül, illetve a DLC és egyéb tartalmak is. -
#1189 A játék a Microsoft Azure szervereit használja és matchmaking rendszert használ. -
#1188 Bocs má a bekontárkodásért, de itt dedikált szerverek vannak, vagy matchmaking? Illetve van-e, lesz-e ranked? -
#1187 Kis pontatlanság nálad, hogy NEM az összes DLC-t tartalmazza feltétlenül! Amennyiiben elég sok fizetős DLC lesz a játékhoz akkor azért előbb-utóbb jön olyan amiért már a season pass birtokosoknak is fizetni kell. -
#1186 Alapvetően bérletet jelent, bár ezt te is biztos le tudod fordítani. Gyakorlatilag ez arról szól, hogy előre fizetsz általában a játékkal megegyező árat cserébe az elkövetkező néhány DLC-ért. Általában ez tényleg kevesebb szokott lenni mint a benne foglalt DLC-k külön-külön számított ára. -
#1185 Összes DLCt tartalmazó cucc. Elvileg olcsóbban jössz ki vele általában megspórolod rajta 1 DLC árát. -
bigmano #1184 Kicsit öreg vagyok már mi az a seasson pass? -
#1183 Az online passt keverték a season passzal. Season pass attól még lesz. -
#1182 Teljesen egyetértünk, csakhogy amíg a modell üzletileg sikeres addig biztosan így fogják csinálni. Szóval amíg megvesszük ezeket a vackokat sokszor az alap játék ára felett addig nyomatják is majd őket. -
#1181 Lassan már nem is jelenik meg úgy játék, hogy ne kellene egy másik tízezresért megvenni a másik felét... kész röhej... és akkor még szarok is. Bár szerencsére a Titanfall nem tűnt szarnak a beta alapján :) (netcode,hitreg, ilyesmire gondolok) Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékok árai megduplázódtak. Marha jó... amúgy is tele vagyok lóvéval mostanság. Jó nem azt mondom, hogy nem volt várható... de azért na. Tököm kivan ezekkel a mai hülye "divatokkal" :) Most minden játékgyártó/fejlesztő/kiadó ezzel a hülye DLC-vel meg season pass-al meg premium-al jön. Leszokhatnának róla... -
#1180 Ja hát igen... mert tök más kis részletekben megvenni, mint egyben egyszerre... -
#1179 Nem, azt igazából a mikrotranzakciós (dehülyeszó...) vásárlásokra mondták. Mármint, hogy nem lesz. Ezt most is megerősítette, de akkor fizetős DLC-k és season pass az biztosan lesz. Bár ahogy BalikaHUN mondta ez túl nagy meglepetést senkinek sem jelent gondolom. Csak így már 100%, ennyi. -
#1178 Mondjuk az után, hogy a 15 pályát "kibányászták" a béta fájljai közül ezt már nem nagyon tehetik meg. Vagy csak egy újabb szintre emelik a pofátlanságot... :D Igen a bétában eléggé csak a szokásos "sablon" fegyvereket használhattuk(smg, shotgun, sniper, AR, pisztoly) az egyetlen "extra" smart pistol meg eléggé megosztja a játékosokat. Amúgy tényleg lehetne több info, hogy mit is vehetünk majd tizenegyedike környékén... -
#1177 Nem azt mondták az elején, hogy nem elsz ilyen fizetős bullshit? -
#1176 Szerintem a 15 map lesz elosztva alapjáték + 2 dlc pakk között, EA-től kitelik...
Vagy fegyverek és egyéb felszerelések, demoban nem nagyon volt választék. -
#1175 Ez egyértelmű volt hisz EA a kiadó.A kérdés inkább az hogy mit kapunk a pénzünkért ill. a season pass keretében. Ha ilyen acti féle cod méretű dlc-k lesznek akkor részemről felejtős, de ha bf prémium tartalomra lehet számítani akkor az még okés. -
#1174 Fizetős DLC(k?) és season pass megerősítve Vince Zampella által:
Link -
#1173 60 fps 1080p verzió -
#1172 Nagyon állat. -
#1171 nem tudom, hogy láttátok-e a béta alatt, de JackFrags, Xfactor, Tommyrage és még 1-2 srác csináltak egy livestreamet, ami addig tartott, amíg ki nem dőltek, vagy ki nem kaptak, így megjelenéskor fognak csinálni egy ugyanilyet (azt 70 zsinórban megnyert meccsig bírták, utána felbomlott a csapat :D)
aki megnézné -
Tababo #1170 brutális.
próbáltam egy nap szabit intézni megjelenéskor, de nem kaptam.
köcsög cég:) -
#1169 Launch trailer... -
#1167 Launch trailer:
-
#1166 Nem tudom engedik-e mind.. de írok nekik hogy na hát de ná mananam :D -
Ra1n #1165 Ohhahhohh...Sosehasználtam, kössz a tippet, van nekem is jóideje ...:D -
#1164 GameShophoz van ilyen kártyám és 3000-ret lerántok pontokból =P -
Ra1n #1163 Honnan?:)