2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1243 Én holnap megkapom a dobozost és szerintem már holnap délután, vagy legkésőbb holnap után már tudok is vele játszani. -
hugopareiros #1242 Elvileg csütörtök reggel megkapom majd és ha le tudtam tenni, akkor írok majd pár sort róla :) -
#1241 vagyis bocsánat március 13-án, mert akkor lehet majd aktiválni -
Ra1n #1240 A BETA-ban töltött 20 óra alatt többet szórakoztunk a haverokkal és élveztük, mint a BF4-be ölt kb 165 óra alatt...És csak két pálya volt meg limitált fegyverek/titán..:) -
#1239 Tuti nem jársz vele úgy :)) -
#1238 Aki megveszi az meséljen már milyen a játék majd holnap este, mert nem akarom megvenni és úgy járni mint a BF4-el. Köszi. -
Ra1n #1237 Már van sajnos aimbottol godmódon át...Főként hogy régi motor,csak hozzákellett nyúlni a csaláshoz...
Remélem lesz votekick opció vagy pár hónap és lehet temetni a játékot... -
#1236 A smart pisztoly nekem csalásnak tűnt néha! XD
De viccen kívül, nem volt olyan eset ahol csalást gyanítottam volna. Mondjuk az béta volt, kell valószínűleg némi idő míg elkészülnek a működő csalások. Próbálkozások lesznek rá, az biztos! -
#1235 Egyszer volt gyanus érzetem haverokkal, de utólag inkább azt mondanám, hogy a csapatunk tele volt inkompetens idiótákkal, és ezért kaptunk ki :( -
#1234 Valaki érzékelt csalást vagy konkrétan találkozott csalóval a BETA folyamán? -
#1233 nem lett megmondva, hogy legális... csak nem vágtak ki érte még senkit -
#1232 150 kép PCs verzióból -
#1231 Sose volt ebből gond. BFel is évek óta mindenki így trükközik és meg lett mondva ezerszer, hogy ez teljesen legális. -
#1230 Elég gáz, az igazat megvallva. Tömöríthettek volna rajta valamennyit. 3 játék mérete, rengeteg az az 50Gb egyetlen egy játéknak. Még a Guild Wars 2 sincs ennyi szerintem. Teljes BF3 is csak 34Gb. -
mester1987 #1229 50 GB azért nem sesemmi. -
#1228 Ha van valami amire szívesen ráhajítanál egy laza Titánt akkor ezen az oldalon ezt legalábbis egy GIF erejéig megteheted:
http://www.dropatitan.com/
Saját alkotásom... :)
-
#1227 Annak aki esetleg meg meri majd próbálni VPN-ről aktiválni a játékot
Link
A lényeg, hogy maga Vince Zampella az aggódók megnyugtatására kitwittelte, hogy aki legális, eredeti példánnyal korábban kezd játszani azt nem piszkálják majd. Szóval Dél-Koreában is 11-én jelenik meg a játék és mivel 8 órával előttünk járnak, helyi idő szerint 10-én 16:00 után ott már 11.-e van. Természetesen ettől még MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE próbálkozzon, de én biztosan kipróbálom majd. -
#1226 Pár kép az új pályákról:
Link
A játék intro-ja:
Intro video -
#1225 Ok.
Bár multi only. -
Ironman2 #1224 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
wirágboltba megjött!
http://bbs.3dmgame.com/thread-4238881-1-1.html
-
#1223 és azt írták, hogy nem lesz ban a VPN-es aktiválásból -
hugopareiros #1222 The minimum system requirements for the PC version of Titanfall are as follows:
* 21 GB download, 48 GB installed. -
#1221 Páran töltik már preloadel. 50 giga oO -
#1220 Azt írják, hogy koreai proxy-ról már 10.-én délután 4 körül aktiválni lehet majd a játékot. Egy próbát simán megér... :)
-
Ra1n #1219 A fegyverkiegészítőkkel legalább nem vakítanak parasztot mint a BF4-ben amiben minden fegyverre van totálisan feleslegesen 4-5 féle hangtompító/grip/távcső,stb....:) -
#1218 A kampány módban lényegében két map között kapsz egy eligazítást, ami a történet része, plussz elméletileg lesznek játék közben is események ilyenkor, ami ahhoz fűződik. Lesznek kampány szerverek, gondolom ezek folyamatosan pörgetik a kampányt és dobják be azokat a játékosokat, akik épp ott tartanak az adott frakcióval. A játékmenet gondolom ugyanaz lesz kb, inkább passzív eseményeket, körítést ad csak hozzá a kampány. -
#1217 Ez csak a sokásos prestige hülyeség. Ha eléred az 50. szintet akkor dönthetsz arról, hogy egy magaasabb prestige szintért elveszíted mindenedet viszont legalább egyre gyorsabban fejlődsz majd ugyanis minden újabb szinten egyre több XP-t kapsz majd. Viszont a szintlépéshez különböző challenge-eket kell majd teljesíteni. Szóval nem elég eljutni az 50. szintre hanem meghatározott challenge-eket is teljesíteni kell majd, hogy tovább léphess.
Fegyvereknél abban reménykedem, hogy ez még nem a végleges mennyiség esetleg, de persze lehet, hogy rendben lesz az "alap" felhozatal is, ez a játék valószinűleg nem az őrült fegyverektől lesz szórakoztató.
Igaz, hogy nincs SP kampány, de a Respawn magyaráz valami olyan dologról is, hogy a meccseket egy kampány részeként IS játszhatjuk majd aminek története lesz átvezető animációkal meg minden. Szóval van kampány mindkét frakcióval, de csak a multi meccseket játszod bennük némi történettel megtoldva. -
#1216 Eléggé homályos nekem ez a "next generation" lv50-en. Ha jól veszem ki a lényeget ha eléred az Lv50 AKKOR vissza esel lv1-re elvesztve mindent amint megszereztél(még a challange-ek álltal megszerzett dolgokat is) és kezdheted előröl az egészt?! DE feljebb megy a presztízsed (vagy mit akarna lenni, ami 10 szintből áll)Ez valami kibaszott vicc? Nagyon remélem, hogy nem automatikus.
Nincs valami sok megszerezhető dolog az 50 szint alatt... 10 fegyver ez elég szegényes, amikhez lesz két slotba pér tartozék amit ki kell grindelni.
Csak 3 oldalfegyver pff... Legalább a mapok mennyisége korrekt.
A 2 másik titán elérése mégis milyen kampányhoz kötött? Nincs single player. -
#1215 Kezdenek infók szivárogni a játékról mert az újságírók már megkapták a példányaikat a tesztekhez. Az első teszteket amúgy majd 10.-én lehet közzétenni egy nappal az amcsi megjelenés előtt.
Lehetséges SPOILER-ek annak aki mindent maga szeretne megtapasztalni!!!
Szóval a dobozos változatot felinstallálóknak letölt egy 840MB-os peccset ami azért elég szép darab lett így elsőre... Viszont azt írják, hogy grafikailag lehet némi javulást látni a bétához képest, konkrétan a "nem nagy katasztrófa" kategóriába eső, de elég ronda titán fülke belső állítólag sokkal jobban néz ki. Aztán azt írják, hogy a Stryder-t bármelyik kampány teljesítésével lehet elérni az Ogre-t mindkettő után. Aki szeretne tájékozódni arról, hogy mi várható erre tessék: (SPOILER-es lesz az tuti!)
Link -
#1214 Most éppen elég vacak lehet Dél-Afrikainak lenni, már ha szeretnél Titanfall-ozni!
Link
Mivel szerencsétlenek elég messze vannak bármelyik Azure adatközponttól, elég magas latency-vel kell arrafelé számolni, ezért a játékot nem adják ki náluk mégsem. Nem örülnek neki... :) -
#1213 Sehol nem találok 10e Ft alatti árért Titanfall-t. Kulcsos oldalakon is 9500, ezt nem tudom, hogy gondolják. Annyiért már majdnem a dobozosat veszem meg. -
egy kisebb eszmecsere a játékról pár youtuber által
a végén említi Jack, hogy csinálni fognak a megjelenés után egyből egy 24 órás livestreamet... betegek ezek :D
-
Ra1n #1211 //Ne szaros MMO-kat vegyünk alapul... -
Ra1n #1210 Hol? Amiket én eddig season pass néven (vagy premium néven ) vettem abban benne volt az összes dlc... -
#1209 nincs mindenhol így... -
hugopareiros #1208 én csak e miatt húztam le plusz 3 nap melót :) -
#1207 a francba hogy nem lesz 10 rugóm :( -
#1206 Megveszed a játékot boltban 10.000-ért. Megveszed a season pass-t 25 euróért. Az összesen valamivel több, mint 17000 Ft.
Ehhez képest a delux 80 euró? majdnem 25k Ft? Wut? -
#1205 "Összes DLCt tartalmazó cucc"
Álmodik a nyomor. Ezenkivül még lesz 134 dlc ami nem lesz benne ebben.Ez mindenhol így van! -
#1204 Ha úgy nézzük nem rossz ár. A BF4 prémium 50 euro origin-en, ami 5 dlc-t tartalmaz amiből ráadásul 1 ingyen járt delux-hoz.És több mint valószínű hogy itthon is kapható lesz (CDG, 576 stb) ahol olcsóbb lesz.
Ám az első dlc-ig biztos nem veszem meg a season pass-t nem szeretnék úgy járni mint a bf4 prémiummal. Utána is csak akkor ha van rendes tartalma:pályák, fegyverek, játékmódok. Ilyen cod féle 2 pálya+ 1 fegyver című lehúzásért nem vagyok hajlandó pénzt adni.