TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak szólók, hogy smitwarden, kemotox, adam46 kigolyózva egy hónapra az állandó bajkeverésért a bf4 topicban, és látom, hogy ezek a renitens elemek itt is aktivak, szal szerintem ne tûrjétek meg õket, mert miattuk fogják bezárni ezt is, majd magával rántanak titeket is a szarba.
Arról van valami infó, DLC-khez lesz valami szezonpass vagy vmi?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

játék elõrendelve.
eso-ra félrerakott pénzem ment el.😞
rohadék Respawn.

R4ng3r
Errõl a sztori "elemekrõl" beszéltem.

kemotox
Sztori elemek attól még lehetnek, hogy multi, csak hangulatkeltésképp. Hogy megismerjük a világot, ahol a játék játszódik. Csak egy kis háttér. Vaaagy, hátha lesz valami coop mód, ahol haverokkal összefogva küzdhetünk valami gép által irányított genyók ellen.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

R4ng3r
Be is jelentették hogy only multi, de kérdem én akkor a trailerekben szereplõ sztori elemeket meg "single"-nek tûnõ jeleneteket vajon hova teszik?

koschwarz
Jogos. Amikor az ember csak felbaxxa magát a játékon, pedig még konkrétan nem is játszik...

Tulajdonképpen egy TF módon futó BF-et szeretnék. Szóval fusson problémamentesen, de nagy léptékû térképeken, és sokfajta jármûvel. És NE botokkal. Tudom, hogy ez csak egy álom...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BuriP
Nem lesz single mód benne, ez eleve multinak készült.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

LocalPatriot
Ennek a játéknak lesz SP része is, vagy csak multi?
BuriP
Az még nagyon sok, azt hiszem a béta alatt függõ lettem.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Elõrendelve, már csak ~18 nap 😊

attiGT
A Lagoon meg a Nexus nevû map töltõképernyõje valahonnan ismerõs. Nem vmi Crysis map nézett így ki mint az a kettõ? Az elsõ legalábbis nagyon ismerõs valahonnan

R4ng3r
Olyasmit olvastam hogy elvileg LED is van bele építve,hogy a katona meg a titánon lévõ világító részek realisztikusabbnak tûnjenek.

Soknak valóban sok, de azért megnézném élõben mibõl van stb, láttam már ilyen cuccból olyat is amiért félmillát is elkérnek..😊
Pl van egy rakás "szobor" a westendben az egyik játékboltban..Ha ez is hasonló minõségû és nem valami mûanyag szar akkor egy gyûjtõnek vastagon megéri. Fõleg ha a játék nagy név lesz 10-15 év múlva lévén limitált a szobor, feltehetõleg a többszörösét fogja érni...

R4ng3r
Az oké, de szerintem ez a 86 ezer forint egy kicsit SOK.

Közel fél méteres szoborròl beszélünk.😊

kemotox
Olyan occóóóó? Megveszeeeeem 😄D Úristen 86 ezer...
Amúgy lehet, hogy tényleg kézzel készített, méghozzá tajvani kisgyerek kis kezeivel 😄

R4ng3r
Jól gondolom,hogy a gyûjtõi kiadása a játéknak azért ilyen piszok drága mert a szobrocska kézzel készített? Nálunk 86 rugóért árulják....

kemotox
Aham, ezt én is megtaláltam, csak gondoltam hátha van olcsóbb, de akkor úgy néz ki nincsen. Köszike!

Systore
kemotox
Jaj nem akarok én törvényen kívüli lenni, plusz ha már ennyit költök egy játékra akkor legyen szép doboza is.

Systore
mexikói proxyval megveszed originen. 8500 ft
bf4+premium így 14k volt
kemotox
Kurta életbe. Egyre jobban tetszik ez a fos. Még a végén megveszem. Hol a legolcsóbb?😄

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Systore
jöjjön már<#smile>

Smithwarden
Authentic voice chat sound effects. <#vigyor1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Nem tudok BFel játszani már ezután. Kellett nekem az a kurva premium... <#szomoru1>

V43 1105
Bizony a sok kis bot Maugli ott rohangált <#idiota>

Itt egy screenshot:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

R4ng3r
Bf3 premium minden dlc-jével együtt a végén elég tûrhetõ volt,de mikor bejelentették a 4-et rohadt hamar bejelzett a pókösztön hogy tilos megvenni.... És mit hallok, annak a havernak akinek megvan csak szidja a játékot izomból... <#banplz>

R4ng3r
A legfõbb dolog ami dicséretére váljon,béta és ennek ellenére tudsz invelni és egy csapatban játszol haveroddal minden probléma nélkül! Szerintem ez már jelent valamit,meg az is hogy kb a béta alatt 1x volt olyan hogy kilépett a játék semmi fagyás semmi hiba vagy invelési problémák. Fazer kollégával olyanokat játszottunk hogy a visítás elmaradhatatlan volt,így lesz a teljesben is. <#vigyor2>

Ezzel szemben Tfall BETA (persze tudjuk hogy nem BETA hanem mézesmadzag) élmény:
Belépünk invite...Játék indít egy csapatba kerültünk MINDIG. És órákon át fagyás akadás probléma nélkül játszottunk. Nagy ritkán pingbõl adódó történések ha voltak, de netkód is frankó...Annyitól halok amennyivel ölök.

Egyszerûen ég és föld a minõség de igazad van még meglátjuk a teljest, mindenesetre a BETA már most jobban össze volt rakva mint az egész BF4...

Jó a tartalmasabb valóban erõs, de a minõség és színvonal az viszont rohadtul nem...😊

Tegnap esti BF4 élményem. Játék indít haver invitál belépés...2 perc game, befagyás....Game újraindít alig 1 perc game befagyás... Mondom nézzünk másik pálya másik szeró...Haverral belépünk 5 perc után haver kifagy...Visszalépni 20 percig nemtud mert tele a szeró...Meccs vége haver be tud lépni...Kilép a háromnegyed társaság maradtunk kb 20-an...Persze automatán másik csapatba lett rakva nehogy véletlenül együtt tudjunk menni, átállni egyikünk se tudott mert autobalance azonnal visszavágta...lemegy egy meccs tömve olyan esettel amikor 1 lövéstõl halok, meg amikor az ellenfélnek legalább 5-6 találat kell hogy feküdjön...Következõ meccs.. Meccs elején 2 ember hátrányban az ellenfél csapata namondom átállok haveromhoz...Játék kiírja hogy nemlehet mert túl közel volt az elõzõ csapatválasztás...SZUPER...10 perc game, befagyás... Az egész volt kb 50 perc, erre a hétre asszem ki is merült minden BF4 élményem. 4 hónap alatt nem sikerült a hibák problémák javarészét megoldani, abból a játékból sosem lesz semmi, a játék még hagyján hogy megbánva a prémium egyenesen felesleges volt...
A China DLC egy fél marék szart sem ért... A Second Assault-al visszajöttek a fagyások... A következõ fõleg vízre kihegyezett DLC pedig érdektelen mert a játék vízeffektusa és hatásai egyszerüen gagyik és nevetségesek...

koschwarz
Csak annyit még, hogy a BF4 iránti csalódottságod teljesen érthetõ, ugyanakkor maradjunk annyiban: várjuk meg a végleges TF-et...

koschwarz
<#falbav><#banplz><#szomoru2><#gunyos1>
No comment. Az elvakultságod néha döbbenetes méreteket tud ölteni, és állandóan csak szélsõségekben gondolkodsz. És tényleg nem rosszindulatból írom ezt.

Maak
Nalam mar a bf3 megjelenese utan par nappal kiderult, hogy nem lesz ebbol 4. resz vetele. Illetve bf vetel sem lesz tobb. <#kuss>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BuriP
Mi alapján hasonlítjátok össze a tartalmakat?
A TF bétában volt 2 pálya, 5 elsõdleges fegyver, 2 oldalfegyver meg 3 titánoknak. A játékban ezekbõl mind 4x-5x ennyi lesz!
Ott nem 14 lesz a lvlcap, és több játékmód lesz 3-nál!
Akkor most tényleg egy bétát(TF) hasonlítotok össze egy kész játékkal (BF4)?
Ennek mi értelme van?

Hát...Ha kiveszed a BF4-bõl az összes egyébként teljesen felesleges fegyverfejlesztést (például a 3-4 féle hangtompító, távcsõ, festés) amit belepakoltak hogy többnek hasson a BF3-nál, akkor biza az..😊

szomferi
tartalmasabb... hahaha 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Ejj. Hatalmas hiba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pedig már az alapjáték tartalmasabb színvonalasabb és minõségibb mint a BF4 + prémium csomag.😊

TDC Geronimo

😄

JaSoN HuNTeR
5õt én is adok érte, de többet nem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Igen én is vagyok vele. Azért kérdeztem hátha tud még valaki.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Annyiért a dobozost veszem....
Kódot 5-6 pénznél többért nem vennék az tuti...

Olcsó kód lesz? 9500 ért láttam eddig legalsóbb hangon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Hát...Mint BF4 + BF4 prémium tulajdonos, nyugodt szívvel kijelenthetem az összes hasonló "felszereltségû" ismerõsöm nevében is: Igen szar döntést hoztál..😊

Ha le lehetne választani az originrõl és nem lenne benne még pár játékom már rég eladtam volna akár 5ezer forintért is az egészet ahogy van csak vigyék...
Az is mindent elárul hogy vártuk mint a messiást a Second Assault DLC-t a pályák miatt...Kijött...De 20 perc játék után inkább visszajöttünk és a Tfall Beta-t toltuk...

De ahogy érzed...

A BF4 és a Tfall minõsége és színvonala nem említhetõ egy lapon a Tfall javára...

Különc
lol Mikor nem tudsz játszani a fagyások miatt azt fogod gondolni bárcsak botokat lõhetnék most a másik EA játékban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo
BZZZZ. Rossz döntés 😄