2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
hugopareiros #1283
Élj boldog életet így amíg lehet. :) Én inkább megfogadom Imiék tanácsát. -
#1282 Amúgy meg még azokat sem piszkálják (egyenlőre) akik tényleg elég kétes módszerekkel elindították már most a játékot. Itt egy csatorna ahol tökéletes 1080p -s minőségben lehet nézni PC-s videókat:
Link
És még van dögivel ezen kívül is. -
#1281 1. pörögtél, mert te illegális nyomon mész, én nem erről beszéltem, te a vásárlásra is azt hitted vpn-es, akkor miről vitatkozunk?
2. trágárság annak oka, mert felbasztál idegileg, és ha nem így sértegetni te kezdtél, idézem ha gondolod, amig én nem személyeskedek, addig más se.
3. hogy te miért illegalizálsz egyfolytában nem tudom, te másról beszélsz, mondtam neked az nem érdekel engem, VPN nem illegális, csak amire használod max.
4. Hogy neked ki mit mond nem tudom, ha másról kezdesz el vitázni, és nem figyelsz oda, akkor naná , persze hogy felesleges, nem írtam ezelőtt hogy hagyd a francba?
5. Ifjú titán? lehet kor kérdése mindez hogy leállsz mást rámerőltetni, amit bele szeretnél keverni ebbe a témába, nemtudom, meg mi az ifjú az én 30 évem? Akkor az vállalom, de ha idősebb is vagy nem fogsz engem személyesen sértegetni , és főleg úgy hogy ha nem egy dologról vitázol , vagyis akarsz vitázni velem. ennyi -
hugopareiros #1280 Ifjú titán vagy, akiben túlpörög a tesztoszteron és nem tud normálisan vitatkozni?
Ezt azért kérdezem, mert eléggé erőteljesen feljött belőled a trágárság.
Szerinted miért az illegális/legális dolgot hozom fel?
Azért kérlek szépen, mert a kérdésnek csak ebből a szempontból van értelme.
Kit érdekel, hogy a másik mit csinál legálisan? Az viszont már aggasztó, ha illegálisan tesz dolgokat.
Választ nem várok erre, mert a sötétségbe beszélek csak, úgy tűnik. Tényleg igaznak tűnik, hogy veled fölösleges vitatkozni, mert nem értesz hozzá (és ezt a másik topicos "haverjaid" mondták, nem más). -
#1279 Sokan egy spéci módosított ".exe" fájllal átverték az Origin-t és úgy indították el az előre letöltött PC verziót. Az általad belinkelt tweet erre a módszere vonatkozik és ez érthető is, hogy tiltott. Lehet még akármeddig pofázni róla, de VPN-ről aktiválni a játékot NEM tiltott és kész erről vitázni teljesen felesleges. -
#1278 egyébként ez xboxra vonatkozik -
Ra1n #1277 Azt fogjuk már fel hogy a készítők nyilatkozták hogy úgy aktiválod a játékot ahogy akarod, ha eredeti a játék nem banolnak (nem a VPN-ért sem).. -
#1276 oks, meg arra céloztam hogy gyakrabban ez mellé érdemes vpn-en belépkedni a profilodba, hátha nem látja senki....
steam-et nem véletlen emlitettem, de az csak egy része amit irsz.
de mind1. ez van.... -
#1275 inkább megvárom a rendes megjelenést -
#1274 a steamen kivágnak a picsába VPN-ért, csak szólok... -
#1273 Hát te hülye vagy bazdmeg.
Ki beszél itt arról hogy mi illegális vagy nem?
Max te pörögsz ezen.
Ha nem érted mit mondok faszt irj vissza.
Ennyi ezt az illegális baromságot irkáld másnak, ileggális a faszom az.
Az előbb pofáztam el hogy nem vpn-ezek és nem erről beszéltem hogy mi illegális.
Mindegy hagyd a geci ne is pörögj ezen ennyi, csinálsz amit akarsz. -
hugopareiros #1272 Azt hogy utóbbi vásárlás (még ha az agyad nem is fogja fel) illegális, viszont az előbbi aktiválás pedig legális (még ha nem is érted meg (hivatalos közleményben adták ki hogy nem gáz ha így teszünk)).
Ennyi f@szt nem értesz ezen. -
#1271 Jó persze steam-en is szabad.
VPN meg elég biztonságos is . -
#1270 Nem értem miről beszélgetünk, beregeléskor ea profiloddal használsz vpn-t? igen.
én vásárláskor megadom a profilomat? használok vpn-t? nem.
Mi a faszt nem értek ezen? -
#1269 Amit nem nagyon akarsz felfogni, hogy minek várnék ha nem muszáj?! Még 1x... Ez nem illegális, tiltott vagy efféle. Ez egyszerűen benne van a rendszerben, ha csinálod, csinálod pont senkit nem zavarsz vele. Akkor miért ne?! -
hugopareiros #1268 Tehát az szted nem gáz, ha egy olyan oldalról veszel MO-ról játékot, ahonnét hivatalosan csak dél amerikai emberke vásárolhatna.
Viszont az gáz, ha megvetted legálisan, és beregisztrálod korábban a lehetőségek kihasználása miatt.
Teljesen érthető a logikád. -
#1267 ja arra gondolsz, oda nem kell vpn. :) -
#1266 oks és? :D
4 hét? 4 év mindegy. :D -
hugopareiros #1265 Akkor miért linkelgettél akciókat nuuvemről (nem ebbe a topicba)? :)
-
Ra1n #1264 NEM KELL PARA ha eredeti a játékod úgy aktiválod ahogy akarod. -
#1263 NEM 4 ÓRA HANEM NAP! (bocsánat) Azért nem mindegy... -
#1262 Olyat amúgy én sem csinálnék bár elég sokan meg igen és azoknak sem esik semmiféle bántódása! Amúgy meg csak nekem tűnt fel az a dolog a megjelenéssel kapcsolatban, hogy:
Amerikai VPN-el az Origin szerint a játék megjelenik:
11.-én. Ez OK.
Ezután megnéztem német VPN-el, az gondoltam "eléggé" Európa lehet... :)
Ez is jó 13.-án jelenik meg.
Végül a jó kis magyar ip-met használva ugyanez:
Szóval most akkor péntek?! Ezek szerint Britek lennénk? :D -
#1261 Hát tegyetek amit akartok, ha biztonságos és ennyire fontos az a 4 óra, nem probléma nem azért mondom, de én biztos szarnék bele. -
#1260 Miért te nuuvemről brazil proxy-val vásárolsz? Mert én nem.
De nem, nem ugyanaz, aktiváláskor a profiloddal szórakozol, vásárláskor kapsz egy cd-kulcsot utána akár bármi történhet leszarhatod mert a serial-t ha beregelted kezet moshatsz, vagyis nem nem ugyanaz, max a vpn használata ugyanugy megy. -
#1259 Az a "pár óra" 3-4 nap eleve. :) Amúgy meg egyáltalán nem fontos, de ha már holnap kézhez kapom és van totál biztonságos megoldás arra, hogy játsszam akkor mért ne tegyem?! -
hugopareiros #1258 mert ez rosszabb mint brazil proxyval vásárolni nuuvemről? -
#1257 Én nem vágom miért mahináltok pár óra előnyért....:S ennyire fontos egy játék? -
#1256 Azért originen ráeszmélhetnének már, hogy az euro és a dollár árfolyama nem ugyan az... 18ezer forint ezért? röhejes azért. -
#1255 +8 nyelv hanganyagát tárolni totál feleslegesen... nem is értem miért tölti le mindent, ha csak nem voltak annyira makik, hogy egy nagy fájlba van az összes. -
#1254 Koreában már megy a visszaszámlálás! Szóval aki holnap rá tudja tenni a mancsát a játékra az tuti, hogy 16 órától aktiválhatja koreai VPN-ről.
-
Ra1n #1253 Gameshop-ról van valakinek híre? oda márc 13 van kiírva, de egy rakás helyről 10-én már beszerezhető.. -
Ra1n #1252 Lássuk csak...
A játék/rendszermeghajtóm egy SSD, amire 2-3 játékot szoktam pakolni..Ez most a Tfall miatt gyalu... Én megértem a rinyát, 48 giga tényleg q sok, főként hogy kiderült hogy ebből 35 giga a hang aminek a jórészét nem is fogod használni (remélhetőleg manuálisan eltávolítható lesz)... -
#1251 CD Galaxis, rá is kérdeztem, azt mondták holnap átvehető! -
#1250 Holnap este hattól tölthető az originről a kiírás szerint. -
#1249 Jah mert biztos mindenkinek 80ezres-s winyó van a gépébe... -
#1248 cd galaxis pl -
#1247 Jaj ugyan már.... a kommentelők többsége 50 gb-miatt rinyál a 4 TB-os merevlemezek korában :D -
#1246 Szerintem egyik se?! -
#1245 Bocs ha volt már, durva. :DDD
35GB hanganyag! :D -
hugopareiros #1244 melyik üzlet adja már oda holnap? o.O