2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• V43 1105
    Legyen úgy tiszta és tisztességes, hogy mindenki mindenkitől, nem a feszültség kell itt, hanem az összhang, és a közös játék .. ;)
  • DarkSector
    Oks elnézést, nem tagadom bekattanok, 100 helyen tiztáztam mindenkivel ha valamiben eltér a véleményünk netán, vagy keverünk dolgokat, nem baj. Csak a tárgyról ne térjünk át egymás minősitésére, mert ahogy meghallom, utána már nem fog érdekelni miről elmélkedünk, mert onnantól le..arom csakis az számít hogy hogy beszélnek.
    Még1x részemről elnézést, de nem az ő irányába, hanem tőled és a többiektől, hogy látnotok kellett.
  • V43 1105
    Megkérnék mindenkit, de legfőképpen DarkSectort főleg a gyökér fasz és egyebek után, hogy vegyünk vissza kicsit, köszönöm.
  • Ra1n
    Méghogy a Titanok túl erősek lol....
    Röhögtess még.:)
  • DarkSector
    Persze kell valamennyire hogy gyors többen ráugranak 1 emberre, és így tovább, de most 4 másik idegennek ezt hogy magyarázd el?
    Ezek a módok nem rosszak, csak éppen nem olyannak való aki ha felmegy multizni nem mindig tud magával vinni ugye 4 másikat vagy 1-et sem sokszor.
    Rühellem amikor a sok idiota fos emberre kell hagyatkozni, persze kell valamennyire nem lehet rambo modba megnyerni, de azé ennyire gyors meneteknél nem fogom kivárni mire észbe kapnak, én mindig gyors odamentem valakihez hogy 2-en támadjunk, de a többi fasz közbe meghal....

Amúgy néha bemegyek mw2-be és azt vezsem észre hogy a demolition módba, talán páran tudják, hogy mit takar a mód.
    Hát sokszor nekem kell begépelnem a játékomat megállítva hogy TE GYÖKÉR FASZ NEM TEAMDEATHMATCH....
    Hát basszus sokszor agyyfaszt kapok.
    Itt nem mennék pofonért házhoz.

Vagyis egyenlőre max a sima játékmod inspirál arra hogy esetleg újra rányomjak a gépemen később majd a játék indító ikonjára.
  • DarkSector
    Persze kell valamennyire hogy gyors többen ráugranak 1 emberre, és így tovább, de most 4 másik idegennek ezt hogy magyarázd el?
    Ezek a módok nem rosszak, csak éppen nem olyannak való aki ha felmegy multizni nem mindig tud magával vinni ugye 4 másikat vagy 1-et sem sokszor.
    Rühellem amikor a sok idiota fos emberre kell hagyatkozni, persze kell valamennyire nem lehet rambo modba megnyerni, de azé ennyire gyors meneteknél nem fogom kivárni mire észbe kapnak, én mindig gyors odamentem valakihez hogy 2-en támadjunk, de a többi fasz közbe meghal....

Amúgy néha bemegyek mw2-be és azt vezsem észre hogy a demolition módba, talán páran tudják, hogy mit takar a mód.
    Hát sokszor nekem kell begépelnem a játékomat megállítva hogy TE GYÖKÉR FASZ NEM TEAMDEATHMATCH....
    Hát basszus sokszor agyyfaszt kapok.
    Itt nem mennék pofonért házhoz.
  • hugopareiros
    "Az hogy TvsT az meg egy vicc."

A játékmódot szidtad. Ami a játék része, tehát a játékot szidtad, de szerintem megint elbeszélünk egymás mellett.

ui: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hogy te nem úgy gondoltad, hogy a játékmód a vicc, hanem a csapatod volt az...ezt kéne írni ;).
  • DarkSector
    Ugyanaz vonatkozik rád is mint az előbbi emberkére, ha normálisnan nem tudsz válaszolni akkor ne válaszolj kösz.

"Az, hogy szarlow a csapat az miért a játék hibája?"

annyit még hogy:
    Mondtam hogy a játék hibája? Mert nem emlékszem rá
  • Nagylaci
    Az tényleg príma csak úgy meg a vortex nélkül a titánok ellen kerülsz hátrányba. Persze valamit valamiért...
  • BuriP
    Lvl 12-n unlockol a titanhoz az electric smoke.A vortex shield-ed helyett rakhatod fel. Mikor használod a titanod körül szürke füst felhő terül szét kis villámokkal, ami elég durván sebez embert és titánt egyaránt. Egy rajtad lévő rodeos kb. 2-3 sec alatt hal, ha nem ugrik le azonnal rólad. Ráadásul az olyan fegyverek sem tudnak bemérni a füstben vagy mögötte állva, mint a gyalogosok rakétavetője, vagy a titanok követős rakétái.
  • mikuc
    Ok...benne vagyok
  • BuriP
    Last titan standing módban, nagy előnyben vannak azok a csapatok akik összedolgoznak, ha mindenki megy a saját feje után és leszakadnak a többiektől azokat 2v1-ne, 3v1-ben pillanatok alatt leszedik. Ha körbeveszik a csapatot és egymástól nem tudnak szabadon mozogni az szintén gáz. Csapatként kell dolgozni abban a módban. Pont Angel Cityben vannak olyan helyek ahol titannal igen hosszú kerülőket kell tenni hogy átjuthass bizonyos helyekre. Ha a másik felén van az ellenfél csapata, kiszállsz, egy két tetőn átugorva már rájuk látsz. Egy-két arc gránáttal egy csapatnyi titant elvakíthatsz hosszú másodpercekre, addíg pedig szabad prédák a társaidnak.
  • JethroHUN
    Akkor menj vissza codozni az a neked való játék... Az, hogy szarlow a csapat az miért a játék hibája? Gondolom ahányan voltatok annyi felé mentetek, illetve a vortex shield használatát se sikerült elsajátítani...

A titánok erősek? Mert robbanjon fel egy rúgástól vagy mi? Persze, hogy a titán fegyverzete nagyon erős a gyalogos ellen, ez nem cáálll of dúúúty ahol kibírsz 1 rakétát, 2 gránátot meg 6 tárnyi lőszer a képedbe és vígan szaladsz tovább.

Egyetlen egy arc gránát leszedi a teljes pajzsát + totál nem fogsz semmit se látni. Rakétavetővel minden gond nélkül 1v1ben gyalog le lehet verni a következő okokból: rohadt messziről, és rohadt gyorsan beméri a titánt, pajzson át sebez és a titánban semmi sem figyelmeztet arra ha bemért. A rodeo nevetségesen sokat sebez, kp-ból sem kell 3 tárnál több és szét van lőve a titán.

Inkább gyengék a titánok mint erősek.
  • hugopareiros
    Majd egyeztethetünk valami közös vadászatféleséghez ha benne vagytok :)
  • DarkSector
    Ja persze én sem a senzorra gondoltam, hanem szabad szemmel.
    Hát ja. Mindegy hagytam még egy kaput, hátha bejön a játék, de a beta óráról-órára kezdte elvezsteni a varázsát részemről.

Az hogy TvsT az meg egy vicc.
    Egyszerűen nem volt olyan mecs, hogy akár esély lett volna hogy 1 Titán túlélje a csapatunkból, kb 10 kört nyomtunk le...hihetetlen, biztos sok volt a pro.

Meg azt hogy sokan mondták, egy Titan-os call oof duty a játék, ezt én kérem ki magamnak, mert a cod lehet sokakanak vicces, meg együgyű, de azzal lenyomtam párezer órát, annak ellenére hogy még nagy map-ok meg titánok sem voltak benne.
  • mikuc
    Jövöhéten már indul is a buli. Remélhetöleg csütörtökön már lehet nyomni, szabi vagyok akkortól. :-)
  • Nagylaci
    Itt csak a pilóták látják az álcázottakat a titánok optikai szenzorai számára teljesen láthatatlanok! De ez is menekülésre és/vagy egy gyors hit&run támadásra való.
  • hugopareiros
    Nem neked való ez a játék. Olyan dolgokat hozol fel negatívumként, amik pont hogy élvezetéssé teszik a dolgot.
  • DarkSector
    Cloak, időlimites, ha 1-et lősz észrevesz, sőtt ha nem csal emlékem az összes játékban a láthatatlanság nem 100%-os, ha jól figyelsz egy halvány aurát lehet látni ha mozogsz, pl Crysis is ahol ez nagy trendi megoldásnak hatott. .Jó a rúgásról nem is beszélve.
    Hát jó ha felugrasz oké, de akkor megint a pályák jönnek majd szóba, egy nyilt helyen nehezebb, most akkor szituáció kérdése ezek szerint.
  • Nagylaci
    Tényleg a "cloak"-ot el is felejtettem. Nyilván egy az egyben egy pilóta nem veszi fel a versenyt egy titánnal. De ez így normális azért szerintem. Mégis vicces lenne ha a titánt is agyon lehetne rúgni talán... Ha kipécéz egy akkor pucolni kell és kész. Vagy ha elég ügyes az ember gyorsan felugrani rá és máris szopóágon van a pilóta.
  • hugopareiros
    Ott van még a láthatatlanság amit belőhetsz és nem lát a titán.
    Egyébként mit vársz? A valóságban 1v1ben kispityuval fejbelövöd a titánt és rögtön elesik?
    Az esélyed bőven meg van ellene, a többi rajtad áll. Mégis csak egy fémszörnyeteg ellen mész. Ha könnyű lenne őket elintézni, akkor nem lenne értelme velük menni, pedig nem véletlenül TITANfall a játék címe.
  • DarkSector
    Jó ez egy dolog, elbújsz, ha éppen nem figyel időbe a Titán van időd célozgatni a vetővel, kell is asszem 3 lövés, csakhogy a Titán ha észrevesz kiszed a gecibe, mert olyan fegyverei vannak, Jó ha 2 Titán egymással küzd az más, mert akakor nem tud veled foglalkozni, de ha éppen egy Titán ott van te meg nekiugrasz a jelzéssel meglátod az ebert, és egy ablakon is be tudsz lőni, amig céloz a emberke, mindezt a beta-ban, nem tudom, nekem ez eléggé gáz volt, mert 100 célzásból 80-nál nem tudtam a ravaszt már meghúzni, lehet pechem volt, mert éppen ráért a Titán velem játszadozni, de kiszedett a mocsokba.

Én is a Titánnal 5x annyi embert szedek le mint gyalog....vagy lehet a full játékba sok cucc van, mindet ki kell tapasztalni nem tudom.

Ja és a pályák, OCSMÁNY pl a városos pálya, hogy megfordulni nem tudsz a titánnal, a szük szarokba, egy 20 centis szar patkába elakad, se ugrani sem repülni nem lehet....hát ezt nagyon gáz hiányosságnak tartom.
    Igazából csak cammogni tudsz, lőnek rád, másik Titánról célozni sem kell nagyon.

Nagyon a beta végén csatlakoztam be, arról a 6-7 óra tesztről mondom ezt, a saját véleményemet.
    A végleges nem tudom milyen lesz, nem kivetiteni akarom a végleges játékra, csak örülnék ha néhány dolog változna benne.
  • hugopareiros
    Köszönöm, hogy ezt leírtad neki. Én már nem mertem.
    Szerintem ennél balanszosabb játék nem sok van. Egyedül a shotgun volt kicsit túl erős, de csak a fire rate-jét kellene egy icipicit lentebb venni és tökéletes.
  • Nagylaci
    "Titánok indokolatlanul erősek"???!!!

Hát te nem tudom mivel játszottál... Szóval egy titánt könnyen szétszed egy másik titán. Aztán minden egyes pilótának van elég erős fegyvere ellene. Ráadásul a pilóták a tetőkön és az épületek belsejében tökéletes biztonságban vannak ellene úgy, hogy amúgy is annyira gyorsan "parkúrnak", hogy nehéz őket eltalálni. Aztán még ott van, hogy egy egyszerű "Arc" gránáttól másodpercekre megvakulnak. Ezután még ott a "rodeo" támadás ami külső segítség nélkül kinyírja a Titánt vagy kikényszeríti belőle a pilótát. Végül ha beszállsz a titánodba és tegyük fel pont ott egy másik "Damage Core"-al akkor szinte azonnal mentél is a levesbe...
    Igazából a titánok hatalmas céltáblák amik kismillió forrásból sebezhetőek, szóval neked valami nagyon nem jól ment a bétában szerintem...
  • DarkSector
    Ezt már nem olvasom el, eleget írtam, sőtt sokat, nem éri meg, nem érdekel, nem ÉRDEKEL, most mondom utoljára, nézz levegőnek, nem kell irogatnod. Köszönöm!

Most látom hogy téged nem a játék érdekel, hanem hogy baszogass, ezért nem érdekel, ennyi.
  • szomferi
    nem igazán vágott a témába :D
  • hugopareiros
    Ha hiszed, ha nem, én örülök ha elhiszed azokat a karaktereket amiket leírsz. Sok olyat ismerek mint te, és ők nem tudnak boldogok lenni, de te igen. Ez a lényeg. Az ember legyen boldog. A többi (ész érvek, logikus levezetések, értelmi gondolatok) csak sallang.

Az, hogy nem egyről beszélünk nem feltétlenül az én hibám, mert úgy vélem, hogy te magad mellett is elbeszélsz.
    Levezetem azért neked:
    1. te megszóltad azokat, akik be szeretnék aktiválni a megvásárolt játékukat proxyn keresztül
    2. én pedig felhívtam a figyelmedet arra, hogy te is hasonlót csinálsz amikor csak dél amerikaiaknak fenntartott boltból vásárolsz magyarországiként

3. te erre leírtad, hogy ahhoz nem kell VPN és úgy már minden más
    4. én leírtam neked érthetően, hogy én nem a VPN-ről beszélgetek

5. te elkezdtél beszélni arról, hogy miért más a két dolog, holott ezt senki sem kérdezte tőled
    6. Nem az volt a kérdés, hogy te mikor használod a vpn-t. Hanem hogy külföldi szolgáltatást érsz el valamilyen módon. Ami egyik részben illegális, másikban legális. Ezt én leírtam neked.

7. Lehurrogtál azért, mert én nem arról akarok beszélgetni amit te hoztál szóba, hanem az eredeti felvetésemről.
    8. Én még egyszer leírtam neked, hogy miről is akartam veled beszélgetni.

9. Te megint nem értetted meg és próbáltad áthárítani rám az értetlenségedet, miszerint te másról akarsz beszélgetni, mint amiről én kezdeményeztem a beszélgetést.
    10. Észrevettem, hogy te teljesen nem érted, hogy miről van szó...így próbáltam lezárni.

11. Neked ez sem volt elég. Továbbra is rám akartad erőltetni a VPN-es témádat, illetve hogy én (mint az eredeti téma felhozója) nem tudom, hogy miről akarok beszélgetni és hogy az a hülyeség ha nem a te VPN-es belekevert dolgaidhoz szólok hozzá.
    12. Elegem lett az értetlenségedből, próbáltam rövidre zárni.

13. Neked még mindig nem tűnt fel, hogy mi a szitu.
    14. Remélem most már fel fog.
  • DarkSector
    Hát nagy igazságot mondtál, ez a beta-ból nekem nagyon sokszor olyan anyagnak tünt, mármint a játék, amiket "jobb nézni ahogy játszanak, mint te magad játsz vele"
    Megvenni tuti nem fogom, pláne nem így lista áron. De ha lesz mod ingyenes hétvégére, vagy nemtudom mi szokott lenni, megnézem az alap koncepcióhoz mit tesz hozzá a teljes, mert az hogy a beta-ból ismétlés van 12-15 másik helyszínen, nekem az picurkát hajlik az unalmas kategóriába, Titánok indokolatlanul erősek, gyorsak, nem érzem , nem éreztem a ballance-ot a beta-ban.
  • Nagylaci
    Az mér' SPOILER, hogy Grammar Nazi vagy?! (Amúgy jogos...) :)
  • szomferi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyenlőre a tortát és pizzát szeleteljük
  • DarkSector
    "És akkor Mondom TE MÁSRÓL beszélsz mint én"

nem kell csont, meg a fellengzős szavak.
    ezt kértem 10 hsz-ban, magadat minősíted, egy vagy a sokból aki vitázik, nem olvassa el mit válaszolok csak mondja a magáét, és a magadfajtáknak ezt tovább ujságolva azt hiszik én vagyok a hülye, most miért örüljek? elbeszéltl mellettem. ennyi.

Amúgy meg ha én hibázok, elnézést kértem idáig mindenkitől, akiktől nem , na vajon miért nem.
    Hagyok időt gondolkodni, de ezt a hsz-t sem fogod elolvasni, flame?
    Ahoz hogy nincs kedved szétoffolni egyetértek, előbb is eszedbe juthatott volna, én nem személyeskedtem, csak mondtam egy véleményt, te kezdted, most nem vagy attól bölcs hogy itt alacsony szintű fellengzős beszólásokkal probálsz mártirkodni.
    Ez max pár hülye haverod eszi meg akiknek bemesélhetsz bármit és elhiszik, aki látta, annak meg egyértelmű, 30 perce legalább pofázom hogy hagyd nem egyről beszélünk...valami nem tiszta, melyik szó nem tiszta??

/ne válaszolj, nem kérdezem komolyan, mert nem érdekel.

Akik mondogatták hogy én így meg úgy elfelejtették mondani hogy akkor pöccenek csak be ha 1x valaki nem korrekt modon viselkedik, addig normális és engedékeny szoktam lenni.

Rokonnak havernak nem viselem el ha így személyeskedik, nem hogy egy ilyen számomra ismeretlen szájkaratésnak, nem szartál viszt szerintem.
    Tisztelet az első, utána mehet bármi.
  • Ra1n
    Sajnos itt kábé semennyire sem lesznek szűrve, lesz valami antihack védelem ami kábé semmit nem fog érni és ennyi....Se admin se semmi,,lehet jelentgetni..
    Remélem megfogadják és tesznek bele votekick opciót vagy pár hónap és ez a játék is játszhatatlan lesz mint annó az MW2 (ott is csak a jelentés és az antihack volt a védelem,se admin se votekick,semmi)...
    Mondjuk a jelentést megkönnyíti az nvidia féle shadowplay, ha aimosba botlok vagy halhatatlanba azonnal megy a videó a netre...:)
  • Nagylaci
    Akkor az aim miatt se aggódj! Mert hát többé-kevésbé az is van a játékban. :)
    Sajnos a csalók mindig minden játékban megjelennek. Asszem' ez egy olyan dolog ami gyakorlatilag része ennek az egésznek, ki kell bírni, nem nagyon lehet őket 100%-ra szűrni. Sajnos.
  • hugopareiros
    Igen ez jogos. Nem lesznek sokkal előrébb.
    Viszont ha lenne netalán valamilyen rangsor, amiben van egy olyan rész hogy: "Először unlockolta az első prestige szintet." és ott egy ilyen manus neve szerepelne, annak nem örülnék.

A másik ami aggaszt, hogy ha ilyet képesek voltak megcsinálni, hogy úgy játszanak a hivatalos szervereken, hogy nem is lenne lehetséges, akkor tényleg Isten óvjon minket a cheaterektől.

Még ha WH-zik majd valaki az nem fog érdekelni, mert alapból van egyfajta wh képesség a játékban. Betudom annak, hogy pont mindig használta. Csak god mod, meg aim ne legyen a kezükben, mert az el fog szomorítani.
  • Ra1n
  • hugopareiros
    Ha elmondod mi értelme vitatkozni egy sötétségben tapogatózóval, akkor folytathatjuk, de nem sok kedvem van még jobban szétoffolni a topicot.
    Viszont dobok egy csontot még: elfogadom amit írtál és kész. Tessékörülni.
  • Nagylaci
    Nem valószínű. De azért ezek az emberek nincsenek ANNYIRA sokan, hogy aggódni kellene miattuk. Amikor majd a "nagyüzem" beindul akkor majd szépen eltűnnek a tömegben. Na meg ha ügyesebb vagy akkor úgysem megy sokra az unlock-olt cuccaival... :) Meg egyébként is, ha majd "prestige"-elsz akkor sokkal durvább lesz a helyzet mégis feljutsz újra 50-re. Szóval nem egy nagy ügy ez végső soron.
    Amúgy érdekes, de a már játszók közül jó páran túl vannak az első "prestige" szinten! (bárhogy hívják is majd ebben a játékban)
  • DarkSector
    Tudod , "Nincs igazság, csak oldalak vannak!"
  • DarkSector
    Ennyi, igazad van ez a legkönynebb azt sem érted mit mondtam, de jössz itt legálissal meg nem legálissal meg a vpn-es vásárlás, meg minden.
    És akkor Mondom TE MÁSRÓL beszélsz mint én, és igen ezaz ez a legkönnyebb, poénos beszolás, ennyi.
    Igazad van én tisztába vagyok mit irtam, nem , még1x mondom nem az illegális részéről beszéltem, de oks ahogy érzed.

Igen nem te vagy az első, aki beleköt egy témába, úgy hogy párhuzamosan egy teljesen más témával próbál pedálozni, Igazad van ez csakis az én hibám. Jogos.
    Én élek boldogan , te meg tanulj meg netán visszakérdezni ha nem érted mit mondok, vagy mire gondoltam. És ha tudod mi a kérdés, tudni fogsz válaszolni is.
    Csácsá
  • hugopareiros
    Remélem azért lenullázzák legalább a statjaikat és az unlockolt dolgaikat.