2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
Ra1n #1363 Remélhetöleg 120-ba maximalizàljàk... -
#1362 dolgoznak a framerate unlockon, hogy VSync nélkül lehessen 60 fölé is menni -
#1361 -
#1360 Elindult, tudok játszani. :) -
#1359 Itt úgy van.:
-
#1358 6 perc és játék!!! :D -
#1357 SoftEther VPN Client Manager --> keress egy dél-koreai proxyszervert --> indítsd el az Origint --> írd be a kulcsot --> lődd ki a proxyprogramot --> töltsd le és játssz :D -
#1356 Úgy legyen. -
hugopareiros #1355 remélem bekészítettek pár gigabites szervert amiről lehet lefelé húzni :) -
#1354 Ma. Játszani még nem lehet, de előre letölteni már igen. -
#1353 Én meg remélem, hogy a szervereken elég sok lesz az "ál" koreai, hogy legyen is kivel játszani majd! :) -
hugopareiros #1352 ahj de messze van még a csütörtök reggel :( -
#1351 Ma? Vagy a bejelentett érkezése napján 6-tól? (Mivel nincs ODD-m ezért remélem ma hattól.) -
#1350 Este hattól lesz. -
#1349 Kezemben a game, szerintetek előre letölthető már az originből? -
#1348 direct link -
#1347 nekem se akarta beadni az Experience, maradt a manuális módszer... mondjuk nekem mondhatni mindegy, mert még nincs meg a játék, és ki tudja, hogy mikor lesz meg :D -
#1346 Fura, automatikus frissítés nem szedi még le. De akkor letöltöm az nVIDIA oldaláról, köszi, hogy szóltál! -
#1345 Kijött ma nvidia driver is
"New in GeForce 335.23 WHQL drivers
This 335.23 Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience for Titanfall." -
#1344 Akkor várjuk majd ma a tapasztalatokat :) -
#1343 Igazán megcsinálhatták volna olyanra a telepítőt, hogy megkérdezi, milyen nyelvet szeretnél telepíteni. Azért ez kurvára nagy balfaszság, őszintén szólva. -
#1342 Jah reménytelen. Ahogy elnézem a két képet amint beraktál. pont a ~12Gb-s ****.pak000_000.vpk tartalmazhatja az összes nyelvhez való hangot. -
#1341 Itt vannak a fájlok amik a méretet adják:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hátha valakinek mond valamit, de szerintem reménytelen. -
Ra1n #1340 Értem...Hát gáz remélem lehet majd mókolni valamit, a francnak se foglaljon feleslegesen 30 gigákat szlovák kóreai meg a franctudja még milyen nyelvek... -
#1339 A teljes telepített méret szinte pontosan 50 gigabyte. Ennek nagyon nagy részét egy vpk nevű mappa adja amiben nem meglepő módon .vpk kiterjesztésű fájlok vannak. A mappa mérete 47.3 gigabyte. Ebben tényleg vannak különböző nyelvekre utaló fájlok:
De ha csak azokat jelölöm ki amik a felesleges nyelvekkel kezdődnek akkor a méretük csak 72 megabyte! Szóval a hatalmas méretet olyan fájlok adják amiről így elsőre nem megállapítható, hogy szükséges -e vagy sem. -
bigmano #1338 A bétánál is szórakozott az audió fájlokkal,pedig ott lényegesen kevesebb volt szvsz.
A gameshoptól most jött a mail hogy 13-án küldik a csomagot...... -
Ra1n #1337 Esetleg látod meg tudod nézni egy nagy pakkban vannak a különböző nyelvá hangok vagy külön (ergo törölhető a francba hogy ne foglaljon ekkora helyet) ?:) -
#1336 Rettentő sokáig tartott, bár igaz, hogy csak egy külső USB-s DVD íróm van ami elég lassú. Viszont a lenti kitömörítéses akciót kétszer(!!!) játszotta el. Amikor végzett, leszedett egy 70 megás peccset és aztán megint végigpörgette ezt az audio kicsomagolós ökörséget. Gondolom aki a digitális verziót szedi le annak ez nincs. -
Ra1n #1335 Pff...1 órája telepíted??? -
#1334 Tényleg több mint 34 gigabyte audio amit szépen komótosan nekiáll kitömöríteni. Hát ilyet se nagyon láttam még... :D
-
#1333 Szinte biztos, hogy tudok vele játszani! :) Ha megnézed az Origin-es képet akkor látod, hogy a koreai VPN-ről tényleg ma 16 órakor aktiválódik a játék. És meg is merem próbálni a dolgot... A fiókomban látható Mass Effect 3-at és Crysis 3-at ugyanezzel a módszerrel aktiváltam és mint látható még mindig megvannak. -
#1332 Te ma már játszhatsz is vele vagy csak letölteni tudod?
Én még nem tudtam eldönteni megvegyem-e, béta alapján elsőre szórakoztató, könnyed 1-2 órás szórakozásnak tűnt, viszont gyorsan monotonná váló, repetitív és megunható játéknak is tűnt. Tipikus "1 hónapos" játék. -
#1331 Borítóképek:
Front
Back -
#1330 Igen a videókat és a Twitch csatornákat szorgalmasan lövik lefelé. Ez is teljesen érthető amúgy, elvégre a megjelenés idejéig nem szerették volna, hogy bármi kikerüljön a játékról. De arról hír, hogy szankcionálnák őket még mindig nincs. -
Ra1n #1329 Gameshopból semmi hír, továbbra is 13-ra van írva.... -
#1328 Összes videóját letiltották már -
#1327 Megvan a példányom, elsőre nem engedte telepíteni mert a játék még nem jelent meg, de áttérve Dél-Koreába :) már simán elkezdte telepíteni, a 3DVD lemezről. Érdekes, hogy a bétában játszott időm megjelenik a véglegesnél is.
-
#1326 Mekkora egy fasz vagy :( -
#1325 DarkSector egy külön állatfaj, én még olyan játékot nem láttam, aminek a topikjában ne gyalázna agyon egy játékot. -
#1324 Na a CD Galaxisba megérkezett úgyhogy valamikor be is ugrom érte! :)