2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Ra1n
    Remélhetöleg 120-ba maximalizàljàk...
  • szomferi
    dolgoznak a framerate unlockon, hogy VSync nélkül lehessen 60 fölé is menni
  • TDC Geronimo
  • Nagylaci
    Elindult, tudok játszani. :)
  • BuriP
    Itt úgy van.:
  • Nagylaci
    6 perc és játék!!! :D
  • szomferi
    SoftEther VPN Client Manager --> keress egy dél-koreai proxyszervert --> indítsd el az Origint --> írd be a kulcsot --> lődd ki a proxyprogramot --> töltsd le és játssz :D
  • Vadnokedli
    Úgy legyen.
  • hugopareiros
    remélem bekészítettek pár gigabites szervert amiről lehet lefelé húzni :)
  • BuriP
    Ma. Játszani még nem lehet, de előre letölteni már igen.
  • Nagylaci
    Én meg remélem, hogy a szervereken elég sok lesz az "ál" koreai, hogy legyen is kivel játszani majd! :)
  • hugopareiros
    ahj de messze van még a csütörtök reggel :(
  • Vadnokedli
    Ma? Vagy a bejelentett érkezése napján 6-tól? (Mivel nincs ODD-m ezért remélem ma hattól.)
  • BuriP
    Este hattól lesz.
  • Vadnokedli
    Kezemben a game, szerintetek előre letölthető már az originből?
  • szomferi
    direct link
  • szomferi
    nekem se akarta beadni az Experience, maradt a manuális módszer... mondjuk nekem mondhatni mindegy, mert még nincs meg a játék, és ki tudja, hogy mikor lesz meg :D
  • Nagylaci
    Fura, automatikus frissítés nem szedi még le. De akkor letöltöm az nVIDIA oldaláról, köszi, hogy szóltál!
  • TDC Geronimo
    Kijött ma nvidia driver is

"New in GeForce 335.23 WHQL drivers

This 335.23 Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience for Titanfall."
  • TDC Geronimo
    Akkor várjuk majd ma a tapasztalatokat :)
  • koschwarz
    Igazán megcsinálhatták volna olyanra a telepítőt, hogy megkérdezi, milyen nyelvet szeretnél telepíteni. Azért ez kurvára nagy balfaszság, őszintén szólva.
  • JethroHUN
    Jah reménytelen. Ahogy elnézem a két képet amint beraktál. pont a ~12Gb-s ****.pak000_000.vpk tartalmazhatja az összes nyelvhez való hangot.
  • Nagylaci
    Itt vannak a fájlok amik a méretet adják:

Hátha valakinek mond valamit, de szerintem reménytelen.
  • Ra1n
    Értem...Hát gáz remélem lehet majd mókolni valamit, a francnak se foglaljon feleslegesen 30 gigákat szlovák kóreai meg a franctudja még milyen nyelvek...
  • Nagylaci
    A teljes telepített méret szinte pontosan 50 gigabyte. Ennek nagyon nagy részét egy vpk nevű mappa adja amiben nem meglepő módon .vpk kiterjesztésű fájlok vannak. A mappa mérete 47.3 gigabyte. Ebben tényleg vannak különböző nyelvekre utaló fájlok:

De ha csak azokat jelölöm ki amik a felesleges nyelvekkel kezdődnek akkor a méretük csak 72 megabyte! Szóval a hatalmas méretet olyan fájlok adják amiről így elsőre nem megállapítható, hogy szükséges -e vagy sem.
  • bigmano
    A bétánál is szórakozott az audió fájlokkal,pedig ott lényegesen kevesebb volt szvsz.
    A gameshoptól most jött a mail hogy 13-án küldik a csomagot......
  • Ra1n
    Esetleg látod meg tudod nézni egy nagy pakkban vannak a különböző nyelvá hangok vagy külön (ergo törölhető a francba hogy ne foglaljon ekkora helyet) ?:)
  • Nagylaci
    Rettentő sokáig tartott, bár igaz, hogy csak egy külső USB-s DVD íróm van ami elég lassú. Viszont a lenti kitömörítéses akciót kétszer(!!!) játszotta el. Amikor végzett, leszedett egy 70 megás peccset és aztán megint végigpörgette ezt az audio kicsomagolós ökörséget. Gondolom aki a digitális verziót szedi le annak ez nincs.
  • Ra1n
    Pff...1 órája telepíted???
  • Nagylaci
    Tényleg több mint 34 gigabyte audio amit szépen komótosan nekiáll kitömöríteni. Hát ilyet se nagyon láttam még... :D

• Nagylaci
    Szinte biztos, hogy tudok vele játszani! :) Ha megnézed az Origin-es képet akkor látod, hogy a koreai VPN-ről tényleg ma 16 órakor aktiválódik a játék. És meg is merem próbálni a dolgot... A fiókomban látható Mass Effect 3-at és Crysis 3-at ugyanezzel a módszerrel aktiváltam és mint látható még mindig megvannak.
  • JethroHUN
    Te ma már játszhatsz is vele vagy csak letölteni tudod?
    Én még nem tudtam eldönteni megvegyem-e, béta alapján elsőre szórakoztató, könnyed 1-2 órás szórakozásnak tűnt, viszont gyorsan monotonná váló, repetitív és megunható játéknak is tűnt. Tipikus "1 hónapos" játék.
  • Nagylaci
    Borítóképek:

Front

Back
  • Nagylaci
    Igen a videókat és a Twitch csatornákat szorgalmasan lövik lefelé. Ez is teljesen érthető amúgy, elvégre a megjelenés idejéig nem szerették volna, hogy bármi kikerüljön a játékról. De arról hír, hogy szankcionálnák őket még mindig nincs.
  • Ra1n
    Gameshopból semmi hír, továbbra is 13-ra van írva....
  • JethroHUN
    Összes videóját letiltották már
  • Nagylaci
    Megvan a példányom, elsőre nem engedte telepíteni mert a játék még nem jelent meg, de áttérve Dél-Koreába :) már simán elkezdte telepíteni, a 3DVD lemezről. Érdekes, hogy a bétában játszott időm megjelenik a véglegesnél is.

• Ozzyehh
    Mekkora egy fasz vagy :(
  • koschwarz
    DarkSector egy külön állatfaj, én még olyan játékot nem láttam, aminek a topikjában ne gyalázna agyon egy játékot.
  • Nagylaci
    Na a CD Galaxisba megérkezett úgyhogy valamikor be is ugrom érte! :)