TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Az online passt keverték a season passzal. Season pass attól még lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagylaci
Teljesen egyetértünk, csakhogy amíg a modell üzletileg sikeres addig biztosan így fogják csinálni. Szóval amíg megvesszük ezeket a vackokat sokszor az alap játék ára felett addig nyomatják is majd õket.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

ozimak
Lassan már nem is jelenik meg úgy játék, hogy ne kellene egy másik tízezresért megvenni a másik felét... kész röhej... és akkor még szarok is. Bár szerencsére a Titanfall nem tûnt szarnak a beta alapján :) (netcode,hitreg, ilyesmire gondolok) Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékok árai megduplázódtak. Marha jó... amúgy is tele vagyok lóvéval mostanság. Jó nem azt mondom, hogy nem volt várható... de azért na. Tököm kivan ezekkel a mai hülye "divatokkal" :) Most minden játékgyártó/fejlesztõ/kiadó ezzel a hülye DLC-vel meg season pass-al meg premium-al jön. Leszokhatnának róla...
Fpocok
Ja hát igen... mert tök más kis részletekben megvenni, mint egyben egyszerre...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nagylaci
Nem, azt igazából a mikrotranzakciós (dehülyeszó...) vásárlásokra mondták. Mármint, hogy nem lesz. Ezt most is megerõsítette, de akkor fizetõs DLC-k és season pass az biztosan lesz. Bár ahogy BalikaHUN mondta ez túl nagy meglepetést senkinek sem jelent gondolom. Csak így már 100%, ennyi.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Mondjuk az után, hogy a 15 pályát "kibányászták" a béta fájljai közül ezt már nem nagyon tehetik meg. Vagy csak egy újabb szintre emelik a pofátlanságot... :D Igen a bétában eléggé csak a szokásos "sablon" fegyvereket használhattuk(smg, shotgun, sniper, AR, pisztoly) az egyetlen "extra" smart pistol meg eléggé megosztja a játékosokat. Amúgy tényleg lehetne több info, hogy mit is vehetünk majd tizenegyedike környékén...

Fpocok
Nem azt mondták az elején, hogy nem elsz ilyen fizetõs bullshit?

JethroHUN
Szerintem a 15 map lesz elosztva alapjáték + 2 dlc pakk között, EA-tõl kitelik...
Vagy fegyverek és egyéb felszerelések, demoban nem nagyon volt választék.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BalikaHUN
Ez egyértelmû volt hisz EA a kiadó.A kérdés inkább az hogy mit kapunk a pénzünkért ill. a season pass keretében. Ha ilyen acti féle cod méretû dlc-k lesznek akkor részemrõl felejtõs, de ha bf prémium tartalomra lehet számítani akkor az még okés.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Nagylaci
Fizetõs DLC(k?) és season pass megerõsítve Vince Zampella által:

Link

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Nagyon állat.

szomferi
nem tudom, hogy láttátok-e a béta alatt, de JackFrags, Xfactor, Tommyrage és még 1-2 srác csináltak egy livestreamet, ami addig tartott, amíg ki nem dõltek, vagy ki nem kaptak, így megjelenéskor fognak csinálni egy ugyanilyet (azt 70 zsinórban megnyert meccsig bírták, utána felbomlott a csapat :D)

aki megnézné

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

brutális.
próbáltam egy nap szabit intézni megjelenéskor, de nem kaptam.
köcsög cég:)

Nagylaci

Nagylaci
Launch trailer:

http://www.youtube.com/v/zMl7-9voNgw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

V43 1105
Nem tudom engedik-e mind.. <#hehe> de írok nekik hogy na hát de ná mananam :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ohhahhohh...Sosehasználtam, kössz a tippet, van nekem is jóideje ...:D
V43 1105
GameShophoz van ilyen kártyám és 3000-ret lerántok pontokból =P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Honnan?:)
V43 1105
6000Ft-é nem is lesz rossz vétel a 10 helyett .. <#hehe>

szomferi
szerintem ugyanúgy be tudod aktiválni majd proxy-val, mint mondjuk Battlefield 3/4 esetében, meg egész Origines játékoknál... EU szerverek már ilyenkor is lesznek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BuriP
Sajnos 13.-a még több mint egy hét! 11.-én még csak Amerikában kezdõdik a játék. Viszont valószínûleg tele lesz a youtube, és a twitch videókkal, és streamekkel. Így lesz már némi fogalmunk az új pályákról mire nálunk is elindul. És ami hiba esetleg fellép ott a szerverek és a játék indulásakor azt talán kijavítják a két napban mire mi jövünk!

Utoljára talán a Borderlands 2-t vártam ennyire mint a Titanfall-t.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

DarkSector
Már kikoptak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ozimak
http://www.youtube.com/v/TvIziJ1oCY0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
és remélhetõleg kikopnak innen azok az emberek akik nem bírják a játékot

DarkSector
És megy tovább az élet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már csak bõõõõ 1 hét :)))

Fpocok
lol, a codnak még a reklámjait is koppintják :D

Nagylaci
15 map felülnézeti képe némi "útmutatóval" együtt!

Maps

BuriP
Kíváncsi leszek a turret-ekre, mennyire lesznek effektívek? Milyen a tûzerejük és a tûzgyorsaságuk? Mennyire lehet kikerülni a lövéseiket? Mennyi ideig tart a meghekkelésük? (nem maga a hekkelés, hanem a hatása. meddig dolgozik nekünk van egy idõtartam, vagy amíg az ellenfél el nem foglalja?) Automata lesz, vagy irányítanunk kell?
Lagoon-ban a vízre. Nemcsak a kinézetre hanem hogy mennyire befolyásolja a mozgást: mennyire lassít le? Ki lehet belõle ugrani a hátrakéták segítségével vagy mocsárként lent tart és lassít, jó célpontot csinálva a benne lévõkbõl.
Az ûrdinót nézve nem tudom mit eszik, de ahol pottyant ott hegyek születnek! :D

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

TDC Geronimo
Mapokról kikerültek leakek. Jól néznek ki és elég változatosak :o

Erre tessék

BuriP
Hát egy szóval sem mondtam hogy megvenném. :D

Hát nézd meg a kicsomagolóvideót gyakorlatilag egy kínai piaci szar nem több ennyi pénzért...
BuriP
Az Origin szerint március 10.-én 18.00 órától tölthetõ már le a játék elõzetesen.

BuriP
18 coll-os (45 centi magas), kézzel készített több mint 300 darabból rakták össze. Persze hogy mûanyag, mire számítottál, fémre?

Az a baj vele, hogy a hírek alapján valami komolyra számított az ember, meg közel fél méteres dologra...

Ehhez képest a csomagolós videóban egyrészt kicsinek is tûnik a cucc (30-35 centi), ráadásul az egész mûanyag. Ennyi pénzért gyakorlatilag kapsz egy gagyi kínai mûanyag cuccot ledekkel, nem többet.
BuriP
Magyar viszonylatban nézve horribilis összeg, de nyugatabbra nem tûnik "ennyire" vészesnek az ár. Másrészt befektetés: limitált a darabszám, az értéke majd nõ idõvel, gyûjtõknek megéri. Megjelenés után lassan árulni kezdenek majd párat a szobrokból az ebay-en.

a.carkey
De akkor is, 85 ezer egy doboz játékért, egy könyvért és egy szoborért ami világít?

Még ez se volt annyi, pedig egy repülõmodell volt hozzá.

Szerintem ez akkor is nagyon magas ár. De persze van akinek ez kell, csak kicsit elszörnyedtem.

A medve nem játék.

Fpocok
Nem jelent semmit. Általában keveset szereznek be, pár darabot.

a.carkey
Most nézem, hogy a Titanfall CE, ami 84 990 huf elfogyott státuszt kapott itthon, ahol lehetett kapni. Ez azért brutál.

A medve nem játék.

Célszerûbb törölgetni mintsem jelenteni vagy vitázni. Csak flémet szül, az adminok minden érintetett banolni fognak ész nélkül, akár a topikot is zárják, neki meg egy újabb reg és ismét köztünk ahogy eddig is. Szóljon a topik inkább a játékról és olyanokról akik játszanak is vele és érdekli is nem csak vakon befröcsögnek ordító ostobaságokat...:)
Malakai
Szerintem túl van ragozva, ha trollkodik törölgetni kell, jelenteni, ha oda kerül a dolog és ennyi.
Nem kéne a témát alárendelni az SG-drámának...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A stìlus maga az ember, több bizonyìték nem kell.:)
Peet81
hát kábé

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Malakai
A két béta demós pályának is elég egyedi assetei voltak, értsd a textúrák, modellek terén egy multiplayer játékhoz mérten kevés volt a közös. Ha ez igaz lesz az összes pályára, akkor egyáltalán nem meglepõ a méret.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szomferi
tera, a terra az földet jelent

Fpocok
Nem lenne aggasztó, ha indokolt lenne a nagy méret. De nem az... elég az enginet megnézni.

Öröm látni hogy úgy mondasz véleményt egy játékról hogy egy ezredmásodpercet nem játszottál/néztél belõle...:)
-annyira gagyi cod utánzat
Ezerszer kibeszélve hogy inkább UT Quake COD keverék mintsem COD utánzat márcsak a jármûhasználat és a mozgás miatt sem, és a HG nem óhajtja olvasgatni jogosan a COD baromságokat.

-hogy mész egy nulla interakciót tartalmazó csõben

Egy aréna amin összevissza lehet mindenfelé menni hogy lehet csõ?:)
Ennyi erõvel minden multiplayer játék csõ...:)

- se egy házba bemenni

Fail ugyanis jópárba belehet már csak a BETA-ban is belehetett....:D

-akkora pályával, ami már a cod1ben szégyen lett volna,
Jóval nagyobbak az eddig látott pályák mint bármelyik COD pálya..:)

//Ne etessétek a trollt...
BuriP
...Meg a fegyverek is olyan hangosak, mindig megijedek mikor lövök, és behunyom a szemem. A titánok meg olyan magasak, szédülök mikor beleülök egybe.