2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Ra1n
    Na... Rendes Sata3-as dvdolvasóról SSD-re 30 perce megy az install most végzett a 3. lemezzel..és most kezdődött az Audio unpack...
  • szomferi
    én ezzel csináltam máshol, letöltöd, kicsomagolod, feltelepíted, Connect fül: New VPN Connection Setting, aztán a színes kémcsövekre rámész, leokézod, keresel egy koreai szervert, és hasít is
  • BuriP
    Szerintem az nem mostanában lesz.
  • Krisztiam #1400
    majd ha 3-4000 ft lesz megveszem :)
  • BuriP
    Nekem igen, de csak 10 megás a netem szóval ez nem számít igazán.
  • hugopareiros
    jön max sávszéllel?
  • BuriP
    Tölthető is originről!
  • badbone01
    Nem akarok hülyeséget mondani, de nem ma tették közé hivatalos oldalon, hogy bárki bármilyen módon előbb elkezd játszani a játékkal mint a megjelenés, nem fogják szankcionálni ?

Vki tudna adni egy linket ehez a VPN progi letöltéséhez?
  • Ra1n
    Ha módosított exe-ért nem banolgatnak akkor ezért aztán végképp nem fognak.

// Jópofa hogy a játék mellé egy BF4 reklámcetlit csomagoltak...Jót röhögtem főként hogy azt a moslékot ahogy van uninstalláltam a francba hogy felférjen a Tfall...:)
  • Ra1n
    BF4-nél se banolt..
  • Vadnokedli
    EA már nem bannol fiókokat az ilyen trükközésekért?
  • Ra1n
    Ahh, asszem megvan kóreai vpn aktiválás, megy az install is.:)
  • Tababo
    na jó péntekig nem nézem a topikot, mert csorog a nyálam.
  • TDC Geronimo

Kurvajók a mapok. Mindegyik más látvány meg design.
  • hugopareiros
    Ejj de szűkszavú vagy :D avagy rögtön alt+taboztál is vissza a játékba?
  • Nagylaci
    Szerintem ugyanolyan gyorsan lehet szintet lépni mint a bétában.
  • BuriP
    Sokan játszanak már pár napja. Újságírók, gamerek, videósok, stb. kaptak esélyt azzal a kikötéssel hogy a megjelenésig nem tesznek közzé anyagot róla.
  • BuriP
  • M313R
    Szép célok :)
    Azért ha a hivatalos részét nézzük a srácok 1 óra alatt ugrottak több mint 2 generációt, ami nem semmi :)))
    (Tudom, hogy módosított exe-vel már napok óta tolják. )
  • TDC Geronimo
    Jönnek reviewk. Eddig 9-10-es pontszámok bár én ezekre sose hagyatkoztam. Próbáltam betat az alapján eldöntöttem, hogy nekem ez tetszik.

EDGE reviewből

"The potential for launch week performance issues is the key issue holding Titanfall back from a recommendation at this stage, as is a triple-A pricepoint that many may find hard to justify for an exclusively multiplayer game. In its own right, though, this is arguably the best multiplayer shooter since the original Modern Warfare – and proof that beyond that well-used formula, a better game was waiting to be made."
  • hugopareiros
    Nagylaci - te hogy érzed amúgy, gyorsabban lehet szinteket lépni, mint a bétában lehetett? Ott kb 1.5 - 2 óra kellett a lvl 14hez.
  • Ra1n
    Jó köszönjük elköszöntél, szia.
  • hugopareiros
    a célom nekem is 1. nap gen 2-be jutni :D
    jövőhéten pedig gen 10 :#

#Darksector - Nem tetszik neked a játék, az emberek sem fogadják el itt a h*lyeségeidet, minek folytatod akkor? Az eredeti játékok topicban elviselnek, de itt nem fogjuk ezeket tolerálni. Ha az igazság fáj, akkor van egy rossz hírem...

• DarkSector
    Oks elnézést nem tudtam hogy ez is olyan topik hogy nem lehet leírni egy más féle véleményt, ahogy én a beta-t láttam. Nemgond, akkor nem kell semmiről beszélni, vannak ilyen topikok ahol csak 1 véleményt fogadnak el, ennyi, semmi gond, letárgyalva. csácsá

Ja és megsúgom nem tudom nézted-e tegnap, LE LETT ZÁRVA TÉMA, ma jött két tökös csávó aki görgette tovább, nincs mit befejeznem, tegnap megvolt, csak nekik mondtam el a véleményem mert privátba kellett volna az ilyet irniuk de ugye akkor nem lett volna értelme, mert akkor nem lettek volna tökös emberek.
  • DarkSector
    De figy, nem ez van? leirtam a véleményem a beta-ról? nem tetszik valakinek, oks, volt aki leirta a véleményét ennyi, megbeszélve, de nem fognak nekem itt pofázni, hogy fasz vagyok meg ilyenek, mert ezt ők generálják, szerinted őszintén, ha nem sértegetnek, akkor irkáltam volna ilyeneket?
    Nem.
    Nem írtam volna, ha nem baszogatnak, de nem fogok elmenni szó nélkül ha belémkötnek, ennyi, akkor szarjanak le nem kell válaszolni, de ha valaki bejön mert ideküldi egy fos ember és itt benyögi hogy te fasz vagy.

ELNÉZÉST már, nem fogom azt mondni hogy oké tök rendben van.
    Ennyi rühellem az ilyeneket, mint a szart, akki akkor ér rá böfögni a topikba mikor valami haverja ideküldi vagy alregje, már nem tudom eldönteni.
    Ennyi sorry. ez van.
  • M313R
    Ezt most láttam twitchen:

Elég sok 2-es meg egy 3-as generation már most. Ez azért elég durva...
  • Ra1n
    FEJEZD MÁR BE...
  • BuriP
    DarkSektor kérlek szépen ne kezd el megint. Szóljon ez a fórum a Titanfallról, és csak arról. köszönöm.
  • DarkSector
    A dugihaverod is így indított. Miről van itten szó?
    Válasz ennyi: "hülye fasz vagy"

Ennyi, nem is kell nekem ilyen emberekkel beszélni.
    Te is egy h.lye f.sz vagy de és akkor mivan? Én is letolyom az ilyen emberek sértegető hsz-át, mert nem tudnak érdemben hozzászolni arról amiről éppen beszélünk, ehelyett ennyivel el van intézve.

Köszönöm tőled is a jókívánságokat, viszont kivánom neked is, hogy szakítasz időt hogy a haverod szól 1 szót, mintha a csicskája lennél és mindegy milyen téma volt, neked még1x nem fogom felvázolni bejössz elnyomsz 1 ilyen kommentet.

Tökös gyerek vagy télleg. Tiszteletem.

Elmondtam őszintén a véleményemet, oszt ennyi, nem sértegettem embereket, most az hogy néhány hiperkocka magára veszi itt sg-n egy-egy kedvenc játékáról ha hall negatívnak tünő 1-2 megjegyzést, akkor mindjárt betámadnak. De nem probléma, ez nekem sem új, tudom kezelni. :)
  • szomferi
    hm, én még olyat nem láttam :D
  • hugopareiros
  • DarkSector
    Persze valóban, igazad van minden játékot agyon gyalázok, korrekt meglátás.
  • Vadnokedli
    Van 240 es is.
  • DarkSector
    Mondom ha nem sértegetnek hanem csak az adott témára reagálnak hidd el nem kelek ki magamból.
  • Ra1n
    Akkó 144, csak ne jöjjön el a 250fps és afölötti őrület...COD-ban hatalmas előny volt.:)
  • TDC Geronimo
    Betaba volt ez a microszaggatás még 50-60 fps mellett is. Az remélem javításra került, mert marhára idegesített.
  • szomferi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /köcsög mód on: egyenlőre csak a tortát és pizzát szeleteljük :D /köcsög mód off
  • Nagylaci
    Egyenlőre a training-et csinálom újra... :) De határozottan jobban fut, de ez lehet, hogy az nVIDIA érdeme!
  • szomferi
    vannak már 144Hz-es monitorok is :D
  • BalikaHUN
    Tessék minél hamarabb leírni a tapasztalatokat.Hogy milyen maradt a játék a beta-hoz képest.