2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• szomferi
    nem, más sokszor le lett írva
  • mikuc
    És így nem lesz kizárás vagy egyéb gondom belőle? Mert inkább akkor megvárom a holnap éjfélt.
  • Nagylaci
    VPN-ről átvered az Origin-t, hogy azt higgye olyan régióban vagy ahol már megjelent a játék, ekkor engedi elindítani. Ha már indítható, nyugodtan le lehet lőni a VPN-t és a saját IP-ről játszhatsz.
  • mikuc
    Amugy aki játszik hogyan? Mert az origin csak 13-át ir ki játékra.
  • koschwarz
    Ebből is látszik, hogy a titánzuhanás csak egy felfújt lufi.
  • Malakai
    De bug, csak megmaradt, ez egy tipikus fizikai motor behülyülés.
  • hugopareiros
    sztem bal kézzel taszít rajta azt cső
  • szomferi
    akkor ez nem csak bug volt, ahogy a bétában hittük :D
  • TDC Geronimo
  • JethroHUN
    Originen 18k
  • Ra1n
    Engem kilóra megvettek, tegnap nem bírtuk haverral abbahagyni, a jövőt jól megalapozták...
    Nem volt olyan hogy ne egy csapatba kerültünk volna, nem volt fagyás, crash, nem voltak ordító bugok, nincs elcseszett balansz, sőt a smart pistolon mintha megfogadták volna hogy butítsanak butítva lett...
    Gyakorlatilag minden olyan dolog ami a BF4 halálához vezet itt hála égnek kimaradt, egy jóval minőségibb multiplayerélmény az egész.
    Ugyanakkor egyet is értek Nagylaci véleményével, pár dologban hiányos és legendának azért ez így még nem legenda, talán majd a második rész ha odafigyelnek még pár dologra.

Valamint szerintem továbbra is erősen kellene egy votekick opció a késöbbiekben a csalók ellen (lesznek...), és egy READY gomb a meccsek közé hogy ne kelljen már végigvárni azt a 60 mp-et ha mindenki ready-be rakná magát indulna a meccs...

A játék erős 8-9 pont közötti a hiányosságai miatt, de ha csak mint multiplayer játék és élmény közelítem meg akkor erős 9-es.
  • bigmano
    És jön majd a titanfall múví biztos vagyok benne.
  • TDC Geronimo
    Szerintem ezzel a címmel csak megalapozták a franchise jövőjét. Megnézték kinek mennyire jön be és az igazi áttörést majd az elkerülhetetlen folytatás hozza. Ki tudja lehet addigra már lesz idejük meg energiájuk egy rendes kampányra is. Addigra gondolom megnő a csapat mérete is, lesz lóvé is az első részből.
  • Nagylaci
    Némi gémpléj tőlem:

Link

"Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?"

Nincs olyan mód ahol nincsenek titánok és botok. Van egy olyan mód, hogy "Attrition" ez egy olyan TDM ahol minden kill számít, szóval lehet "szüretelni" a botokat is a győzelemhez. Aztán van a "Pilot Hunter" titánok és botok itt is vannak de a győzelemhez csak a pilot kill-ek számítanak. Aztán van CTF, Domination(Hardpoint), Last Tiatan Standing és ennyi.
  • Vadnokedli
    A legmagasabb ár pedig 10500 volt amiért láttam.
  • BalikaHUN
    Értem amit mondasz. Mivel én nem játszom single-t ezért nem is zavar hogy nincs benne, nem fontos számomra az ilyesféle felvezetés. De mindenkinek más a fontos.A 2. részben sztem már jó eséllyel lesz rendes kampány.
    Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?
  • JethroHUN
    Sehol. 9500Ft-ért láttam a legolcsóbban.
  • bigmano
    Egyébként sem kell....... elmondja mindenki a szubjektív véleményét és annyi.
    Attól hogy valaki nem ezt várta neked még bejöhet,ezért örültem én is a nyílt bétának!
  • Nagylaci
    A classic a "sima" multiplayer. Amúgy szerintem sem azért kéne a single mert az annyira jó szokott lenni hanem azért mert ez egy új frencsájz :) egy teljesen kitalált világban szóval kellenének támpontok, hogy kicsit "behúzzon" a játékba. Egy BF4-nél már bőven felesleges úgyis tudod mi a lényeg, de ide azért szerintem kellett volna.
  • Zs0lt1
    rendesen felcsigáztak ezek a videok, hol lehet a legolcsobban kapni pc-re? :D
  • BalikaHUN
    Az első mondatod után nagyon megijedtem de szerencsére a problémák amiket leírtál annyira nem zavarnak. Azzal egyetértek hogy felesleges volt ez a multi-kampány bele de még mindig jobb mint a bf4 single player-ét végigszenvedni pár fegyverért (a végén már a hajamat téptem).
    A magam részéről nem érdekelnek az egyjátékos kampányok ily módon nem is hiányzik ebből a játékból sem.
    Azt még hadd kérdezzem meg a Classic játékmód mit takar?
  • Nagylaci
    Na én tegnap egész délután játszottam úgyhogy most már van némi kis tapasztalatom a játékról. Szóval nekem amennyire lelkes voltam eleinte, most már elég kétesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
    Kampány: konkrétan nem is, hogy rossz hanem tényleg tök értelmetlen az egész. Lehetetlen belőle bármit is felfogni, miközben játszol vagy a beszélgetésekre figyelsz és akkor véged, vagy próbálsz csinálni valamit. Átvezetők pedig egyáltalán nincsenek, csak a küldetések kezdődnek valami kis extra módon, de még ezek is unalmasak lettek. Ráadásul van, hogy valamiért ugyanazt a kampány küldetést 4-5 alakalommal is újra játszatja az emberrel ami már végképp idegesítő tud lenni. Megcsinálni viszont meg kell mert csak ez unlockolja a strider-t és az ogre-t. Ezt a kampány izét ki kellett volna hagyni a fenébe és mindenkinek jobb lenne... :(

Maga a "sima" multiplayer is olyan, hogy állati szórakoztató mint a bétában, de nekem eleve olyan "üres" így a világ, hogy nem tudunk az egészről semmit. Megkockáztatom, hogy annak ellenére, hogy a single player kampányok nem szoktak valami fenomenálisak lenni itt most nagyon kellett volna egy. Megismerni a világot, karaktereket, ki miért harcol, stb...
    Ráadásul kicsit olyan érzése van az embernek, hogy a készítők megpróbálták a lehető legkevesebb tartalmat beletenni. Tulajdonképpen a játék semmi extra tartalmat, játékelemet nem nyújt semmilyen téren nincs ugye single player, nincs coop, van a 15 pálya (mondjuk ez tisztességes szám!) ahol egymásnak lehet menni és passz. Bár azt el kell ismerni, hogy maga a játékmenet eszméletlen intenzív és szórakoztató pont mint a bétában. Kevés olyan kör van, hogy ne szórakozna jól az ember még akkor is ha esetleg kikap a csapat. Bár még ez is vissza tud ütni olykor mert előfordul, hogy az egész átfordul szinte átláthatatlan káoszba hol már képtelen vagy megmondani, hogy akkor pontosan ki is van kivel... :)
    Aztán amire lehetett számítani, már most nagyon sokan rohangálnak shotival. Még nem is mondanám, hogy nagyon OP lenne csak egyszerűen a játékmenetből adódik, hogy iszonyatosan hatékony. Könnyű nagyon közel kerülni valakihez brutálisan pattogva ami a célzást igénylő fegyverek használatát nagyon megnehezíti, ellenben a shotiét...
    Félre ne értsétek a játék NAGYON szórakoztató, de valahogy nekem hiányzik az a kis plusz ami miatt az ember azt mondaná, hogy igazi játéklegenda született.
  • TDC Geronimo
    ja pont ezt mondták reviewkbe is, hogy ennek így nem sok értelme van, mert annyira pörgős a játék, hogy semmire se lehet figyelni közben.
  • Ra1n
    Egyik kampányt kitoltuk de őszintén szólva annyira pörgős a játék hogy gőzöm sincs mik történtek (végig pofáztak meg megy videó a sarokba, szövegelnek de nem tudsz nagyon figyelni mert meghalsz) csak a legvégén...:D
    Mindenesetre jópofa volt főleg a pályán "kívüli" események (pl szanaszét durranó óriási "csillagromboló") :)
  • szomferi
    Jack épp most érkezett meg, aktiválnia kellett a Windows-át :D :D

lehetőséged van, hogy adományozz, és az overlay-ben megjelennek a nevek és összegek (nagyon sokan csinálják így)
  • JethroHUN
    Ezek adományokat gyűjtenek közbe vagy mi? Rival streamje. Azonkívül, hogy a lobbyban vannak nem sokat minden történik. Jackfrags, amibe még bele is néznek, offline.
  • MaRee
    Egy ideje nem figyeltem, maradt akkor a 6v6, vagy mi a helyzet? Vidik alapján élvezetes pörgős a gémpléj.
  • szomferi
    jaja, kíváncsi leszek, hogy meddig bírják élettel :D

- RivalXfactor TwitchTV
    - JackFrags TwitchTV

és szerencsénre a Telekom összehegesztette a netemet, szóval pont időben :D
  • M313R
    Lirik már tolja :)
  • TDC Geronimo
    11től kezdik Jackfragék a 24 órás streamet :D
  • Ra1n
    Első benyomás így kb 40 perc game után: Ez jóóó:)
    Változatos volt a 4-5 map amit lenyomtam, találkoztam ágyúval is, programozni kell és fregel neked, könnyű kijátszani de ha nemfigyelsz leszed..
    Ami szembetűnt a beta óta, hogy itt tényleg javítottak a játékon, valahogy stabilabban szebben fut és nem észlelek mikroakadásokat amik a beta-ban nekem jelen voltak.
    Kampány módot még nem néztem, majd késöbb este haverral.

• TDC Geronimo
    Nincs
  • tommygear
    single player van ebben a játékban?
  • szomferi
    olyan nincs... ha egyszer magyar (vagy bármilyen más, nem koreai) IP-vel aktiválod be a kódodat, szopóka... előbb kell a proxy-t belőni, hogy az Origin azt higgye, hogy Koreából netezel
  • badbone01
    Ez csak akkor működik mielőtt aktiválnád a kódot és letöltenéd ?
    Aktiválás, letöltés után való, proxy átírással nem lehet belépni ?
  • szomferi
    rechyyy már aprít :D

• Ra1n
    42 perc installidő lemezről. Fájneszt....:D
  • szomferi
    aki még nem vette meg, az most nézheti 24 órában pár Youtuber élő közvetítését
  • szomferi
    de ez kicsit bonyolult, de van egyszerűbb is, egyszerűen csak keresel egy koreai proxyszervert (IP), aztán beírod a netbeállításaidhoz (Kapcsolatok --> Helyi hálózati beállítások --> alul a proxy) addig, míg az Origint elindítod, és aktiválod a kulcsodat
  • badbone01
    Köszönöm