2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1483 71 fok szerinted sok? o.O az én r9 270-em 73 foknál van 50-60%-os fordulatszámon :DDDD 90 fok az már sok, de a nagyobb teljesítményű kártyák elmennek 100-ig is :) -
#1482 Insane-en van a textúra minőség? Figyelmeztet is a játék, hogy csak 3Gb és feletti VRAM-mal szabad felvenni oda. Amúgy én e helyedbe jócskán levenném a grafifikát 71 °C GPU hőmérsékletnek nagyon sok, pláne 92%-os ventilátor fordulatszámon. -
bigmano #1481 Ez a beszéd komám -
#1480 Na toltam ma jó pár kört. Textúrákat vissza kellett vennem mediumra úgy látszik highnak már nem elég az 1.2gb vram, ami a 470es kártyámon van, mert állandóan szaggatott. Most már faszán megy és ugyan olyan isteni a játék, mint betaban :) -
Ra1n #1479 Van a játékban Classic és Campaing lobby. Mindkettő multi csak a Campaing-ban van némi plusz videjó, két kampányoldal, meccsek közbe történések vannak (sarokba videóbejátszások,pofázások amik nagyjából aszerint történnek hogy az adott kampányoldalon a csapatod hogy áll, ha vesztésre állsz pánikvan megy haldoklás ha nyerésre akkor hurrá) amikre nagyjából semennyire sem tudsz figyelni úgy pörög a játék, meg van megnyerés.
A sima multiplayer módokat tolod a kampányban csak az eseményekkel kiegészítve (például van olyan pálya ami nem sima ledobással indul mint sima multiban, hanem ilyen partraszállós fíling, kiszálltok és 4-5 nagyágyú lő titeket, be kell rontani a pályára és úgy csinálni a területfoglalósdit)...
Nagyjából 1-1 óra a két kampány, attól függően hogy nyersz vagy vesztesz, illetve néha előfordul hogy hiába nyersz valamiért újrajátszatja veled a pályát a gép mert áthajít másik lobbyba. -
#1478 Itt vannak fullos képek a játékból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1477 hát ha minden jól megy akkor már ma eltudok ugrani érte:D, remélem -
#1476 Egyáltalán nem mondható különösebben szépnek, de csúnyának sem. Ez a Source ha jól tudom már 2004-es motor szóval azért nagy tükköket nem lehet várni tőle igazából. Esetleg csinálok majd képet a max beállításokkal, meg azt is ki akartam már próbálni mivel van egy veeték nélküli XBOX kontrollerem a PC-hez, hogy van e aim assist itt PC-n vele. -
#1475 Maxon hogy néz ki a játék? nem mintha a graf lenne a legfontosabb csak kérdezem:) -
#1474 Köszönöm. :) Viszont a kérdést nem igazán értem. Szóval nem hiszem, hogy az lennék. Bármi is legyen az... :D -
#1473 a videó nagyon jó ...
de egy kérdés ...
Te egy makro híró vagy ? -
#1472 Egy link ami jól jöhet annak aki majd/most játszik vele. A szerverek aktuális elérhetősége:
Link -
#1471 Igen, az még nagy kérdés, hogy mennyire lesz hosszabb távon időtálló ezt el kell ismerni. Egyenlőre nagyon szórakoztató az egész és mivel a titánok minden játékban más ütemben, mennyiségben jelennek meg/pusztulnak jóformán nincs két egyforma játék. De aztán meglátjuk. Persze a dolog a Respawn -on is múlik, hogy fenn tudják e tartani az érdeklődést új tartalmakkal.
Amúgy már majdnem 50. szintű vagyok, csak a hülye szerverek... :) -
#1470 Elméletileg SMS-ben értesítenek, én azért dobtam egy mailt :-D -
Ra1n #1469 Minek? Szartseér csak microlagos lesz...:) -
bigmano #1468 Nekem azt írták legkésőbb 13-ig postázzák,de ez magyarország itt bármi megtörténhet.....! -
#1467 Egy hét múlva megunod, és el sem fogod indítani többet. -
#1466 Na szépen elszálltak valamilyen Origin szerverek úgyhogy a PC-sek éppen a hivatalos fórumban anyáznak játék helyett. Nem baj legalább megnézem a True Detective utolsó részét... A játékot ugyanis elég nehéz abbahagyni! :) Minden hiányossága ellenére amikor játék közben beindul az akció az ember csak vigyorog mint valami hülyegyerek folyamatosan. :D Lehet, hogy kompetitív szempontból nem ez lesz minden idők legjobb játéka, de úgy csap pofán a móka amikor játszol, hogy az hihetetlen. :) A Titánok, botok, játékosok kombó olyan szinten elmebeteg pillanatokat okoz majdnem minden egyes játékban, hogy az pár óra játék után szinte FPS túladagolás tokozhat. :) -
#1465 Soha ne mondd, hogy soha .. ;) -
#1464 Erre a hülye kérdésre tényleg választ vársz? -
#1463 GameShoptól vásárolt valaki? Mailben azt írják holnap vehetem át.. ma nem lehet ? :D -
#1462 Titanfall: akár Mantle-t is kaphat -
hugopareiros #1461 cdgalaxisból 9990ft
ennyit bőven megér
minimálbérrel számolva is max 20 órát kell melózni érte és ennek sokszorosát játszhatod -
#1460 Balkáni bérek mellett, európai árak.
Magyarország én így szeretlek! -
#1459 Hír az utolsó kockán az újságban:
"Air Force continues to refuse air strikes until soldiers get killstreaks because of "Reasons"."
LOL... -
#1458 -
#1457 Akkor itt mit jelent hogy 2 órás szolo kampány? -
#1456 Nincs solo kampány. -
#1455 Milyen lesz a solo kampány? -
#1454 igen, úgy mint annó bf3-nál volt :D -
#1453 VPNes megoldás digitális verziónál is működik? Teszem azt preloadolva van a digitális verzió és átváltok US VPNre akkor unlockolja és onnantól kezdve lehet tolni már saját IPvel? -
#1452 Szerintem nem is javítják, mert elég látványos. :) -
#1451 Úgy nézd hogy 10.én érkezett be hozzájuk a játék és ugyanakkor másnap elfogyott. Vajon hány darab volt -
Ra1n #1450 Pc-n még azis nagynak számít.:) -
foxxi #1449 Jah.. mert tanultak a kod brutálisan szar eladásaiból és igy csak 400 db-ot rendeltek -
Ra1n #1448 A játék a cdgalaxisban előrendelésben elfogyott...Pc-n azért ez durva..:) -
#1447 Értem, csak érdekelt a dolog. -
Ra1n #1446 Nem...Sőt lényegében nálam ha az Origint nem VPN-el indítom hanem simán akkor az fogad hogy a játék március 13-ig nem játszható, vagyis úgy veszi mintha itt aktiváltam volna...Ha VPN-el indítom az origin-t (majd kikapcsolom a vpn-t) akkor működik.:)
-
#1445 És e VPN dolog után, pl ha kóreai VPN-t lőttetek be, és később valami gond adódik a gammel, akkor nem ahhoz a supporthoz irányít át automatikusan ahol aktiváltátok? -
mikuc #1444 Ok. Köszi. Akkor belövöm a VPN-em. :-)