2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1523 Na nekem ready.... my body is ready :D -
#1522 Nekem most telepíti az audiót, fincsi 34 giga :D -
Ra1n #1521 Lehet hogy nektek telepít csak kimarad a végén az audió kicsomagolás... A 3dvd-ről telepít majd csomagolja kifelé az audiót, úgy jön ki az 50 giga...:) -
hugopareiros #1520 Ennél nagyobb lelkesedéssel nem vártam még játékot a Jedi Academy és a CoD2 óta.
Meg is érdemelt egy egyedi win7 témát:
My titanfall theme win7
közben 61% ^^ perpill 46.77 MB/mp-vel tölt -
#1519 nekem telepít :) -
hugopareiros #1518 Jól sejtem, hogy azért 50 gigát tölt, mert utána már nem fogja telepíteni, hanem mintha egy portable verziót kapnék le rögtön futtatható is? -
hugopareiros #1517 wow?! 60 megabites a netem tehát ~7.5 megabájttal tudok tölteni de most jön 17-20 megabájttal :DD -
#1516 Én sajnos éjjelre megyek gályázni. Majd úgy Kb. reggel 8-tól indul a rodeó. Addigra nyugisabb lesz a helyzet. Amíg mások dolgoznak, és az iskolapadot koptatják, én zúzok! -
#1515 hát a legrosszabb eset az lesz, hogy éjfélkor repül a monitor esetemben a 9.-ről -
Ra1n #1514 Akkor még vagy nem szabadultak rá vagy fejlesztettek vagy nem vagyunk sokan, de a legtöbb origines nagycímnél eddig gyakorlatilag behalás volt szinte elsőkörökben...
Még arra leszek kíváncsi hogy fogja viselni a microfost felhőszerver az áradatot amit 13-án éjfélkor megkap egyszerre... -
#1513 10-15 perce szedem 80 megával és 25% -
Ra1n #1512 Várd ki a végét mennyivel fogod tölteni ha rászabadul a sok EU-s origines vásárló...:D -
hugopareiros #1511 1 óra mire hazaérek és odd híján le kell töltenem először ami max sávszélllel egy óra
így három óra múlva majdcsak elindul a telepítő
és várhatom az éjfélt :-D -
#1510 mivel " majdnem" 6 óra múlva éjfél van... az 0:00... de lehet hogy tévedek :D -
#1509 mit az az 50 perc... nekem le kell töltenem, mert nincs dvd-meghajtó a gépembe xD -
#1508 Az originben a játék adatlapján az van, elérhető: 2014. március 13. 0.00
viszont az origin-be belépve a kezdőlapon a visszaszámláló még 1 nap 6 órát mutat. -
Ra1n #1507 Akkor kb 4 óra mire játszhatsz, mert közel 50 perc az install dvd-ről..:D -
#1506 3 óra múlva indítod? -
hugopareiros #1505 én :-) 3 óra és indítom a telepítést -
#1504 Már csak 6 óra D: amúgy ki az aki fent marad? -
#1503 Vagy ami átszervezéskor szokott lenni. Mindenki ígérget, de minden részlegnél csúsznak valamennyit, a reteail üzletek meg már a lánc vége, valószinüleg azt ígérgették nekik, hogy nem lesz nagy csúszás, és hogy tudnak majd szállítani, aztán mégsem. -
Ra1n #1502 Az előrendelők. Ezt mindenki kapta volna itt is és más boltokban is.:) -
#1501 De most így mindenki megkapja :P -
#1500 Szerintem ez úgy, megy, hogy minden boltnak megszabott adag terméket küld a cég... és ilyenkor a boltoknak kell még bekérni.. szerintem, de lehet hogy tévedek.. -
Ra1n #1499 A poszter és a mágnes már 1 hete is volt a listán az előrendelőknek...:-P -
#1498 Nem tudom amúgy a menedzsment ilyenkor micsinál? Jönnek be a boltoktól a statisztikák, hogy miből mennyi, és nem rendelnek eleget? My gosh .. -
#1497 muhaha
epikus hibázás -
#1496 Engem nem érdekelt, főleg azért, mert ps3-as játékokat cseréltem be így effektíve ingyen van meg a gém :D -
#1495 Ja csak ott 11 rugó, itt meg 6,5 lenne .. :D -
#1494 Ja bocsánat félre ment :D -
#1493 Most hoztam el a példányomat az 576-ból, ott még van :) most érkezett be hozzájuk 6-kor ! -
#1492 Vol.2.:
Kedves Előrendelőnk!
A hazai (illetve minden egyes európai) Electronic Arts-képviselet teljes átalakulása miatt jelenleg komoly problémákba ütközött a kiadó játékainak leszállítása, aminek köszönhetően a Titanfall megjelenése is országosan csúszik.
Emiatt a Respawn első nagy multiplayer-központú FPS-ének Xbox One-os és PC-s változatai is később érkeznek meg, valamint beszállítóink legfrissebb hírei szerint egyelőre biztos időpont sincs a megjelenés kapcsán - amint pontosabb információhoz jutunk, minden előrendelőnket értesíteni fogjuk, illetve azon dolgozunk, hogy Titánoddal mihamarabb a frontvonalra állhass.
Nagyon sajnáljuk az önhibánkon kívüli csúszást, amivel kapcsolatban így is elnézésed és megértésed kérjük, ám azt reméljük, hogy a játék nagy rajongóiként feledtethetjük a várakozás kellemetlen kitolódását az egyedi és saját gyártású ajándék poszterrel és hűtőmágnessel, amiket minden előrendelőnk meg fog kapni a programmal együtt.
UPDATE.: CD Galaxisnál is elfogyott
-
#1491 Nemtom mé' nekem címezted, de ja. Pont ezt mondtam. :| -
Ra1n #1490 Felmehet de az AMD hajlamos már 90 fok környékén akadásokat produkálni...
+ rendszerint gagyi pasztákat nyomnak a gpu-kra, én az összes gpu-mnál úgy kezdem ha nincs lematricázva a hűtés felfogatás (normális gyártóknál nincs) hogy hűtő le, AC MX-4 paszta fel és a kártya szénnéhúzva full terhelés alatt furmarkolva se lát 65 foknál többet...:)
Jelenleg is egy 770 lightningot hajtok (feleslegesen) 1420/8100-on, játékban 63 fok volt eddig a max, a hűtő 59%-ra ment fel (+persze szellőzik a ház 4 ventis pushpullba)... -
Ra1n #1489 Monnyuk a gameshopos pontjaim olcsósították volna a dolgot + új pontok, de akkor még jobb is hogy lemondtam hétvégén és lerohantam cdgalaxisba a berendelt példányokért....
A pontokat meg majd legközelebb használom..:) -
#1488 Az a vicc, hogy az nVIDIA Experience nekem full max-ra állítja, pedig csak 2 giga VRAM-om van. De amúgy lejjebb veszem játék közben a beálításokat, természetesen max-ra csak a képek kedvéért tettem! -
#1487 Gameshop most írta, biztos van akit érint,
Kedves xyz,
Jelenlegi információink szerint az EA európai átalakulása miatt csúszik a játék beérkezése is, ami országos probléma, de dolgozunk rajta, hogy minél előbb kiszolgáljuk az egyre nagyobb számban érkező rendelési igényeket.
Megértésed előre is köszönjük,
GameShop -
#1486 -
#1485 ne beszéljetek már idiótaságokat emberek -.- atya isten maximális terhelés mellett egy VGA felmehet AKÁR 110 fokig is úgy, hogy nem lesz tartósan baja ( hivatalosan mért legnagyobb hőfok) asszem nvidiánál.... az amd rosszabbul bírja a hőt... de senki ne beszéljen ekkora baromságokat, 70 és 80 között még türhető, de nem károsítja a vga-t, gondolkodjatok már, arra lettek tervezve, hogy magas hőfokon is üzemeljenek.. -
#1484 71 °C GPU az szinte fagyhalál. :|