TITANFALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem kilóra megvettek, tegnap nem bírtuk haverral abbahagyni, a jövõt jól megalapozták...
Nem volt olyan hogy ne egy csapatba kerültünk volna, nem volt fagyás, crash, nem voltak ordító bugok, nincs elcseszett balansz, sõt a smart pistolon mintha megfogadták volna hogy butítsanak butítva lett...
Gyakorlatilag minden olyan dolog ami a BF4 halálához vezet itt hála égnek kimaradt, egy jóval minõségibb multiplayerélmény az egész.
Ugyanakkor egyet is értek Nagylaci véleményével, pár dologban hiányos és legendának azért ez így még nem legenda, talán majd a második rész ha odafigyelnek még pár dologra.

Valamint szerintem továbbra is erõsen kellene egy votekick opció a késöbbiekben a csalók ellen (lesznek...), és egy READY gomb a meccsek közé hogy ne kelljen már végigvárni azt a 60 mp-et ha mindenki ready-be rakná magát indulna a meccs...

A játék erõs 8-9 pont közötti a hiányosságai miatt, de ha csak mint multiplayer játék és élmény közelítem meg akkor erõs 9-es.
És jön majd a titanfall múví biztos vagyok benne.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

TDC Geronimo
Szerintem ezzel a címmel csak megalapozták a franchise jövõjét. Megnézték kinek mennyire jön be és az igazi áttörést majd az elkerülhetetlen folytatás hozza. Ki tudja lehet addigra már lesz idejük meg energiájuk egy rendes kampányra is. Addigra gondolom megnõ a csapat mérete is, lesz lóvé is az elsõ részbõl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nagylaci
Némi gémpléj tõlem:

Link

"Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?"

Nincs olyan mód ahol nincsenek titánok és botok. Van egy olyan mód, hogy "Attrition" ez egy olyan TDM ahol minden kill számít, szóval lehet "szüretelni" a botokat is a gyõzelemhez. Aztán van a "Pilot Hunter" titánok és botok itt is vannak de a gyõzelemhez csak a pilot kill-ek számítanak. Aztán van CTF, Domination(Hardpoint), Last Tiatan Standing és ennyi.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Vadnokedli
A legmagasabb ár pedig 10500 volt amiért láttam.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

BalikaHUN
Értem amit mondasz. Mivel én nem játszom single-t ezért nem is zavar hogy nincs benne, nem fontos számomra az ilyesféle felvezetés. De mindenkinek más a fontos.A 2. részben sztem már jó eséllyel lesz rendes kampány.
Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

JethroHUN
Sehol. 9500Ft-ért láttam a legolcsóbban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyébként sem kell....... elmondja mindenki a szubjektív véleményét és annyi.
Attól hogy valaki nem ezt várta neked még bejöhet,ezért örültem én is a nyílt bétának!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nagylaci
A classic a "sima" multiplayer. Amúgy szerintem sem azért kéne a single mert az annyira jó szokott lenni hanem azért mert ez egy új frencsájz 😊 egy teljesen kitalált világban szóval kellenének támpontok, hogy kicsit "behúzzon" a játékba. Egy BF4-nél már bõven felesleges úgyis tudod mi a lényeg, de ide azért szerintem kellett volna.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Zs0lt1
rendesen felcsigáztak ezek a videok, hol lehet a legolcsobban kapni pc-re? 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

BalikaHUN
Az elsõ mondatod után nagyon megijedtem de szerencsére a problémák amiket leírtál annyira nem zavarnak. Azzal egyetértek hogy felesleges volt ez a multi-kampány bele de még mindig jobb mint a bf4 single player-ét végigszenvedni pár fegyverért (a végén már a hajamat téptem).
A magam részérõl nem érdekelnek az egyjátékos kampányok ily módon nem is hiányzik ebbõl a játékból sem.
Azt még hadd kérdezzem meg a Classic játékmód mit takar?

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Nagylaci
Na én tegnap egész délután játszottam úgyhogy most már van némi kis tapasztalatom a játékról. Szóval nekem amennyire lelkes voltam eleinte, most már elég kétesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
Kampány: konkrétan nem is, hogy rossz hanem tényleg tök értelmetlen az egész. Lehetetlen belõle bármit is felfogni, miközben játszol vagy a beszélgetésekre figyelsz és akkor véged, vagy próbálsz csinálni valamit. Átvezetõk pedig egyáltalán nincsenek, csak a küldetések kezdõdnek valami kis extra módon, de még ezek is unalmasak lettek. Ráadásul van, hogy valamiért ugyanazt a kampány küldetést 4-5 alakalommal is újra játszatja az emberrel ami már végképp idegesítõ tud lenni. Megcsinálni viszont meg kell mert csak ez unlockolja a strider-t és az ogre-t. Ezt a kampány izét ki kellett volna hagyni a fenébe és mindenkinek jobb lenne... 😞

Maga a "sima" multiplayer is olyan, hogy állati szórakoztató mint a bétában, de nekem eleve olyan "üres" így a világ, hogy nem tudunk az egészrõl semmit. Megkockáztatom, hogy annak ellenére, hogy a single player kampányok nem szoktak valami fenomenálisak lenni itt most nagyon kellett volna egy. Megismerni a világot, karaktereket, ki miért harcol, stb...
Ráadásul kicsit olyan érzése van az embernek, hogy a készítõk megpróbálták a lehetõ legkevesebb tartalmat beletenni. Tulajdonképpen a játék semmi extra tartalmat, játékelemet nem nyújt semmilyen téren nincs ugye single player, nincs coop, van a 15 pálya (mondjuk ez tisztességes szám!) ahol egymásnak lehet menni és passz. Bár azt el kell ismerni, hogy maga a játékmenet eszméletlen intenzív és szórakoztató pont mint a bétában. Kevés olyan kör van, hogy ne szórakozna jól az ember még akkor is ha esetleg kikap a csapat. Bár még ez is vissza tud ütni olykor mert elõfordul, hogy az egész átfordul szinte átláthatatlan káoszba hol már képtelen vagy megmondani, hogy akkor pontosan ki is van kivel... 😊
Aztán amire lehetett számítani, már most nagyon sokan rohangálnak shotival. Még nem is mondanám, hogy nagyon OP lenne csak egyszerûen a játékmenetbõl adódik, hogy iszonyatosan hatékony. Könnyû nagyon közel kerülni valakihez brutálisan pattogva ami a célzást igénylõ fegyverek használatát nagyon megnehezíti, ellenben a shotiét...
Félre ne értsétek a játék NAGYON szórakoztató, de valahogy nekem hiányzik az a kis plusz ami miatt az ember azt mondaná, hogy igazi játéklegenda született.

TDC Geronimo
ja pont ezt mondták reviewkbe is, hogy ennek így nem sok értelme van, mert annyira pörgõs a játék, hogy semmire se lehet figyelni közben.

Egyik kampányt kitoltuk de õszintén szólva annyira pörgõs a játék hogy gõzöm sincs mik történtek (végig pofáztak meg megy videó a sarokba, szövegelnek de nem tudsz nagyon figyelni mert meghalsz) csak a legvégén...😄
Mindenesetre jópofa volt fõleg a pályán "kívüli" események (pl szanaszét durranó óriási "csillagromboló") 😊
szomferi
Jack épp most érkezett meg, aktiválnia kellett a Windows-át 😄 😄

lehetõséged van, hogy adományozz, és az overlay-ben megjelennek a nevek és összegek (nagyon sokan csinálják így)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

JethroHUN
Ezek adományokat gyûjtenek közbe vagy mi? Rival streamje. Azonkívül, hogy a lobbyban vannak nem sokat minden történik. Jackfrags, amibe még bele is néznek, offline.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egy ideje nem figyeltem, maradt akkor a 6v6, vagy mi a helyzet? Vidik alapján élvezetes pörgõs a gémpléj.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szomferi
jaja, kíváncsi leszek, hogy meddig bírják élettel 😄

- RivalXfactor TwitchTV
- JackFrags TwitchTV

és szerencsénre a Telekom összehegesztette a netemet, szóval pont idõben 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

M313R

►►^._.^◄◄

TDC Geronimo
11tõl kezdik Jackfragék a 24 órás streamet 😄

Elsõ benyomás így kb 40 perc game után: Ez jóóó😊
Változatos volt a 4-5 map amit lenyomtam, találkoztam ágyúval is, programozni kell és fregel neked, könnyû kijátszani de ha nemfigyelsz leszed..
Ami szembetûnt a beta óta, hogy itt tényleg javítottak a játékon, valahogy stabilabban szebben fut és nem észlelek mikroakadásokat amik a beta-ban nekem jelen voltak.
Kampány módot még nem néztem, majd késöbb este haverral.

TDC Geronimo
Nincs

tommygear
single player van ebben a játékban?
szomferi
olyan nincs... ha egyszer magyar (vagy bármilyen más, nem koreai) IP-vel aktiválod be a kódodat, szopóka... elõbb kell a proxy-t belõni, hogy az Origin azt higgye, hogy Koreából netezel

Ez csak akkor mûködik mielõtt aktiválnád a kódot és letöltenéd ?
Aktiválás, letöltés után való, proxy átírással nem lehet belépni ?
szomferi
rechyyy már aprít 😄

42 perc installidõ lemezrõl. Fájneszt....😄
szomferi

szomferi
de ez kicsit bonyolult, de van egyszerûbb is, egyszerûen csak keresel egy koreai proxyszervert (IP), aztán beírod a netbeállításaidhoz (Kapcsolatok --> Helyi hálózati beállítások --> alul a proxy) addig, míg az Origint elindítod, és aktiválod a kulcsodat

Köszönöm
Na... Rendes Sata3-as dvdolvasóról SSD-re 30 perce megy az install most végzett a 3. lemezzel..és most kezdõdött az Audio unpack...
szomferi
én ezzel csináltam máshol, letöltöd, kicsomagolod, feltelepíted, Connect fül: New VPN Connection Setting, aztán a színes kémcsövekre rámész, leokézod, keresel egy koreai szervert, és hasít is

BuriP
Szerintem az nem mostanában lesz.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Krisztiam
majd ha 3-4000 ft lesz megveszem 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

BuriP
Nekem igen, de csak 10 megás a netem szóval ez nem számít igazán.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

jön max sávszéllel?

BuriP
Tölthetõ is originrõl!

Nem akarok hülyeséget mondani, de nem ma tették közé hivatalos oldalon, hogy bárki bármilyen módon elõbb elkezd játszani a játékkal mint a megjelenés, nem fogják szankcionálni ?

Vki tudna adni egy linket ehez a VPN progi letöltéséhez?
Ha módosított exe-ért nem banolgatnak akkor ezért aztán végképp nem fognak.

// Jópofa hogy a játék mellé egy BF4 reklámcetlit csomagoltak...Jót röhögtem fõként hogy azt a moslékot ahogy van uninstalláltam a francba hogy felférjen a Tfall...😊
BF4-nél se banolt..
Vadnokedli
EA már nem bannol fiókokat az ilyen trükközésekért?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ahh, asszem megvan kóreai vpn aktiválás, megy az install is.😊
na jó péntekig nem nézem a topikot, mert csorog a nyálam.

TDC Geronimo

Kurvajók a mapok. Mindegyik más látvány meg design.

Ejj de szûkszavú vagy 😄 avagy rögtön alt+taboztál is vissza a játékba?

Nagylaci
Szerintem ugyanolyan gyorsan lehet szintet lépni mint a bétában.

BuriP
Sokan játszanak már pár napja. Újságírók, gamerek, videósok, stb. kaptak esélyt azzal a kikötéssel hogy a megjelenésig nem tesznek közzé anyagot róla.

BuriP

M313R
Szép célok 😊
Azért ha a hivatalos részét nézzük a srácok 1 óra alatt ugrottak több mint 2 generációt, ami nem semmi 😊))
(Tudom, hogy módosított exe-vel már napok óta tolják. <#ejnye1>)

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

TDC Geronimo
Jönnek reviewk. Eddig 9-10-es pontszámok bár én ezekre sose hagyatkoztam. Próbáltam betat az alapján eldöntöttem, hogy nekem ez tetszik.

EDGE reviewbõl

"The potential for launch week performance issues is the key issue holding Titanfall back from a recommendation at this stage, as is a triple-A pricepoint that many may find hard to justify for an exclusively multiplayer game. In its own right, though, this is arguably the best multiplayer shooter since the original Modern Warfare – and proof that beyond that well-used formula, a better game was waiting to be made."