TITANFALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt olyan hogy ne egy csapatba kerültünk volna, nem volt fagyás, crash, nem voltak ordító bugok, nincs elcseszett balansz, sõt a smart pistolon mintha megfogadták volna hogy butítsanak butítva lett...
Gyakorlatilag minden olyan dolog ami a BF4 halálához vezet itt hála égnek kimaradt, egy jóval minõségibb multiplayerélmény az egész.
Ugyanakkor egyet is értek Nagylaci véleményével, pár dologban hiányos és legendának azért ez így még nem legenda, talán majd a második rész ha odafigyelnek még pár dologra.
Valamint szerintem továbbra is erõsen kellene egy votekick opció a késöbbiekben a csalók ellen (lesznek...), és egy READY gomb a meccsek közé hogy ne kelljen már végigvárni azt a 60 mp-et ha mindenki ready-be rakná magát indulna a meccs...
A játék erõs 8-9 pont közötti a hiányosságai miatt, de ha csak mint multiplayer játék és élmény közelítem meg akkor erõs 9-es.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Link
"Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?"
Nincs olyan mód ahol nincsenek titánok és botok. Van egy olyan mód, hogy "Attrition" ez egy olyan TDM ahol minden kill számít, szóval lehet "szüretelni" a botokat is a gyõzelemhez. Aztán van a "Pilot Hunter" titánok és botok itt is vannak de a gyõzelemhez csak a pilot kill-ek számítanak. Aztán van CTF, Domination(Hardpoint), Last Tiatan Standing és ennyi.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ám a sima multiplayer alatt mit értesz? Csak pilot-ok harcolnak vagy vannak botok és titánok is? Ill. van feladat vagy csak TDM?
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Attól hogy valaki nem ezt várta neked még bejöhet,ezért örültem én is a nyílt bétának!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A magam részérõl nem érdekelnek az egyjátékos kampányok ily módon nem is hiányzik ebbõl a játékból sem.
Azt még hadd kérdezzem meg a Classic játékmód mit takar?
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
Kampány: konkrétan nem is, hogy rossz hanem tényleg tök értelmetlen az egész. Lehetetlen belõle bármit is felfogni, miközben játszol vagy a beszélgetésekre figyelsz és akkor véged, vagy próbálsz csinálni valamit. Átvezetõk pedig egyáltalán nincsenek, csak a küldetések kezdõdnek valami kis extra módon, de még ezek is unalmasak lettek. Ráadásul van, hogy valamiért ugyanazt a kampány küldetést 4-5 alakalommal is újra játszatja az emberrel ami már végképp idegesítõ tud lenni. Megcsinálni viszont meg kell mert csak ez unlockolja a strider-t és az ogre-t. Ezt a kampány izét ki kellett volna hagyni a fenébe és mindenkinek jobb lenne... 😞
Maga a "sima" multiplayer is olyan, hogy állati szórakoztató mint a bétában, de nekem eleve olyan "üres" így a világ, hogy nem tudunk az egészrõl semmit. Megkockáztatom, hogy annak ellenére, hogy a single player kampányok nem szoktak valami fenomenálisak lenni itt most nagyon kellett volna egy. Megismerni a világot, karaktereket, ki miért harcol, stb...
Ráadásul kicsit olyan érzése van az embernek, hogy a készítõk megpróbálták a lehetõ legkevesebb tartalmat beletenni. Tulajdonképpen a játék semmi extra tartalmat, játékelemet nem nyújt semmilyen téren nincs ugye single player, nincs coop, van a 15 pálya (mondjuk ez tisztességes szám!) ahol egymásnak lehet menni és passz. Bár azt el kell ismerni, hogy maga a játékmenet eszméletlen intenzív és szórakoztató pont mint a bétában. Kevés olyan kör van, hogy ne szórakozna jól az ember még akkor is ha esetleg kikap a csapat. Bár még ez is vissza tud ütni olykor mert elõfordul, hogy az egész átfordul szinte átláthatatlan káoszba hol már képtelen vagy megmondani, hogy akkor pontosan ki is van kivel... 😊
Aztán amire lehetett számítani, már most nagyon sokan rohangálnak shotival. Még nem is mondanám, hogy nagyon OP lenne csak egyszerûen a játékmenetbõl adódik, hogy iszonyatosan hatékony. Könnyû nagyon közel kerülni valakihez brutálisan pattogva ami a célzást igénylõ fegyverek használatát nagyon megnehezíti, ellenben a shotiét...
Félre ne értsétek a játék NAGYON szórakoztató, de valahogy nekem hiányzik az a kis plusz ami miatt az ember azt mondaná, hogy igazi játéklegenda született.
Mindenesetre jópofa volt fõleg a pályán "kívüli" események (pl szanaszét durranó óriási "csillagromboló") 😊
lehetõséged van, hogy adományozz, és az overlay-ben megjelennek a nevek és összegek (nagyon sokan csinálják így)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
- RivalXfactor TwitchTV
- JackFrags TwitchTV
és szerencsénre a Telekom összehegesztette a netemet, szóval pont idõben 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
►►^._.^◄◄
Változatos volt a 4-5 map amit lenyomtam, találkoztam ágyúval is, programozni kell és fregel neked, könnyû kijátszani de ha nemfigyelsz leszed..
Ami szembetûnt a beta óta, hogy itt tényleg javítottak a játékon, valahogy stabilabban szebben fut és nem észlelek mikroakadásokat amik a beta-ban nekem jelen voltak.
Kampány módot még nem néztem, majd késöbb este haverral.
Aktiválás, letöltés után való, proxy átírással nem lehet belépni ?
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Vki tudna adni egy linket ehez a VPN progi letöltéséhez?
// Jópofa hogy a játék mellé egy BF4 reklámcetlit csomagoltak...Jót röhögtem fõként hogy azt a moslékot ahogy van uninstalláltam a francba hogy felférjen a Tfall...😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kurvajók a mapok. Mindegyik más látvány meg design.
Azért ha a hivatalos részét nézzük a srácok 1 óra alatt ugrottak több mint 2 generációt, ami nem semmi 😊))
(Tudom, hogy módosított exe-vel már napok óta tolják. <#ejnye1>#ejnye1>)
►►^._.^◄◄
EDGE reviewbõl
"The potential for launch week performance issues is the key issue holding Titanfall back from a recommendation at this stage, as is a triple-A pricepoint that many may find hard to justify for an exclusively multiplayer game. In its own right, though, this is arguably the best multiplayer shooter since the original Modern Warfare – and proof that beyond that well-used formula, a better game was waiting to be made."