2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• JethroHUN
    Megtennéd, hogy válaszolsz a privát üzenetemre?
  • hugopareiros
    lehet azonos porton kommunikálnának?! de legalább tudod hogy mi volt a hiba :)
  • Ozzyehh
    oké megy... kikapcsoltam az xfiret... (ehh)
  • Ozzyehh
    javítottam... originben nincs semmi :D, írtam hivatalos fórumra de még semmi válasz, nem értem mi a fasz van
  • V43 1105
    Relax, telepítés kijavítása vagy valami bullshit nincs az Originben..?
  • Ozzyehh
    beszarok , beszarok esküszöm, nem tudom elindítani a telibevert játékot mert crashel és az exe működése leállt, próbáltam javítani, mi a faszomat csináljak, hihetetlen bazdmeg
  • szomferi
    hátulról bármivel leszednek... nem mindegy, hogy mivel? faszért sír mindenki a smart pistol miatt :D
  • hugopareiros
    nekem fut faszán

#Fpocok - én nyomtam már sok meccset, de egy cheatert se láttam szóval annyira nem gáz a helyzet :)
  • hugopareiros
    Az én szemszögemből a kampányok:
    Magából a történetből nem sok minden ragadt meg. Ugyanúgy játszottam, mintha sima meccsek lettek volna.
    Szerencsére a 2x9 pálya nem sok. Ennyi bőven belefér és jobb is így megszerezni a 2 másik titánt, mint ami volt a bétában (dobjuk ellenfélre (25x|50x) a titánunkat).

Sajnos arra nem jó, hogy megtanítsa az embereket játszani, mert vannak "hibái" a dolognak (amik engem egyáltalán nem zavartak):

1.) A 18 meccsből 15 olyan volt hogy nem volt meg a 6v6 (Ami vicces mert általában a mi csapatunkban voltak 4en az ellenfélnél 6an). Sokan rinyáltak is érte, de én inkább nyomtam így, minthogy várni kelljen arra hogy teli legyünk. Talán valami erősebb bottal kiegyensúlyozhatták volna. (Azt nem vettem észre, hogy mivel kevesebben voltunk több bot lett volna a mi oldalunkon.)
    2.) A béta után semmit nem számít, hogy ki hanyas szintű. Ami gáz viszont, hogy rengetegen sírnak e miatt. Megvoltunk 6v6ban és inkább kiléptek mert volt az ellenfélnél egy magasabb szintű. Húha -.-'
    3.) Ugyanúgy megy minden mint a sima multiban. Nem erőlteti az emberekre azt, hogy taktikusan játszanak.
    A domination sima TDM a legtöbbeknek még mindig.

Kis statisztika a két kampányról:
    A militia kampányban 9 meccsből 9 top3 helyezés és ebből 6-nál mvp lettem, de csak 4 meccset nyertünk.
    Az IMC-s kampányban 9 meccsből 8 top3 helyezés és ebből 7-nél mvp lettem, és 6x nyertünk.

A militiánál kiderült, hogy 1 fecske nem csinál nyarat sajnos. Szerencsére az IMC oldalán már voltak értelmesebb emberkék is. Az első mapot 400 - 181re le is hoztuk pl.
    Lvl 23ig sikerült fejlődnöm és összesen 2 óra 53 percbe került kivégezni mind2 kampányt.
  • Ozzyehh
    Na most leszek ideges... elakarom indítani a játékot erre azt írja, hogy az exe működése leállt.... :@@@ délelőtt semmi baja nem volt valakinek valami tipp? újraindítottam, futattam rendszergazdaként, de crashel folyamatosan amikor elindítom
  • Fpocok
    Titanfall already has aimbot cheaters, Respawn are aware & on the case
  • Ozzyehh
    576, allee budapest... még vannekik tegnap ott vettem igaz 11 ezer de náluk van
  • alph4
    A játék van most valahol raktáron, vagy jött egyáltalán MO-ra belőle?
  • Systore #1550
    szép, de szerintem az a legrosszabb map a játékban :D
  • hugopareiros
    Tegnap 5:00kor keltem így eléggé fáradt voltam, de megvártam az éjféli kezdést. Egyhuzamban letoltam a 2 kampányt :D és már jó pár meccset mellé.
    Most pedig ezt megírom és máris ingame leszek. Nekem még mindig isten.

btw: Szerintem a smart pistol nem op :)
  • Ozzyehh
    szkeptikus voltam eleinte, de hihetetlenül jó... :D legalábbis szerintem... a lagúna map meg gyönyörű :D
  • LocalPatriot
    Ennyire jó???:)

Nem akartam megvenni, de akkor lehet, hogy mégis beszerzem. Max nem eszek egy hétig...
  • Ozzyehh
    mehetne valami közös felőlem:D
  • Ozzyehh
    Embertelenül durva le se bíromm tenni:D
  • Ra1n
  • Ra1n
    Smart Pistol
  • Ra1n
    Azért ez a smart pistol továbbra is erősen szánalmas kategória, és ez nem amped... Remélhetőleg mocskosul tovább butítják a jövőben, a kis kiegészítőjével még mindig OP és csökkenti a színvonalat ezerrel...

• Nagylaci
    OK, felőlem mehet! Titánnal brutálisan tudok zúzni, végre valami amiben elég jó vagyok. Nekem már megvan az 50. szint de majd regenerálódom. :)
  • hugopareiros
    köszi szépen :) aztán ha mindenkinek úgy alakul valami közös lövöldözést is megejthetünk ;)
  • Nagylaci
    Na akkor jó szórakozást nektek is! :) Holnap végre nem kell hernyózni a VPN -el. :D Figyeljetek, hogy "Burn Card"-ot a kör elején is elhasználhattok, hogy mindjárt egy kis előnnyel kezdjetek.
  • hugopareiros
    43 perc és goooo :D
    Lehet már túlzásba viszem, de addig ma nem alszok el amíg meg nem lesz a stryder.
  • Ozzyehh
    kezdek álmos lenni :/
  • hugopareiros
    2 óra 5 perc :D
  • Ozzyehh
    ez a maradék 3 óra :/
  • Ozzyehh
    ja értem akkor semmi... :D
  • szomferi
    a fejlesztők megmondták, hogy lehet aktiválni VPN-nel... BF-nél se volt szankció, maximum elvétve 1-2 eset a több százezerből
  • hugopareiros
    Hivatalos közleményben adták ki, hogy nem lesz semmilyen retorzió a VPN-es kikerülés miatt.
  • Ozzyehh
    Am megjegyezném, hogy azonnali bann és block jár VPN-miatt és már volt aki visszamenőleg bukott le :D szal én nem kockáztatnám, de ez én vagyok
  • hugopareiros
    itt is kész :) már csak 3 óra
  • szomferi
    vannak már európai szerverek 30-as pinggel, szóval oda mész, ahova akarsz, ha már egyszer beregelted a kulcsod :D
  • Ozzyehh
    hát logikus ... hogy ha másik régióba kezdi ahol hamarabb engedték a játékosokat mint például USA, vagy Taiföld vagy mit tudom én akkor nyilvánvalóan magasabb a ping...., mivel távolabb vagyunk... ezért kellett volna megvárni az EU- startot :D
  • hugopareiros
    ázsiai szerveren való játék alapvetően magasabb pinget eredményez, hisz messssssssszi van a szerver és a játékos gépe
  • szomferi
    ennek mi köze a pinghez?
  • Ozzyehh
    figyelgettem, hogy miről beszélgettek.. ha VPN-ről aktiváltad akkor nem abba a régióba dob ahol már megy? mert akkor ne csodálkozz :D
  • Nagylaci
    Hú néha rendesen van baj aping-el... Játék közben felugrik minden ok nélkül 300-ra és akkor aztán van esélyed rendesen. :(