2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Ozzyehh
    De annak kell venni... :), mindenesetre teljesen felesleges ezen rinyálni és sírni, azért mert benne van a játékban ez a fegyver mindenkinek megvan az használja aki akarja, ha mindenki használhatná és te nem akkor lenne miért sírni... :D tehát a régi mondás lép életbe, a játék része használd te is...
  • Krinyo
    Najó, de ezt ugye nem kell reprezentatív felmérésnek venni, hogy te hánnyal találkoztál? :D
  • Ra1n
    Nincs túldramatizàlva,szerencséd volt. És egyre többen és többen lesznek.
  • Ra1n
    Az EA csak kiadò,a BF a Dicenak köszönhetöen szar és minimàlis részben az EA-nak amiért nem húzta karòba a brigàdot...
  • Ozzyehh
    Egy kicsit túldramatizáljátok a helyzetet :D 20 meccs alatt 1 e,berkével találkoztam aki smartot használt...
  • Fpocok
    EA játék. Le se szarják mi mit akarunk... bf?
  • koschwarz
    "Egy dolgod van ebben a játékban - és minden más fps-ben - célozni és lőni."

Ehhez hozzátenném, hogy jól kell még helyezkedni, de a lényeg akkor is ugyanaz:
    "Ha már szinte nem kell célozni, akkor mi értelme?"

Szóval kurvára egyetértek.
  • foxxi
    Kellemeset csalódtam a játékban
  • KonoHUN
    Majd alakítanak ezen az autolockon, erre vannak a fejlesztők egy funkcionálisan kizárólag online játéknál. Alakítják, ahogy a scenének igénye van rá :) Manapság mindenki azonnal akar mindent, lassítsunk már egy picit és élvezzétek az életet :D
  • Ozzyehh
    Teljesen felesleges ezen idegelnie magát :D benne van kész... majd kiveszik vagy csinálnak vele valamit, de nekem még egyetlen egyszer se volt vele problémám, de olyan se történt, hogy az egész meccsemet elrontotta volna :D
  • Krinyo
    Szerintem nem reagálja túl. Egy dolgod van ebben a játékban - és minden más fps-ben - célozni és lőni. Ha már szinte nem kell célozni, akkor mi értelme? Ez egy szimpla butított, és "legalizált" hax.
  • Ozzyehh
    Sztem túlreagálod ezt az egészet én abszolút nem találtam zavarónak, sőt alig öltek meg vele... am minden pisztollyal gyorsabban futsz:)
  • Ra1n
    Tekintettel hogy hazugnak neveztél, tessék...Ennyit a hazugságokról..

A videóban tökéletesen benne van minden. Közelharc közepes táv nagy táv. Minden távon halálos fegyver kivétel hatalmas távolságokban. Lockolás? Közelharcban is lockol a pisztoly pillanatok alatt és rohadtul nem kell full lock, már akkor is betalál amikor a lockos kis ikonok megjelennek és még rá se mentek a célpontra... Elég csak darálni és körbelőni az ellent 1-2 véletlen találat és a negyedig se lockolás mindent megold.
    A legtöbb mappon 20-25 pilótát nyomtam le vele míg a többiek 10-15 lejobb esetben a halálom pedig 4-5nél több nem volt..
    Én nem tartom profi játékosnak magam, ugyan ez a művelet shotgunnal vagy automata fegyverrel bizony nem megy, de azért már 20 éve nyomulgatok fps-ekkel és balfék sem vagyok. ha nálam ilyen hatású ez a fegyver akkor egy profinál végképp darálda, arról nem beszélve hogy a tetőn nézelődős fregelést meg akármelyik birka kivitelezni tudja...De a szemtől szembeni közelharcban is nagyjából a szerencse dominál, főként hogy simán beadja a játék a találatot nemcsak lock nélkül simán pisztolyként használva, hanem a locknak épphogy csak a megjelenésekor is már sokszor találatot ad még akkor is ha 1-2 méterrel az ellen mellé lősz.. Nem beszélve arról amikor néha ezredmásodpercek alatt fullos lockot nyom az ellenfélre...
    Mind mind benne a videóban, lehet szövegelni hogy hülyeség, nem nem az. A smartgun egy op szemét autistáknak fragelésre, és erősen remélem hogy fossá fogják butítani mert mióta tegnap rászabadultak a játékosok a játékra egyre több és több ilyen görcs rohangál ezekkel a szarokkal...
    A slussz poén hogy ráadásul még gyorsabban is mozogsz vele, és amikor a gyökér annyira béna hogy nem talál el mert annyira nem képes közelharcban hogy a képernyő közepébe legyen az ellenfél (magyarul CÉLOZZON) akkor jön a rugdosás, ami """"hála a jóégnek"""" néha 2-3 méterről is betalál és bugos mint a franc... Ma hány ilyen smartgunos gyökeret lőttem halomra sima hátrálással úgy hogy rá se céloztam a saját smartgunnal...
  • alma2
    Mar a betaban is voltak, de amikor irtam, mindenki csak hitetlenkedett...
  • hugopareiros
    rádobtak 1 titánt mielőtt beszállt volna a menekülő gépbe
  • Zehman
    Mármint mit? :)
  • szomferi
    ezt hívják szopásnak :D
  • Zehman
    Igen valamenyi minimálisan volt, most kikapcsoltam, majd kiprobálom késöbb: ) köszi a segitséget :)
  • JethroHUN
    Van lapozófájl beállítva az SSD-n? HA igen, akkor valószínűleg azért.
  • Fpocok
  • Zehman
    ssdlife program jelzi a napi irt adatot, ha elindítod a játékot és játszol vele egy kicsit és közbe frissíted a programot, már elég sok 1-2gb adatot ír egészen eddig míg nem lépsz ki a játékból, legalább is nálam ez a helyzet :S
  • hugopareiros
    honnét veszed észre illetve hova ír konkrétan? (Én semmi ilyesmit nem észleltem :S)
  • Zehman
    Valaki megtudná mondani h mi az istenért van az h elindítom a játékot, játszok és valami tetemes menyiségben ír az ssd-re? pedig winyoról fut játék, de brutálisan sokat ír mégis a c meghajtóra.
  • Ra1n
    Egyébként meg ahány vga, annyi féle..
  • Ra1n
    Ja csak az nvidia jóval alacsonyabb hőn üzemel nagyobb teljesítmény mellett, és nem kezd darabolni 80 foknál, az AMD 80-90 foknál már darabol sokszor hiába a 110...
  • Ozzyehh
    Meg vagy felvettelek :)
  • Ozzyehh
    vagy ha esetleg akar még jönni valaki?!
  • Ozzyehh
    Nem talál D:, felvennélek és akkor mehetnénk 3an
  • Nagylaci
    Én játszom, aki gondol vegyen fel:

Chr0n0s-HUN-
  • sirpalee
    Én még melózok, de ha hozzáadsz originen (ezen a néven), akkor este szívesen csatlakozom valami közös csapatáshoz.

Tegnap volt pár nagyon epic meccs, úgy alakult ki a balance, hogy mindegyiket vesztettük, de az extraction része nagyon jól el lett találva. Menekülés közben gyalogosan szétkapni 2 titánt, és 2 pilótát nagyon adta a hangulatot. :)
  • Ozzyehh
    Ozzyhun xD tudom találó
  • kifli
    nvidia 90 körül amd 110-nél kapcsol le. Nvidia könyebben megsül, mert szoftveresen figyeli a gpu hőmérsékletet a rendszer, ezért lassan tud csak reagálni egy túlhevülésre (ezért tudtak már nem egyszer olyan drivert csinálni, ami megsütötte a gpu-t), amd gpu-be építve figyeli a hőfokot, is töredék idő alatt reagál a túlmelegedésre, ezért van magasabban a megengedett hőfok.

• pHNxX89
    mi az origin accod?
  • Ozzyehh
    De kéne csak a többiek valamiért nem adnak életjelet :D
  • pHNxX89
    Nincs kedvetek csapatban tolni?
  • Ozzyehh
    Miért ilyen kihalt a fórum am? mindenki játszik?:D
  • hugopareiros
    Te melyik játékkal játszol?
    Mert amit leírtál kb hazugság úgy ahogy van.
    Botok ellen jó, de ha közel van hozzád egy pilot és te lockolni akarod tuti meghalsz, akkor simán pisztolyként kell használni és úgy van esélyed.
  • sirpalee
    Azért nem ennyire op a smart pistol, szembe megy veled egy automata fegyveres, esélyed sincs. Botokat jól lehet vele írtani, de pont arra lett kitalálva, viszont pilotok ellen gyengébb.

Konzolon gondolom durvább az előnye, de pc-n azért más a helyzet... :)
  • Ozzyehh
    majd kiveszik valamikor :D vagy nerfelik
  • Ra1n
    A videóban jól látható, megerőltetnije sem kell magát bő 30-40 méterről befog 1-2 pillanat alatt és tyutyutyu...Más fegyverrel legalább célozni kell.
    Ráadásul a minionokat:D halomszámra lehet vele gond nélkül ölni + azontúl hogy gyorsan fog be és célozni sem kell vele ha szemberohannak veled akkor is simán találsz vele mert lőni befogás nélkül is tud a kép közepébe...Közvetlen közelről ha nagyon pattog az ellenfél és keta a smart pistol használója akkor talán nem szed le vele. Talán...
    Nagyobb távon meg bárkit befog és leszed mindenféle célzási tudás nélkül...
    Pusztán ezért...