2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1643 ő egy last minute ajánlatot választott :D -
#1642 A kolléga úgy döntött, gyalog jön a bolygóra.
-
Tababo #1641 na tegnap nekem is volt időm kicsit játszani.
azonnal toltam pár ctf karikát. kurva jó a játék.:)
a smart még mindig nem op, ellenben a shoti közelharcban mindent visz. -
hugopareiros #1640 holnap délutántól ráérék :-) zkas90 az originem ;-)
munkával végzek délelőtt utána alvásig mehet :-D -
#1639 Beugorhatsz hozzánk is ha gondolod.. minél többen toljuk együtt annál jobb, mint vadidegenekkel :-D -
hugopareiros #1638 Milyen igaz. Tegnap megmutattam páromnak is a játékot. Játszottam kicsi mellette, nem tetszett neki de a Simsért rajong. -
#1637 Akinek az nem tetszik, az Simsezzen .. -
#1636 Ez nem beszélgetés ami itt megy hanem tömény sírás sokszor, ennyi erővel a hidrogénbombánál meg erősebb az exterminatus. YOLO -
#1635 Smart Psitol:
First Strike, Double Kill. Elég dühösek lehettek... :D -
hugopareiros #1634 itt nem mindenki csak beszél róla hanem tényleg sír :D bár főleg azok akiknek alapból nem tetszik a játék -
#1633 A beszélgetés még nem sírás. " a shoti is erősebb mint a smart pistol" Naja, de még a hidrogénbomba is erősebb nála (érv) :D -
#1632 Ennyi síró tibit a smart pistol miatt még nem láttam,komolyan kártyából tudsz tolni wh-t és a smart pistol az OP. Egyáltalán nem az.... Az én meglátásom szerint még a shoti is erősebb mint a smart pistol.... Bele kell törődni nem sírni akinek nem tetszik nem játszik ENNYI -
foxxi #1631 Talán mert ünnep van meg inkább játszik a jónép ( mármint azok akik nem a széllel küzdenek ) -
#1630 Ennyi? 3 napig tartott a játék? Nem nagyon pörög ez a topik. -
#1629 Drágább, mintha dobozosat vennéd itthon. -
#1628 Akinek csak kód kell fiúk,ajánlom ezt az oldalt,én a bf4 prémiumot ott vettem,semmi gond nem volt.
https://www.g2a.com/weeklysale?adid=M_1_20140313&id=2 -
#1627 Egy rohadt nagy negatívumot felhoznék... random crashel a játék... iszonyúan idegörlő.. -
#1626 Hát emberek kemény játék :D, minden meccs egy adrenalin bomba. -
foxxi #1625 Ezt most benézted. Csak mint kiadó van jelen az ea és nem az egyik alcsicskája fejlesztette. -
#1624 nem bírja a cigány a szántást? :D -
#1623 EA játék oké, de nem a dice csinálja, kurva nagy különbség! -
#1622 mit nem csináltak már meg neked BF-ben? -
#1621 huh toltunk CTFet. Hát 2 kör után már pihennem kell olyan pörgős ez is :D -
#1620 A Gyilkos robotokban már a pisztolyból kilőtt rakéta is képes volt követni a célt 1984 ...
-ben
és még most is ki vagytok akadva hogy ,egy játékban 30 évvel később célkövetős a pisztoly lövedéke ,ráadásul több is egyszerre ...
Tudod mi az ,hogy OP ?
-
Ra1n #1619 Aim assist.
-
#1618 Mitől nagyobb aimbot, mint egérrel? smart pisztoly már akkor is lockol ha a közelébe viszed célkeresztet.
Én is kontrollerrel játszom amúgy mondjuk smart pisztoly legutoljára betaba volt kezemben akkor is 2 percig kb. -
Ra1n #1617 Ahogyan halkan jegyzem meg pc-n is kontrollerrel, nem kevesen háborognak miatta a respawn fórumon mert controller+smartgun pc-n gyakorlatilag szinte aimbot... -
pHNxX89 #1616 Hello! Én 8400 ft ért vettem onnan -
N3mus #1615 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy redditen olvastam ezt a mexicoi originen való vásárlást, esetleg vett már onnan valaki hogy nekünk mennyi adót számít fel és kb mennyire jött ki? -
#1614 hat ebben tevedsz ;) de te honnan is tudnad ;) -
#1613 Persze mert konzolon minden fegyverhez van célzás rásegítés van. -
#1612 nemtom mivan pc-n smartgunnal de xbox -on leszednek mint a szart ;) nem eri meg azt a nyomit hasznalni -
sirpalee #1611 Rakjál már fel egy ilyen körről egy videót. Elejétől a végéig. -
sirpalee #1610 Most én is toltam meló előtt, és bőven nem annyira op. Akkor le lehet vele szedni gyorsan egy pilotát, ha jó sokáig tudsz mögötte futni, és be tudod célozni rendesen. (ilyenkor szinte bármelyik fegyver nagy előnyben van)
Közelharcban meg max 1szer tudsz rálockolni a többinek célzott lövésnek kell lennie. Szóval aki szerint nem kell célozni vele, az vagy hülyeséget mond, vagy alig játszott a játékkal. Engem is leszedtek vele párszor, de szinte mindig az volt, hogy elrohantam mellette és ott rohant utánam vagy 5 másodpercig, aztán meg vadul durrogtatott és mégegyszer eltalált.
Ami nagyon op, az a közelharc. Az szvsz erősre sikeredett, vagy csak én vagyok leszokva a használatáról. :) -
#1609 Most toltam több, mint 1 órát és egyszer se lőttek le smart pisztollyal.
Van 1-2 map ami elég szarul fut nem tudom miért. Lagoon meg colony pl. Kb fele annyi fpsem van, mint a többin :s -
#1608 Ráadásul mint már előttem is említették semmi esélyed egy caribine-ellen, mert a pilótákba többet kell lőni.... csak úgy megsúgnám, hogy téged azért lőhettek le könnyen, mert már lent volt az életed:D , de ezeket a majmokat simán lelehet lőni mielőtt leszednének -
#1607 Bakter tiszta faszág amit beszélsz, ennyire rohadtul nem durva a helyzet, csak neked az.... rohadt sokat játszottam eddig.. egy meccset se tudok mondani amikor idegeskedtem emiatt a redvás pisztoly miatt... -
Ra1n #1606 *egyelőre az...:) -
Ra1n #1605 Tulajdonképpen ha a játék nem lenne egy élmény, és nem röhögcsélnénk végig a haverokkal, nem élveznénk már erősen anyáznék...De a játék egyelőre de. De ha már szinte mindenki ezzel a szarral fog rohangálni, nos onnantól át fog csúszni a szar kategóriába sajnos elég erősen... -
Ra1n #1604 Van miért sírni mert szégyen használni de ha elterjed kelleni fog.
20-25 pilótagyilokot és vagy 50 miniont kaszálok le vele majdnem minden meccsen. Más fegyverrel ez nekem nem megy, erősen nem. Szánalmasan OP, és eleve ad sírásra okot hogy egy fps címben pont a játék lényegét a CÉLZÁST kiveszik a casual f*szfejek miatt.:)
Nem nem akarom használni mert értelmét veszti az egész játék.