125
-
hemmis #125 szisztok , most kezdtem játszani a destiny-vel de ha elmegyek valami küldetésre mindíg van aki segít és nem tudom hogy lehetne letiltani más játékosokat hogy coop -ban játszanak az én küldetéseimben ? -
Daermon #124 A 2 topicja. -
#123 Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Soha nem játszottam lövöldözős játékkal, csak szerepjátékkal és mindig varázsló karakterrel. Elkezdem a Destiny-t és nem nagyon vagyok képben, melyik stat mit jelent a fegyvereknél. Lányként amúgy sem érdekeltek eddig... :) Van esetleg valahol egy jó írás, arról mi micsoda, mit kell nézni fegyverválasztásnál? :)
Egy példa:
MARSHAL -A1
Auto Rifle 32 attack
Rate of fire 77
Impact 28
Range 21
Stability 33
Reload 50
vagy
TRAX CALLUM 2A
Scout Rifle 32 attack
Rate of fire 37
Impact 48
Range 60
Stability 34
Reload 57
Még csak lvl 6 vagyok. És fogalmam sincs melyik lenne jobb, jó lenne érteni a rendszert. Előre is köszi, bármilyen segítséget! -
#122 Annyira, hogy a BATTLENET -en keresztül már meg lehet venni!
Kis szépséghiba, hogy amíg XBOX -on és PS4 -en szeptember 6. -án jelenik meg addig PC -re csak október 24. -én.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2017.06.16. 16:12:44 -
#121 Nocsak, a 2 jön PCre?
-
abrakabobby #120 Sziasztok!
A holdon lévő strike mission-t hogy lehet elérni?
Már megcsináltam földet,holdat,vénuszt de a holdon lévő strike missiont nem nyitja meg. -
barmi #119 Üdv mindenkinek!
Ha van esetleg köztetek olyan játékos aki xbox one-on jönne lvl 32 és lvl 34-es arénába velünk írjon nekem. Jelenleg ketten vagyunk de jó lenne ha hárman lennénk .
-
#118 Ne aggódj, lvl20 a teteje XP lapon, utána meg 30+2(DLC) light felszerelés statokkal.
Nagyjából 15-16 óra lenyomni a tartalmat egyszer, aztán jön a végtelenített grind fest ... de ez lvl20 fölött egyenesen a fejlődésért is kötelező.
A drop és item/stat rendszer szar, úgyhogy emiatt is indul a grind feszt.
A pvp-ben a játékban elég tré ... főleg ha már mindenki kifarmolta előtted az exotic fegyókat, vagy szintén kifarmolta az ingame fizetőeszközt, amiből meg tudta venni.
Én azt mondanám van a játékban egy kb összesen 20 órás élvezetes rész, onnantól meg erős lejtmenet, ami az élvezeteket tekinti. Csak a gunplay viszi a hátán az egészet. -
#117 elkezdtem a játékot hétvégén ps4-en, nem rossz, bár látom már most hogy a helyszínek ugyanazok. lvl14 vagyok warlockkal.
a multi elég érdekes, oké hogy a skilleket nullázza, de a sok 32-esnek 1 lövés vagyok. :U ezek a nagyonhülyék tényleg nem csináltak vmi szintkorlátot a fegyók miatt??? :W ígyis sokszor lenyomom pontban a nagy szintűeket is, de a végén sose kapok jó cuccot. miért? kell hozzá egy bizonyos szint? amúgy 32 a max lvl?
hogy érdemes fejlődni? érdemes tolni a kampányt előbb és utána rámenni a pontokra h tudjak jó cuccokat venni majd 20-as szinten? vagy toljam ezerrel a patrolokat? egyedül játszok sajnos.
mik ezek a napi, heti küldik amiket írtok?
ezek a strike-ok jók, csak random csapattal nem az igazi, főleg ha 1 kilép. tényleg ha vki kilép tud bejönni más helyette?
mit érdemes gyűjteni, csinálni már most az elején? vmi tippek, trükkök? :D
köszi!
ja! olyan borderlands/warframe összegyúrás a játék....
esetleg van vmi ps4-es magyar klán?
Utoljára szerkesztette: Djuree, 2015.02.16. 07:30:02 -
Stockbauer33 #116 http://www.playdome.hu/hirek/41154/sokatmondo-destiny-statisztikak -
#115 Ezek a loot cave-ek nem fogynak ... most is min 3 van ami működik, ebből egy már azóta van, mióta a legelsőt patchelték.
Nem foglalkoznak már velük? Egyre több lesz ezekből :)
Cave 2.0
Lépcső a földi patrol kezdőnél
Mars -
#114 Egyébként érdekes, hogy a loot patch után elmentem megnézni a TC2.0-ét és még mindig élt ... sőt, annyi kéket dobált, mint állat.
Mondjuk mintha bugos is lett volna itt a játék, mert konkrétan teleportálgattak a karik néha ... eltűnt aztán máshol meg előkerült, és mindig ugyanott. -
#113 Még ugyanarra a platformra, vagy rendszerre, x360-xbox one még talán de így nem hiszem. :D -
#112 Ha tipplenem kéne, más rendszer accountja alatt van, nem valószínű ... de bármi lehetséges :) -
#111 Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy ha most elkezdem Xbox 360-on, de karácsonykor veszek egy PS4-et Destinys csomagban, akkor arra át lehet majd exportálni a karakteremet? -
lammaer #110 500 millió dollárból ennyi jött ki? Mázlisták hogy a sok türelmetlen playa már az első pár nap alatt visszahozta nekik a zsét :) -
#109 Szerintem én most jegelem majd kicsit a játékot ... annál is inkább, mert már kint van az utolsó DLC-je a DS2-nek, illetve a Mordort is meg kéne nézni.
Két napig egész este nyomtam, de semmi értelmét nem látom. Farmolás volt az egész, már ismételt tartalmat nyomattam újra meg újra, miközben semmi jutalom.
16 óránál léptem meg a 20-at, most kb 26 óránál tartok lvl22-n, 10 órát tettem még bele, de nem érzem a haladást, sőt, csak azt látom milyen messze van még a következő célpont. Pedig tegnap este is végig reput farmoltam a Marson, ismételgettem ugyanazt a 4-5 féle küldetést, ami a baconok osztogatnak, hogy végre elérjem a vanguard 1-es szintet, aminek kb értelme nincs sok. Nem érzem a motivációt, a játékmenet önmagában meg kezd unalmas lenni.
Szép lassan azok is elvándoroltak, akik eddig a barátlistámból játszottak, most már szinte sosincs senki online.
Mikor jön a kövi patch?
Ha az ember beszáll vmi klánba, lesz több értelme a játéknak? Vannak klán specifikus küldik, bármi?
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.10.01. 09:31:16 -
#108 Ezt az aim assistot ki lehet iktatni valahogy? Elég zavaró, hogy néha magától elkezdi kis távon követni a célpontot a célkereszt, ezzel elhúzva onnan ahol tartom. Mondjuk elég brutál hitboxa van az ellenfeleknek, baromi messziről ölök fejlövésekkel ... mindezt kontrollerrel. Ennyire jó nem vagyok ... vagy mégis? PC-n egérrel még ok, megszoktam, de ilyen jól menne kontrollerrel is? :D -
#107 Háát, kíváncsi leszek. Ahogy nézem a fizetős DLC-k fogják felhozni egy normál játék szintjére a gamet :) -
#106 A loot rendszert a héten javítják. Nyugi ;)
Ez meg a DLC-k tartalma:
Képek, videók stb..
-
#105 Ez a loot dolog teljesen kiszámíthatatlan és össze vissza ... az ok, hogy kb minden tök ugyanolyan, alig vannak statok, de hogy 21-esen a kék engramokból 16 vagy 18-as cucc jön mindig tök random, az érdekes.
Küldi/strike alatt jó ha esik valami zöld, amit azonnal bontok, amúgy max a végén izgulhatok, hogy ugyan már ne egy hanem két cuccot sorsoljon, és még használható is legyen ... valamiért imádja a játék a sisakokat :)
De hogy elmegyek a TC2.0-hoz és fél óra alatt 5 kék engram (+ zöldek), azért vicces ... mondjuk az is, hogy ugyanabból a fegyverből (név minden) adott végül egy 16-os és egy 18-as verziót ... köszönjük :)
Egyébként az is vicces, hogy élvezem a TC2.0-át ... ott vmiért mindig egyedül vagyok, gondolom ott mikor tölt előtte az megint más instance, vagy nem tudom, de jól elvagyok, mint szenvedjek a puggal egy strike-on, ahol a lvl22-esbe még 19-esek is bejönnek, aztán megy a szenvedés ezerrel, 5mp-enként döglik ... és ha szerencsénk van végig tudunk menni úgy, hogy valaki nem megy ki a felénél ... ja mert amúgy elég hosszúak, és ugye csak a legvégén van 'jutalom', azaz mikor félbe kell hagyni, mert valaki vagy béna vagy kiszáll menet közben, akkor az baromi kellemes.
Legalább lenne a sima küldetésekre is machmaking ... komolyan mondom, van egy rakás nehézségi szint, de csak a strikeokat lehet nyomni puggal ... ez mekkora baromság.
Bocs, hogy ilyen vagyok, de hát Én játszanék, csak a játék nem enged :D -
izirajderocsem #104 üdv!
Aki exotic cuccokat árul (nevezzük buckalakónak vagy büdös fejűnek mind1).
Milyen időközönként bukkan fel tudja vki? -
#103 Csalódtam benned. :D -
#102 Azt hogy a legszarabb. -
#101 Mit? hogy MMO vagy azt hogy szar? :D -
#100 Ezt visszaszívom. -
#99 Egyik legszarabb mmo, de mmo :) -
#98 Jaj, ez a másik vicc ... MMO, de igazából csak pár küldit (strike) kell kötelezően multiba nyomni, egyébként mindenen mehetsz egyedül ... sőt, nagyon másképpen nem is tudsz, mert csak barátlistára épít, nincs global voice chat vagy chat, nem azokat teszi egy 'világba', akik kb azonos szinten vannak vagy ugyanazt a küldit kezdték, nincs machmaking, csak a stikeoknál .... hát kérem, ez az MMO-k megcsúfolása :)
És nekem ne mondja senki, mert a WoW-ot évekig nyomtam a megjelenése után ... ja, 10 éve ... nem spanyolviasz ... volt ott 10000 küldetés meg egyebek, insták tonnaszám, loot tonnaszám ... ismételgetni kellett? Hát persze, pár száz órányi tartalomból volt mit :)
BL ... csak az alaptartalom min 50+ óra vagy 100 küldetéssel + az endgame tartalom ... miről is beszélünk? És nem négy helyszínen, hanem rengeteg helyszínen, 5-6 gyártó sok-sok típusú, sok-sok sebzéstípusú fegyverével, amelyek kombinációja kimeríthetetlen tárházat nyújtott ... és ahol volt is értelme a különböző sebzéstípusoknak, ugye ... ezáltal nem csak egyfélét vehettem a nálam lehető három közé.
És a vicc, hogy 1-2 ember meg akarja magyarázni a tömegeknek, hogy ez a normális. Én elhiszem, hogy van akinek ez elég, de ettől még NEM lesz normális! Az MMO-ra hivatkozás meg egyszerűen vicc kategória ... már ha valaki játszott az elmúlt 15 évben MMO-val :)
Szerk:
És Nekem is van olyan kedvenc játékom, amit a többség szaroz ... és magam is látom a gyengeségeit, hibáit, problémáit ... ettől még imádom ... mégsem akarom megmagyarázni a nyilvánvaló ellenkezőjét csak azért, mert nekem jó úgy, ahogy van.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.28. 20:48:42 -
#97 Ez nem a te játékod, ez egy MMO. Itt az a lényeg, hogy újra kell játszani.
Vicces, hogy pont a BL-t hozod fel, mert kb az is ugyanaz, mint a Destiny: kétszer kell végigjátszani. Persze mostmár van sok dlc, de kezdetben ott sem volt. -
#96 Miről beszélsz ember?
15 óra alatt lvl20-on vagy úgy, hogy végigmentél minden küldetésen egyszer. Ennyi a normál tartalom. Nekem ne a ládák keresgélését meg egyebeket hívja már valaki tartalomnak, mert falra mászok.
Van 15 órányi tartalom, aztán ismételgesd azt különböző nehézségi szinten, ez a játék lvl20 után. A patrolozást is hagyjuk, mikor csináltam és egymás után ugyanazt a 3 küldit adogatta ... egy óráig volt érdekes, aztán kuka.
Én elhiszem, hogy élvezetes a játékmenet, aláírom, és is élvezem. 16 órám van benne, 20-as vagyok, végigmentem egyszer mindenen. Innentől meg farmolhatom ugyanazokat a Strikeokat vagy PvP-zhetek, így keresgélhetem a lootot, amit baromira nem dobál, a küldi végégn is jó ha ad valamit, meg gyűjtögethetem a reput és pontokat, hogy vegyek majd egyszer belőle valamit, mert ugye azt is aprópénzként osztogatja.
Ma fél órát löttem kicsit a Treasure Cave 2.0 -nál, és több cucc esett, mint előtte több órányi küldi és strike alatt ... ahol eleve csak zöldek estek, ott meg két kék is ... hagyjuk.
Szóval van kb 15 órányi ... de ok legyen 20 órányi tartalom, amit aztán ismételgethetsz orrba-szájba, még egy minimális random faktor sincs benne, mint a Diablo 3 30 órás kampányában.
A BL2-ben is 155 órám van egy lvl51-es kariban ... és nem azért, mert mire elértem az 50-ig már rég kint volt a szintnövelés.
Itt benne van 16 órám a kariban, még beleteszek 10-et és már halálosan unni fogom, mert ugye az nem fog másról szólni, csak a strikeok ismételgetéséből.
Lehet pár százezer embernek elég a 15 órányi tartalom ismételgetése végtelen (bár szerintem a strikeokon kívül mást nagyon nem ismételgetnek az emberek, max a robot által adott repu kihívások miatt), de millióknak baromira nem.
De nem baj, még alig több mint két hét, és itt az új BL :) -
Skyline #95 Járd be mind, ismerd ki mind, gyűjts össze rajtuk minden aranyládát,stbstb... Szólj ha megvan nézz rá a játékidőre és mond hogy kevés vagy hogy kicsi...
Lassan 50 órányi játékidőm van benne és nem érzem hogy bármi is kevés lenne, még mindig felfedezek néha olyan helyeket-pontokat a bolygókon ahol nem is jártam, vagy nem is vettem észre....Az egyetlen ami ebben a játékban kevés az a loot rendszer kitalálójának agykapacitása....Na az kevés, remélhetőleg egyszer javítják... -
#94 Kevés a 4 bolygó, ennyi, nem a játékmenetre céloztam...szerintem ez nagyon kevés. -
Skyline #93 Szánalom a francot, ideje lenne felfogni hogy a SP rész csak extra benne, a játék fő eleme a közösségi multiplayer élmény csapatosan koopban kőkemény kihívással skillel és csapatmunkával.
Nem véletlen hogy 3 hete is folyamatosan azt látom a PSN-en hogy az ismerőseim 99%-a mindig ezt tolja... -
#92 Tudom nem szeretik sokan ezeket a OW-ösöket, csak mutatom, hogy mit mond 5:25-nél!!!
Na én ezért nem rohantam megvenni a boltba!!!!!!
Egyszerűen ettől szánalom a játék.
-
#91 :) -
#90 Érdekes amúgy, mert nekem az utóbbi két napban mintha több zöld esett volna küldi közben ... míg előtte ritka volt, mint a fholló ...
Bár a dropok még mindig túl randomak ... esik egy zöld cucc a Venuszon monsztából, auto rifle, szintemnek megfelelő (lvl18-as), majd 3 perccel később egy ládából teljesen ugyanaz a fegyver, csak lvl9-es ........ MIVAAA?
Elég egy elcseszett lootrendszer van itt. -
#89 a mai (tegnapi) patchel kijavitottak ezt a hibat .. kar lvl12 -ig huztam a crypto mat vele ;) (de a legjobb exo cuccaim mind instakban estek) -
#88 sziasztok esetleg valaki tolja ps4 en az vegyen fel és mehetnénk együt igaz 8 vagyok még nem sietek, sipima a id
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.09.25. 07:40:05 -
#87 Destiny Raid (bocs ha már volt) :
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.24. 21:39:56 -
#86 Nyomattam tegnap kicsit, esett pár zöld, csak lvl10-es voltam :)
Jól tudom, hogy private loot van? azaz amit én látok az csak az enyém, like D3?
Egyébként kész vagyok ettől a drop bigyótól ... egy csomó helyen baromira nem látni ezeket a vackokat, küldi végén meg még idő sincs 30mp alatt körbefutni és mindent átnézni potyogott e vmi.