46
-
#6 Az a furcsa, hogy a boxot mindenki szidta a retro designért, most ez nem történt meg, (pedig szerintem a PS4 még randa is lett a retro mellett).
Nagy előnye a gépnek az olcsósága és a nem kell online lenni dolog. Ez két kulcspont nálam. (a használt játékok óbégatása egyáltalán nem hatott meg, XBox360-ra sincs használt játékom - és amit megvettem azt nem is akarom eladni). Viszont a Sony jelenleg nem mutatott semmi olyan címet ami miatt megvenném a gépét (az MS igen, de ott meg az állandó online hülyeségtől kapok frászt). Szóval fogalmam sincs még mi lesz. Ha az MS belátná, hogy az állandó online hülyeség akkor nem is volna kérdés. Így viszont még az is lehet, hogy ez a gen kimarad nekem. -
#5 A dizájn alapkoncepciója ráadásul meglepően hasonló az XBone-hoz: szemből és felülről is egy-egy mélyedéssel ketté osztották a dobozt.
Csak itt nem lekerekítettek a sarkok, hanem hátra megdöntötték az egészet. -
#4 Kimaradt 1-2 érdekes momentum. Hogy pl a hangulat fokozásakor, nem csak a kötelező netes kapcsolat elmaradása, hanem a használt játékok csereberéjének, adásvételének bárminemű, akár minimális korlátozása sem lesz, ami sztending ovésönt váltott ki a nézők soraiból.
Aztán a só mélypontja az volt, amikor előjöttek a mozifilm, meg onlájn zenevásárlási lehetőséggel, mindenki megijedt, hogy akárcsak anno az új Box első bemutatójánál innen lőttek a műsornak. De ezt gyorsan lepörgették szerencsére. Gyak azt mutatja, hogy habár nem ezt hangsúlyozzák, de a PS4 is tökig ugyan olyan médiacenterként fog a jövőben funkcionálni, mint a PS3, az X360, vagy a XBone. Csak éppen ezt a Sony jobban, a gémer társadalom számára emészthetőbben, szerencsésebben kommunikálja.
Kötelező bakik is voltak, amikor a videostream néhány játékban laggolt a kivetítőkön. -
#3 "take a bow!" :D:D - sony-éknál aztán van hierarchia... lol
szerintem süti az új design, jobb mint a XBO, de ez szubjektív vélemény.
A The Dark Sorcerer meg haláli! :D -
gyualmighty #2 Ziher h veszem a ps4-et,399 euro ami itt Angliaban olyan 350 fontnak felel meg nem is penz erte...de bekovetkezett amitol tartottam,fizetni a multiplayer-ezeshez na majd latjuk h mibe fog fajni.. -
#1 uh, az új FF asszem' megveszi nekem a PS4et