2846
-
#2518 Köszönjük Emese. Mindig lesznek elégedetlen emberek, csak az a probléma, hogy 1 bolond 100-at csinál. Battlefield 1 megjelenése után is ez volt, sírtak, hogy miért vették meg, meg ennyi a játék? Barátom volt egy masszív béta, mindenki kipróbálhatta, hogy mit fog venni, ezek után nem tehetek róla, hogy néhány ember túl gyökér ehhez is.
Most is megy a sírás a kioldható hősök miatt, meg a mikrotranzakciók miatt. Ha konkrét cheat-et árulnának megérteném, de ha valaki lusta fejlődni és megveszi pénzért, hát istenem, tegye meg. Őket is le lehet lőni. -
Zarache87 #2517 Mos nezem kikapcsoltak mert ma mar csak 350 credit volt 2 menet strike. Lehet a frakcio valtassal akartak csak elesiteni es valamikor tegnap kinyomhattak.
New Leaked info
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.05. 09:52:33 -
#2516 Tegnap nekem sem volt semmi változás sajnos vagy legalábbis nem észrevehető :/ -
#2515 Birka. -
gebali #2514 Mondom hogy nekem nem váltott:D GA-ban középmezőnyben max 350 kreditet adott, de még ha az objektív is, az árkádban tuti nem stimmel a szokásos 100 kredites jutalom. -
Zarache87 #2513 Mar mukodnek a kredit valtozasok. Tegnap delutan elesedett az egesz.
A nagy csataknal mindenkinek megemeltek egy picit igy egy normalisabb ideju galactic assault olyan 500 kredit most ha nem az elso 5 helyen vegezel. Ha az elso otben benne vagy akkor tobb is lehet. -
gebali #2512 Sajnos igen. Viszont a WB (Batman, Mad Max) és a Ubisoft (South Park) is jobban bánik a licenszekkel, szóval gyak midnen jobb mint az EA (kivéve az Activisiont).
Egyébként a lentebb leírt kredit változások mikortól élnek? Mert én most remek 100-200 krediteket kaptam a csatákban, akármennyrie voltam jó, illetve az árkád is 100-at ad csak.. -
Zarache87 #2511 A Disney sajna sohase egyezne ebbe bele. Eleg sokat koltott arra, hogy ove legyen a license es ugye a kis studioknak meg nem futja arra, hogy megvegyek ezt.
Pedih jo lenne amit irsz. Ja es only multiplatform jatekok semmi exclusive shit.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.12.04. 21:43:11 -
gebali #2510 Mondjuk az elég menő lenne ha "bárki" csinálhatna Star Wars játékot, mint ahogy Warhammerjátékot is gyakorlatilag mindenki csinálhat. Lehet, hogy sok lenne a szemét, de a nagy számok törvénye alapján kapnánk gyöngyszemeket is. -
Zarache87 #2509 Ja amugy itt a map rotation.
Fixen ezeket koveti. -
#2508 Hát taníts minket, mester ....! :DDD -
Vicodine #2507 Ha alairnam, es "sikeres" lenne a peticio, akkor mit nyernenk vele, es mindennek mi is az ertelme, kinek lenne jobb? Egyszeruen agyilag nem vagyok kepes felfogni, hogy meg mindig vannak emberek, akik azert, mert hulyek, es a valosagot nem kepesek felfogni, maguk alatt vagnak a fat.... -
Zarache87 #2506 Holnap indul az elso Seasson a Last Jedi
Illetve a mai napon elkezdtek a progression es az economy finomhangolasat. Amit a kozeljovoben folyamatosan finomhangolnak.
A mai napra a meccsenkenti credit mennyiseget novoltek meg es a top 5 playernek meg kulon megemeltek. Ezek melett az arcadban 300 credit/game lett igy 1500 credit/nap onnet. Vegul a crafting part mennyiseget nolvetek meg a daily crate-bol. Sajnos aki mar megcsinalta vagy kivette az a regi szerint kapta. Hamarosan meg jonnek finomhangolasok az elso Seasson alatt. Hivatalos link -
Zarache87 #2505 Istenem a csocselek mindig olyan buta. :D
Tudjatok mekkora ervagas lenne a Disneynek ha felrugna a szerzodes meg a license lejarta elott? :D
Az a keves ember meg nemtudna sehogy se idon belul azt vissza adni a Disneynek igy nem is lesz belole semmi. Amugy is ki csinalna SW jatekot a hisztik utan amit az utobbi par jatek korul levagtak az emberek? Senki mert kockazati tenyezo lenne az egesz projekt. -
#2504 -
#2503 Sok unatkozó mihaszna ember. Ekkora lufit fújni az egészből, szánalmas. -
#2502 Már rég aláírtam. És aki tudja írja alá. -
Livius #2501 Petíció indult az EA ellen
itt lehet szavazni: https://www.change.org/p/lucasfilm-revoke-ea-s-star-wars-license -
Zarache87 #2500 Jelenleg a pontozas casual friendly es a jatekban eltoltott ido utan kapod a creditet.
Kartyat a legkonnyeben a Hero vagy a Starfighter cratek vasarlasaval tudsz szerezni. Ezekbol olcson sok crafting parts is jon igy abbol is tudsz venni/upgradelni. Viszont a HvV-ben elerheto gyorsa magas pontszamok miatt konnyu a rank up ott. Nalam durvan 2500 credit egy rank up.
-
hawkie22 #2499 Én kizárólag Starfighter-Assault-ot játszom, de akár nyerek, akár vesztek, akár az 1. helyen végzek pontilag, akár nem, creditmennyiségben talán 2-300 a különbség. Ez direkt van így?
Egyébként hogy lehet a leggyorsabban kártyákat szerezni? -
Zarache87 #2498 Teljesen igazad van. Amugy van egy palya ahaol van choke point a Kamino eleje, de atlesz szerencsere alaktiva. :D
Egyszeruen rohadt nehez tuljutni ott neha ha a team nemhoz pajzsot, de messze nem annyira veszes mint anno BF 3 Metro mappon volt :D -
#2497 Vannak ilyen emberek, akik szeretik lehúzni a játékot (most joggal vagy csak flame az nézőpont kérdése nyílván) és élvezik, ha idegesíthetik a népet. Nyílván nem tenné ennyire nagy intenzitással, ha nem álltatok volna bele ennyire a témába. Ha nincs partner akkor gyorsan odébb áll. Egyébként ennek létezik az ellenkezője is, ezek azok, akik nem képesek belátni, ha valami nem oké a játékkal kapcsolatban és úgy védik, mintha az életük múlna rajta ... :P
A pályákat és a balancet is lehet objektíven nézni. Simán van, hogy egy pálya "nem működik". Nem volt play-test rendesen, berakták, hogy meglegyen a mennyiség. Aztán vannak játékmódok, amik egyáltalán nem működnek bizonyos pályákon. És igen, ezek objektíven is mérhetőek.
Ha egy támadó vs védő felállásban a meccsek 95%t a védők nyerik, akkor ugye valami nem stimmel. Ha az emberek beszorulnak egy helyre - choke point - és ott megy a hent az is egy pálya kialakítási gond. És így tovább. Erre a fejlesztőknek vannak eszközeik, hogy elemezhessék, etc. A fura, hogy a DICE ennyi évnyi tapasztalattal a háta mögött még mindig itt tart.
Disclaimer: SWBFII-vel nem volt dolgom és nem is lesz. BF széria és BFSWI tapasztalataim vannak. -
Vicodine #2496 Ez igy van, vannak hibak, de nem szar kategoriaban, es nyilvanvaloan folyamat jonnek majd a javitasok meg az updatek, mint minden hasonlo jatek eseteben. Mondom ezt ugy, hogy en nem vagyok top player mint te, es sokkal kevesebb sikerelmenyt elek at ezaltal, de meg igy is tetszik, csak a fene vigye el, hogy pont most nem tudok annyit kockulni... -
Zarache87 #2495 Mik ezek a stop pontok? :D
Balance-ban nemlyiken fegyveren kene max finomitani, de ez minden jatekban megvan. Azon kivul sok rohadt jo kepesseg es palya van mondom ezt ugy, hogy latom a hibakat is. Egyenlore 90+ ora utan messze kimagaslik a jatek, persze attol meg vannak olyan dolgok amire raferne egy kis ppatch. -
Vicodine #2494 Tenyleg nem fer a fejembe, ha a te izlesednek nem felel meg a jatek, akkor miert foglalkozol meg vele. Lathatoan a kommentjeid alapjan ez nem a te jatekod, mert soha semmi nem tetszett benne ezidaig. Minek gyotrod magadat...Tipikus hater player vagy, akik olyan dolgokra mondjak azt, hogy szar, ami total szubjektiv. Palyak, balance..?? :DD Na ne... Mondjad azt, hogy neked nem tetszik, de ez meg nem jelenti azt, hogy szar.
-
#2493 Nem felkesz , csak szar , semmi nincs atgondolva, palyak televannak stop pontokkal, balance nulla, stb...:) -
Zarache87 #2492 -
Zarache87 #2491 Akkor is azt mondtak, hogy vissza fog kerulni csat atdolhozva. A #2479-es reszben csak ket lehetseges opciot vazoltak fel, de attol meg lehet, hogy lesznek mas opciok is. A only skines crate is jol hangzik, de nekem a masikkal sincsen bajom.
Amugy azert kivancsi lennek arra, hogy mia felkesz a jatekon? Mert ha ez felkesz akkor sok masik jatek meg alpha fazisban van. -
Tirion #2490 tehát akkor alig 2 hétig bírták ki és már vissza is akarják rakni :D sőt mostmár fixen megtudom venni a 90 eurós félkész játékomhoz a kívánt fegyvereket és skilleket! BRAVO B+
-
Zarache87 #2489 Tessek meg egy kis info a mar bentlevo skinekrol. Most az osszes alap class es par hero skin kerult felvetelre.
Itt megtalalhato az 1.03-as patch leirasa. A credit incrase viszont kimaradt belole. -
#2488 Azért ez szép bukta(persze majd vissze áll:) -
Lord_Giga #2487 Oké. -
#2486 Ez bug, a skybox tetejere spawnol neha . -
Zarache87 #2485 En nem Pukli vagyok csak ott oltogattak azert csinaltak azt. :D
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.11.29. 18:26:15 -
Lord_Giga #2484 Hajrá Fapukli mester! :) Csak ügyesen.
Itt van egy tegnapi kép (Santantica örökítette meg), ahol egy cheater gyerek a levegőből lőtte a jónépet, bár lehet, hogy csak felbugolt odáig… http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200079538-9470e956bc-public/MIX.jpg -
Zarache87 #2483 Na mosmar B-Wing hang anyagot is talaltak a fajlok kozott. :)
Kene csinalni amugy egy szavazast, hogy Rebel's vagy First Order-t valasztjatok-e tobbsegben. :D -
Zarache87 #2482 -Az AI vadaszat galactic assaultban nagyon csunyan adja a pontokat sajnos. Bevallom amikor olvastam rola en is elmentem csinalni, hogy 400+ kreditet szerezzek, de eleg unalmass lesz hamar. Azon fognak majd valtoztani, de gondolom egybe akarjak csinalni a pontozas rendeszerrel.
-A palyak balansza is hamarosan jonni fog arrol az elso videoban esik pont szo. Nemelyik palyan egyszeruen tul konnyu vedekezni.
A szivargasok nekem is tetszenek foleg a hosok es akkor a Obi/Grievous melle az uj hajo nincsen irva es Anakin/Dooku melle se.
Amugy abban a videoban az a legszanalmasabb, hogy uvolt rola a hate hype meglovaglasa es a teljes hozza nemertes a jatekokhoz. Egyszeruen szedett par dolgott redditrol es megprobalta kitoldani a sajat dolgaival mitn a singleplayer FIX vagy az iranyitasi problemak
Amugy itt egy BF2 gameplay a Hoth-rol.
Par kep a tegnapi HvV-rol egyik haver szemszogebol.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2017.11.29. 11:29:16 -
#2481 Azzal én is egyetértek, de ez egy tipikus hater videó :) De most komolyan, könnyű szinten naná hogy az AI ilyen béna, de a végén mégis a "fix singleplayer" konklúzióra jut :D Ezek után sajnos nem tudom komolyan venni :D
Amivel én még kezdenék valamit:
- azok a játékosok, akik az első adandó alkalommal beülnek egy repülőbe és azzal
tornásszák fel a pontjaik
- van pár pálya, amik szerintem túl hamar véget érnek és nem csak hogy nem
élvezetesek, de még pontot is alig lehet összeszedni.
Szerintem csinálhatnák nagyobbra az egészet és rendelkezhetnénk több behozható
katonával, mint mondjuk a BF1-ben. Ha mindenképpen
meg akarják hagyni ilyen hentelősnek őket, akkor lehetne csökkentett battlepoints
követelmény az ilyen pályákon.
Eddig nagyon ígéretes dolgok szivárogtak ki egyébként, remélem nagy részük igaz is lesz :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.29. 11:07:11 -
Zarache87 #2480 Ahh viszont a BP atdolgozasaban is igaza volt mert azokat kevesbe jutalmazza akik jok illetve az AI farmerek es a AFK farmerek sok embernek okoznak problemat. Szerencsere az AFK farmerekbol kevesebb van PC-n inkabb konzolos problema, de a BP rendszer megvaltoztatasa ezt megoldana. -
Zarache87 #2479 TBTPumpa a videoban a #6-os az kamu es kiragadott.mivel az a legalacsonyabb fokozat azoknak akit csak a story erdekel kihivas nelkul. A maxos fokozaton ha nem fedezekbol tuzelsz pillanatok alatt leszed az AI.
#7 Foleg a repulok iranyitasat szidja amikor rohadt jol lehet kb+m-el iranyito. :D
Van par ertelmes hozzaszolasa, de a legtobb csak egy kiragadott valami mint a vehicles,single player,objectives,heroes,controls viszont a laggban igaza van amit hamarosan javitanak is.
Amjgy itt van osszeszedve par dolog ami hamarosan valtozni fog.
Spoiler ala berakok par videot par leaked cuccrol amit ossze szedtek video formaba.
A listan ezek szerepelnek ha valaki szeretne megnezni.
1, Character Customisation Menu
2, Phasma es Grievous
3, Droidekas es Sentinel
4, Anakin Skywalker Hero DLC
5,Uj hos skinek fognak jonni es egy kicsit arrol is szo esik hogy milyen lehetseges modon jon vissza a miktrotranzakcio es a lootboxok valtozasa is megvan emlitve. (Az egyik verzio az lenne, hogy a lootboxokban csak skin/emote lenne mig a masik az, hogy maradna igy ahogy most van csak real money-ert kartya pakkokat lehetne venni ez melett amiben tudnad, hogy mi van ezzel kizarva a rng-t.)
Mivel ezek leaked informaciok ezert akar nem is kerulhetnek be vagy valtozhatnak a bekerulesig szoval ugy kezeljetek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hidden Character Customisation Menu
Megtobb leaked informacio
Phasma es Grievous
Droidekas es Sentinel
Anakin Skywalker Hero DLC Dooku groffal
NEW Hero Skins Coming! es egy kicsit arrol, hogy milyen lehetseges modon jon vissza a miktrotranzakcio es a lootboxok valtozasa is megvan emlitve.
A vegere egy kis video ami megmagyaraz par dolgot es bemutat par easter egg-et.