2846
swbw.jpg
  • lac coo
    Szerintem most szét vannak szedve a játékosok, ha jól tévedek van is valami kapcsoló, hogy a dlc cuccot bele vegye-e a körforgásba. Másként akinek nincs meg azt egyszer csak kivágná a szerver ha odaér ...
  • adam46
    Továbbra sem értem a rinyálást. Volt béta, mindenki kipróbálhatta ergo tudtad, hogy mit fogsz kapni. Mégis megvetted, tehát tudjál magadra.

Komolyan nem értem miért kell minden játéknál ezt a rinya tengert olvasni. Mikor megjelent a BF3, BF4, akkor is az volt, hogy jajjjj, miért nem olyan, mint a BF2? Azért bazdmeg, mert ez a BF4, mai gondolat menettel, a mai piacra szabva. Eugabesz volt a fő rinya pina, de azóta már beletolt 1912 órát...
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.12.06. 13:24:08
  • Bandicoot
    Csak nem 925-ször ugyanaz ugyanattòl...
  • Betyar070
    Pusztán fikázni valóban nem kell, vélemény, érv jöhet.
  • Bandicoot
    Két tábor van csak kicsit unalmas állandò jelleggel a fikát olvasni ugyan attòl az embertől, nem kell 925-ször ugyan azt leírni, ha ennyire nem jön be nem kell vele játszani, ilyen egyszerű, én sem járkálok olyan játék topikjába minden nap ami nem fekszik, pusztán hogy minden egyes hozzászòlásommal agyonfikázzam.
  • ratgab
    A vérfrissítés sose rossz dolog...Érdeklődéssel várom.
  • Betyar070
    EA nem fogja hagyni (még), az anyagi bukás lenne. Az viszont már most érezhető, hogy egy alapos vérátömlesztésre van szüksége a betegnek.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 12:22:46
  • Betyar070
    Bár nem nekem címezted, de enged meg hogy kéretlenül is hozzá szóljak!
    Ha nem vetted volna észre két táborra van az itt fórumozóknak, hadd fejtse ki mind a két oldal az álláspontját, véleményét szabadon! Köszönjük!
    (Remélem nem vetted személyeskedésnek, nem az volt a cél.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 12:12:26
  • ratgab
    Sokan egyébként direkt a spawn mögé osonnak és hátbalőnek...Na engem ez is bosszant, de tény, hogy a spawn nem a legjobb...Ezt is kéne még kicsit balanszolni.
  • ratgab
    Nemtom igaz-e vagy sem...Kedden kiderül. Lehet megdöglött a játék....:-(
  • Bandicoot
    Jò köszi felfogtuk, nem kell még 200-szor leírni, a továbbiakban jelezni fogom a modik felé, marha unalmas állandòan a rinyát olvasni tőled, nem kell játszani vele, és ennyi, talàn akkor a topikot sem szemeteled tele.
  • Rhonin7
    ami engem zavar:

irreálisan erős fegyverek és extra cuccok a magasabb szintű playereknek...ezáltal az újjoncok sikerélményét a sárga földig döngölik

buta respawn rendszer: tök mindegy hogy milyen jól taktikázunk a haverokkal egyszercsak berak mögéd egy ellenfelet az meg leszed titeket,össze-vissza dobálja a playereket a pályára minden irányból lőhetnek....

sok "'érdekes" játékos van

nem választhatod ki melyik oldallal lehess: minden körben 2-3 halál azért van,mert még azt hiszem azokkal vagyok akik lelőttek :D

a pályákat sem választhatod ki rendesen
  • Betyar070
    Köszi az infót!
  • Bandicoot
    Mocskosul félrevezető ez a cikk, igazi gamechanel mòdra... A címben a battlefront kap single tartalmat a jövőben. A csòka viszont a Battlefront FOLYTATÁSÁRÒL beszélt és nem arròl hogy dlc-ben jönne a single...
  • ratgab
    Jobb lett volna, ha megkapjuk ingyen. Jelenleg úgy gondolom nagyon sok tartalmat kell adnia a játékhoz, hogy én megvegyem egy teljes játék áráért. Egyébirránt ha tényleg külön szerverre pakolna a szezonbérlettel is akkor marhára nincs értelme megvenni. Egyrészt sokan nem fogják egyhamar ennyiért begyűjteni, másrészt ha külön szerverre pakol emiatt akkor meg játszani se tudsz majd emiatt.
  • ratgab
    Most olvasom redditen, hogy állítólag a dlc-vel rendelkezőket külön szerverre rakja a játék akár aktiválod akár nem... Szóval valószínűleg ezért van most kevesebb játékos (írják, hogy Walker Assault és Supremacy szinte halott pc-n holott elméletile 13000 játékos van jelenleg is online)...

Mellesleg konzolokon többen játszanak.. Xbone-on 20000 játékos van jelenleg online, míg ps4-en 60000...

Mindenesetre kiderült kedden, hogy tényleg a dlc miatt nem találni szinte meccset a sokjátékos módban (Turning point egyébként folyamatosan pörög!) vagy tényleg már most megdöglött a játék.

Egyjátékos mód: Van egy olyan érzésem, hogy 2 pálya közé raknak majd átvezetőket aztán ennyivel le lesz tudva a dolog...A botok meg annyira hülyék, hogy nem biztos erre érdemes egyjátékos módot építeni.
  • lac coo
    Olyan hajmeresztős drága a SP, hogy másra nem lesz jó minthogy még jobban szétcincálja a játékosokat, hiszen nagyon sokan nem fogják megvenni ennyiért ...
    Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet volt ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.06. 11:50:27
  • Betyar070
    Amilyen szemét cég az EA az is lehet hogy minden jó tartalmat csak a SP-be rak bele. Az EA a lehúzások nagymestere. Majd kiderül mennyire lehet hülyének nézni az embereket, MINDEN ezen múlik.
    (Az alapjátékot is kell azonban erősíteniük, és ezzel ők is tisztában vannak. Szerencsére nem volt annyi balek mint amire ők számítottak. A többi fórumon is megy a picsogás, ne gondold hogy ott csakis elvakult funok vannak)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 11:47:21
  • giornalista
    de vajon ha ennyi free DLC lesz, mi értelme volna megvenni a Season Passt? az milyen extrát ad majd akkor?
  • Betyar070
    Bocsi itt a link:

link
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 11:15:41
  • Betyar070
    Lehet hogy ez is engem igazol ??? Minden esetre örömmel venném, ha megvalósulna. ( kell az a 13millio eladott példány az EA-nak, illetve a befektetőknek)
    Lesz itt még űrcsata Free DLC-is
    (nem minden játékost lehet megvenni CSAK a látvánnyal.)
    Egy játékos mod
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 11:10:41
  • Betyar070
    Szombat délután és este is többször előfordult,hogy hosszú percekig (4-5perc)nem tudtam játszani az általam kívánt pályán mert nem volt elég játékos.
    Mi lesz fél év múlva ? Már a külföldi fórumokin is írják, illetve a játék magazinok hogy hamar kifog fulladni a dedófront, remélem így lesz mert akkor az EA is változtatni fog az üzletpolitikáján. (Bár ha minden hónapban kiadnak egy free DLC-t talán megússza,és meglesz a kívánt eladási példányszám.Minden erről szól, ezért lett ilyen a kicsike)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 10:41:31
  • ratgab
    Only blastert én is kipróbálnám.
  • lac coo
    42-vel nem is volt baj, viszont ott nem is volt 80 millió használható értelmetlen, játékmenetgyilkos kütyü ! Nem igaz ? :)

Hidd, el rengeteg e,mbernek nem azzal van baja, hogy árkád, COD is az mégis vannak jó részei, de ott is meg mindenhol kinyírja a lövölde élményt a sok vacak. Nem is értem miért ment el ebbe az irányba minden ...

Én várok egy modra, ami valami only blaster lesz, esély nulla rá, de hátja :D
    Adigg valóban napi10-20 percre jó csak nekem, bárhogy is szeretnék vele jókat játszani .
  • ratgab
    Jah, hogy úgy vágtál bele, hogy az előző részeket nem tartod jónak? Hát akkor itt a baj kérem szépen..Én rengeteget játszottam az előző részekkel. Imádtam.

Nem mondom, hogy jobb az új irányvonal, hogy minden termelődik, de kétségtelen, hogy egyre kevesebb fejlesztő építi be a feltöltés szükségességét. Ez sajnos inkább már ipari sajátosság kezd lenni.

A kezdeti hype óta kevesebben játszanak ez tény....Lehet egyébként az exluzív dlc az oka (megfigyeltem, ha be van kapcsolva a yakku pálya, akkor valamiért nem talál annyi szervert). Dec 8-ától ezt is mindenki megkapja így hátha több embert talál majd a matchmakeing.

De lehet már most megunták a népek...Ki tudja.
  • ratgab
    Ne a modern kori Battlefieldekre gondolj...Hol voltak azok még akkor? Alapkoncepciót tekintve igen (Battlefield 1942-ben is az alapkoncepció az volt, hogy volt gyalogságod és beszállhattál a pályán elszórt járművekbe). A Star Wars Battlefront 1 is pontosan ezt az irányvonalat követte. Emellé volt rendelve a cél miszerint a pályán lévő pontokat kellett foglalni a győzelemhez.

Fogták az 1942 koncepcióját, átültették a star wars klónháború világába és hopp így lett a Star Wars Battlefront 1.
  • lac coo
    Hát nem is mondtam, hogy a régebbiek jók lettek volna :)
    Valami baj csak lehet itt is, mert esténként már kicsit próbálkoznom kell, hogy találjak szervert .....

amúgy meg most nem rosszabb, most felvenned sem kell semmit, magától termelődik minden .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.06. 10:15:34
  • ratgab
    Komolyan! Múltkor megnéztem a 6 részt és az összes fegyvert láttam, ami a játékban is megjelent. Thermál gránát van, Jet Pack van, járművek benne vannak...Egyébként meg nem csak a filmek léteznek ám. Star Wars lore könyvekből és képregényekből is áll....De a filmre van mindenki ráizgulva.

Attól, hogy filmben egy darab gránátot dobnak el az egy dolog (jedik nem élnek ezzel ugyebár). Egyébként még a Battlefront 1-2-ben is repkedtek a gránátok. Ezzel vagy nem játszottatok vagy már nem emlékeztek rá. Tudnék onnan is hozni hülyeségeket (pl.: soha ki nem fogyó életerőtöltő állomások vagy lőszerkészletek), de semmi értelme nem volna.
  • lac coo
    SW battlefront mint battlefield klón ?

Najóvanmááá !
  • ratgab
    Én annyit látok a sirámok okaként, hogy míg a Battlefront 1-2 tényleg Battlefield klón volt SW-be oltva, addig itt már egy kicsit el mertek menni más irányba a srácok. A kártyákkal kicsit árkádosabb lett a játék ellenben nem nagyon alkalmazzák már azon elemeket, amiket régen. Nincs már életerő csomag sem a legtöbb játékban (nem csak Battlefrontban), sok esetben már a lőszertöltés sem úgy működik (lásd Rainbow Six Siege) mint régen. Változnak az idők.
  • lac coo
    Mi nincs az SW filmekben ami ebben ? Ezt komolyan kérdezed ? :DD

mindegy én ezen nem vitatkozom, van akinek ez bejön, sokunknak nem, tényleg nem való másra mint napi 20 percre....kérdés ez akkor siker vagy kudarc ! ? :D
  • ratgab
    Nem értem továbbra sem mi a gyerekes benne. Supremacy-ban és Walker Assaultban is igen komoly összecsapások vannak. Támadások, pontvédések, taktikák, megkerülés, rush...van itt minden.

Semmiben nem dedósabb, mint bármely más lövölde szerintem. Ugyanazt tudja. Továbbra is azt mondom leültetsz egy gyereket elé nem biztos, hogy jól fog játszani..Lehet lesz pár fragje, de ennyi. Ki kell használnod a fegyvert, az eszközöket, a domborzatot, mindent a győzelemért...Egyáltalán nem mondanám se gyerekes, se egyszerűnek.

"Nem olvastam olyan tesztet, ami 50%-nál többet adott volna": Menj fel Metacriticre ott vannak összegyűjtve...Van jópár 50% fölötti. Mellesleg a tesztek nem jelentenek semmit sem.

Lehetne sokkal jobb: Oké, miben? Összecsapott és átgondolatlan...Miben nyilvánul ez meg? Kicsit kifejthetnéd, mert én semmi ilyesmit nem látok. "Mindenféle vacakokkal telepakolt": Mire gondolsz, ami nincs benne a Star Warsban?
  • lac coo
    De nem arról van szó, hogy az a baj vele, hogy nem lett egy új ARMA ! :)
    mindig ezzel jöttök, de szó nincs erről.
    Az a baj vele, hogy még egy egészséges, élvezhető árkád lövöldének is összecsapott, átgondolatlan, mindenféle vacakkal telepakolt valami lett, ami általában idegesítő, értelmetlen, dedós játékmenetet szül.
    Lehet itt védekezni , hogy ez árkád, igen az, de attól még lehetne ez sokkal jobb is.
    Igazából én nagy átlagban nem igen olvastam tesztet ami 50 %-nál többet adott volna .

Nagyjából olyan érzés, mint beüln e gy F1 Race Stars-ba: az is árkád, és tele van minden gyerekes ökörséggel, pedig árkádban is vannak jó race játékok .
  • adam46
    Mi a baj ezzel? Ez egy arcade játék és nem is akar többnek tűnni és annak elég jó.
  • giornalista
    ezek tényleg jó jelenetek, persze várható volt, kicsit meg kellett nyomni a baráti youtubereket ;)
  • MoRT2195
    Ez nem egy hardcore játék, előbb a casual rétegnek ajánlanám, és ezzel az EA is így van. Pontosan olyan a játék, mint amilyennek vártam, és amilyennek az EA akarta. Ezt vagy elfogadjátok, vagy nem, de akkor is így van.
  • lac coo
    Vazzeg...És még EA rak fel ilyen videót! :DDD

• MoRT2195
    Sokat nem érsz vele, ha IDE írod le 1000x. Jelentsd a hibát, ne itt siránkozz, azzal sokra nem mész.
  • Betyar070
    Ma csak 3x szedtek le mielőtt egyáltalán irányíthattam volna a vadászt. (még ment a pályára vezető intro)
    Erre lenne eszed keretén EA&Dice,hogy kigyomláljátok az ilyen idegesítő hibákat, és ne arra hogy rohamosztagos szöszi Barbie babákkal tele basszátok a játékot.
    Ui: Ha kell leírom még 1000x is ,mert idegesítő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Megvettem és szórakozni szeretnék vele,de nehezen megy, mert full kretén a gém.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.05. 15:55:32
  • lac coo
    Msot mar nem olyan durva, hogy kesleltetve van, elotte azert eleg idegesito volt.....