Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon várom a filmet,de őszintén szólva baromira aggódom miatta, hogy elrontják nagy igyekezetükben. De ha nem.....Hát akkor az elkövetkezendő években el leszünk látva Star Wars témával csak győzzük megvenni, megnézni, játszani....De jó is volna!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezért javasoltam én is a kicsit magából kikelő kollégának, hogy hagyja, mert semmi értelme az egésznek. Úgyse jutunk egymással dűlőre, akkor meg minek koptatjuk a billentyűzetet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk Hoth-on ezt simán ki lehetne alakítani a lázadok védekezésére igazítva. Ott a film is arról szólt, hogy a lázadók csak az időt tudták húzni....

De tény, hogy a Turning pointnak egészen jól működik a gyakorlatban a koncepciója és kéne több pálya erre a módra kihegyezve. Egyetértünk most!

Srácok egyébként néha összeverődhetnénk és játszhatnánk csapatban....8 főt engedélyez a játék összeverődni (egyelőre 2 fővel próbáltuk már chiphazzard kollégával...lehet nem jól írom a neved, ezért előre is elnézést). Így sikerült is az említett kollégával egy csapatba kerülni. Nyilván sokat dobna a csapatmunkán ha összeszokott teammel mennénk.

lac coo
En is irtam, higy a turningpoint mod jo otlet, ez a futkarozas mindeniranyba mert minden foglalhato es visszafoglalhato ez nem a legjobb.
Csak hat jo lenne ha lenne ez a mod tobb mapon is ....
De vegignezve a tobbi palya szerkezetet szerintem az se nagyon lesz....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#eljen> Ez korrekt!

Amilyen bojkott indult a játék ellen én nem is csodálkozok, hogy megtorpantak az eladások.

Én ugye azok táborát erősítem, akiknek megfelel a játék néhanapján elkövetett funnolós puffogtatásra szóval én azt mondanám alapvetően a játékmenettel nincs baj (jobban örültem volna ha simán ráhuzzák ezt a motort a Battlefront 2 játékmenetére, de hát ez van). Kéne még bőven tartalom mert az nagyon szegényes. Kéne még a játékban legalább 3-4 bolygó eltérő környezettel, kéne még legalább ugyanennyi fegyver, skill miegymás....Ha esetleg beleraknának valami értelmes módon megoldott egyjátékos tartalmat, esetleg galactic conquest módot, esetleg még űrcsatát is akkor szerintem a fanyalgás nagyrészt megszűnne.

De erre vajmi kevés esélyt látok...Ez még egy igen komoly munka volna, amennyi energiát már nem hinném, hogy a játékba fektetne az EA.....Arra látok valami esélyt, hogy a 3 főbb elemből valami megvalósuljon. Űrcsata talán nem lenne akkora meló, arra látok némi esélyt, meg esetle valami egyjátékos módot összerittyenthetnek (ordít egyébként a motor egy 6-8 órás egyjátékos kampányért....De persze normálisan kéne ezt megcsinálni).

Én ennyiben látnám a fejlődés lehetőségét. Arra van a legkevesebb esély, hogy a jelenlegi játékmenetet gyökeresen átalakítják. A kártyarendszert nem tudják kukázni, mert az az egész játék alapja, viszont némi balansz ráférne a játékra is, de főként a játékmódokra. Gondolok itt a Walker Assaultban tapasztalható felkelő dominanciára (túl könnyű kilőni az AT-kat ....emelni kéne a hitpointot és vagy hosszabbítani a y-wing "hívási" időt, Supremacy-ban az őrültmódra rohangálós foglalást kéne megfékezni, mert van hogy 1 percig tart a játék, mivel az ellenfél végigrusholja a pályát: Talán a legjobb mód a pontok foglalhatóságának növelése lenne....Pl.: Elfoglalsz egy pontot és lenne például 30-40 másodperc késleletetés mielőtt a következőt foglalhatod....Vagy valahogy kizárni onnan az ellenfelet.....Jelen állapotában ha rushol az ellenfél élvezhetetlen ez a mód!)

A turning point játékmódban nagyon nagy potenciál van! Igazi csapatjátékot igényel, összedolgozást mindkét csapat részéről és hihetetlen izgalmas végjátékok vannak. Egy kicsit jobb pozícióban vannak a birodalmiak, de ez csupán az utolsó foglalási pontnál derül ki...Ott ritkán látni felkelő győzelmet, de azért előfordul (Walker Assault béta időszak rémlik valakinek?).

Na most hirtelen ennyi a meglátásom.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.08. 19:05:25

Mert te félsz jó játékosok ellen játszani?Én nem,jobbtól nem szégyen kikapni.Az viszont számomra jó érzés ha le tudok jobb játékosokat nyomni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azám, a trilógia és a trilógia két utódkönyve abszolút kötelező, de úgy általában minden Star Wars témájú Timothy Zahn könyvet érdemes elolvasni, mert rosszal még nem találkoztam. Az Allegiance például renegát rohamosztagosokról szól, nem kell ecsetelnem, mekkora poén 😄
Adam Jonas
Napokban gondolkodtam rajta megint, hogy meg kéne venni a Heir of the Empire-t, mert eddig sok jót hallottam róla, de akkor egy újabb strigula behúzva a 'muszáj-megvenni' rovatba. <#eljen>

Megnézzük, bár sosem bocsátom meg nekik, hogy a Timothy Zahn-féle könyvsorozatot kisemmizve egy teljesen új folytatást írtak. Annál jobb biztos nem lesz, és nem hiszem, hogy nem lett volna pénzük megvenni a jogokat a szerzőtől. Így eldobni a zseniális Thrawn-trilógiát, hogy Mara Jade egyéni sztorijairól már ne is beszéljek... Eretnekség.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 17:36:43
lac coo
Soha nem volt hc a bf ....

Már csak néhány nap és itt az új SW film! Lucas már látta és nagyon elismerő szavakkal illette.
(Lehet hogy végre kapunk egy igazi SW filmet a kissé félresikeredett előzmény-trilógia után ?)

SW VII

Várjuk
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 17:17:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amennyivel kevesebb agyhalott lenne a csapatodban, annyival kevesebb az ellenfélnél is, úgyhogy amit nyernél, azt egyből el is vesztenéd.
Banane15
Amúgy a BF mikor volt hardcore game? 2002-ben amikor kijött én 9 évesen játszottam vele, és nem esett nehezemre az egeret tologatni.

OFF:Az AW-ről inkább ne is beszéljünk.Sikerült még a WOT-ot is alulmúlniuk ami igazán nevetséges ahelyett hogy tanultak volna a hibájából.De nyílván egyszer lesz valaki aki meg meri lépni az agyhalottak külön játszásának megoldását.
A WOT-ban már ha az MM-et ráncbaszednék egy kicsit és nem kellene agyhalottakkal játszanom állandóan egy csapatban akkor már sokat nyomna a játékélményen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez sajnos magyar virtus. Ha benézel a WoT vagy Armored Warfare fórumra, ugyanez megy. Az évek során párszor én is megpróbáltam már megfogni ezt, leírva azzal, amit te most, de erre mindig jön a mártírkodás, hogy itt nem lehet leírni amit az ember gondol, köcsög fanboy, satöbbi.

Ez van, úgy tűnik egyesek ebben lelnek valami perverz örömöt, én már egyes hozzászólók kommentjei fölött rutinosan siklok át. Reagálni rájuk nem érdemes, másnap már úgyis ugyanúgy ontják magukból a baromságot a hisztimesterek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 16:45:26
Bandicoot
Félreértés ne essék,nem az a gond ha valaki leírja a negatív véleményét ahogyan most te tetted, hanem az ha betegesen napiszinten megteszi ugyan annál a játéknál ugyan az az ember.

Nem vagyok elégedett a játékkal,messze nem, bőven van ok a szájhúzásra, de most írjam le minden nap hogy:
Húúúbakker megint cheaterbe futottam...
Húúbakker a Squadron mód megint dögvészbe ment át mert megint valami hülye a map közepén forgolódott állóhelyzetben a millenium falconnal....
Húúúúbakker dekevés a pálya...
Húúúúbakker már megint gránáttol haltam....

Sok értelme lenne. Arra jó a játék hogy alkalmanként belecsattanunk haverral és lenyomunk benne 1-2 órát, közben meg röhögcsélünk,és nyomjuk egymásnak a star warsos hülyeségeket...
De az hogy itt tényleg a megjelenés óta ugyan az a 2-3 ember fanyalog minden álló nap és akármilyen kis hír érkezik vagy kiegészítő arra is a fika megy, és minden áldott nap leírják ugyan azt a szöveget átfogalmazgatva arra a franc se kíváncsi.
Ahogy többször is írtam,ha ennyire nem fekszik az egész akkor nem kell vele játszani és a topikot is meg lehet kímélni az állandó unalmas siránkozástól. Az különösen vicces amikor a mindennapos siránkozás mellett miután ki lett elemezve hogy a játék nooboknak való meg idiótáknak,és az egész egy szar akárcsak a megjelent kiegészítő is, olyan kamudumák jönnek a lekles fikagépektől, miszerint erre meg arra várnak a játékban..Hagyjuk már...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.08. 16:32:44

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Én még nem voltam itt egyszer sem.Szeretem a Star Wars univerzumot,az 4-5-6-ot közel 40 éve láttam,azóta vagy több 100-szor is.
De ettől a gagyi játéktól hányigert kapok.Ugyanazt tették a SW univerzummal mint a BF játékokkal annyira gagyivá tették hogy az amőbák is tudjanak vele játszani.Olyan mint Hortobágyon a tárogató szó,este szép oszt messziről.

MoRT2195
Hát ha te azt élvezed, hogy állandóan fikázol valamit, akkor egészségedre...
lac coo
Mindegy , en nem foglalkozok ezzel, azt irok amit eppen akarok, azt jovan 😉

MoRT2195
PH-n semmi sem fér el, ott minden egyes szavadra figyelni kell, és mielőtt elküldi az ember a kommentjét, legalább 10x át kell olvasni, hogy tényleg nincs-e benne semmi olyan, amiért tilthatnak. (Azon se lepődnék meg, ha legközelebb a helyesírásért bannolnának valakit onnan...)
Mindenesetre számomra is kicsit unalmas már, hogy minden 2. vagy 3. komment ugyan attól a személytől van, és mindig csak a fikázás megy benne.
Bandicoot
Azért az jópofa hogy pont te írsz a károgásról.
Egyébiránt több mint 10 éve tag vagyok a ph-n és igen a két VÉLEMÉNY elfér egymás mellett. Csak akiknek nem jön be valami,nem mennek be nap mint nap leírni ugyan azt és bármiféle hír vagy cucc érkezik a játékhoz nem jelennek meg hogy annak is adjanak egy nagy adag fikát. Tudod ezt nem VÉLEMÉNY-nek hívják hanem SZEMETELÉSNEK, ami bizony a ph-n sem fér el.

Ja! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Szerinzem a fun és fan szavak jelentése közti különbségre gondolt😊
Minden szavaddal egyetértek. Én is a béta alapján egy sima TPS árkád játékkal számoltam, engem ez a része nem lepett meg nagyon. (Bár árkád mércével is túl kiherélt és ez nem csak az én véleményem )
Már a bemutató videókból is kilehetett venni ez nem battlefield lesz, hanem TPS árkád.
Egyébként a béta után még könnyítettek a játékon pl Walker assault mod, irányítás fighter mod...
Személy szerint én abban bízom hogy kapni fog egy normális simgle player részt, vagy havonta egy free dlc-vel erősítik a multit.
A játékmenetbe nem fognak belenyúlni csakis a Pc eladások kedvéért, ez biztos.
(Most viszont irány a jakku pálya, nagyon bejött nekem. Ma már talán többen lesznek a szervereken)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 13:08:36
Why ? My friend = barátom, everything clear? minden vlágos ? ( dolgoztam angol nyelv területen, mind a két kifejezéssel naponta találkoztam.Nehogy leírd nekem, hogy a clear = tiszta. Persze lehet hogy ezeket a kifejezéseket csak az utca embere használja és nem az Oxfordi egyetem hallgatói )
(További jó játékot inkább mielőtt elmérgesedne a dolog.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 12:37:35
szomferi
inkább ne használj angolt, nagyon nem akar sikerülni megint...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ez az EA elmebeteg "kazuárosítsunk mindent tökig" politikájának köszönhető. Az oké, hogy baromi játszhatóak a játékaik még 6 éves Pistikének is, csak ugyanezzel három másik, kicsit több komolyságot igénylő játékost riasztanak el.

Viszont itt jön képbe az, hogy tessék tájékozódni, mielőtt az ember pénzt ad ki egy játékra, és ha tájékozódott és megvette, akkor ne legyen meglepve, ha olyan a játék, amilyennek a tesztekben leírták. Én speciel meglepem vele magam karácsonyra. Lightos lövöldözésre és Star Wars hangulatra számítok, komoly összetettség és taktikai mélységek nélkül. Persze jobb lenne, ha ezek is meglennének benne, de tudom hogy ezt nyújtja a játék, ez van, számomra a téma miatt még így is megéri. Ha taktikázni meg fegyvert modolni akarok, ott van a BF4.
lac coo
En valami 4%-ot olvastam valahol PC re, PS re pedig 80 korul, nem tudom igaz e....
Igazabol varhato, hogy megtorpan, fimonan szolva se kapott olyan jo kritikat, higy mindenki rohanjon megvenni.
Valamit illene csinalniuk, en csak valami hc modban latom a megoldast, mert SW jatekkal csunya lenne beegniuk....
Amugy nem vagy negativ, igazabol van itt olyan karogo, aki amiota idejarok meg semmit nem szolt hozza a jatekhoz, se jot se rosszat, csak karog...
SG szokas, PH n erdekes megfer egymas mellett a ket fajta velemeny ....

Csak a száraz tények : Az eddigi eladások szerint nagyon úgy áll a helyzet, hogy a konzolos játékosok veszik a játékot. Pc-re csupán tized annyit adtak el mint bármely konzolra. Eddig 4.66 millió eladott példánnyal dicsekedhet a játék, <#taps> de a megjelenést követő 2.hét után megtorpant.
Ezért is jöttek az EA magyarázatok, mivel leesett a 3. helyre a népszerűségi listán. Az EA keresi a megoldást, hogy lehetne a Pc-s tábort is még jobban megfogni. ( szerintetek mi hiányzik a játékból Pc-s szemmel ? )
Remélem azért PC-re is venni fogják, mert nagy bajban leszünk ha nem lesz elég játékos.
( remélem nem voltam túl negatív. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 10:00:42
Nekem tetszik, elvagyok vele, jól szórakozom.

Egy bajom van csak, PS4en tolom és jó volna ha lenne beépített voicechat, de csak ennyi.

Jó, még mondjuk egy kicsit lehetne jobban testre szabhatóbb (fegyverek modolása, páncélok színezése), de ezek nem ölik meg a játékot számomra.

Az is igaz, hogy nem töltök el vele napi 10 órákat, de arra a napi pár óra lövöldözésre nekem megfelel.
Amiga
Vagyis folyamatosan flémelni fogod a topikot? Mert nincs mese, akkor keresni kell egy modit, aki kibannol innen. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

adam46
Kell rinyálni, ha már balfaszok voltak és megvették úgy, hogy tudták mire számítsanak.
Hagyjad, felesleges..Majd megunják, ha nincs partner aki válaszolgatna.

Bandicoot
Ki beszélt itt arról hogy csak jókat kéne mondani róla? Csak egyszerűen unalmas az a fikatenger amit a játék itt 2-3 embertől kap állandó jelleggel minden nap. Ahogy mondtam ha nem tetszik nem kell vele játszani. Nem igaz hogy állandóan ilyen fikagépeknek tele kell szemetelni topikokat. Beteges....
Napok óta mást sem lehet olvasni,ha pedig valaki beír bármi pozitívumot rögtön beindul a fröcsögőgépezet és újra leírják ugyan azok az emberek ugyan azokat a problémáikat 983891246139846.-jére is.....

Banane15
Én mondjuk nem értem miért jön fel ennél a fazonnál állandóan hogy a Battlefront 2 akkora király volt. Szerintem az első Battlefront volt lebutítva, egy gagyi űrcsatás résszel megspékelve. Összecsapott munka volt, igaz még így egy év alatt tudtak olyan alap dolgokra figyelni amiket lentebb már leírtam és ebben 15K-s játékban nincs meg. Személyes emlékem, hogy 2006-ban amikor megvettem úgy 12K lehetett az ára és tele volt írva a doboz, hogy ez mekkora multi lesz meg az év játéka stb... aztán én fejben már a 64-fős Hoth-on meg Geonosison agyaltam, persze nem volt szerver amin 20-nál többen játszottak volna, az is az a Mos Eisleys hero bohóckodás volt.

Miért kellene csak jókat mondani róla? Pont ez a fórum lényege: elmondod a véleményed. A véleményem pedig az, hogy ez a játék egy fos (nyilván ennél több, de a linkelt videó annyira jól elmagyarázza...). S le is próbálok beszélni mindenkit arról, hogy megvegye, mert felesleges pénzkidobás.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.12.07. 23:54:33
Az EA részéről ez csak duma, ők is érzik hogy kicsit elbaltázták. Ezért magyarázkodnak most.
Pl: A GTA 5 felnőtt játék ? igen Eladtak belőle 12 millió példányt ? igen. Akkor meg miről zagyválnak?
Gondolom ismered :Jó kifogás sose árt.
MÁS😞 funoknak ez így megfelel ? )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 23:17:42
Bandicoot
Nem hiszem el hogy a játékról egy másodpercet nem lehet érdemben beszélni mert állandóan ugyan attól a 2-3 embertől ömlik állandóan ugyan az a rinya. NE játszatok vele,és el lehet felejteni a topikot. Baromi unalmas!!!
Nem az a gond hogy leírja valaki a véleményét,hanem az hogy 2-3 ember megszáll egy topikot és állandó jelleggel leírják ugyan azt,kijön bármiféle plusz a játékhoz és arra is rögtön megy a fika. Mindenre csak a fika a fika. Ez minden csak nem vélemény hanem a topik teleszemetelése.

Látom szó szerint vetted az ott leírtakat. Nyugodj meg részemről ez csak úgymond "költői túlzás" volt, de köszönöm a pszichológusi szakvéleményt is. Nos öntsünk tiszta vizet a pohárba my friend :
Szerintem egy kicsit félreértettél, én nem a sikertelenség miatt idegeskedem (illetve a HC játékosok) , nincs is rá okom. ( K/D 0.98 sima egérrel és csakis FPS nézet, és nem ugrálok ki a vadászgépből mint az ovisok , mert így kihívás a játék számomra. A Bf3 eredményeket meg le se merem írni mert egyből lecsalóznátok )
Egyrészt mindig leszartam a K/D-t már csak azért is mert sok a csaló a multis játékoknál, számomra fontosabb az hogy szórakozzak. egy szép taktika megvalósítása során ... stb Azonban megértem a kill mániásokat is elvégre a multinak a verseny is a részét képezi Én a játék bugyuta, gyermeteg dolgaira gondoltam. + a nyavalyás bugokra.
everything clear ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 23:02:19
"THEY FUCKED UP"
https://www.youtube.com/watch?v=Malmvi6GwDA

...annyira igaza van mindenben. Fos az egész.
Itt egy rakás "profi" pofázik arról hogyan ne rinyálj. Ugyanakkor a legjobb tanácsuk az .. ne játssz ha nem tetszik. Szerintem ezek a "profik" odavalók ahová szarni megyek. 😊 Ez a fórum arra való, hogy leírjuk mi gondunk van és aki tud segítsen NEM?
Mindig is utáltam a "profikat" mert sosem segítenek. A lényeg a játék MM je, NEM EGYÉNILEG MŰKÖDIK!!!( sok játéktól eltérően !!). Ha ide oda ugrálsz csapatok közt mert az épp adott csapatod nem nyer , jó esélyed van arra, hogy ne nyerj a többi meccsben sem mert nem tudhatod az adott csapat nyert-e avagy éppen vesztenie kell ( a játék a vesztened kell dolgot úgy oldja meg , hogy betesz ellened akár 40x nagyobb rangú játékosokat mint Te vagy! és itt jöhetnek a "profi" pofázások, hogy nincs különbség a nagyobb rangú emberek és fegyverek közt. DE VAN!!! ) . De a játék nem a nyerésre van optimalizálva. Minél több találatod van annál többet keresel. Ha nyer a csapatod akkor persze van kb 10 % plussz. És ennyi! Ha nincs találatod és egyéb épp opcionális teljesítményed nem fogsz haladni!! Szóval egyszerűen ki kell húzni addig amíg 35 ös szintű leszel. Akkor minden fegyver megnyitva és kiválaszthatod a neked legjobbat! Persze ehhez a legfontosabb sok találat, és még több gyilkolás mert az hoz a legtöbbet! A meccs nyerése csak hab a tortán. Most jöhetnek a wc akarom mondani a "mélyen tisztelt" "profik" , hogy nincs igazam...... 😊
lac coo
Azert azt nem erte , egy igy kinezo Star Wars jatek eladasahoz minek trukkozni, agyalni akar a nagymamanak is jatszhatova tenni ? 😊
Ha valamit el lehet adni ezek nelkul is akkor az a Star Wars 😊

lac coo
Nincs baj azzal, ha egy jatek olyan, hogy kezdok, fiatalabbak, apukak is leuljenek el, sot nagyon helyes ! Foleg egy SW.
De valoban kicsit a tapasztaltabb , regebbi jatekosoknak ez mar keves.
Nem tudom jo otlet volt-e csak az ujak fele nyitni....
Valahogy valami be kerulhetett volna azoknak is akiknek nem ez eletuk elso lovoldeje .
Remelem EA eszbekap, es valami jatekmodkent beraknak valami normalisabb cuccot is .

komolyan.. egy jatek miatt eldurrani elmeletileg felnott fejjel? erzed hogy mennyire van elrugaszkodva a valosagtol? pont olyan baromsag mint ordibalni a tv-vel foci alatt..😊
noh mindegy en jol szorakozom ezzel a -jatekkal-😊 (0,50 koruli K/D arannyal noobkent)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Húha! <#wow1>
amelyik 20-30 eves idegbeteg lesz egy jatek miatt akkor annal valami defekt van..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

MoRT2195
Ha nem tetszik, ne játszd. Done.
"Így egy 8 éves is játszhat az apjával a kanapén" Ennek nagyon őrölünk, de a 20-30 évesek (egy része) meg idegbajt kap e közben.
Tetszetős kis idézet az EA -től, ebben benne van minden.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 11:13:05