2846
swbw.jpg
  • Betyar070
    Legutoljára én említettem meg ezért válaszolnék. Op fegyverek ez is megosztja a játékosokat, vannak akik szerint nincsen csak az ügyetlenkedők rinyálnak. (Hmmm.)
    Dl44 engem már többször kiszedtek vele EGY lövéssel! ( lehet hogy cheater volt? ) Max. kettőből véged.
    Pulse rifle egy lövés és annyi. (ez valami mesterlövész fegyver akar lenni. Javítsatok ki ha tévednék,még nem használtam.)
    Hőn szeretett homoing rakéta. Nos ha van rá idő akkor valóban ellehet bújni előle,de ha rossz helyen vagy rossz időben véged.
    Hősök. Tudom hogy volt a BF2-ben is, de meg lehetett volna oldani, hogy csak az adott Heros módban lehessen használni. Egyedül semmit nem tehetsz ellene, csak futás. Véleményem szerint a heros kivételével egyik se garantálja 100%ig a győzelmet de mindenesetre nagy előnyhöz juttatja a játékost. Rájuk férne a balanszírozás.
    A wing ez nem OP ,de nagyon erős a többi vadászhoz képest.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 21:08:58
  • AnuluWork #1633
    "Van benne kihívás, főleg ha azonos képességű játékosok jönnek össze és mindkét oldalon működik a csapatmunka"

jaja. aimbot mindenkinél :D
  • MuldR
    Minden hibája ellenére nekem tetszik ez a játék. Amikor a WOT-ban a sok siemka noob felb@sz SWBF-en vezetem le. :)
    Amúgy valaki írta, hogy tele van OP fegyverekkel? Mégis melyik? Én még nem talalkoztam vele. Bár csak valami 14-es vagyok.
  • Betyar070
    "Őszintén, akik azon gondolkodnak, hogy megvegyék e, mit látnak, ha bejönnek a topikba?" Megosztott játékos közönséget !!!!!
    Előszűr is nem vagyok egyedül aki bírálni meri a szent tehenet. Másodszor, ha a játék tartalmilag, minőségileg változni fog akkor az én véleményem, értékelésem is módosul. Addig meg azt kapja amit véleményem szerint megérdemel. (egyszerű a képlet.)
    Harmadszor én legalább bedobok témákat is a fórumba, illetve konkrétan megfogalmazom az ellenvéleményeimet nem beszólogatok annak aki más véleményen van. ( ez lenne a trollkodás) Azért ez szerintem nagy különbség.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 20:39:57
  • adam46
    Őszintén, akik azon gondolkodnak, hogy megvegyék e, mit látnak, ha bejönnek a topikba? Azt, hogy ugyan az az ember 43. alkalommal írja le ugyan azt.
  • Betyar070
    Korrekt! Köszi!

A pro, kontra vélemények azért fontosak mert így eltudnak igazodni akik azon gondolkodnak hogy megvegyék
    (Egyedül a kellemes kikapcsolódást vitatnám,de ez csak az általam már többször leírt hibák miatt van.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 19:50:51
  • Árnyvadász
    Ezeket tudnám felhozni erényeknek:

-Kivételesen szép grafika
    -Hangok, zenék pazarok (bár ez már adott volt)
    -Remek hangulat
    -Kellemes kikapcsolódás
    -Jó meccsek, ha a csapatban is vannak akik a célért játszanak
    -Van benne kihívás, főleg ha azonos képességű játékosok jönnek össze és mindkét oldalon működik a csapatmunka

Negatív lista hosszabb lenne, de most az nem volt kérdés, meg mindenki leírta már elég sokszor. Egyébként én hetente 1 vagy 2 alkalommal ülök le elé és ha rövidebbre fogom, akkor 1 órát játszom, ha nincs más dolgom akkor belefeledkezem és akár 5-6 órát is egyhuzamban. Még a játék megjelenésekor és a béta alatt voltak olyan napok, mikor 10 órát is lenyomtam egybe. Igaz akkor még új volt az élmény.
  • Betyar070
    Pont ezt vártam reakciónak. Nagy igazság: A szar már nem is büdös, ha le van takarva.
    "nézz már be a topicba, hogy tele trollkodtam-e, légyszíves." Én ilyet nem állítottam. Ha pedig ezzel rám utaltál, én sem tollkodok. A bírálat, kritizálás ,ha jogos nem tollkodás. Csak az erre érzékeny emberek számára.
    (Azért jó lenne már tőletek olyat is olvasni, hogy miért is jó ( grafikán kívül) és éri meg ez a játék!)
    Most komolyan következnek a játék erényei, várjuk!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 19:03:36
  • adam46
    Amúgy kinek bizonygatod? Szerintem a COD egy nagy kupac szar, nézz már be a topicba, hogy tele trollkodtam-e, légyszíves.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.16. 18:29:22
  • Betyar070
    Azért elgondolkodtató hogy több házi szavazás végeredményeként az SWB az év egyik legrosszabb játéka lett pc-n: link
    (Ha kell még link jöhet még. )

A DICE példaértékű munkát rakott le az SWB-vel. Minden benne van amitől egy játék rossz lehet . Tanítani kellene játékfejlesztési szakon :)
    op fegyverek, idétlenkedés, rossz újraéledési rendszer, bosszantóan rossz jármú felvétel....stb ( Nem kívántam tételesen kirészletezni mert már számtalanszor leírtam én is és mások is.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 17:38:17
  • Tikal #1624
    Ha nem tudnád, nyilvános fórumon vagy, mindenki azt ír ami akar... még te is :D
  • Betyar070
    Köszi !
  • Betyar070
    Ezzel te ne foglalkozz! Ha nem tudsz érdemben hozzászólni inkább HALLGASS !
    ÜDV!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.14. 15:14:48
  • Árnyvadász
    Próbáld meg az Origin menüpaneljét. Ezt így tudod előhozni: Játékon belül a SHIFT- F1 gombokat lenyomod egyszerre. Hátha azon belül van valami leírás, hogyan lehet képet lőni. Lehet azért nem sikerült mással, mert ebbe van beépítve. Ez csak tipp részemről, jómagam nem próbáltam még, csak segíteni szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.01.14. 14:45:05
  • Tikal #1620
    és ezt te utána megnézed majd egy év múlva, vagy kinek fogod mutogatni?
  • Betyar070
    Érdeklődnék, hogy tudok kiszedni képet a játékból. ( pl. eredménylista) A bill. kiosztásban nem találtam rá hotkey-t
    PrintScreen-re nem reagál, illetve próbáltam már képlopó programmal is, de csak fekete képernyő lett az eredmény. ( Tegnap is volt egy szép 29:1 Sulluson X,A wingel és jó lett volna elmenteni )
    Segítséget előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.14. 12:39:55
  • adam46
    Én meg mind a kettővel játszok, na bummm.
  • Bucsek
    és nincs is ezzel semmi baj, Tényleg lehetett volna finomítani a játékot pl.: voice chat, server kereső, spawn pont kiválasztás.. de ki tudja, lehet valamikor belekerül :D
  • Betyar070
    Én is szándékozom DLC-t venni, persze ha lesz olyan amit érdemesnek tartok.
    (egy Death Star DLC-nek hogy lehetne ellenállni ?)
    Az előbb csupán arra utaltam, hogy hamar kifullad a játék csak az olyan HC barmok mint én vesézik ki ezt is teljesen.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.13. 19:20:35
  • Bucsek
    mi a gond vele? nem érek rá minden nap játszani. Ha szarrá játszanám magam, akkor biztos megunnám. nem vagyok én már annyira fiatal, hogy ideragadjak a gép elé egész nap. nem tartom magam hc gammásnak.

Köszi a gratulációt...
    :D
  • Betyar070
    "2-3 naponta játszok 1-2 meccset" Na ez a gond vele.
    "ha netán bejön a fizetős stuff is, megveszem." Gratulálok!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.13. 18:54:29
  • Bucsek
    és most akkor ugorjunk az öledbe?

én 2-3 naponta játszok 1-2 meccset, nekem tetszik, élvezetes, hozza a feelinget. Várom a többi ingyenes cuccot, és ha netán bejön a fizetős stuff is, megveszem.

de köszi, hogy megosztottad, mert így most +1 fővel többen fognak játszani Battlefront-tal :D (szigorúan max. 30 perc) :D
    Utoljára szerkesztette: Bucsek, 2016.01.13. 18:47:37
  • giornalista
    PC-n háromszor annyian játsszák a Battlefield 4-et, mint ezt a szart.

és az egy két és fél éves játék :)
  • Betyar070
    Szerintem négy dogtól függ a játék jövője :
    - Hány HC játékost fogott meg az SW. Hétvégi fotel harcosokkal sose lehetett szervereket sokáig megtölteni.
    - Mennyire fogja megosztani a seson pass a játékosokat
    - Az alapjátékhoz lesz e elegendő free DLC, hogy fenntartsa az érdeklődést
    - leárazás
  • Betyar070
    Welcome to the club!
    Gratulálok az 50. ranghoz!!!

( Egyetértek Árnyvadász, 100-150órát bele lehet tolni ebbe is,mivel a hangulata nagyon ott van )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.11. 10:27:18
  • Árnyvadász
    Olcsóbban egy darabig nem fogod megkapni. Esetleg kulcsos oldalakon -1000/2000 Ft elképzelhető. Ennyi pénzt nem ér meg, de annyit tudok mondani, hogy ha szereted a Star Wars világát (ahogy Betyár is utalt rá), akkor keresve sem találsz ennél jobbat.

Nekem megérte valahol. 50. szint meglett tegnap és 85 óra játékidőt ír az Origin. Feltehetőleg ehhez még jön egy 20-30 óra biztosan, mivel nem untam meg ennyi idő alatt.

Egyéb: jelenleg a legjobban idegesítő dolog az íjjal felugrik és magasról lő típusú ellenfél, amit lac coo is írt. Régebben a homing shoot volt anyázós részemről, mostanság ez váltotta ki. Amúgy már kezdek rászokni időnként a DL-44 adta előnyhöz. Sokat dob a K/D arányon és ha a pálya a közelharcra van kihegyezve, akkor ideális választás.
  • Betyar070
    Komolyra fordítva a szót : Ha tényleg szereted a SW világot szerintem vedd meg. Én pontosan ezért vettem csak meg, igaz a jelenlegi formája elég fapados, de sajnos nincs másik gém a piacon. Kérdés hogy mikor fullad ki, hát ???? Van már most is szerver pangás de nem vészes. Olvass el jó pár hozzászólást is, itt kapott a játék hideget- meleget egyaránt. ( szerintem a reális ár kb. 5-6000 dodó lett volna ezért a tartalomért )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 23:28:30
  • Petyus1994
    Épp ezért írtam, hogy mi a véleménye az itteni játékosoknak a game-ről. Mert én is hasonló állásponton vagyok mint te, hogy egy-két hónap és kifognak apadni a szerverek. Betát toltam, az bejött nagyon. De hát, ahhoz képest, szinte alig van plusz benne. Annyira csábítóra tudták megcsinálni az egészet, ha egy rajongó meglátja, egyből azt gondolja, hogy: aaah ez kell nekem, azonnal megyek a boltba megvenni. Hála az égnek én nem estem ebbe a csapdába. Bár ha olcsóbb lenne, akkor már tuti rég megvettem volna. :)
  • Betyar070
    "Nagy Star Wars rajongó vagyok" Feltétlenül vedd meg most. Két hónap múlva a kutya se fog vele PC játszani :D
    Lesz ingyenes DLC még. A kérdés hogy meddig fogják ezek életben tartani, főleg a seson pass után.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 23:19:38
  • Betyar070
    "ez megint játékmechanikai kérdéskör" a homing rakéta is. Nagyon nem mindegy hogy milyen szituációban lőnek rád vele. Szerinted én mi a f...t csinálok? Bámulok rá mint egy hülye gyerek?
  • Petyus1994
    Hali. Szerintetek megéri a játék a 14.000 Ft-ot ? Nagyon vacillálok rajta, hogy megvegyem. Nagy Star Wars rajongó vagyok, imádom az egészet, de annyira kevés cucc van a game-be és ezért elkérnek ekkora összeget. =/ Vagy a jövőben várható lesz, a Jakku-s DLC-hez hasonló ingyenes tartalom ?
  • Betyar070
    "Hogy fölösleges bele és az idióták játékszere. " Erről van szó! +100pont!
  • manacz
    Te is tudod, hogy nem erről beszéltem! :) De szerintem értjük egymást.
  • Tikal #1601
    engem az is zavar, mikor blaster-ral lőnek rám, meg az is, mikor gránát repül felém és el kell futnom, fedezékbe kell bújnom, de még az is zavar mikor mögém lopakodnak és leütnek, sőt, mikor kilő egy AT-ST, az is, vagy mikor egy A-Wing leszed Jakku-n.... olyan jó lenne ha ez mind nem lenne, és csak oda kéne mennem az uplink-hez és elfoglalnom és már vége is lenne a játéknak :)
  • manacz
    Rájöttem már jó ideje, hogy ki ehet kerülni, el lehet előle bújni köszönöm! :)
    Ettől még felbosszant ha elkapnak vele, mert mi a szarásnak ebbe a játékba ilyen? Te örülsz ha támadnál egy uplink-et vagy bármit és félre kell húzódnod, hogy ne kapjon el egy követő rakéta? Gondolom, mikor fedezékbe bújsz és akkor valaki ledarál akkor még örülsz is neki. Na ez a baj. Hogy fölösleges bele és az idióták játékszere. Mert ha nem is halsz meg, vesztegeted az időd és közben simán rádtalálhatnak. Engem zavar na... bocsánat :)
  • lac coo
    Endoron a fák gyökereibe szoktam beragadni :)) Sehová nem tudok menni, olyankor öngyilkosnak kell lennem :)
  • adam46
    Engem az húz fel baromira, ha hőssel vagyok és megsebez egy másik hős, akkor nem tudok mozdulni, megfagy a karakterem, hibába nyomok bármit. Erre csak ezt lehet mondani.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.10. 15:08:34
  • lac coo
    Engrm nem zavar a homing shot, bar neha idegesit, mikor felszocskeznek valami magasra es onnan meregetnek vele :)
    Az idiota granat ami idegesit, foleg ,hogy azonnal robban ha hizzaer az emberhez, sokszor ket meterrol egyszeruen pofandobnak vele (sicc...), es higy vegtelen darab van belole. Illetve a sok agyatlan kiegeszito...
    Kedvencem az egbol tamado, de mar energiapjzsos, robbanonyilazo ember :))))
    Fene tudja , jol ismerem az ss vilagot, de ilyenekre nem emlekszem :))))
  • Tikal #1596
    Igen, szokott sikerülni ez is.
  • Tikal #1595
    Ha téged a pálya másik végéből lelőnek homing shottal akkor az a te bénaságod. Néha olyan messziről lőnek, hogy unatkozom a fedezékben amig odaér a rakéta.