2846
swbw.jpg
  • yossarianHUN
    Semmi tényt nem írtál, csak szubjektív véleményt. Just sayin'.
  • yossarianHUN
    Nem, de már többen szóltak neki, és továbbra is fenntartja, hogy ez csak egészséges kritika. Naponta ötször.
  • szomferi
    persze, nem lehet, de alig nézek már be ide, mert tudom, hogy mikor van 1-2 hsz, az is csak a nyávogás, amit a hét minden napján beír...
  • simonl #1711
    A tényekkel nem nagyon lehet vitatkozni....
    Én magam sosem gondoltam volna, hogy törlök egy Star Wars játékot törlök a gépemről......
    Ja, 40 éves vagyok, nagyon kedvelem az SW univerzumot, (29 alkalommal néztem meg a Jedi visszatér -t vörös csillag moziban, dianás cukorkát szopogatva) sőt már a gyerekeim is nagyon.....de ha már a 10 éves fiam sem játszik vele akkor itt van baj.
    Bár mindenkinek más az ingerküszöbe......

• Betyar070
    Lehet hogy téged idegesít, de sajnos ez nem vinnyogás. (bárcsak az lenne, de a tények makacs dolgok. Pusztán két adat) Szellemes voltál, ügyi vagy!
    ÜDV!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 08:39:55
  • adam46
    Minden játék topicba kell egy ilyen fazon is.
  • szomferi

csak nekem van kurvára elegem a vinnyogásodból, vagy másnak is?
  • Betyar070
    Egy kis infó:
    Már 13 millió eladott példánynál tart a remekmű! Csaphat az EA egy nagy sikerbulit.
    link
    Ennyien meg játszanak vele :link
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.30. 15:19:33
  • Bozso91
    Köszönöm a segítségedet! =]
  • Betyar070
    Meg kell hogy dicsérjem a DICE-t mivel elég jó balanszot kapott a játék. Dl44 szerintem rendben van és végre az idegesítő homoing rakéta is a múlté. Ez a cucc még talán túl nagy nerft is kapott. Noobok kedvencéből lett egy alap fegyver.
    Bobára és Hansolora is ráfért szerintem a gyengítés. Sajnos az A-wing mint légi fölény vadász, illetve az idegesítő hibák még megmaradtak, de majd talán legközelebb kerül sor rájuk az új rucikkal együtt .
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 12:42:43
  • Betyar070
    Szia!
    1. AI -nál nincs név kiírva, csak a humán pilótáknál. Egyébként minden A-wing és TIE interceptor humán játékos, mert a gép csak x-wing és TIE fightert használ Fighter modban. (Régebben engem is ideédesített de már megszoktam. Ez egy ilyen játék lett :) )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 11:56:18
  • Bozso91
    Köszi szépen!
  • manacz
    Elsőt nem tudom, a másodikot pedig meg fogod szokni idővel és menni fog :)
    Anno hasonlóan voltam a BF3-al aztán pár hét után kezdtem szép meccseket is tolni. Ennyi igazából. Nincs trükk. Ne add fel :)
    Gondolom némi célzás rásegítés is van a konzolos verzában, arra is ráérzel majd, hogy mikortól "veszi be" az embert, de az sem fog kelleni egy idő után. Mármint nem fogod tudatosan a rásegítőt próbálgatni.
  • Bozso91
    Sziasztok!

Viszonylag újnak számítok Battlefront témában, ezért előre is bocsánat az idióta kérdésekért, de muszáj feltennem egy párat! :D
    1, Online játékban miért vannak botok? Értem ezt arra, hogy pl. a 'Fighter Squadron' módban rengeteg a bot, ebből kifolyólag honnan tudom megállapítani, hogy ki bot, és ki igazi játékos (mielőtt kilövöm)?

2,Továbbá, életemben először most játszok "lövöldözős" játékot konzolon, (nem tudom, hogy ez konzolos és/vagy PC fórum), ezért aki még tolja konzolon adhatna pár tippet, hogy hogyan érdemes játszani kontrollerrel, mert nem tudom megszokni egyszerűen, és igazán bosszantó, hogy nem úgy megy, mint egérrel és billentyűzettel.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Üdv. Bozso91
  • Betyar070
    Köszi a gameplay-t, minden percét élveztem :)
    (a kedvencem : "ez a játék egy árulás" , "Hoton döntő szerepe van az AT-ST-nek hogy nyerjünk, vagy nem", IGAZ!. Rebel oldalon meg az X,A-wingeknek)
    Annyit kéretlenül hozzátennék hogy szerintem se lenne jó, ha privátban lenne XP ( visszaélnének sokan vele. lásd: BF3 no kill szerverek ) Igaz így meg olyan mint egy tréing az egész.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 09:22:19
  • JaSoN HuNTeR #1699
  • Tikal #1698
    na kérem, kaptunk egy halom fix-et, leginkább a fegyverekre leszek kiváncsi, ahogy látom kaptak egy kis változtatást azok is, meg a kártyák is
  • Betyar070
    Ha DICE/EA párosról van szó akkor minden remény tovaszáll!
  • Gabhess
    " Még hiszel a mesékben? Hány éves vagy herceg? "
  • Betyar070
    Komolyan mondom ezek komplett hülyének nézik a vásárlóikat. Frissítés után is megmaradtak a már említett hibák (2-3 rakétával továbbra is szétlehet kapni az AT-ST-t, járművek egyből sebezhetőek még az irányításuk előtt...stb. Minden maradt a régi csak hőseink nem fáznak már az új ruciban. A privát meccseknek se látom sok értelmét, bár ha összerázódik hozzá elegendő imerős, ám legyen. Azért tényleg jó lenne, ha nem csak a divat bemutatóról, szólnának a frissítések a jövőben.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.27. 12:19:01
  • Betyar070
    Jön a Felhőváros, Jabba palotája és a Halálcsillag is DLC-vel. !!!!! Na erre vártam , lássuk hát !
    link

Februárban várható új Surviver mod is free DLC formájában. Na csak összeáll majd a hammburger a végére.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.26. 20:44:56
  • Betyar070
    Ez nem ajándék kategória, hanem :
    link
    Én így látom a helyzetet. Illet volna már eddig is belerakni a most köv. free DLC/DLC-ket. (Tudom megint a kritikus szemüvegen keresztül nézek.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 16:16:21
  • Árnyvadász
    Ajándék lónak ne nézd a fogát. :)

Egyébként annyit mondanék: bár én főleg Drop Zone és Turning Point játékokat szoktam tolni, időnként Walker Assault-al megfűszerezve, de rákaptam a Droid Run-ra is és talán ez az a típusú játékmód, ahol a dobogó legfelső fokán végzek nagy általánosságban. Miközben maga a játék is élvezetes és sokkalta nyugalmasabb, mint egy egy rohadt mód kimerítő Drop Zone, főleg ott ahol az ellenfelek nagyon jól játszanak, de leginkább, a rohadékmód utálatos kártyakombinációkat és fegyvereket használják.

Droid Run-ban ráadásul vannak olyan pályák is, amik pl. Drop Zone-ban nincsenek is. Például éjszakai Tatooine. Ok a pálya maga ugyanaz, de jelentősen másabb éjjel nyomni rajta, mint nappal.
  • Betyar070
    Sajnos a januári frissítésben még nem lesz új pálya. Szomorúságra azonban semmi ok mert, Luke és Leia is új jelmezeket kap. (Kell is ez a fícsör mert a régi már nagyon uncsi volt. Hajrá !!! Tessék mondani új rohamosztagos gúnya mikor lesz ? Azért a bugokról se tessenek majd elfeledkezni!)
    DLC
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 15:46:11
  • Betyar070
    Könnyebb a fordulókat kivitelezni kontrollerrel, szerintem ez azért számít valamit, nem ?!
    Egyetértek a Fighter modot elbaszta a DICE úgy ahogy van..(Magam részéről én utálom, és nem is használom a Xbox controllert, de a dedófronthoz pont ez való. Mielőtt megkérdeznéd: akkor honnan tudod azt, hogy..... kipróbáltam, de túl hangulat romboló volt,ahogy a tps nézet is fighter modban )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 15:33:45
  • yossarianHUN
  • Tikal #1688
    nem a kontrolleren múlik...
  • Betyar070
    "még a jó játékosokkal is kifognak a TIE gépek" Pontosan! ( azért 1:0 K/D ,még TIE vadásszal is elég gáz ! Ennyire nem rossz a helyzet. )
    Azonban segít az Xbox kontroller, ha végképp nem megy. (de ezt is már többször leírtam.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.24. 19:47:38
  • Tikal #1686
    Pedig azt vettem észre, hogy mikor jól megaláznak a lázadók top játékosai, ilyen 8-2, 11-3 arányokkal, akkor mikor a másik oldalra kerülnek ez hirtelen már csak 1.0K/D lesz vagy csak picivel jobb, szóval még a jó játékosokkal is kifognak a TIE gépek.... ez pedig csak annyit jelenthet, hogy elbaszta a DICE... de nagyon
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.24. 19:26:13
  • SmithyHUN
    u.i. lehet bennem van a baj, de nekem úgy tetszik a játék ahogy van!
  • SmithyHUN
    A Fighter Squadron-ban, a repel gépek tényleg sokkal erősebbek, de sok múlik az ellenfelen is! Személy szerint xbox360 controllerrel játszom ezt a módot (és általában mindíg váltok erre, ha repülni kell), de nagyon jól elboldogulok a TIE-al is, és nem érzem magam hátrányban! (Persze, ha véletlenül akad még valaki akivel együtt tudsz repülni, és leszedi rólad az ellenfelet, ha bajban vagy, az nagyot dob a játékmeneten!)
  • Betyar070
    Free DLC

"tartalmazni fog egy vadonatúj Tatooine térképet, valamint Luke és Leia is új jelmezeket kap."
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.23. 19:49:39
  • Betyar070
    TIE Defender, de jó is volna! ( Remélem a DLC-k hoznak majd új gépeket is az eddigiek mellé, nem csak néhány új kézifegyverrel szúrják ki a szemünket.) Egyébként, ha a rebel gépek fordulékonyságán változtatnának, akkor a TIE vadászok a jobb manőverezési képességeikkel egyenértékűek lehetnének a rebel gépekkel A rebelnek pajzsa van a TIE fordulékonyabb, ennyi.. Szóval vannak itt lehetőségek bőven a kérdés hogy a DICE is látja-e ???? (Tényleg nem akarom a fiúkat szapulni, de a játék kicsit olyan mintha nem tesztelték volna le rendesen. Más egyéb apróság is mutatja ezt . Pl. AT-ST felakad a sziklapárkányon, szűk helyen néha elakad( Hot ) igen kellemetlen ha az ember támadás alatt áll)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.22. 00:09:30
  • yossarianHUN
    Igen, vagy birodalmi oldalon berakhatnák kizárólag Fighter Squadronba a TIE Defendert, vagy akár a Preybirdöt, és akkor még a hitelességen se esne csorba.
  • Betyar070
    Gondolom azért erősebbek a rebel gépek, hogy így legyen esélyük a walker assaultban a felkelőknek. Nekik nincs ugyebár földi egységeik (a lövegeket hagyjuk )ezért kellett hogy a levegőben erősebbek legyenek. A gond az, hogy Fighter modban nem változtatták meg a rebel gépek erősség szintjét hanem ugyanúgy vannak balanszírozva mint más modokban (pl walker )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.21. 22:51:46
  • yossarianHUN
    A Fighter Squadronnak szerintem jelenleg nincs értelme, annyival erősebbek a rebel gépek. Hajukra kenhetik a TIE-ok a speed boostjukat a pajzsuk ellen.
  • pHNxX89
    Ha van valakinek kedve coop-ban tolni, accom pHNxX
  • Tikal #1677
    A Jakku pályát is nagyob elbaszták Fighter Squadronban, ott van két nagy roncs, és pont azok körül nem lehet repkedni, csak a pusztában..
  • Tikal #1676
    Most vagy én nem érzem a TIE figthereket Fighter Squadronban, vagy csak béna vagyok, de akármikor a birodalommal vagyok akkor szopok, ha lázadókkal akkor megkaszálom a népet ...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.20. 16:11:52
  • Dagohun74
    Én megvettem a fiamnak tök jól elvan vele. Igaz még csak 7 éves, és a lényeg hogy mehet Darth Vader-el, Boba Fett-el. Érdekes viszont sose megy a "jókkal".