2846
swbw.jpg
  • Betyar070
    Előrebocsátom, hogy nem trollkodásnak szánom,csupán néhány adat !
    Korábban amikor azt írtam,hogy a division hideg zuhany lesz a dedófronra pontosan erre gondoltam :
    There were 1.2 million peak concurrent users over the weekend, and over 100 million hours played in the first week!
    1.2 millió játékos egyszerre !!!!! (A dedofront eredménye jelenleg 1132 játékos játszik, és az eddigi legjobb eredmény max.11000 volt PC-n!)
    ( csak magamból kiindulva ,mióta megvan rá se néztem a dedofrontra )
    Ennyit arról hogy elhibázott volt e a projekt vagy nem. A befektetők kaszáltak a lemezek meg porosodnak a polcokon Sajnos.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 09:48:42
  • Betyar070
    Egy kis humor:
    Bakterház háborúja
  • rawenwoods
    Ezt láttátok?
    http://swmini.hu/2016/02/26/az_eddigi_10_legepikusabb_fail_az_uj_battlefrontban/
    :)
    Utoljára szerkesztette: rawenwoods, 2016.03.08. 17:42:47
  • ewuk
    most néztem originen, hogy szerda óta lehet venni boost pack-okat laza 5 eurokért. hát kapjanak be.
  • Betyar070
    DLC
    Vegyétek és egyétek.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.03. 10:37:15
  • Smuge
    Nem ismered még a játékot sem nemhogy a pályákat. Mit vársz? Szerintem pont a legrosszabb móddal kezdted, Turning point, Supremacy vagy Walker assault lesz neked a nyerő.
  • hawkie22
    Azért kicsit lehangoló, amikor kezdöként belépsz a játékba, azt a többiek meg halomra lönek. Tegnap vettem meg, játszottam egy kört, ilyen Escape Pod-foglalgatósat, a második fordulóban 12x haltam az elsö 5 perc alatt. 1-2 lövés elég volt, holott csak E-11-el löttek a birodalmiak. Mondjuk még nincs is sokféle itemem, amiket kézbe rakhatnék, de akkor is. Remélem, ahogy lépem a szinteket, valamit javulni fog a helyzet.
  • JaSoN HuNTeR #1787

Szerintetek jó az új patch?
  • szomferi
    de, csak akkor kicsit túllőttek a célon valószínűleg, így egy icipicit lecsökkentették
  • Árnyvadász
    Tegnap belenéztem. Homing Missile elől most valóban kevesebb idő van elbújni. A barrage tényleg jobban sebez, több killem is lett, mint ezelőtt. Az új pálya jó, meg kell majd tanulni persze. Turning Point végre már 6 pályán elérhető és az új pályát megkapta elég sok játékmód. DL-44 az továbbra is op, de ez nem zavar, mert én is azt használom. Alakul ez. Mondjuk nekem az eddigi tartalom is megfelelt, mert én inkább annak a híve vagyok, hogy legyenek jó pályák, de nem baj ha kevés a számuk. Most meg már ez is növekszik és az újak is faszák.

Végén még meglesz a 200 óra (jelenleg 115 körül járok), aztán erre végképp nem számítottam. Szerintem ezt a játékot még nyáron is előkapom, míg egy Rise of the Tomb Raider 4 nap volt és többet rá se nézek. Minek is, 100%-ra meg van csinálva. Árban meg majdnem ugyanott voltak. Szóval jó vétel volt ez a Battlefront.
  • Tikal #1784
    a homing missile lock ideje csökken... ezt nem az előző patchben emelték meg amúgy?
  • Gabhess
    csak nem változott semmi érdemleges
  • szomferi
    ma jött a patch, 4,5GB lett, patch notes
  • giornalista
    már az elején mondtuk, hogy a tizenéveseknek készült a játék :))
  • ratgab
    Irigyellek, hogy 2 sör nálad már bebaszásszerű állapotot idéz elő...
  • AnuluWork #1779
    Amikor dupla xp volt, voltam fent eleget. Most Division béta, meg pihi és család.
  • giornalista
    továbbra is hasít a játék :D

PC-n ötödannyian játsszák, mint a BF4-et.

X1-en és PS4-en másfélszer többen, mint a BF4-et. ami két és fél éves ;)
  • Árnyvadász
    Kösz!
  • Lord_Giga
    Még Walker Assaultba sem. Igaz funolni jó. .)
  • yossarianHUN
  • Árnyvadász
    Ezt a játékot kétségtelenül bebaszva érdemes tolni. Két minőségi sör után (10.5%) egészen parádés az élmény. Igaz a K/D arány a halál faszában tolódik el, de a pontszámok magukért beszélnek. Ja amúgy 108 óra van ebben a tetvedékben, de végül is megérte, ha az így folytatódik. És hetente azért egyszer odaülve, pláne bebaszva tuti siker van. Szóval a belebaszott 14 ezer kibaszott forint az csak megtérült végül is. DLC meg majd meglátjuk kategória. Egyelőre jó ez így. Jut eszembe: ha szerettek a sört, igyatok Primator 24 double típust. az élmény nem marad el. Lehetőleg többet és akkor 10 perc alatt csak beírjátok ezt a kibebaszott kommenttet, 10X javítva, hogy helyes legyen.
  • wollnerd #1773
    jó erős hack lehetett... -.-
  • Tikal #1772
    azok a 100 felettiek se rosszak :) milyen játék módban lehet 100 killt csinálni? Idő nincs rá :D
  • Lord_Giga
    Újabb műremek, 1001 killes varázsló... http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200048377-347aa35758-public/1001kill.png
  • Betyar070
    Sikerült kipróbálnom a zárt bétát, egy biztos nem alkalmi játékosokra tervezték. A divisionba rengeteg órát lehet, kell belerakni mivel egy MMO alapú open world játék. Remélhetőleg e miatt nem fog játékosokat leszakítani az SWB-ről.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.12. 09:38:23
  • ratgab
    Semmilyen hidegzuhany nem lesz....A Battlefront egy Sw témájú gyakorlatilag aréna alapú multis lövölde, a Division (ha jól tudom abban egyjátékos mód is van és a multi csak adalék, ugyanis ha jól tudom csak a Darkzone-ban mehet a pvp minden máshol pve-ről szól a játék) meg egy jelenkorhoz közeli sandbox jellegű, kicsit taktikusabb tps játék. Az én szememben totálisan más a kettőnek a célcsoportja. Semmilyen konkurenciát nem jelent egyik a másiknak. Almát a körtével nem érdemes összehasonlítani.
  • Betyar070
    Hétvégén újra dupla XP!!!
    link
  • adam46
    Sajnálom.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.02.09. 15:01:58
  • Betyar070
    igaz, ebben legalább egyetértünk.
  • Tikal #1765
    A Division-re meg hidegzuhany lesz egy másik játék, arra meg egy másik... és? ...
  • yossarianHUN
    Mondtam.
  • Betyar070
    Nem írtam le , annyit írtam hogy a Division hídégzuhany lesz a SWB-re. Erre jött megint kórusban a gúnyolódás. Kérdem én, ki a kötekedő és a troll ? ( A szó elszáll az írás megmarad bizonyítéknak )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 14:07:54
  • yossarianHUN
    Ne etesd, mert elölről kezdi.
  • adam46
    Baromira nem bírod befejezni, meghallgattuk a véleményed, köszönjük, nem kell minden nap leírni, hogy szaaaaaaar a játék.
  • yossarianHUN
    Nem, te csak széttrollkodtad a fórumot. De játssza csak az áldozatot, Bölcs Öreg, remekül szórakozok
  • Betyar070
    Nem én kezdtem a kötekedést, gúnyolódást olvass vissza néhány hsz-t! Csak reagáltam ezekre. 1744,1745
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 14:02:51
  • adam46
    Fejezd már be kérlek, ha ennyire bölcs és tisztelet tudó vagy.
  • Betyar070
    Látom Gyuszopapával is birkózol egy másik fórumon, ez valami életcél nádad ? Ennyire idegesít, ha valaki a kedvenc játékszeredet bírálja?
    ( ha megadtad volna a telefonszámod kiderülhetett volna egyből, hogy 11éves cérnavékony-e hangom. Tényleg nem bánt a bácsi csak beszélgetnénk egy jót. Olyan dolgokról mint tisztelet, tolerancia...stb. Hátha én látom rosszul a világot)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 13:58:28
  • adam46
  • yossarianHUN
    Nos, ha tovább óhajtod égetni magad, és nem zavar, hogy verbális kakival dobál a fél fórum, ki vagyok én, hogy megakádolyozzalak? Have fun.