Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Battlefrontban konkrétan magadat hátráltatod ha nem a hip fire-rel harcolsz végig. Ellenben a Battlefield kicsit komolyabb célzást, sorozatlövést követel meg tőled. Próbáltam konzolon Battlefield-et... jó szar 😄
De amúgy abban igazad van, hogy sajnos nem fognak mindenki igényének megfelelő verziót csinálni. Ez most ilyen lett.
Hátha a Battlefront 2 komolyabb lesz. Vagy lesz egy BF5 Star Wars DLC <#idiota>#idiota>
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mellesleg én nem bánom, BF4-et nem akarok játszani, ezt meg igen. BF túl hardcore, nagyon sok órát bele kell ölni, hogy jó legyél benne...
Igazából nekem a legnagyobb bajom a tartalommal van. Tényleg hiányoznak ikonikus helyszínek, és a játékmenet is egyszerű a BF-hez vagy CoD-hoz képest. De valljuk be, ez így Star Wars-os. Én hardcore kompetitív lövöldözős vagyok, CoD BO3-ba is elég sok időt öltem, de nekem ez a játék tetszik. Hihetetlenül gyönyörű, és visszaadja a filmes csaták hangulatát.
És mivel megvan a season pass, jóleső izgalommal várom a további kiegészítőket. Már a Jakku-s harcot is implementálták más módokba, így blast-ot már 5 pályán lehet tolni. Sokaknak lehet, hogy csak később éri meg majd befektetni, de jó vétel lesz az SW mindenkinek szerintem, aki nem hardcore élményre vágyik.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De jó látni, hogy valaki még emlékszik erre a masinára! ( Chaos Engine, Alien Breed,Flashback... ) <#awink>#awink>
Szerintem a rajongók másra vágytak, egy kicsit unalmas volt már a BF sorozat. Ezért nyavalyogtak annyian, hogy csak ne egy BF klón legyen megint. Amikor a DICE bejelentette hogy nem BF lesz akkor sokan úgy gondolhatták hogy jobbat fognak kapni még a BF-nél is.
Erre a várakozásra jött a hídégzuhany. Mást kaptak mint a BF, csak nem azt amit vártak, nem jobb színvonalú játékot, hanem egy vásári lövöldözést. Ezért rinyálnak sokan most. ( Személy szerint én is jobbat vártam egy BF.nél mivel rengeteg tartalék van a témába. Azonban a bétából már tisztán kivehető volt hogy ez egy buta árkád lesz.Ezért nem értem mi a gond most ? )
Az EA nem vágta át a nagyérdeműt, kiterített lapokkal játszott. Az hogy rosszul mérték fel a PC--s tábor igényeit viszont már az ő saruk. Talán legközelebb nem a marketing osztály fogja készíteni a következő részt, hanem a fejlesztőkre bízzák. Ők tudják, hogy mitől jó és tartós egy multijáték. Maradjon a suszter a kaptafánál. Vagy egy másik mondás szerint: Nem a pék hibája ha a cipész rossz kenyeret sütött.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.26. 09:38:15
Na ilyen az, amikor a kedves "rajongók" előre megölik a játékot. A DICE megpróbálta elkerülni a BF-skatulyát, erre most mindenki azt mondja, bárcsak olyan lenne, mint a BF...
Hát, tetszett volna nem előre ugatni, hogy csak egy szar BF-klón lesz!
Rdinho10, ha szereted a vásári lövöldözést akkor ez a te játékod.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.25. 09:37:10
Lehet beruhazok a jatekra,elotte lenne par kerdesem:
Ha nem vagyok nagy online jatekos erdemes akkor is megvenni? Olvastam tesztbe,h van benne solo mod is...pl a heroes solo modnal szembetalalkozhatok ai heroes-al?(luke-vader harc) ellehet haboruzgatni abba a par solo modban is? Kesobb termeszetesen mennek onlinera,de sok ertelme nincs percenkent meghalni...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Live
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mondjuk ha valamit kalapálnak rajta akkor még akár egyszer jó is lehet 😊
Sok kritika van emiatt, talan lesz valami mod ahol nem igy kell jatszani.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De jó is lett volna egy BF klón, és lett volna rá igény. Arra lett volna csak igazán !!!! Most viszont be kell érni egy suti-suti bang-bang-el
Én 59 óránál tatok meg van már minden, ennyi volt kifulladt.Jöhet a következő DLC! 😞((((((((((
A BF2és3-ba is közel 1000órát raktam eddig bele és még a mai napig játszom.(BF3).
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.23. 11:50:18
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
macro
( Legális csalás ???? én olyat nem ismerek )
a jetmacro 360 pedig a fordulékonyságot javítja. Szinte egy helyben megtud fordulni a jet. (Na ezek ellen harcolok én minden nap.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.22. 09:31:02
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Persze előfordul 1-2, de a Battlefront szánalmas szinten van a Bf4-hez képest csalások terén 😊
Áááá ne gondold! <#nevetes1>#nevetes1>
Bf3-ban gyalogos harcnál szinte mindenki használja a macrot. ( még a nagy magyar klánok között is akadnak macrosok) Repülőnél szintén használják a jetmacro 360-at. ( tipp a nooboknak )
Aimbot is akad elég sok. A BF3 mára teljesen szét lett barmolva, hála az ukrán és orosz kölyköknek. HC-n talán kevesebb a csaló.
(BF4-en is gondolom hasonló lehet a helyzet)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.21. 16:17:22
Egyébként pedig idő/befektetés/kevés csaló alapon - szerintem - a repkedésből jön a legjobban az XP.
Amúgy, ezekből a csalókból van 3-4 mindig, és ált. egy oldalon.
BF3-4ben is vannak belőlük? Rég nem jártam arra ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.21. 06:21:54
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Stream
Úgy vettem észre, hogy pont képen kell törölni és akkor kifekszik egyből. ( én is próbálgatom )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.19. 20:29:12