Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MÁS: Egész jól sikerült kigyomlálnotok a topikot, biztos így a jó. Csak azt nem értem hogy miért nem fórumoztok miután mindenki lelépet aki "zavart" benneteket. Látjátok szerintem itt kezdődik a trollkodás.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.05. 15:55:45
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Stílusodat idézve : Csók!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 20:32:56
Megmondom hol vannak, leléptek. Ugyanis a normális ember, ha valami nem tetszik neki, nem játszik vele. Te viszont játszol vele. Miért? Hogy panaszkodhass róla. Neked ugyanis ez okoz örömet.
Magam részéről köszönöm minden fórumozónak a véleményét, hozzászólását, türelmét és további jó fórumozást mindenkinek.
Hogy stílusos legyek: Az erő legyen veletek!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 18:15:22
Most erre jön majd az hogy volt béta és már megint ugyan azt a mókuskereket hajtjuk. Kérlek fogadd el hogy ha lenének a nagy világban elismerő tesztek, infók, amik tényszerűen dicsérik a játékot már rég megosztottam volna azokat is. Sajnos egy-két játékmagazint leszámítva keményen nekimentek a játéknak. Nem is csoda a tartalom, megvalósítás magáért beszél. Nem mindenki ájul el a látványtól vannak akik ennél többet várnak el egy 2016-os húzó címtől. Most jöhetnének igazolásul megint a tények. .......blablabla.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 17:21:08
Továbbra sincs semmi baj azzal, hogy leírod a véleményed, de ha a megjelenés óta csak ezt lehet tőled olvasni, miközben ugyan úgy vissza ülsz a játék elé, akkor az szerintem már kicsit gáz. Egyszerűen nem veszed észre magad és továbbra is a világ legnagyobb rejtélye számomra, hogy ha már tartanak egy nyamvadt béta tesztet, ahol tök egyértelműen lejön a játék stílusa, akkor miért veszed meg ezután. Ez egy arcade lövölde, nem a hatalmas taktikázásra lett helyezve a hangsúly, gondolom most nem mondtam újdonságot. De egy Star Wars címnél, ahol baromi messzire nyúlik vissza a történelme, ott szerintem butaság lenne, csak a mostani fiatalokat megcélozni. Van aki csak emiatt a játék miatt kezdett el játszani 40-50 évesen és én örülök, hogy ők is örömüket látják benne.
Nézzünk vissza egy kicsit. Voltak itt többen akik a nemtetszésüket fejezték ki a játékkal kapcsolatosan. Hol vannak?( Gyuszopapa, Lac-coo...) Leléptek. Miért ? Egy biztos,ha leírta valaki 2x a negatív véleményét akkor jött tőletek a ne rinyálj már, Pavlovi reflex. Nézd csak vissza. ( persze a látszatot azért fent kellett tartani, hogy bárki szabadon bármilyen véleménnyel élhet )
Újra mondom talán ideje lenne a fórum címét megváltoztatni.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 16:12:57
De nem vagy te véletlenül politikus, abból is véletlenül a balliberális fajta? Nekik a szokásuk, hogy két kézzel dobálják a sarat valamire, és ha ez ellen bárki a leghalványabban szót emel, jön az elvakultozás, rasszistázás, fasisztázás, meg minden egyéb, totál értelmetlen marhaság, ami a csövön kifér.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 15:34:49
Az tényleg nevetséges, mikor van egy ember egy fórumon, aki többet nyüstöli a játékot, mint három másik együttvéve (nem tudom hányan vannak itt 50-es szinten rajtad kívül, de tuti egy kezemen meg tudom számolni), de azért folyamatosan két kézzel dobálja rá a szart, elmondja mindennek, lehetőleg naponta többször, és ha valaki szól neki, hogy ugyan, ne játsszál már vele, ha ennyire szarnak tartod, akkor elkezdi ezt az idióta fanboyozást. Nem érzed, mennyire szánalmas?
Az ilyen embert egyből leírja a közösség, mert ösztönösen mindenkinek az jut eszébe, hogy ha gerinces ember nem foglalkozik folyamatosan olyasmivel, amit bevallottan utál, legalábbis nem, ha az a dolog egy játék. Ha még a munkádat pocskondiáznád, azt egy fokkal jobban megérteném, mert munka nélkül éhen halsz, de egy játéknál baromira nem nyom senki kést a torkodhoz, hogy játszd.
Nincs más? Ott a Battlefront 1-2, Republic Commando, Empire at War, Jedi Knight sorozat, KotOR, Old Republic, stb. ha SW témájú játékot akarsz, és ott a CoD, Battlefield, CS, stb., ha multis lövöldét. Ja, hogy neked mindkettő kell egyszerre? Akkor meg örülj neki, hogy egyáltalán van ilyen játék a piacon. Elvégre ha ez se lenne, nem lenne miért panaszkodnod.
"akkor miért veszitek elő folyton" Annyiszor leírtam már hogy nincs másik SW a piacon. A trabi is ( ma már ) egy szar autó, de ha nincs másik akkor használod, nem ? Nekem meg az az unalmas,hogy vannak egyes faboyok akiknek a hozzászólásai 80-90%-ban csak arról szól hogy nem írj negatív kritikát, ne ossz meg infót a szent tehenünkről. ( egyszer elviseljük utána már tudni sem alkarunk róla ) Miért nem írnak az ilyen fanok hasznos hrszeket-t is ? Ez nem elgondolkodtató egy kicsit ? Ha én igazi fanboy vagyok akkor hozzájárulok aktívan és érdemben is a fórumon. Eddig nem láttam senki mástól hogy témát dobott volna be rajtam kívül (pl stratégiák a pályákon, miért is érdemes megvenni az SWB... én legalább próbálkoztam ) 1 -2 embert leszámítva nem igen volt érdeklődés, csak a ne rinyálj már szól kórusban . Akkor most ki a troll ? Az utolsó hrsben is csak két adatott osztottam meg AZ EA sikernek elkönyvelt eladását és hogy mennyien játszanak naponta ténylegesen a szervereken. Egy rohadt mondatott fűztem hozzá: "Csaphat az EA egy nagy sikerbulit." Most komolyan ennyire fáj valakiknek ha kiderül, hogy a király mezítelen ? Na mindegy. Tiszteletben tartom eme elvárást ezen a fórumon és több infó, kritika, semmi nem fog érkezni részemről. ( azért felhívnám a figyelmet a fórum címére:: Star Wars Battlefront és nem Star Wars Battlefront csak fanoknak! )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 15:15:53
De tényleg, ha ennyire szarnak tartjátok, akkor miért veszitek elő folyton? Keresd meg eugabeszt a BF4 topicban, szerintem hamar megfogjátok érteni egymást. Ő ilyen vinnyogós picsa a szolid ~2000 órás játék idejével . <#hehe>#hehe>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én magam sosem gondoltam volna, hogy törlök egy Star Wars játékot törlök a gépemről......
Ja, 40 éves vagyok, nagyon kedvelem az SW univerzumot, (29 alkalommal néztem meg a Jedi visszatér -t vörös csillag moziban, dianás cukorkát szopogatva) sőt már a gyerekeim is nagyon.....de ha már a 10 éves fiam sem játszik vele akkor itt van baj.
Bár mindenkinek más az ingerküszöbe......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ÜDV!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.31. 08:39:55
csak nekem van kurvára elegem a vinnyogásodból, vagy másnak is?
Bobára és Hansolora is ráfért szerintem a gyengítés. Sajnos az A-wing mint légi fölény vadász, illetve az idegesítő hibák még megmaradtak, de majd talán legközelebb kerül sor rájuk az új rucikkal együtt .
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 12:42:43
1. AI -nál nincs név kiírva, csak a humán pilótáknál. Egyébként minden A-wing és TIE interceptor humán játékos, mert a gép csak x-wing és TIE fightert használ Fighter modban. (Régebben engem is ideédesített de már megszoktam. Ez egy ilyen játék lett 😊 )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 11:56:18
Anno hasonlóan voltam a BF3-al aztán pár hét után kezdtem szép meccseket is tolni. Ennyi igazából. Nincs trükk. Ne add fel 😊
Gondolom némi célzás rásegítés is van a konzolos verzában, arra is ráérzel majd, hogy mikortól "veszi be" az embert, de az sem fog kelleni egy idő után. Mármint nem fogod tudatosan a rásegítőt próbálgatni.
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Viszonylag újnak számítok Battlefront témában, ezért előre is bocsánat az idióta kérdésekért, de muszáj feltennem egy párat! 😄
1, Online játékban miért vannak botok? Értem ezt arra, hogy pl. a 'Fighter Squadron' módban rengeteg a bot, ebből kifolyólag honnan tudom megállapítani, hogy ki bot, és ki igazi játékos (mielőtt kilövöm)?
2,Továbbá, életemben először most játszok "lövöldözős" játékot konzolon, (nem tudom, hogy ez konzolos és/vagy PC fórum), ezért aki még tolja konzolon adhatna pár tippet, hogy hogyan érdemes játszani kontrollerrel, mert nem tudom megszokni egyszerűen, és igazán bosszantó, hogy nem úgy megy, mint egérrel és billentyűzettel.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv. Bozso91
(a kedvencem : "ez a játék egy árulás" <#nevetes1>#nevetes1>, "Hoton döntő szerepe van az AT-ST-nek hogy nyerjünk, vagy nem", IGAZ!. Rebel oldalon meg az X,A-wingeknek)
Annyit kéretlenül hozzátennék hogy szerintem se lenne jó, ha privátban lenne XP ( visszaélnének sokan vele. lásd: BF3 no kill szerverek ) Igaz így meg olyan mint egy tréing az egész.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.29. 09:22:19
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.27. 12:19:01
link
Februárban várható új Surviver mod is free DLC formájában. Na csak összeáll majd a hammburger a végére.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.26. 20:44:56
link
Én így látom a helyzetet. Illet volna már eddig is belerakni a most köv. free DLC/DLC-ket. (Tudom megint a kritikus szemüvegen keresztül nézek.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 16:16:21
Egyébként annyit mondanék: bár én főleg Drop Zone és Turning Point játékokat szoktam tolni, időnként Walker Assault-al megfűszerezve, de rákaptam a Droid Run-ra is és talán ez az a típusú játékmód, ahol a dobogó legfelső fokán végzek nagy általánosságban. Miközben maga a játék is élvezetes és sokkalta nyugalmasabb, mint egy egy rohadt mód kimerítő Drop Zone, főleg ott ahol az ellenfelek nagyon jól játszanak, de leginkább, a rohadékmód utálatos kártyakombinációkat és fegyvereket használják.
Droid Run-ban ráadásul vannak olyan pályák is, amik pl. Drop Zone-ban nincsenek is. Például éjszakai Tatooine. Ok a pálya maga ugyanaz, de jelentősen másabb éjjel nyomni rajta, mint nappal.
DLC
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 15:46:11
Egyetértek a Fighter modot elbaszta a DICE úgy ahogy van..(Magam részéről én utálom, és nem is használom a Xbox controllert, de a dedófronthoz pont ez való. Mielőtt megkérdeznéd: akkor honnan tudod azt, hogy..... kipróbáltam, de túl hangulat romboló volt,ahogy a tps nézet is fighter modban )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.25. 15:33:45
Azonban segít az Xbox kontroller, ha végképp nem megy. (de ezt is már többször leírtam.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.24. 19:47:38
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.24. 19:26:13