2846
swbw.jpg
  • Krisztiam #1954
    köszi szépen
  • datango
    kiegeszito nekem jobban bejon. plane a ruzs one mert azt most lattm a moziban
  • Angelus1991ster
    Akkor megveszem az alapjátékot, ha az normálisan elfut akkor a kiegészítőket is.
  • Angelus1991ster
    Köszönöm :)
  • yossarianHUN
    A Season Pass maga az összes megjelent DLC-t tartalmazza, de az alapjátékot nem.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    SW Battlefront Season Pass tartalmazza az alapjátékot vagy csak egy csomag?
    Továbbá SW Battlefront Season Pass-al megszerezhetem a Scarif, Death Star DLC-ket?
    Válaszokat előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.26. 12:00:07
  • giornalista
    ha szereted a Star Warst, meg.

a DPS nagyon alacsony, ezért a gunplay annyira nem élvezetes számomra, de a hangulat baró.
  • Tikal #1947
    szerintem csak 2ezret.
  • Krisztiam #1946
    az alapjáték megér 3ezer ft-ot?
  • giornalista
    mire gondolsz, hogy változott? :) rengeteg új tartalom érkezett hozzá. most kb. hozza egy teljes játék szintjét, és az ára is beállt, 8200 forint körüli összeget szerintem most megér az Ultimate Edition.
  • hawkie22
    Nekem a Deluxe Edition volt meg, arra ma rádobtam a Season Pass-t. Sokat változott a kiegek után a játék? Az alapjáték nem volt épp olyan nagy szám. Viszont jönnék vissza kicsit játszani és ha sokban változott, remélhetöleg pozitiv irányba, akkor hosszabb távon maradnék is.
  • giornalista
    van arra is, 18 euró a Pass és 27 euró az Ultimate Edition.

legalábbis Origin Accesszel, lehet, hogy nélküle 10-10%-kal drágább.
  • ratgab
    Season pass-re van valami leárazás esetleg?
  • giornalista
    na, aki valaha megvenné a játékot, az most tegye, 9 euró originen, gyakorlatilag ingyen van :)
  • giornalista
    most, hogy bekerült az Accessbe, elég sokat játszok a játékkal. nagy pozitív csalódás volt, ami azt illeti. sokkal kevésbé rossz, mint amire emlékeztem. a Star Wars hangulatát pedig elképesztően hozza, főleg a Walker Assault, az a kedvenc módom. vannak persze hibái, és elképesztően casual (nem látod a pinged, nincs server browser, stb.) de végső soron rövidtávon szórakoztató.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom érdekel-e valakit, de PS4-en úgy látom 20-ig a Season Pass 5990 Ft, azaz az összes DLC egy áráért.
  • giornalista
    mától elérhető Origin Accessben a játék, jó szórakozást mindenkinek :) meg is nőtt a játékosszám úgy a háromszorosára...!
  • kasa85
    Köszi :)
    Akkor rá basztam :(
    Gears of War 4 jobb lett volna
  • giornalista
    nincs benne story mód.

6500-ért kifejezetten drága volt, Originen pár napja a tolvaj G2A.com kihagyásával is 13 euró volt csak a játék :) a dobozos alapjáték is pont ugyanennyibe kerül.
  • kasa85
    Skacok sziasztok. :)
    A sztori módot hol lehet ki választani,ha van egyáltalán ?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    Amúgy látványos GA2Com on vettem meg 6500ft ért,de ennyiért is sok.
    Közel sem hozza a BF szintjét,és a Star Wars zenén,grafikán,hangon kívül ki merült a játék.
    A Stori mod meg találtam.
    Vant 3 fajta.
    Nem tudom az e,ha igen számomra a sztorimód kihagyásával év csalódás a játék.
    Arra számítottam megyek lövök,és közben meg mentem a világot.
    Nem egy lineáris lövöldébe kezdek.
    Segítségeteket előre is köszönöm :) !
  • lac coo
    Ide nem új mapok kellenének, hanem új játékmodok mint BF1-ben...
    Only balster, no gl stb, hogy egy kicsit ki legyen gyomlálva a sok ovis gagyizás !
    ez így semmit nem ér ....
  • Tikal #1933
  • giornalista
    december 13-tól kerül be a havi 4 eurós előfizetésért elérhető Origin Accessbe a Battlefront.
  • NeoMaN
    féláron van originen, kb. 4500ft most a game
  • chef211
    Próbáltam nem segített
  • yossarianHUN
    Így elsőre azt mondanám, próbálj egy repairt Originben.
  • chef211
    Üdv.

Nálam olyat csinál a játék multiplayer módban, hogy amikor az adott pálya véget ér, nem mindig tölti be a következő mapot, hanem csak "homokórázik" és csak a feladatkezelőből tudom bezárni. De persze ezt csak az alap játéknál csinálja, a Death Star DLC-vel nem. Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg ötlet, hogy mitől lehet?

Köszönöm előre is.
  • giornalista
    origin accessbe be fog kerülni az alapjáték, az megdobhatja majd.
  • lac coo
    Hat szerintem az mar jeletektelen szamu user....
  • ratgab
    Azért ha olcsóbb lesz biztos lesznek akik kipróbálják.
  • lac coo
    Nem fog az feljebb menni...
    Nem veletlen koptak ki az userek, sajnos nagyon gagyira lottek be az egeszet...
    Kellene valami HC mod, vagy akarmi, azzal lehetne csak visszacsalogatni embereket...
  • ratgab
    Hát igen...2000 játékos az semmi, de hátha fentebb megy most hogy olcsóbb a játék.
  • giornalista
    az a 10 ezer az 11, de amúgy nem rossz ennyiért, csak hát senki sem játszik vele.

7-8 ezerért megvenném.
  • ratgab
    Hátha valakit érdekel a dolog: 10 000-ért jön november 17-én a teljes Battlefront kiadás.

Cd galaxistól

Ahhoz képest, hogy csak az alapjáték volt megjelenéskor 60 euró ez egy nagyon jó deal. Hátha megdobja a játékoslétszámot is.

Jelenleg ez így olcsóbb lesz, mintha én most jelenleg venném a szezonbérletet, ami azért durva.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.05. 09:06:34
  • gibson9
    Okés, köszi a választ :)
  • ratgab
    PS4-en a statisztikák alapján átlagban 11000-en még mindig játszanak vele. Nem hinném, hogy gond lenne.
  • gibson9
    Valaki aki játszik még vele ps4-en megtudja nekem mondani, hogy játszanak még vele az emberek? Vannak még full playeres meccsek? Újra tervezek játszani vele, csak nem tudom van e értelme előfizetni a plusra.
  • giornalista
    sokat segíthet majd a playerbase-n, ha a játék bekerül az Origin/EA Accessbe. a hírek szerint ez a közeljövőben megvalósul majd, gondolom legkésőbb az új SW-film bemutatásakor, de inkább már előtte. bár a gunplay egyáltalán nem tűnik vonzónak, azért időnként jó lenne SW-zni egy kicsit, csak a hangulat miatt, de a 30 eurót nagyon sokallom érte (a 20-at is).
  • simonl #1916
    Köszi a választ, ma este ránéztem és kapható, meg is vettem.
    Kérdésem: játszik valaki úgy hogy az űrhajós részeket, pályákat joystick -al vezérli? (egy sima usb -s joy, semmi parádé)
    Lehetséges technikailag? Nem zavar be?
  • Tikal #1915
    még nem jött ki, csak a season pass-osoknak, pár nap és meg lehet majd venni külön mindenkinek