2846
-
#1954 köszi szépen -
#1953 kiegeszito nekem jobban bejon. plane a ruzs one mert azt most lattm a moziban -
Angelus1991ster #1952 Akkor megveszem az alapjátékot, ha az normálisan elfut akkor a kiegészítőket is. -
Angelus1991ster #1951 Köszönöm :) -
yossarianHUN #1950 A Season Pass maga az összes megjelent DLC-t tartalmazza, de az alapjátékot nem. -
Angelus1991ster #1949 Sziasztok!
SW Battlefront Season Pass tartalmazza az alapjátékot vagy csak egy csomag?
Továbbá SW Battlefront Season Pass-al megszerezhetem a Scarif, Death Star DLC-ket?
Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.26. 12:00:07 -
#1948 ha szereted a Star Warst, meg.
a DPS nagyon alacsony, ezért a gunplay annyira nem élvezetes számomra, de a hangulat baró. -
#1947 szerintem csak 2ezret. -
#1946 az alapjáték megér 3ezer ft-ot? -
#1945 mire gondolsz, hogy változott? :) rengeteg új tartalom érkezett hozzá. most kb. hozza egy teljes játék szintjét, és az ára is beállt, 8200 forint körüli összeget szerintem most megér az Ultimate Edition. -
hawkie22 #1944 Nekem a Deluxe Edition volt meg, arra ma rádobtam a Season Pass-t. Sokat változott a kiegek után a játék? Az alapjáték nem volt épp olyan nagy szám. Viszont jönnék vissza kicsit játszani és ha sokban változott, remélhetöleg pozitiv irányba, akkor hosszabb távon maradnék is. -
#1943 van arra is, 18 euró a Pass és 27 euró az Ultimate Edition.
legalábbis Origin Accesszel, lehet, hogy nélküle 10-10%-kal drágább. -
ratgab #1942 Season pass-re van valami leárazás esetleg? -
#1941 na, aki valaha megvenné a játékot, az most tegye, 9 euró originen, gyakorlatilag ingyen van :) -
#1940 most, hogy bekerült az Accessbe, elég sokat játszok a játékkal. nagy pozitív csalódás volt, ami azt illeti. sokkal kevésbé rossz, mint amire emlékeztem. a Star Wars hangulatát pedig elképesztően hozza, főleg a Walker Assault, az a kedvenc módom. vannak persze hibái, és elképesztően casual (nem látod a pinged, nincs server browser, stb.) de végső soron rövidtávon szórakoztató. -
Hoz_Hun #1939 Nem tudom érdekel-e valakit, de PS4-en úgy látom 20-ig a Season Pass 5990 Ft, azaz az összes DLC egy áráért. -
#1938 mától elérhető Origin Accessben a játék, jó szórakozást mindenkinek :) meg is nőtt a játékosszám úgy a háromszorosára...! -
kasa85 #1937 Köszi :)
Akkor rá basztam :(
Gears of War 4 jobb lett volna -
#1936 nincs benne story mód.
6500-ért kifejezetten drága volt, Originen pár napja a tolvaj G2A.com kihagyásával is 13 euró volt csak a játék :) a dobozos alapjáték is pont ugyanennyibe kerül. -
kasa85 #1935 Skacok sziasztok. :)
A sztori módot hol lehet ki választani,ha van egyáltalán ?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Amúgy látványos GA2Com on vettem meg 6500ft ért,de ennyiért is sok.
Közel sem hozza a BF szintjét,és a Star Wars zenén,grafikán,hangon kívül ki merült a játék.
A Stori mod meg találtam.
Vant 3 fajta.
Nem tudom az e,ha igen számomra a sztorimód kihagyásával év csalódás a játék.
Arra számítottam megyek lövök,és közben meg mentem a világot.
Nem egy lineáris lövöldébe kezdek.
Segítségeteket előre is köszönöm :) !
-
#1934 Ide nem új mapok kellenének, hanem új játékmodok mint BF1-ben...
Only balster, no gl stb, hogy egy kicsit ki legyen gyomlálva a sok ovis gagyizás !
ez így semmit nem ér .... -
#1933 -
#1932 december 13-tól kerül be a havi 4 eurós előfizetésért elérhető Origin Accessbe a Battlefront. -
#1931 féláron van originen, kb. 4500ft most a game -
chef211 #1930 Próbáltam nem segített -
yossarianHUN #1929 Így elsőre azt mondanám, próbálj egy repairt Originben. -
chef211 #1928 Üdv.
Nálam olyat csinál a játék multiplayer módban, hogy amikor az adott pálya véget ér, nem mindig tölti be a következő mapot, hanem csak "homokórázik" és csak a feladatkezelőből tudom bezárni. De persze ezt csak az alap játéknál csinálja, a Death Star DLC-vel nem. Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg ötlet, hogy mitől lehet?
Köszönöm előre is. -
#1927 origin accessbe be fog kerülni az alapjáték, az megdobhatja majd. -
#1926 Hat szerintem az mar jeletektelen szamu user.... -
ratgab #1925 Azért ha olcsóbb lesz biztos lesznek akik kipróbálják. -
#1924 Nem fog az feljebb menni...
Nem veletlen koptak ki az userek, sajnos nagyon gagyira lottek be az egeszet...
Kellene valami HC mod, vagy akarmi, azzal lehetne csak visszacsalogatni embereket... -
ratgab #1923 Hát igen...2000 játékos az semmi, de hátha fentebb megy most hogy olcsóbb a játék. -
#1922 az a 10 ezer az 11, de amúgy nem rossz ennyiért, csak hát senki sem játszik vele.
7-8 ezerért megvenném. -
ratgab #1921 Hátha valakit érdekel a dolog: 10 000-ért jön november 17-én a teljes Battlefront kiadás.
Cd galaxistól
Ahhoz képest, hogy csak az alapjáték volt megjelenéskor 60 euró ez egy nagyon jó deal. Hátha megdobja a játékoslétszámot is.
Jelenleg ez így olcsóbb lesz, mintha én most jelenleg venném a szezonbérletet, ami azért durva.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.05. 09:06:34 -
#1920 Okés, köszi a választ :) -
ratgab #1919 PS4-en a statisztikák alapján átlagban 11000-en még mindig játszanak vele. Nem hinném, hogy gond lenne. -
#1918 Valaki aki játszik még vele ps4-en megtudja nekem mondani, hogy játszanak még vele az emberek? Vannak még full playeres meccsek? Újra tervezek játszani vele, csak nem tudom van e értelme előfizetni a plusra. -
#1917 sokat segíthet majd a playerbase-n, ha a játék bekerül az Origin/EA Accessbe. a hírek szerint ez a közeljövőben megvalósul majd, gondolom legkésőbb az új SW-film bemutatásakor, de inkább már előtte. bár a gunplay egyáltalán nem tűnik vonzónak, azért időnként jó lenne SW-zni egy kicsit, csak a hangulat miatt, de a 30 eurót nagyon sokallom érte (a 20-at is). -
simonl #1916 Köszi a választ, ma este ránéztem és kapható, meg is vettem.
Kérdésem: játszik valaki úgy hogy az űrhajós részeket, pályákat joystick -al vezérli? (egy sima usb -s joy, semmi parádé)
Lehetséges technikailag? Nem zavar be? -
#1915 még nem jött ki, csak a season pass-osoknak, pár nap és meg lehet majd venni külön mindenkinek