Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
a homing missile lock ideje csökken... ezt nem az előző patchben emelték meg amúgy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csak nem változott semmi érdemleges
szomferi
ma jött a patch, 4,5GB lett, patch notes

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

giornalista
már az elején mondtuk, hogy a tizenéveseknek készült a játék 😊)
Irigyellek, hogy 2 sör nálad már bebaszásszerű állapotot idéz elő...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnuluWork
Amikor dupla xp volt, voltam fent eleget. Most Division béta, meg pihi és család.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

giornalista
továbbra is hasít a játék 😄

PC-n ötödannyian játsszák, mint a BF4-et.

X1-en és PS4-en másfélszer többen, mint a BF4-et. ami két és fél éves 😉
Kösz!
Még Walker Assaultba sem. Igaz funolni jó. .)

Ezt a játékot kétségtelenül bebaszva érdemes tolni. Két minőségi sör után (10.5%) egészen parádés az élmény. Igaz a K/D arány a halál faszában tolódik el, de a pontszámok magukért beszélnek. Ja amúgy 108 óra van ebben a tetvedékben, de végül is megérte, ha az így folytatódik. És hetente azért egyszer odaülve, pláne bebaszva tuti siker van. Szóval a belebaszott 14 ezer kibaszott forint az csak megtérült végül is. DLC meg majd meglátjuk kategória. Egyelőre jó ez így. Jut eszembe: ha szerettek a sört, igyatok Primator 24 double típust. az élmény nem marad el. Lehetőleg többet és akkor 10 perc alatt csak beírjátok ezt a kibebaszott kommenttet, 10X javítva, hogy helyes legyen.
wollnerd
jó erős hack lehetett... -.-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tikal
azok a 100 felettiek se rosszak 😊 milyen játék módban lehet 100 killt csinálni? Idő nincs rá 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sikerült kipróbálnom a zárt bétát, egy biztos nem alkalmi játékosokra tervezték. A divisionba rengeteg órát lehet, kell belerakni mivel egy MMO alapú open world játék. Remélhetőleg e miatt nem fog játékosokat leszakítani az SWB-ről.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.12. 09:38:23
Semmilyen hidegzuhany nem lesz....A Battlefront egy Sw témájú gyakorlatilag aréna alapú multis lövölde, a Division (ha jól tudom abban egyjátékos mód is van és a multi csak adalék, ugyanis ha jól tudom csak a Darkzone-ban mehet a pvp minden máshol pve-ről szól a játék) meg egy jelenkorhoz közeli sandbox jellegű, kicsit taktikusabb tps játék. Az én szememben totálisan más a kettőnek a célcsoportja. Semmilyen konkurenciát nem jelent egyik a másiknak. Almát a körtével nem érdemes összehasonlítani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hétvégén újra dupla XP!!!
link
adam46
Sajnálom. <#fogmosas> <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.02.09. 15:01:58
igaz, ebben legalább egyetértünk.
Tikal
A Division-re meg hidegzuhany lesz egy másik játék, arra meg egy másik... és? ...

Mondtam.
Nem írtam le , annyit írtam hogy a Division hídégzuhany lesz a SWB-re. Erre jött megint kórusban a gúnyolódás. Kérdem én, ki a kötekedő és a troll ? ( A szó elszáll az írás megmarad bizonyítéknak )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 14:07:54
Ne etesd, mert elölről kezdi. <#sniffles>
adam46
Baromira nem bírod befejezni, meghallgattuk a véleményed, köszönjük, nem kell minden nap leírni, hogy szaaaaaaar a játék.
Nem, te csak széttrollkodtad a fórumot. De játssza csak az áldozatot, Bölcs Öreg, remekül szórakozok <#hehe>
Nem én kezdtem a kötekedést, gúnyolódást olvass vissza néhány hsz-t! Csak reagáltam ezekre. 1744,1745
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 14:02:51
adam46
Fejezd már be kérlek, ha ennyire bölcs és tisztelet tudó vagy.
Látom Gyuszopapával is birkózol egy másik fórumon, ez valami életcél nádad ? Ennyire idegesít, ha valaki a kedvenc játékszeredet bírálja?
( ha megadtad volna a telefonszámod kiderülhetett volna egyből, hogy 11éves cérnavékony-e hangom. Tényleg nem bánt a bácsi csak beszélgetnénk egy jót. Olyan dolgokról mint tisztelet, tolerancia...stb. Hátha én látom rosszul a világot)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 13:58:28
adam46
<#nevetes1>
Nos, ha tovább óhajtod égetni magad, és nem zavar, hogy verbális kakival dobál a fél fórum, ki vagyok én, hogy megakádolyozzalak? Have fun.
Látom nehéz a felfogásod.
22 éves fiad van, és mégis ezt a "add meg a címed köccccsöög" szöveget nyomod? Ilyet utoljára cérnahangú 11 évesektől hallottam CoD-ban. Na mindegy, szerintem épp eléggé lejárattad már magad, a saját érdekedben távozhatnál angolosan.
Nem szoktam fenyegetőzni, ( nem illő a betyárokhoz ) csak vitás ügyekkel nem kívánom teleszemetelni a fórumot. Jobb az ilyeneket máshogy megbeszélni, ( pl. sör mellett ) csupán erre gondoltam. ( Egyébként, ha a 22éves fiam azt mondna nekem hogy "hess" biztos hogy a takony elöntené.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 12:23:28
Ejha, hát mér nem szólsz, ha tudtam volna már az elején, hogy te ilyen kemény gyerek vagy, meg se merek szólalni.
adam46
Megfogsz verni? Jaj neeee, pls. <#hehe>
Amiga
Vigyázz a nyelvedre öcsisajt. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

szomferi
nem, csak flame-elsz megint

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mi a gond faszfej, hogy benéztem ?
Úgy tudom ez nyilvános topik nem 3-4 emberke zárt fóruma!!!!!!!!!!!!

Ui: Ha nem tetszik küld el privátban a címed vagy a telefonszámodat és megbeszélhetjük a többit. (A szemtelenségnek is van határa)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.09. 10:20:13
Tikal
Dehogyis. A Battlefront az casual, és annak is készült.

Szerintem kitoloncolták a Siege topikból <#hehe>
adam46
Te nem elköszöntél már a topictól? Bölcs ember tartja a szavát, szóval hessss.
Ebben bízom én is, jó lenne még beletolni pár száz órát. Szerintem vonzani fogja a fiatalabb korosztályt is, és akkor.... 😞
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.08. 19:33:24
Az teljesen más célcsoport.

Valamint nemsokára érkezik a Division is,az lesz még a hideg zuhany a dedófrontnak. 😄
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.08. 19:25:58
giornalista
szerintem viszont erősen hasonló célközönség, csak más minőség egyszerűen.

a Hardline pl. egészen biztosan ugyanaz a célközönség volt, mint a BF4, de rútul megbukott, mert egy rosszul előkészített és megvalósított játék volt. a Battlefront is hasonlóan járt volna, ha nem jön az új Star Wars-film, ebben szinte biztos vagyok. egy néhány hónapja a piacon lévő játékról beszélünk, aminek ereje teljében kellene lennie, még ki sem jöttek a fizetős DLC-tartalmak (amiért ugye sokan előre vakon kifizették a season passt), nagyon-nagyon karcsú ez.

PC-n nem a hardcore gamerek játszanak, rengeteg a casual játékos is. a fő különbség az, hogy PC-n hatalmas a választék, azzal játszol, amivel csak akarsz. kijön egy játék, de nem tetszik? ezernyi másikat próbálhatsz ki. PS4-en, XBoxon eleve magasabbak az árak, és sokkal silányabb a kínálat is, így jobban megtartja a játékosait egy-egy félresikerültebb példány is.
Azért ha jön még tartalom szerintem sokan vissza fognak térni, köztük én is vissza-visszanézek majd időnként.

Tikal
Nem egy a célközönség, azert ez mar remelem feltűnt. Pc-n egyebkent is a hardcore gamerek vannak....

giornalista
egyébként PC-n per pillanat 500-zal többen játszanak a Battlefield 3-mal, mint a Battlefronttal.

a BF4 esetében három és félszeres különbségről beszélünk, ennyivel több játékost vonz a Battlefield 4, mint a Battlefront.

összes platformot figyelembe véve a Battlefrontot 88 ezren játsszák per pillanat, a BF4-et 107 ezren. ha csak az azonos platformokat nézzü (XBox One, PS4, PC), akkor a Battlefield 4-et 80 ezren tolják, tehát 8 ezerrel kevesebben, mint a fényes, új csodát.
giornalista
jó olvasni az elégedett kommentfolyamot! 😄DD
adam46
Sokkal jobb így, ha belépek, akkor az talán már azt jelenti, hogy értelmes hozzászólás érkezett, nem pedig sírás.