2846
-
#1994 star wars battlefront 2ben hány player lehet a mapon? 20v20 ?! -
gebali #1993 Igen. -
#1992 Ki ez a kis meleg hógolyó?
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.04.22. 22:14:06 -
gebali #1991 -
#1990 -
#1989 de legalább nem fekete... -
Betyar070 #1988 Köszi az infót! Ígéretesnek tűnik az új SWBII. Csupán a női főszereplő karakterbe tudnék belekötni. Nem értem miért kell erőltetni a Star Wars világban is a feminizmust. A rohamosztagos az legyen legény és pont. (Ne felejtsük el, hogy a story az Endori csatától kezdődik. Hol volt akkor még női elit-rohamosztagos. Ekkor még rend volt a birodalom oldalán. A SW IV-ben Leia tesz egy utalást arra, hogy ebben az időben még testalkat szerint válogatták a rohamosztagosokat a birodalmi seregbe.Volt egyfajta mérce.)
Ezt az apró (hülyeséget) leszámítva, az előzetes infók alapján nagyon jó kis SW játéknak nézünk elé. Nagyon meglepődnék, ha az új SWBII nem szólna nagyot.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.04.17. 14:24:04 -
ratgab #1987 Megint jól kifejtetted :-D. -
#1986 Akkor tudod a valaszt.;)) -
ratgab #1985 Ez a gyereknek szánt ez egy hatalmas marhaság még mindig.
Csak kíváncsiságképpen számodra mit jelentene egy felnőtt Battlefront? Játékmenet szintjén. Vannak tippjeim, hogy mit fogsz válaszolni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.17. 09:32:46 -
#1984 En pont azt varnam, hogy szakitson a regi, tenyleg szinte gyerekeknek szant swbf stilussal, kicsit komolyodjon.
De sok eselyt nem latok ra. -
ratgab #1983 Kicsit kutakodtam és az alábbiakat találtam a Battlefront 2-ről (hivatalos infó)
- Visszajön a class system: gyalogság, nehézfegyverzetű gyalogság (anti tank), mesterlövész és tiszt osztályokat említettek. Korok közötti pl. gyalogsági egységek egy fejlődési fára lesznek helyezve pl. a Battle Droidok és a First Order Trooperek egy fejlődési rendszeren belül lesznek elhelyezve, mint gyalogsági egységek. Talán ezzel befellegzik a token rendszernek is? Remélem!!!
- Az összes korból lesznek csaták és ilyenformán ezúttal droidok is lehetünk majd.
- Ismét lesz űrcsata (reméljük nem dlc-ben mint az alapjátékban) és visszatérnek az úgynevezett hero shipek (Battlefront 2-ben voltak ilyenek és a bombázóknak és vadászoknak először szét kellett lőni ezen hajók főbb elemeit és csak utána lehetett belülről felrobbantani őket), ami hiányzott az első rész űrcsatáiból....itt is mehetünk majd az összes korból származó járművekkel.
- Alapból több hős lesz a játékban, mint az első részben. Amiket eddig kiszivárogtattak: Kylo Ren, Rey, Luke, Joda, Darth Maul (az új Kamino pályán pedig látható volt Joda Fett és Obi Van hajója is szóval nagy eséllyel ők is játszhatóak lesznek...mondjuk ilyen alapon Han Solo is, mert a Millenium Falcon is feltűnik a trailerben). Jah és ami nagyon fontos, hogy fejleszthető hősöket ígérnek ezúttal, egyedi képességekkel.
Nem csak a hősök, de a járművek és a már említett karakter osztályok is fejleszthetőek lesznek. Járművek és hősök elérése nem tokenes lesz az már szinte biztos, hanem valamilyen "resource" hoz lesz kötve (talán visszajön a battlefront 1 vagy 2 rendszere és teljesítményhez kötik végre a használatukat? Jó lenne!) Lehet a tokenes rendszer lesz továbbfejlesztve és ahelyett, hogy 1 tokennel már hozhatnád is előre Luke-ot lehet több kell majd. Hősök nem lesznek annyira kemények, mint az első részben.
És csak a végére, mert nem elsődleges szempont, de lesz egyjátékos mód, amivel ha minden igaz külön csapat foglalkozik és nem egymás utánra pakolt multis pályákat fog tartalmazni. A főszereplő egy birodalmi különleges osztag vezetője lesz és a történet fonalát az Endornál megsemmisített Halálcsillagnál fogjuk felvenni. Nagyjából ígéretek szerint 30 évet fog felölelni.
Ezek ha így lesznek mind mind jó változások...Még annyit behozhatnának, hogy aki óhajtja blaster only módban játszhatna és akkor talán mindenki igényei többé-kevésbé ki lennének elégítve. Reméljük a legjobbakat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.04.16. 12:23:26 -
#1982 Téged nagyon bánt ez a Star Wars téma, szerintem még a Star Wars topikba is írj be valamit :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.04.16. 11:28:53 -
Sir Cryalot #1981 A trailer üzenete:
<20 év: mutasd meg anyádnak is , hátha odaadja a preorderre a zsetont
>20 év: nyálfolyatás 3-2-1 preorderzseton bizsergés EA részvény vásárlás
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.04.16. 11:11:44 -
Betyar070 #1980 Közhellyel élve : a puding próbálja az evés.
A grafika megint szemkápráztató a sok gyerkőc örömére, a játékmenet meg majd kiderül. Mindenesetre nagyon fogadkoztak az EA-nál, hogy tanulva az előd hibáiból jobban összerakott játékot kapnak a vásárlók. -
ratgab #1979 Én mindenképp. -
#1978 Nem mintha az előzőnél zsákbamacskát árultak volna. Itt legalább a single miatt lehet esély rá, hogy valami minőséget kapjunk. -
#1977 szép...de ennek már ki dől be ? :) -
#1976 -
Betyar070 #1975 Tápra gyanakodnék én is. Sajnos az rx480 a megadott max. 150w helyett képes akár 180w is bekajálni. Ha esetleg egy gyengébb tápod van, ráadásul nincs benne túlterhelés elleni vedelem (OLP,OVP) akkor lehet ez a gond. Gyanús, hogy csak néhány játéknál, és esetenként jelentkezik. Lehet azonban az is hogy a csati, slot nem bírják a túláramot, bár úgy tudom hogy ezt javították a 16.7.1 patch-el.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.02.28. 15:35:57 -
#1974 sok minden lehet, táp rendben van? -
Garrus #1973 Sziasztok! Szeretném a segítségeket kérni! Pár napja beszereztem egy Asus ROG Strix RTX 480 OC 8GB-s videokártyát,azóta következő a helyzet: a Star Wars Battlefront (de tegnap a Rise of the Tomb Raider is csinálta) szürke halált produkál,csak újraindítani tudom a gépet, vagy hirtelen FPS-esés jön egy-két másodpercre és recseg.Mi lehet a gond? Régebben ilyen problémám nem volt,csak az RX480-al csinálja ezt. Köszönöm előre is! -
nextgamecs #1972 Egy kis gameplay:
https://www.youtube.com/watch?v=MUSdPnrX5hk&t=3s
További videókért iratkozzatok fel! Köszi. -
Ludowik #1971 Ez a szerver választás kinyír! Pedig király stabil a netem de ebben a játékban ledob a szerver néha.! -
Ludowik #1970 Igen ment a like! -
ratgab #1969 Korrekt videó. -
Ludowik #1968 Ott be van állítva rendesen minden. A játékban is ugyan az a nevem mint a fióknév, a játékból meg is lehet nyitni de a kép nem látszik, és másokét sem látom. -
#1967 jó kérdés... EA Account oldalon privacy beállítások esetleg? -
készítettem egy bemutatóvideót a játékról, ha kíváncsiak vagytok, hogy érdemes-e most megvenni, nézzétek meg :) köszönök minden visszajelzést, akár tetszett, akár nem a videó! -
Ludowik #1965 Ott be van állítva de a játékban nem jelenik meg. -
#1964 szerintem az originen belül tudod beállítani. -
Ludowik #1963 Azt meg tudja valaki mondani hogyan lehet az avatart láthatóvá tenni a játékban? -
Betyar070 #1962 Akkor én nagyon szerencsés voltam a Phenon II x4 965-el mert simán ment vele a SWB. Igaz medium beállítással és nem a menő 60fps-el de ez soha nem is érdekelt. kb.250órát raktam bele a kis Phenon-al.. R9 270-el szépen ment, sőt az említett szuper csoda Bf1 is medium-on simán ment, de említhetném a Divisiont is. Mind a három játék korunk igazi nagyágyúja a grafikát illetően mégis mind nálam mind másoknál is (lásd. youtube) simán elvan (okos kompromisszumokkal). Ennek ellenére én is nyugdíjba küldtem augusztusban. Nekem nagyon bevált,de a most érkező játékok már nagyobb vasat igényelnek.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.31. 22:44:16 -
yossarianHUN #1961 Szerintem felejtsd el, ezek már tényleg ősállatok, és napjaink legjobb grafikájú FPS-éről beszélünk a BF1 mellett. Minimum i3 kéne hozzá. Jó kis procik voltak ezek, nekem is egy E8400 volt az előző gépemben, de ezek már nagyon más generáció, mint ami a mai cuccokhoz kell. -
#1960 nem tudom, hogy ez segít-e. egy Phenom II X4 965-ön játszhatatlan volt. elindult, de nem volt benne sok köszönet :) -
Angelus1991ster #1959 Kis naívan mertem azt hinni, hogy Core 2 Duo E8500 3,16 Ghz-es procin megmozdul a játék. :D
3,3 Ghz-es E8600-an már elfuthat a játék?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.28. 19:14:14 -
Angelus1991ster #1958 Köszönöm :) Így már nekem is 19.99-es kedvezményes árat mutatja. :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.28. 17:30:46 -
#1957 hozzáteszem, ha berakod a kosárba, onnantól megint az olcsóbb árat mutatja majd, szóval meg tudod vásárolni olcsón. -
#1956 wow, ez nagyon érdekes, megnéztem én is, nálam is ez van. érdekes bug. az Ultimate Edition is 30 euró meg a Season Pass is külön, sajátos.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.12.28. 13:30:41 -
Angelus1991ster #1955 Az Origin kliensben a Browse Games résznél azt írja, hogy a Season Pass 29,99-ről 19,99-re van leárazva. A Season Pass oldalán meg 49,99-ről 33,32 Euro-ra. Ezt nem értem.
Az hittem ha az alapjáték megvan, akkor csak 20 eurót kell kifizetnem a Season Pass-ért, és így csak 30 eurót kellett volna költenem az alapjátékra és a 4 darab kiegészítőre.