Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tűrhető volt a '76 csak szerintem kicsit üres volt és hamar unalmassá vált.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
rakeresve nem talaltam emlitest rola, senki nem jatszott anno az interstate 76-tal? Nagy kedvenc volt, annal jobban mad max 2 hangulatu jatekkal nem is talalkoztam azota. ahogy olvasom utana kijott egy joval gagyibb valtozata Interstate '82 nevvel, amit viszont nem ismerek, vagy annyira nem tetszett, hogy teljesen el is felejtettem.

szerintem

Idén egyik talán legjobban várt játék,nekem.Jó lesz Witcher 3 és még sok más de ez egy olyan dolog,hogy gyerekkorom egyik kedvenc filmje ÚGY mint Alien amiből micsoda nagy játékot készítettek tavaly na remélem Mad Max is jó lesz😊
Sandbox már jól hangzik sőt egy ilyen stílusra kell is!!
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bertino
hát impozáns az biztos 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A trailer alapján jól néz ki, remélem a film is jó lesz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ezeket hol olvastátok/láttátok amiket itt alább írtatok?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tutituti
ismerem én a sztorit,csak vártam hogy visszaköszönjön egy kettõ.ezek meghatározó elemei voltak a filmtrilógiának.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A 2 és a 3 között játszódik (a kocsikból kiindulva, a 3-ban már metánnal üzemelõ futurisztikus szarok voltak)). A kutyát a kettõben lelõtték a kopteres a bandával ment.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tutituti
hát ez a posztapok carmageddon eddig nekem se tetszik.
értem én hogy mad max,meg interceptor mk2,de hát na,hol a gyrocopter a kutya,a puska?

Kandurex
😞 úgy kissé felejtõs, pedig bejönnek a posztapokaliptikus dolgok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Inkább az elöbbi, annyival kiegészitve, hogy lesz benne böven kocsi nélküli lövöldözés is.

Kandurex
ez most valami kocsikázós játék lesz, vagy valami Fallout -szerû anyag?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
vlszleg a mozifilmmel karoltve jelenik majd meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wedge31
Magnum Opus Trailer.

2015-re csúszik a játék...

tutituti

grebber

Next PC upgrade: 2022

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintem a Rage legnagyobb problémája az volt, hogy egy totál csõ játékot csináltak belõle, amúgy nem lett volna rossza, ha van benne szabadság.

Hát ebben igazad van, nekem nagyon nem jött át, pedig én vártam legjobban...

Jó lett az, csak neked nem jön át. Persze a végére hiányzott valami, meg sokat is foglalt.
Hát a Rage az szerintem egy iszonyatos elcseszett foshalmaz volt, pedig én nagyon vártam, és annál nagyobb lett a csalódás, fõleg hogy napokat töltöttem el azzal, hogy egyáltalán elinduljon és fusson rendesen, remélem ez nem fog arra hasonlítani...

Voltan
Ígéretes, ígéretes, nem mondom.

Azonban ez így még egy hatalmas nagy falatnak tûnik, amibõl bármi lehet. Sok ilyen ígéretes cím lett rémes a végére. Megnéztem a "gameplay"-ként beígért videót is, hát az minden, csak nem az. De legalább nem egy pre renderelt intrót láttunk.

Nagyon kíváncsi vagyok, és aggódom 😊 Remélem, pozitívan fogok csalódni. Mondom ezt úgy, hogy a poszt-apok dologgal engem könnyû elcsábítani, és Mad Max-et is csípem. Sõt, nekem még a Rage is tetszik 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

*Megérdemelné, hogy hû legyen a címhez.
Egy Mad Max cím azért mégis egy Mad Max. Csak film volt belõle, semmi más rossz koppintás. megérdemelné, hogy hú legyen hozzá. Nem B kategóriás Hitman vagy Just Cause...😄
grebber
Jöjjön ki minél elõbb azt jöjjön a Just Cause 3<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Õszintén, mit vártál?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet, de engem nem fog meghatni az biztos. Túl van feszítve szerintem ez a marketing és átlátszó. De meglássuk. Ha tud olyan poszt-apokaliptikus hangulatot adni, mint a RAGE, akkor már rossz semmiképp se lesz a játék 😉
Bucser
Azert ha megnezed az elso reszet a Mad Maxnak ott boven van erzelmi toltet ami megmagyarazza a bekattanast.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mondjuk maga a játékmenet jónak néz ki, azzal nincs gond.
Ez elég gagyi. Mi ez a történetmesélés meg érzelem a trailerbe...pff.
Hínnye, de várom már!

wedge31
Jól össze lett vágva ez a trailer...

Szabi

létezne hogy az átvezetõ videókban Falcon van, de a játékban nem ? <#fejvakaras>

jarlaxxe
Ez csak egy tipp de szerintem egy kocsi...

Szabi
és az mi ? 😄

Lényegtelen, hogy ki mit vél felfedezni egy cgi trailerben.
Az E3-on bemutatott demóban tehát majd a játékban is Magnum Opus-a lesz maxnak a Ford Falcon felejtõs lesz.

Igen, ez biza a MM2-es magas sebességekre képes gépjármû.

RiCSi1234
De imádtam én ezt a filmet.. 😄 Jó kis VHS-s idõk. 😄

GTA V (*.*)

SimaSuna
1:07-nél tisztán látszik az Interceptor...
Loál János
Nem tévedsz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

csm
passz,én a trailer videón az Interceptort véltem felismerni,de ezekszerint én tévedtem 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

Bucser
A Ford Falcon XB a 2. filmben felrobban. Utana meg van valamennyi olaj, szoval szerintem kesobb takolja ossze es a 2. 3 resz kozott siman lehet magnum Opus.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
A filmben Ford Falcon XB Coupe, V8 351 vezet amit hivnak Interceptor-nak is
A demóban meg egy Magnum Opus-a van de javitsd ki ha tévedek.

csm
a videókból nem az jön le hogy más lenne a kocsi...

BMW 325 iX Rallye Car :)

wedge31
Blöki tényleg jó lenne és mint egy pet fejlödne velünk együtt...<#hehe>
De valszeg nem lesz mert max személyén és a lepusztult világon kivül semmi se kapcsolja a játékot a filmekhez még az autónk is más lesz.