Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem
Sandbox már jól hangzik sőt egy ilyen stílusra kell is!!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
értem én hogy mad max,meg interceptor mk2,de hát na,hol a gyrocopter a kutya,a puska?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2015-re csúszik a játék...
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Azonban ez így még egy hatalmas nagy falatnak tûnik, amibõl bármi lehet. Sok ilyen ígéretes cím lett rémes a végére. Megnéztem a "gameplay"-ként beígért videót is, hát az minden, csak nem az. De legalább nem egy pre renderelt intrót láttunk.
Nagyon kíváncsi vagyok, és aggódom 😊 Remélem, pozitívan fogok csalódni. Mondom ezt úgy, hogy a poszt-apok dologgal engem könnyû elcsábítani, és Mad Max-et is csípem. Sõt, nekem még a Rage is tetszik 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
létezne hogy az átvezetõ videókban Falcon van, de a játékban nem ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Nulla tenaci invia est via"
Az E3-on bemutatott demóban tehát majd a játékban is Magnum Opus-a lesz maxnak a Ford Falcon felejtõs lesz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A demóban meg egy Magnum Opus-a van de javitsd ki ha tévedek.