463
1491117010.png
  • dartonite
    Nalam ilyenek vannak eddig, a jelenlegi modell kulonfele kasznijai a kovetkezok lehetnek:

• lalakov
    Kár, köszönöm.
  • Voltan
    Akkor egy kérdés, előrébb vagy, mint én. Az autó vázát lehet változtatni, vagy csak az elején kiválasztasz egyet, azt sanyi?
  • dartonite
    Igy van, a Shiv-ek egyszer hasznalatosak, kivegzeshez jol jonnek ill. boss harcokhoz, eleg jelentos hp-t lekap egy-egy nyakonszuras.
    Erdemes a strongholdot fejleszteni, bizonyos fejlesztesek pl. azt eredmenyezik hogy Max teljes loszerkeszlettel, vizzel, benzinnel, stb feltoltodve indul kalandozni.
    Egyebkent en mar beleraktam par orat de a dlc-vel meg nem talalkoztam szoval az elozo info is fals valoszinuleg.

A jatek maga szerintem baromi szorakoztato es latvanyos, bar nehany resze erosen repetitiv.Mindenesetre ha naponta par orat raszan valaki akkor biztosan nem fogja elunni magat.Persze ha egy ilyen Far Cry- Mordor- Batman elegy egyaltalan erdekli.
  • Voltan
    Amikor elkábulnak, az E-vel ki tudod végezni őket, de asszem, egyszer használatos.
  • lalakov
    Ezt nem próbáltam, megnézem, köszönöm.

MerlinW: Próbáltam. :)

Valaki rájött arra, hogyan lehet használni a kést?
  • dartonite
    Steam forumrol, nem tudom konzolon is igy van e:

Q: I’ve got The Ripper downloaded. How do I use it?
    A: In order to use The Ripper, you must unlock the Garage through story progression. This means that you’ll have to get to the second objective in the “Into Madness” mission, which instructs you to “Drive to Jeet’s Stronghold.” This happens after Stank Gum’s Legion has destroyed Chumbucket’s Tabernackle very early in the game.
  • barmi
    XO-n előrendeltem a játákot, járt hozzá egy plusz autó (valami ripper nevű) és még valami késes hogyishívják de a játékon belül egyiket sem találom pedig le is töltötte a box a játékhoz a két kiegíszítőt, sőt még tegnap is jött egy új ingyenes autó de azt sem találom sehol ... pedig az is le van töltve elvileg. Valaki meg tudná mondani hol találom ezeket a plusz cuccokat ? köszi .
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.09.02. 11:39:18
  • HeadHunter86
    Szerintem le kell húzni róla autóval.
  • MerlinW
    Passz. Benzines kannával felrobbantani?
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.01. 23:09:26
  • MerlinW
    Batman AK, Rage, Borderlands
  • Evoluti0N
    Melyik játékot raknád a három pont helyére? Akár többet is. Már ha tudsz mit rakni oda. Akinek tetszett a(z) ..., annak tetszeni fog a Mad Max.
  • lalakov
    Én mostanában hozzászoktam ahhoz, hogy az egérrel kanyarodok, alig tudtam az elején úgy menni, hogy ne törjem össze-vissza magam. :)

Az első térkép, loot kérdés.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első térképen van egy loot hely a föld alatt, amit elméletileg egy könnyen megsemmisíthető ajtó véd. Próbáltam felrobbantani, de nem ment. Sikerült bejutnotok?
  • MerlinW
    Nos.

Játékmenet:
    A játékmechanika alapvetően egy leegyszerűsített Batman AK. A sztori eddig jópofa, az idei mozi hangulatát adja vissza, a többi meg autókázás, törés/zúzás, gyűjtögetés.

Irányítás:
    Kontroller erősen ajánlott, nekem kényelmetlen volt a bill/egér portolás. Az autó irányítása nekem tetszik, van súlya a gépnek, van fordulása az első keréknek - picit Driver SF / Mafia érzése van -.

Graf:
    A játékot egyáltalán nem nevezném szépnek (ultramindenmax), viszont nagyon hangulatos, így alapvetően nincs vele probléma.

Hangok:
    A legerősebb tulajdonsága a játéknak, nagyon jó minőségű effektek, profi szinkron.
  • ratgab
    Nekem max lent volt, én most az MGS-t töltöttem. :-)
  • Shep
    Nincs még warez, gondolom azért.
  • wedge31
    Majd írjál róla.
    A legnagyobb hibának mindenhol a repetitiv feledatokat írják ami elég nagy baj egy sandbox játéknál ez engem eléggé visszatart a vásárlástól.
  • HeadHunter86
    Én még töltöm. MGSV már lenn :)
    Gondolom azért ilyen halott mert nincs warez, ha lenne akkor pörögne és mindenki arról magyarázna hogy eredetibe van meg neki...
    Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.01. 18:48:45
  • wedge31
    Jó kérdés, lehet olyan jó a játék, hogy mindenki inkább játszik vele, de persze van még egy lehetöség...
  • Evoluti0N
    Miért ilyen halott a topic? Azt hittem, hogy ilyenkor már nagyban jönnek majd a hozzászólások, vélemények.
  • lalakov
    A kést azt hogyan veszi elő az emberem?
  • Overburner
    Bírom hogy minden videóban szarozzák a Counterattackos combat rendszert amit kb minden ilyen típusú játék használ. Pl Batman AC Shadow of Mordor.
  • Edem05
    Köszi!
  • MerlinW
    Kinguin 16,25€
  • Voltan
    Én azon röhögök magamban, hogy az hogy lehet, hogy a "szaklapok" ennyire eltérő véleményt fogalmaznak meg ugyanarról a játékról.
    Nyilván mindenki véleménye szubjektív, ezért 1-2 pontos eltérést még megértek, de azért az 5-től 9-ig terjedő skála kicsit erős...

A Gamespot - akinek amúgy azt sem szabad már elhinni, ha köszön - iszonyatosan lehúzza, ami nevetséges, már az alapján a durván 1,5 óra alapján is, amit játszottam vele.

Az IGN-nek is vannak fura dolgai, de a saját tapasztalatom eddig inkább az ő értékelésükhöz áll közel.
  • grebber
    Ahogy te más ember véleményére vársz egy game-el kapcsolatban ugy lehet valakinek egy jó pont sokat jelent.
    Ezek a cikkek arra jók ha beleolvas az ember láthatja mik a játék hiába és vagy erősségei.

Szerencsére én magam el tudom dönteni nekem mi a jó, nem kell hozzá más
  • Evoluti0N
    Van, aki komolyan veszi még a különböző játékoldalak értékeléseit?
  • grebber
    -GameSpot: 6
    - Polygon: 5
    - IGN.com: 8.4
    - IGN Spain: 8.1
    - Hobby Consolas: 9
    - GamesRadar+: 7.5
    - God is a Geek: 7.5
    - Game Informer: 7.5
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.09.01. 11:25:54
  • dartonite
    En nem neztem fps-t de ugyanolyan faszan fut mint a Mordor anno.
    Gtx 970, I5-2.5, 8 giga ram es szinte maxra allitott mindent alapbol.Kb egy orat jatszottam vele, nagyon jonak tunik.Foleg 18 juroert :)
  • Voltan
    Ezt alá tudom támasztani, ma reggel ránéztem, kipróbáltam melóba indulás előtt, maxra húzva röccenésmentes 60 FPS-t bír egy 4 gigás 770-el
  • grebber
    Mad Max PC-s képek

"The game runs at 50-60fps with a single GTX 980 at 4k. By far one of the best optimized PC games. "
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.09.01. 08:03:29
  • wedge31
    Abból a rengeteg videóból ami linkelve lett azért már kivehető mire számithatsz.
    Hatalmas nagy pusztán mész autóval a küldetésekre közben mindenkit lelösz, gyalog meg többnyire verekedni kell mert ahogy láttam kevés löszer lesz a játékban.
    A storyról még nem igazán derült ki semmi.
  • AnuluWork #108
    Hamarosan megjelenik.

Akkor most ez egy open worldös Interstate 76 Rages elemekkel, vagy egy Rages világvégés buherálos csőjáték, mely úgy tesz, mintha open world lenne, a la sniper elite 3?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.31. 21:04:57
  • Sir Cryalot
    Úgy kimondottan nem a Rage-re hasonlít hanem konkrétan a Rage hibáira (shooterben autóberhelés?!) , ugyanis Johannes Szörmők programozófélistenguru nem csak aspergeres hanem a "drag racing"-ben is kedvét leli őkelme.

https://twitter.com/javisantana/status/579297120286613504
  • Voltan
    Rage-re max. a témájában, és a világában hasonlít, nem játékmenetében.
  • grebber
    Amiket leírtál a pc-seket kicsit se érdekli/hatja meg.

Dehogynem érdekli őket a pc-s verzió.... akkor a warezért se sírjanak mint az a bizonyos fürdős néni. Mert warezért sírni mindenki tud, de tenni ellene ,hogy értelmes játékos tegyenek le az asztalra az már büdös és dolgozni kell érte.
    Ezekre mondják, hogy férgek.
  • Shep
    Nyilván, mikor elvileg már hónapokkal korábban tudtak a gondokról. W3-nál meg csak terjesztők, ami azért merőben más kategória.
  • hellboy4591
    Akárhogy nézem, ez leginkább a Batman Arkham sorozathoz van közelebb, abból is az Arkham Knight-hoz, mint a Rage-hez. Ahhoz kb annyi köze van hogy poszt-apokaliptikus világban játszódik mind a kettő. Viszont ha már a copynál tartunk, akkor a Rage copyzott a Mad Max-től. Az előbbi 2011-es alkotás, az utóbbi meg 1979-es, szóval elég nagy baromság olyat kijelenteni hogy ez másolt a Rage-től bármit is. :)
  • MerlinW
    210 WB játékból kettővel (Mortal X és Batman) gondok vannak. Míg van egy Witcher 3 is az idei repertoárjukban. Én jelen esetben a NetherRealm-et és Rocksteady-t hibáztatnám, nem a WB-t. A kiadó dolga, hogy kiadja a terméket a tervezett határidőn belül (különben veszteséges lehet). A határidőket tekintve pedig a WB elég bőkezű kiadó hírnevében áll. Egyébként meg a piacot tekintve, gyakorlatilag egyik kiadót sem hatja meg, ha a terméke PC-n problémás. Konzolon menjen flottul, ez a lényeg. abban van a pénz.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.24. 10:14:16
  • grebber
    Hamarabb Rage 2 mint Batman. Verekedés Batman-es csak minden más Rage copy.
    Remélem a warner nem ég be most is és a steam-es megjelenés után nem az ilyen hírekkel lesz tele a net: " Mad Max : Gondok a pc-s verzióval" Mert lassan kezd általánossá válni.