Mad Max

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Én akkor fogok felkiáltani ha tina turner - thunderdome lesz a fõmenüben 😊
Az annyira passzol a MM sorozathoz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szerintem valahol a 2-es és 3-as között fog játszódni, valószínûleg mindjárt a 2-es után, mert a 3-asban már nyoma sincs az Interceptornak, ott már a tevefogat a divat (a benzin hiánya miatt érthetõ). És mivel a 2-esben még fiatal, a 3-asban meg már középkorú hajléktalannak kinézõ vándor, elég tág idõvel lehet munkálkodni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezzel én is így vagyok! Nagyon várós! <#worship><#worship><#worship>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

grebber

Next PC upgrade: 2022

Szabi
történetileg gondolom sok-sok évvel a filmek után lesz, legalábbis a V8 már elég rozsdás, a lámpán sincs már fent a rács stb.. 😄

remélem lesz kutya is 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Rayden02
<#violent>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Papa01
+fav! 😊

Szeretem a posztapokaliptikus játékokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

tutituti
Rohadt nagy Mad Max fanatikus vagyok.

már mikor kósza ötletként dobálóztak akkor megörültem,de ez 0day buy lesz!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
<#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

wedge31
Régóta tudtuk már, hogy az Avalanche Studios egy Mad Max-játékon dolgozik, ám a Sony buliján végre lehullt a lepel a posztapokaliptikus, nyitott világú TPS-rõl. Az elsõ képekkel és trailerrel szolgálhatunk.

A játékban természetesen Mad Max alakítod, egy magányos harcost a vad, posztapokaliptikus világban. A túlélés kulcsai az autók és a benzin, a kietlen pusztaság hemzseg a banditáktól. Az Avalanche játékában változatos küldetések, száguldás és részletgazdag látványvilág vár ránk.

Még nem tudni pontosan, hogy a produktumnak van-e köze a közelgõ Mad Max-mozifilmhez, hiszen a képek alapján a fõhõs nem hasonlít Tom Hardyra. A Just Cause készítõinek pörgõs akciójátéka PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik.

A Mad Max 2014-ben jelenik meg.

Mad Max Announcement Trailer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

← ElőzőOldal 10 / 10