463
1491117010.png
  • Hexex86 #180
    Eddig nagyon tetszetős a game! Nagyon átjön a film hangulata! Blső nézet király!! :) Hmm vajon lesz olyan vas ahol bal oldalt lesz a kormány? :)
  • dartonite
    "When you press ESC The log is the lower set of tab options, 'encounters' is the third one down and it is in there where all the information about camps and strongholds is held."
  • RatBaG #178
    a "log" hol található?
    miután megnéztem egy-egy intel-t, azt írja, hogy a log-ban megtalálom később, sehol sincs, hiába keresem.
  • Hexex86 #177
    Köszi! Így már tuti vétel lesz ma!! :) A Mad Max hangulat meg csak árad a vidikből!!! Nem lesz ezzel gond akkor! :)
  • dartonite
    Azok a reviewerek akiket figyelni szoktam el vannak hulve az optimalizaciotol es a pc porttol.Pozitivan.

TotalBiscuit

IGN

ACG
  • Hexex86 #175
    Köszönöm a gyors választ! Akkor vétel számomra is! Menjen hát a Hadivas! :)
  • ratgab
    Szuperjól megy....Mondjuk jó vga-val hajtom, de nem hallottam még olyat aki panaszkodott volna. Nagyon dícsérik az optimalizációt.
  • Hexex86 #173
    Üdv! Mennyire van jól optimalizálva a játék szerintetek? Pár véleményt szívesen olvasnák tőletek.
  • RatBaG #172
    nekem eddig az egyetlen apró gondom az, hogy a motorhangok rohadt hangosak, és csak "effects" van optionsben, nem lehet külön halkítani.
  • HeadHunter86
    Van R betűm és sikerült beloggolni.
  • RatBaG #170
    nincs E és R betű, sikerült belépni. haszna nem sok, de ha már a mordornál megcsináltam...
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.09.04. 11:20:00
  • dartonite
    Se Batman se Mordor ?
    Vao akkor Te meg szuz vagy, erdekes lehet a harcrendszer igy elsore :)

WBplay-be sikerult valakinek belogolnia?Erdekes mod ha van E vagy R betu a jelszavadban akkor b@szhatod mert allandoan password resetre ugrik :D
    Egyebkent erdemes egyaltalan szarakodni vele?
  • lalakov
    Köszönöm. :) Már van 13 is. Ja igen, Max-nek könnyű, de nekem? :-D Ez az első bunyós játékom.
  • dartonite
    Jaaa oke, vilagos.Nekem tegnap este elerheto volt mar a skin, egy 170~megas update-et szedett le a steam, az volt az.
    GMG-s megrendeloknel ahogy olvastak akadtak problemak vele, az alapjatek nem tartalmazta.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha osszegyult az elegendo token akkor irja is a jatek hogy Griffa spawnolt valahol a vilagban. (altalaban kozel a bazishoz)
    Nem probaltam azonnal leadni oket szoval nalam mindig volt legalabb 5 skillpont mire odamentem hozza.Neha 12.
    Az alap Max is eleg konnyen le tudja zuzni az ellensegeket foleg a kezdo teruleteken.Igaz most atkeveredtem egy olyan helyre ahol 4*-os outpostok vannak mar, eleg hamar ledaraltak :)
    Szal mindenkepp erdemes a kocsival parhuzamosan Maxet is fejleszteni.

Ami meg szembetuno es erdemes megfontolni, hogy ejszaka lehetoleg keruljuk az utakat mert az ellenseges kocsik sokkal erosebbek.Allitolag a viharban pedig durva scrap boxokat lehet talalni ha valaki eleg kitarto es szerencses, de oszinten szolva en mindig inkabb atveszeltem valahol :)
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.04. 08:27:18
  • lalakov
    Nekem még mindig nincs ott a ripper skin.

Próbáltam másik kocsit választani, de nálam azt írja, hogy nem gyűjtöttem még be Chum kocsiját. Illetve most nézem, feladattal nyílik csak rá lehetőség, én meg eddig csak mászkáltam. :))
    A Griffa tokenek, amiket a Legend szintlépéskor kapsz.
  • grebber
    VGA teszt
  • dartonite
    Garage/body/ripper skin.

lalakov:

Chum buggyjat, illetve a zsakmanyolt autokat is ugy tudod vezetni hogy a bazison odamesz a kocsid melle, nyomsz egy T betut es utana kivalasztod a listabol.
    A masodik kerdest nem ertem, milyen tokeneket?

Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.04. 07:57:20
  • kill3r21
    Nekem steamen ott van, de játékban nem találom
  • TomStorm
    Megvan
  • TomStorm
    Nekem kellene feszítővas(jimmy bar).Hol találok?
  • lalakov
    Pár kérdésem lenne még.
    Chum kocsiját hogyan lehet vezetni? Kéne a kutya az aknamezőkhöz.
    Tokeneket le lehet adni egyesével vagy csak egyszer lehet beváltani egy helyszínen?
  • TomStorm
    Igaz,hogy 21K volt de nagyon örülök,hogy így sikerült a game.
    Középszerü meg 6 pont HAHA.
    Avalanche odatette magát nem kicsit..
  • TomStorm
    Na megvettem én is PS4-re.Még mielőtt véleményem írom azt megemlíteném,hogy régóta várom a játékot és az utóbbi időben láttam lehúzó/lehangoló véleményeket,beszámolókat.
    Most komolyan felteszem a kérdést.Ezek BETEGEK?Ezt a játékot leminősíteni?

Itt olyan gameplay van,hogy arra panasz nem lehet.Tech-ben gyaláz sok mindent,hangok fergetegesen jók,nyitott világ,a HARC/bunyó látványos,megannyi autó+UPGRADE ezt a Wasteland kikúrt módon nagy és hangulatos.
  • lalakov
    Csak skin? :o :( Azt hittem erősebb kocsit kapok.

RatBaG: Köszi, megnézem. :)
  • RatBaG #156
    nekem csak a mai login után töltötte le, franc tudja miért.
  • MerlinW
    Ott kellene lennie, egyébként csak egy skin, amit valószínűleg egyébként sem használnál, vagy ha mégis akkor csak pár órán át:)
  • lalakov
    G2A-n a MAD MAX-ből pre-ordert vettünk, igaz? Vagyis tartalmaznia kéne a Ripper DLC-t? Steamen nem látom és a játékban sem tudom kiválasztani.
  • Shep
    NEM, Japánban nem tudod aktiválni!
  • Maala
    Japánban nem lehet egyedül aktiválni. Ezért van ott a global.
  • Meridius
    Fordítva..:D
  • janik
    G2A-n a MAD MAX-nél fent van sárgával egy szöveg. "Warning! This product is region locked and CAN NOT be activated and played in Japan."
    azt akarja mondani hogy csak japánba lehet aktiválni??? akkor miért van ott GLOBAL ??
  • R0GUE
    Röviden? Változatosságot.
    Egy totálisan középszerű játék lett minden tekintetben.
  • kill3r21
    Jaja én is innen ma :)
  • Voltan
    Köszi az infót!

Amúgy őszintén nem értem a nagyon negatív értékeléseket a neten. Gamespot - 6 ???? Az már a nagyon szarjáték kategória náluk, és más site-okon is láttam hasonlót.

Ráadásul olvasva a review-kat, itt mindenki azonnal elkezdi szapulni a gyűjtögetést, meg a kissé repetitív mellékküldiket, meg hasonlókat.
    Senki nem említi meg a kegyetlen hangulatos látványvilágot, a kurvajó autós harcrendszert, azonnal a vélt, vagy valós negatívumokra támadnak. Ez így nem kritika. És baszki, ez azért az ún. "szaksajtó"

Könyörgöm, ez Mad Max. Mit várnak? Mély, filozófikus dialógusokat? Összetett puzzle elemeket, vagy mit? Ja, meg ilyenek, hogy nem eléggé változatos és élettel teli a környezet. B*szomaszádat, ez a posztapok nukleáris síkság, mit vársz, Sziget fesztivált?????

Szóval nem értem.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.09.02. 21:41:06
  • dartonite
    Lehet mas autod ha a kerdes ez.
    Hogy a legelso 3 vaz kozul valaszthatsz e ujra masikat, azt nem tudom.Viszont lehet zsakmanyolni is az ellensegtol barmilyen autot, azt ha beviszed a strongholdba, akkor onnantol azokkal is lehet maszkalni.Igaz pupos es kutya es harpoon nem lesz, de vannak egyeb spec. kepessegeik.
    Illetve a mar emlitett Archangeleket is ossze lehet rakni (gondolom), de ott meg nem tartok.

Max max rap :D
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.02. 21:07:39
  • matecsavo
    Igen, annyi én is ott vettem ma meg.
  • Voltan
    OK, de lehet később is váltani kocsi vázat, vagy csak az elején?
  • StrikeFor
    G2A-n tényleg 5300 ft?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.02. 20:35:58
  • dartonite
    Illetve:

Bocs de egy hsz-ben nem engedte linkelni oket.
    Egyebkent most toltott le egy 180megat a steam, szal jo esellyel a dlc lesz az :)
  • dartonite
    Ezen kivul vannak meg az un. Archangel-ek: