Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tokeneket le lehet adni egyesével vagy csak egyszer lehet beváltani egy helyszínen?
Középszerü meg 6 pont HAHA.
Avalanche odatette magát nem kicsit..
Most komolyan felteszem a kérdést.Ezek BETEGEK?Ezt a játékot leminősíteni?
Itt olyan gameplay van,hogy arra panasz nem lehet.Tech-ben gyaláz sok mindent,hangok fergetegesen jók,nyitott világ,a HARC/bunyó látványos,megannyi autó+UPGRADE ezt a Wasteland kikúrt módon nagy és hangulatos.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
azt akarja mondani hogy csak japánba lehet aktiválni??? akkor miért van ott GLOBAL ??
Egy totálisan középszerű játék lett minden tekintetben.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Amúgy őszintén nem értem a nagyon negatív értékeléseket a neten. Gamespot - 6 ???? Az már a nagyon szarjáték kategória náluk, és más site-okon is láttam hasonlót.
Ráadásul olvasva a review-kat, itt mindenki azonnal elkezdi szapulni a gyűjtögetést, meg a kissé repetitív mellékküldiket, meg hasonlókat.
Senki nem említi meg a kegyetlen hangulatos látványvilágot, a kurvajó autós harcrendszert, azonnal a vélt, vagy valós negatívumokra támadnak. Ez így nem kritika. És baszki, ez azért az ún. "szaksajtó"
Könyörgöm, ez Mad Max. Mit várnak? Mély, filozófikus dialógusokat? Összetett puzzle elemeket, vagy mit? Ja, meg ilyenek, hogy nem eléggé változatos és élettel teli a környezet. B*szomaszádat, ez a posztapok nukleáris síkság, mit vársz, Sziget fesztivált?????
Szóval nem értem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.09.02. 21:41:06
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hogy a legelso 3 vaz kozul valaszthatsz e ujra masikat, azt nem tudom.Viszont lehet zsakmanyolni is az ellensegtol barmilyen autot, azt ha beviszed a strongholdba, akkor onnantol azokkal is lehet maszkalni.Igaz pupos es kutya es harpoon nem lesz, de vannak egyeb spec. kepessegeik.
Illetve a mar emlitett Archangeleket is ossze lehet rakni (gondolom), de ott meg nem tartok.
Max max rap 😄
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.02. 21:07:39

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.02. 20:35:58
Bocs de egy hsz-ben nem engedte linkelni oket.
Egyebkent most toltott le egy 180megat a steam, szal jo esellyel a dlc lesz az 😊
Erdemes a strongholdot fejleszteni, bizonyos fejlesztesek pl. azt eredmenyezik hogy Max teljes loszerkeszlettel, vizzel, benzinnel, stb feltoltodve indul kalandozni.
Egyebkent en mar beleraktam par orat de a dlc-vel meg nem talalkoztam szoval az elozo info is fals valoszinuleg.
A jatek maga szerintem baromi szorakoztato es latvanyos, bar nehany resze erosen repetitiv.Mindenesetre ha naponta par orat raszan valaki akkor biztosan nem fogja elunni magat.Persze ha egy ilyen Far Cry- Mordor- Batman elegy egyaltalan erdekli.
MerlinW: Próbáltam. 😊
Valaki rájött arra, hogyan lehet használni a kést?
Q: I’ve got The Ripper downloaded. How do I use it?
A: In order to use The Ripper, you must unlock the Garage through story progression. This means that you’ll have to get to the second objective in the “Into Madness” mission, which instructs you to “Drive to Jeet’s Stronghold.” This happens after Stank Gum’s Legion has destroyed Chumbucket’s Tabernackle very early in the game.
Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.09.02. 11:39:18
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.01. 23:09:26
[merlinw.org]
Az első térkép, loot kérdés.
Játékmenet:
A játékmechanika alapvetően egy leegyszerűsített Batman AK. A sztori eddig jópofa, az idei mozi hangulatát adja vissza, a többi meg autókázás, törés/zúzás, gyűjtögetés.
Irányítás:
Kontroller erősen ajánlott, nekem kényelmetlen volt a bill/egér portolás. Az autó irányítása nekem tetszik, van súlya a gépnek, van fordulása az első keréknek - picit Driver SF / Mafia érzése van -.
Graf:
A játékot egyáltalán nem nevezném szépnek (ultramindenmax), viszont nagyon hangulatos, így alapvetően nincs vele probléma.
Hangok:
A legerősebb tulajdonsága a játéknak, nagyon jó minőségű effektek, profi szinkron.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A legnagyobb hibának mindenhol a repetitiv feledatokat írják ami elég nagy baj egy sandbox játéknál ez engem eléggé visszatart a vásárlástól.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gondolom azért ilyen halott mert nincs warez, ha lenne akkor pörögne és mindenki arról magyarázna hogy eredetibe van meg neki...
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.01. 18:48:45
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
[merlinw.org]
Nyilván mindenki véleménye szubjektív, ezért 1-2 pontos eltérést még megértek, de azért az 5-től 9-ig terjedő skála kicsit erős...
A Gamespot - akinek amúgy azt sem szabad már elhinni, ha köszön - iszonyatosan lehúzza, ami nevetséges, már az alapján a durván 1,5 óra alapján is, amit játszottam vele.
Az IGN-nek is vannak fura dolgai, de a saját tapasztalatom eddig inkább az ő értékelésükhöz áll közel.
Ezek a cikkek arra jók ha beleolvas az ember láthatja mik a játék hiába és vagy erősségei.
Szerencsére én magam el tudom dönteni nekem mi a jó, nem kell hozzá más<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
- Polygon: 5
- IGN.com: 8.4
- IGN Spain: 8.1
- Hobby Consolas: 9
- GamesRadar+: 7.5
- God is a Geek: 7.5
- Game Informer: 7.5
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.09.01. 11:25:54
Next PC upgrade: 2022
Gtx 970, I5-2.5, 8 giga ram es szinte maxra allitott mindent alapbol.Kb egy orat jatszottam vele, nagyon jonak tunik.Foleg 18 juroert 😊