463
-
TomStorm #220 PS4-en megjött a Leaderboard(barátlistás is) de még csak Top10
Hát nem semmi verdákat raktak már össze ahogy nézem. -
TomStorm #219 De még az is a játékban,hogy az Erődöket fejleszteni kell,eszméletlen:) -
TomStorm #218 Na szerkesztés bugos lett,elküldte inkább mégegyszer-.- -
#215 Nem, ez a 'sima' auto Death Rattle body-ja.
Egyebkent tetszik ahogy Max felszerelese is annak fuggvenyeben valtozik ahogy felszereled egyre jobb cuccokkal.Az atvezetokben, mindenhol latvanyosan mas lesz.
Nem szeretnek kapni egy visszakezes pofont egy ilyen kesztyutol :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.07. 19:52:06 -
TomStorm #217 Ja ami még fontos kérdés,hogy ajánlott inkább az Archangel szériát használni?
Magnum Opus Upgrade végülis rámegy ingyen.. -
TomStorm #216 Ja ami még fontos kérdés,hogy ajánlott inkább az Archangel szériát használni?
Megvannak ott a plusz bonuszok ha azzal megyek ki?
Upgrade az jó rá a Magnum Opus-é is.. -
TomStorm #214 Ez már Archangel Jugger of Virtue a verda? -
TomStorm #213 Ok köszi -
#212 Aztarohadt :) Nagyon jó járgány és szép szakáll :) -
#211 A szakallas Maxem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#210 Igen, ezzel én is szívtam, mert a szivattyúba akartam önteni.
A kosár oldalán van egy sárga tank, oda kell állni, és ott lehet beletölteni. -
TomStorm #209 Léghajót/Balloon fel lehet valahogy tölteni üzemanyaggal? -
TomStorm #208 Akkor halattok szépen.Mondjuk azóta meglett +1 régió és napokban nem sok időm volt rá.
Látom van Road Warrior is,dartonite:o
PC-n gyorsabban megvan talán? -
#207 Én még csak nagyon az elején vagyok. De Metal Gear 5 mellett is nagyon szórakoztató és meglepően élvezetesre sikeredett!!! Nem gondoltam volna, hogy filmből játékot ilyen jól meg tudnak csinálni! :) Pár járgány képet szívesen megnéznék tőletek! -
#206 Road warrior legend rank, a deli teruletek nagyjabol megvannak, eszakon most jutottam be Gastown-ba de inkabb a masodlagos kuldeteseket csinalom, neha a fokuldetesbol 1-et 1-et.
Na meg meg mindig tart a ket utolso stronghold fejlesztese. -
#205 22 óra játékidő, Jeet 5 területéből 4 kimaxolva, Sand King szint. -
TomStorm #204 Hogy álltok ti?Én most lettem Gas Guzzler Rank és az Abilitik egyfolytában maxolva vannak.
Egyedül viszont csak Blackmaws régió fullos.Most nézek valamit mi legyen a következő -
#203 az apró részletek...
-
#202 -
#201 Igen, asszem 5x kell megitatni a kulonbozo vandorokat es kapsz egy tokent. -
#200 a sivatagban kolbászoló embereknek van bármi értelme vizet adni? -
#199 Ezt elég sokan nem gondolják így köztük én sem :) -
TomStorm #198 Ahha megvan köszi.Van 12 token már zúzok is felé -
#197 Térképen jelöli a csávót amolyan szemüveges ikonnal. Akkor érhető el, ha van nálad min. 1 token. Ha nincs, akkor a térkép nem jelzi Griffát.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.09.06. 19:18:20 -
R0GUE #196 A mordor az minden volt csak nem jó.....
Egy totálisan unalmas terepen játszódó repetitív dögvész volt.... -
TomStorm #195 Na páncélon fejlesztettem Max-en még nem.
A vihart még kerülöm.
Ámde!Hol van Griffa?Mert van ám itt költeni való token na de hol van? -
TomStorm #194 Angry Review nincs?:)
Prince jól értékelted a játékot! -
#193 Durván jó a mad MAx, pont mint a Mordor kb. Csalódni semmiképp nem lehet benne.
Steam Review-em -
#192 Kivárom míg véget ér és akkor is találni. A közepén még több van? Mondjuk azt túl is kell élni. A fő küldetésben még nem haladtam messzire. 18 óra alatt még csak 5 területen jártam és most nem is megyek tovább míg azokat ki nem maxolom.
Kérdés Stronghold-dal kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan szerkezet, amit összeraktam, ami azt írja, ha kilépek a játékból, akkor is gyűlik a hulladék csak maradjak online. De hol? Steamen vagy ehhez kéne a WBPlay? -
#191 nem keveset :D -
#190 A vihar közepe kincseket rejt:) -
#189 Én kocsival beállok egy épület, hegy mögé. -
#188 Fejleszd a kocsi páncélját, és max-et is. Haladj a fő és mellékszálakkal. Addig meg kerüld el őket:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.06. 14:49:13 -
TomStorm #187 Szanaszét szed a vihar ha elkap.Hogy kell védekezni ellene?Kerestem most is védett helyet de nem volt az:)
Kegyetlen ereje van,gyakorlatilag elkap egy törmelék azonnal agyon..sz.
Kocsim se sokáig bírja -
TomStorm #186 Hát nem bizony.Ez már inkább Sandbox legalábbis én úgy érzem magam benne tényleg mindig van mit/miért csinálni akár a túlélés a cél akár az utak királya cím vonz vagy maga a FreeRoam része,hogy felfedezzük ezt a világot nem akármilyen járművekkel.
A sztori része,elfeledett múlt stb..
Messze a leg szabadabb játék ami meg van töltve tartalommal hosszú idő óta!
Simán GOTY nálam -
#185 Nem igaz már, ezt a játékot nem lehet abbahagyni. :-D -
#184 A pupos buggy-jat kell kivalasztanod a T-vel es azzal elindulni aknavadaszatra. -
#183 Tudja valaki, hogy hogy tudom a kutyát magammal vinni akna vadászáshoz? Elsőnek ott volt velem, azóta csak ott ül Jeet várában. -
#182 ja, ez megvolt, csak egérrel baszott lenyitni... E betű a nyitja. -
#181 Nem hiszem, ausztrál licensz :D