463
1491117010.png
  • ReszegKoldus
    Oda nem abban a küldetésben lehet bemenni, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kislányt kell kimenteni?
  • RatBaG #299
    befejeztem végre én is a storyt. a rohadt achievementhez persze ez az egy helyszín hiányzik, és ide vissza se lehet menni teljesen. azbeszt...

egyszer nagy sebességgel közeledtem egy tábor felé, megdobott egy szikla, és itt értem földet. se ki, se be, fast travel lett a vége.

• PeeTeR
    https://www.reddit.com/r/MadMaxGame/comments/3kokym/how_the_hell_do_i_tell_which_challenges_are/
  • ratgab
    Vannak olyan challengek, amik ismételhetőek (legalábbis írja a nevük mellett, hogy hányszor teljesítetted). Szerintem amiről beszélsz az nem bug, hanem feature.
  • RatBaG #296
    azt hiszem nálam bugos lett az ingame challengek egy része. már vagy tizedjére ad be újra és újra ilyeneket, hogy öljek meg 120 X soldiert, perform 25 wall executions, stb. minden alkalommal +1 token, már lvl 91es road warrior vagyok
  • tonyr #295
    grat ;)
    Én még "csak" a 1/3-ánál tartok, hogy minden 100% :)
  • Dency
    Na hogy álltok a játékkal srácok?
    Nálam még van pár küldetés, meg 1-2 loot helység és kész is :)
  • tonyr #293
    igen arra rájöttem :)
  • MerlinW
    V billentyű meg a belső nézet autóban:)
  • tonyr #291
    (: ilyen az én formám :)
  • MerlinW
    Igen, az a fotó mód:)
  • tonyr #289
    BIG like ;)
  • HeadHunter86
    Én ilyen fasza képernyőképek készítésére használom: http://steamcommunity.com/id/headhunter86/screenshots/?appid=234140
    Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.23. 21:25:43
  • tonyr #287
    LOL mire jöttem rá, bár valószínűbb hogy mindenki számára ez már tény volt :)
    X+C billentyűre megáll a játék, és szabadon lehet mozogni Max egy bizonyos körzetében, lehet változtatni az színeket, effektezni, és pl mikor keresgetem a gyűjthető cuccokat a bázisokban, könnyebb ezzel végigrepülni mint Max-el átfutkosni újra a bázison :)
  • Tatyla
    PS4-re vettem meg a játékot, nem 60fps csak 30 de így is szerintem elég jól néz ki a játék egyes effektek különösképpen, el lehet pepecselni a sok stronghold fejlesztés kutatással meg a versenyek is jók pedig én aztán nem vagyok oda az autós játékokért, konvoj üldözés az majdnem olyan hangulatos mint a filmben volt, bázis foglalások, főleg amiben valami fő gonosz is van az hatásos lett, viharokban lehet extra ládákat találni, néha értékes autó roncsokat rángatható ki a földből . Szóval összességében jó lett az egész játék és ami a fő lényeg :szórakoztató
  • Shep
    Nem, Avalanche saját enginje, semmi köze az id motorjához.
  • steweee
    csak videókat meg képeket láttam eddig belőle. viszont tökre az az érzésem, mintha a rage graf motorját használná. lehet benne igazam ?
  • RatBaG #283
    nem váltja meg a világot, de szerintem simán hozza a mai szintet.
    robbanások, füst különösen.
  • Shep
    Graf:
    A játékot egyáltalán nem nevezném szépnek (ultramindenmax), viszont nagyon hangulatos, így alapvetően nincs vele probléma.
  • MerlinW
    Hát igen., Szerintem is mocsok jól néz ki a játék.
  • Shep
    Batman után ránéztem erre a cuccra, de ez a grafika mi? Nem igazán úgy néz ki, mint az előzetes képeken, eléggé ps3 szint az egész. A játék ettől még lehet jó azt nem vitatom, csak eléggé sokkoló volt a látvány.
  • lalakov
    Én azzal a kártyával indítottam el először, viszont párszor villódzott a kép, de persze játszható.
  • krisztajo
    Köszönöm szépen, ez jó hír.
    Igazából már letettem róla, hogy játszani tudjak vele.
  • grebber
    Ezek szerint meg
  • krisztajo
    Sziasztok! Nagyon láma kérdést teszek fel.
    GTX560-on egyáltalán megmozdulna a játék vagy ne is reménykedjek?
    Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2015.09.17. 14:30:07
  • MerlinW
    V billentyű az autós belső nézet. Max-el játszani first pesonban elég használhatatlan lenne a harcrendszer miatt.
  • scomcomputers
    Köszi mindenkinek így már jobb:

Ja még annyi,hogy FPS-mod lehetséges,valami trükkel?

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.09.16. 16:19:17
  • manacz
    Szerintem a Heat Hazte-t kéne kikapcsolnod :) Legalább is a heat haze azt a jelenséget jelenit amit szeretnél eltüntetni!
  • scomcomputers
    Köszi szépen a válaszokat...a kép sweetfx-el készült.....tehát az sem tudja........de még a depth of field-et nem próbáltam......Thx
  • RatBaG #271
    én a depth of fieldet levettem, amennyire csak lehet, így kicsit gyengébb az effekt.
  • MerlinW
    Max valami post process effelttel lehet (enb, sweetfx, stb). Egyébként a valóságban is ilyen a látvány a sivatagban a feláramló hő miatt.
  • scomcomputers
    Segítsetek...van valami megoldás...."beállítás" arra, hogy a távolban levő,tárgyak,hegyek,stb....ne legyen homályos...köszi!
  • MerlinW
    Elég ritka, talán 2-3 óránként van egy.
  • MerlinW
    A játék online felhőben tárolja a mentéseket így max azt próbálhatod meg, hogy offline indítod a játékot. Egyébként mi volt az a nehéz rész? Mert alapvetően nevetségesen könnyű a játék.
  • StrikeFor
    WAREZ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát felraktam a törtet :P bocsi

látványos,akciódús a játék,de kicsit monoton és idegesítő a scrap szedegetése

az Archangel verdák mire jók? és miért nem kapok SCRAP-et ha beviszek egy kocsit a shelterbe? köszi

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.15. 11:07:45
  • Dency
    Szevasztok.
    Vihar az milyen gyakran van a játékban? Vagy küldetés függő? Eddig nálam egyszer volt csak. Most hogy a mellékküldetéseket csinálom, nincs egy se.
  • tomika810613
    Sziasztok!

Segítséget kérek:
    Megvettem 1 hete a Mad Max-at.
    Jó sokat játszottam vele és egy nehéz résznél sok halál után trainer használatára "vetemedtem"...
    Előtte lementettem külön a Backup saves könyvtárat.
    A játék újra indult!
    Viszamásoltam a régi mentéseket de se trainerrel se nélküle nem folytatja a játékot.
    Mit rontottam el?
    köszi előre is a választ!
  • kasa85
    LMB bal kar fölött a célzás.
    B gomb a tüzelés.
    Megy köszönöm.
    Magában a B gomb megnyomása ledobás a Windowsba hibaüzenettel.
    Köszi oda figyelek nem akartam Offolni csak fontos volt :) !
    Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.14. 20:11:57
  • MerlinW
    Fáradt vagyok, 2 órája moderálok, sok baromság volt ma a fórumon. Egy 6 éves regisztrációtól elvárom, hogy ismerje a rendszert. Nekem is véges a türelmem.

Fórum főoldalon rákattintasz a Játékosok fórumára és az oldal alján ott az új téma nyitása
  • kasa85
    Köszönöm a segítséget bár egy kicsit nyugodtabban szerettem volna hallani.
    Off topik ide vagy oda valaki csináljon én nem tudok.
    A B gomb tényleg mulatságos,de remélem javítják.