Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ha nem találsz off topikot, csinálsz egyet és nem a fő topikot flémeled tele warezzal.
3. A B gomb a tüzelés, autóban, gyalogosan egyaránt, tehát kulcsfontosságú gomb.
4. A játékot már megjelenés előtt is meg lehetett venni digitálisan 13-15€-ért. Most is meg lehet számtalan helyen (Kinguin, G2A, stb)
5. "Adnék".
[merlinw.org]
A lényeg le szedtem a Windows 10hez Mad Max Cracket.
Rá tettem megy Windows 10 alatt.
Érdekelne Kontrolleren a B betű mire szolgál.
Eddig térképből,vagy mappából kilépésre.
Játék alatt meg nyomom le áll,és Rendszer Hibát észlelt ezért leállt.
Érdekelne,hogy a B kell majd e,vagy sem.
Aki próbálta mellőzni,és mikor kéri akkor fel oldja ?
Hasonló volt,és szerintem az a védelem van rajta mint a GTA 5 ön.
Volt ott üldözés közben lövöldözés na ott fagyot.
Nem nagy durranás 6000ft kupont ki adnák,de 12 ezret dobozosért inkább GTA 5.
A játék nagyon tetszik!
Köszönöm előre is a segítséget jó játékot kolegák 😊
Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.14. 19:21:36
If you give a little love you can get a little love of your own
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Per Aspera Ad Inferi.
Másrészről, már nem számít a scrap mennyisége, Max maxra tolva, szint Road Warrior, Gutgash térkép szinte kész, már csak a kocsit kell fejleszteni. Nem is lesz az jó ha nem lesz mire költeni.
Minden vihart kinn töltök, olyan szép amikor érkezik és csak élvezem a törmelékek rohanását. Kivétel amikor a szívatós vihar jön, akkor meg nem unatkozom.
De este lesz Max is az biztos.
Jeet régió majdnem fullos még Fuel Veins kis része van vissza,Stronghold még kell 1 maggot farm meg 1 water storage.
Szintem meg Sand King+5.
Más: tegnap elkapott egy vihar, nagyon jó termés volt, szaladtam a ládák után, összeszedtem majdnem 4000 scrap-et😊
[merlinw.org]
egyébként az egyik legfurcsább eset a legelső kocsis harcom volt jeet bázisa mellett. azt hiszem az a nagy, piros, platós verda támadott be, nekem akart jönni, de befékeztem, az meg elzúgott mellettem, be a szakadékba, és egyből robbant is. nagyon röhögtem, tisztára filmbeillő volt... azért furcsálltam, mert egyébként egy zuhanástól nem szoktak pukkanni.
Per Aspera Ad Inferi.
Meg közelről Shotgun na az még durva😊
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.09.11. 12:17:05
Na meg legalabb Max nem 10-20 metereket ugral hogy adjon egy pofont.
Ugyhogy szerintem nem primkobb mint barmelyik ebben a stilusban.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha megnézzük a Batman Arkham Knight-ot, ott azért sokkal, sokkal összetettebb a harcrendszer. Pont tegnap fejeztem be és utána Mad Max-ezni elég lelombozó. Variálnék valamit a csapkodások között, de nem lehet.
Ettől függetlenül jó a játék.
Az autos harc az ujdonsag, de az is eleg szorakoztato 😊
Ja hogy kerdezni is akartam: valoban hasonlo a harc kezelese mint a 2009-es Batman volt?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2015.09.11. 08:57:50
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Már a Pink Eye területén vagyok ahol mondta gollam, hogy valami versenyt kell megnyerni hozzá, ezt hol találom?
Szeretném kiélvezni a V8as motorokat, nem szeretném ha csak a játék legvégén kapnám meg. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Most van 7K.Kilépek és reggelig kiváncsi vagyok mennyi jön még hozzá így offline.
alul amit megjelöltem
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.09.08. 16:29:39
A Fallout fanatikusoknak is biztosan tetszik - nem véletlen, hiszen elég sokat merített a Mad Max-ből az is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ki gondolta volna anno,hogy a Mel Gibson szerepét egyszer egy ilyen játékban játszhatjuk😊)
Jó tudom inkább hajaz a mostani filmre de akkor is vannak utalások.
Jók ezek a "profi" oldalak egyre,kiröhögni őket!
PS-en is van már 10K like full csillaggal és még csak most jelent meg..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hát nem semmi verdákat raktak már össze ahogy nézem.
Magnum Opus Upgrade végülis rámegy ingyen..
Megvannak ott a plusz bonuszok ha azzal megyek ki?
Upgrade az jó rá a Magnum Opus-é is..
Egyebkent tetszik ahogy Max felszerelese is annak fuggvenyeben valtozik ahogy felszereled egyre jobb cuccokkal.Az atvezetokben, mindenhol latvanyosan mas lesz.
Nem szeretnek kapni egy visszakezes pofont egy ilyen kesztyutol 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.07. 19:52:06
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius