463
-
#340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van. rg mechanics repack működik -
#339 Üdv, ez nem tudom mennyire warez kérdés, de ebből ugye nincs most olyan (ami működik is)? Magyarul meg "kell" venni? -
#338 Nézd meg gondolom felajánlja. -
#337 Februarban mar vasaroltam,akkor van kuponom? -
#336 Ha új előfizető vagy és netán korábbi vásárlásból van kuponod akkor csak 10.8$ + később jön hozzá 5 játék -
#335 Já. -
#334 Jol ertelmezem, hogy 12 dollar, es megkapom mad maxet,ha most elofizetek? -
ratgab #333 Hát amilyen pechszériája van a Warnernak mostanában nagyon rájuk fér a siker és azért az Avalanche se aratott osztatlan sikert a legújabb játékukkal a Just Cause 3-al....Szóval szerintem szinte borítékolható, hogy a két cég közötti közreműködés tovább fog virágozni...Remélhetőleg egy Mad Max 2 játékban. Én részemről vevő vagyok rá minden további nélkül. -
El Gigante #332 Nos mai nap én is befejeztem a játékot 61 órával, persze a térképen van még mit csinálni!
Sajnálom hogy vége lett, rég élveztem ennyire játékot! Hangulatbomba az egész! Állati jók benne az átvezetők(pl. a big chief verseny), lehetett volna belőle több. Remélem lesz második rész. -
El Gigante #331 Közben meg lett, d-pad alsó kétszer -
#330 Fejből nem tudom, asszem valamelyik gombát kell benyomni, de van controls menü, illetve olyan sok gomb nincs a kontrolleren, hogy ne tudd végignyomogatni:) Egyébként csak járműben van belső nézet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.15. 22:05:20 -
El Gigante #329 Xbox kontrolleren melyik gombbal tudok belső nézetre váltani? -
kutyakiki81 #328 Kicsit elakadtam, tudtok segíteni?
A főküldetés az lenne, hogy a garázsban upgradel-jem a The Jack-et. Viszont ez az Archangel autó még nincs meg,és a térképen nem is látom hogy lehetne megtalálni. -
apu57 #327 Sziasztok.
Segítsetek. A TAB billentyűvel tudtam eddig behozni a térképet,de valamiért most nem reagál. Várom a segítségeteket.
Köszi -
shakwill #326 Rájöttem, kössz! -
shakwill #325 Sziasztok! Vagy bug, vagy bénaság miatt a "baby bar"-t nem tudom beszerezni. Hálás lennék egy kis ész osztásért..
(Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora hüly vagyok, mert azt tudom magamtól is...
Utoljára szerkesztette: shakwill, 2015.12.26. 14:16:42 -
#324 30-35 óra bohóckodással/gyűjtögetéssel - ami ellen úgysem tudsz ellenállni, mert jó :) -
#323 én is elpepecseltem a mellék küldik, majd pár főszálat megcsináltam (ami már gas town) és hopp vége is lett. -
#322 Mennyi idő kb egy normál tempójú végigjátszás? Minden területet felszabadítva?
23órám van benne :) a Második területetből 3részt takarítottam ki eddig...
főküldetésből tényleg ilyen kevés lenne? Kicsít úgy tűnik, hogy azért a nagy terület hogy lehessen valamivel játékidőt csinálni.... -
zoji #321 Üdv mindenkinek.
Kérnék egy kis segítséget. Röviden a gondom az lenne, hogy megcsináltam mindent a játékban de mégsem 100% a CHARACTERS, a JEET hiányzik belőle és nem tudom hogy kapom meg. 1 db zárolt teljesítmény is van, mégpedig a "Complete all non-repeating challenges". Lehet összefügg a kettő ? Vagy esetleg beleszaladtam egy jó kis bug-ba, és már nem is lesz meg?
Tud valaki segíteni? -
#320 Elvileg semmi, tudtommal befejezték. -
steweee #319 várható vmi dlc vagy patch vagy vmi hozzá ? én kizárólag fullos játékot szerzek be, addig neki se kezdek. így is lemaradásban vagyok magamhoz képest a játékokkal, megjelenés után ráérek pár évvel nekikezdeni mikor már GOTY edition van belőlül :)
de ez hamarabb is érdekelne -
#318 csak nem sikerült elkerülnöm a használatát :)
köszi, működik faszán. -
#317 msi afterburner. -
#316 Nincs valami trükk, hogy gépen beállítsunk maxfps t? nézelődtem, de sehol sem találtam ilyen leírást. Próbáltam vsync onnal, de úgy is mindig 90 fokos lett a kártyám :/ -
#315 Elkezdtünk játékokat venni:) -
#314 Minden új game fel van törve. Csak mivel nem nagy brigádok nem kerülnek fel az olyan oldalakra ahol ilyen debil szabályok vannak.
+
Ha megnézed ezek topikját az eredeti tulajok sem árasztják el mondhatni halottak.
Syndicate még meg sem jelent ,de azt is törik majd.
PC-n mivel úgyis minden fosbundleba lesz egyszer vagy szaréhugyé nincs értelme a wareznak. A warez már csak a türelmetlenek játékszere.
Én pl az elmúlt 1 év top über játékait nem is láttam még csak traileren. Egyszer minden lesz 1000ft és alatta... Várni meg tudok van ~ 1000 steam game-em elvagyok. -
#313 Fel van törve minden, a superwarez idők meg már elmúltak :) -
#312 Amúgy mi ez a nagy warez ellenesség az elmúlt időben. Nem rátok gondolok hanem arra hogy alig törnek fel újonnan megjelent játékokat és nincs is itt off topic egyik játékról se!!!??? WTF
PL: MGS5 vagy Madmax vagy Syndicate... Érdekes, valaki elmagyarázhatná! -
#311 Nem. (és ez nem jelenti azt, hogy itt szabad) -
simon007 #310 Hello!
Virágbolti fórum nem létezik?
-
#309 The End -
#308 -
NonameMan #307 Nálam is az maradt ki első alkalommal. Nehéz észrevenni én is csak úgy találtam meg, hogy a videó alapján mentem végig másodszorra.
Utoljára szerkesztette: NonameMan, 2015.10.03. 19:02:36 -
#306 na baszki, a lifttől jobbra, a legsötétebb sarokban van egy keskeny ajtó a wc-khez, ott volt mind a három... -
#305 teszek egy utolsó elkeseredett kísérletet. az összes helyszínen sikerült elsőre felszedni mindet, szóval kíváncsi lesz hol bújik az a 3 scrap... -
NonameMan #304 Nem lehet teljesen bejárni de nem is kell 17:29 után még felszedi a többit is. -
#303 ezt mondom, hogy nem lehet teljesen bejárni, mert elmozdultak a liftek. 17:29 -
NonameMan #302 Vissza lehet menni csak egy kicsit bonyolult. Én is nehezen találtam meg. Ki kell jelölni a helyet a térképen és a főbejáraton át kell visszamenni nem fent a kupolánál.
Itt van egy videó ez nekem sokat segített.
12:55-től mutatja az adott helyet.
-
#301 de. csak egy ponton tovább nem lehet visszamenni a lezuhant liftek miatt, fent meg visszakerült az áttörhetetlen kapu.