463
-
#380 Más a sztori. A játékban több a sztori, mint a filmben, ami gyakorlatilag 3 óra autósüldözés volt:) (mármint az új film). A régi filmeket összefoglalom neked egy mondatban: világvége van, minden sivatag, a benzin az arany. Tehát zéró mélység, abszolút hangulatfilm volt mindig. Oké van Max-nek minimális eredettörténete, de semmi meglepő:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:50:57 -
#379 a történetszál más (talán leginkább folytatásnak lehetne nevezni), de a világ ugyanaz :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.02. 20:51:53 -
FartingSquirrel #378 "az utolsó meg gyakorlatilag már teljesen a játék, járgányostul, ellenségestül, viharostul stb.."
A sztori is ugyan az/hasonló? Akkor inkább vagy nézem, vagy játszom – az egyik már unalmas lenne a másik után. :D
De ha más a sztori, akkor megnézem ezt a 4. részét a játék előtt, mert amúgy nem nagyon szoktam filmet nézni. (Nehezen veszem rá magam.) Szóval, ha nem muszáj, nem nézem végig mind a négyet. :D -
#377 azért ez így baromság.. ugyanaz a kezdőautó, ugyanaz a főszereplő neve, ugyanaz a családi történet, ugyanazok az ismert apróságok bukkannak fel..stb. :D
oké, itt tovább van gondolva a történet és bőségesebb a tartalom, de az alapok megismeréséhez jól jön az első rész legalább, az utolsó meg gyakorlatilag már teljesen a játék, járgányostul, ellenségestül, viharostul stb.. -
#376 Akkor én is:) Nézd meg a filmeket, mert jók, viszont semmi közük a játékhoz, szóval nyugodtan ess neki:) Posztapokaliptikus sivatagi ródeózás, verekedés, lövöldözés, kincsvadászat. Szó szerint sandbox. Hangulatos, igényes, addiktív. -
El Gigante #375 Az új mad max-et mindenképp nézd meg mielőtt megveszed, mert a világ arról lett mintázva, ha az tetszik, akkor ez biztosan fog! Sztori szerintem jó, persze nincs benne semmi újdonság. Néha kicsit egyhangúak a küldetések, de a hangulat kárpótol! -
#374 szerintem szerezd be valahonnan és nézd meg az első két részt, meg az új negyediket, sok apróságot jobban fogsz érteni a játékban :) -
FartingSquirrel #373 Oké, köszi.
Amúgy sztorija milyen? Jó, vagy annyira nem kell vele foglalkzoni, inkább csak gyilkolászni? -
#372 Szerintem nezz meg rola par videot.
En kellemesen csalodtam benne. Autokazas + harc. Film ismerete nem szukseges. -
FartingSquirrel #371 Milyen ez a Mad Max? Mihez hasonlít? Megéri a pénzét? Illetve én nem láttam a filmet – így is érdemes vele játszani, hogy fingom sincs róla...? -
#370 Nekem nem igy jott le,elnezesed kerem! -
#369 Rajtad kivul ki nem erti? Kezeket fel de izibe!!! Tenyleg ennyire zavar, hogy rajtad kivul is le merte irni valaki? :-D -
Module #368 Megvan mi a hiba:ha már meglátogattad a Stronghold-i erődítményt még a "Smoke Rise" küldetés előtt,nem fog tovább menni a játék.A készítők forgatókönyve szerint ugyanis a játékosnak még csak a "Smoke Rise" küldetés befejeztével "illene" felfedezni Stronghold-ot,mivel a quest története szerint ez van megtámadva.A videó végén a játék egy üres még,felfedezetlen Strongoldba akar tenni,ha már fel van fedezve,mi több,fejlesztve,nem tud vele mit kezdeni,minden egyes újratöltésnél a Smoke Rise-os videót játsza le.Sokaknál bolti verzió ellenére is!A WB hivatalos válasza: "Sorry,start a new game!"
Utoljára szerkesztette: Module, 2016.04.19. 16:22:21 -
#367 Akkor hasznalnod kellene a valasz gombot,es ertenek ,h mire celzol!!!!! -
#366 Azoknak irtam akik azutan beszelgettek a TORT verziorol, miutan TE beirtad, hogy hol es mennyiert vetted. NEKIK szolt, szovegertelmezes mint olyan? -
#365 Mielott irsz olvass vissza! -
#364 Jelzem, hogy humblebundle monthly-ban 12$ az ara es jon melle meg 4-5 jatek is pluszba. -
kasa85 #363 Lehet az lesz.
Viszont menüben azt íjra ha tudtok segíteni Youtubon valami kocsit kell elvinni a garázsból,de csak 3 ócskavas van bent a bázison.
Use the garage to install upgrades for the Jack.
Angol nem megy meg köszönném a segítséget,és hol találom meg a verdát mivel a csávónak Youtubon a garázsban volt.
Előre is köszönöm.
-
Module #362 Ha teheted vedd meg,én már lemondtam róla.. -
kasa85 #361 Köszi )
Meg veszem akkor eredetiben.
Ez az új védelem szép kis bugokat tesz. -
Module #360 Nem tudom hol tartasz,de ha nincs zöld felkiáltójel,se zöld pötty,az már nem jót jelent.Az egyébként most nekem is eltűnt,csak kék felkiáltójeles küldetések vannak amit viszont hiába csinálok meg mert már két napja nem menti el. Ez mellé a fast travel gomb is inaktív lett,úgyhogy totál bekrepált.Meghekkelni nem lehet,patch meg nincs hozzá.
Utoljára szerkesztette: Module, 2016.04.15. 16:24:08 -
kasa85 #359 Nekem is az van )
Remélem nem ütközöm ebbe bele.
Rengeteg küldetéstmvégig csináltam.
Amúgy észre vettem zöld ! Nincs.Nem tudom miért nem.
Játszom a küldetéseketnrombolok,és foglalok.
Egy amit rühellek.jön egy kocsi hirtelen úgy meg fordul,hogy már a seggemben van.
Nitro szart sem ér max az akasztó,vagy ugratónál. -
Module #358 Igen,nekem a 3dm verzió van fent,de eddig működött rendesen.Viszont többen így jártak a bolti verzió/hivatalos patch ellenére is. -
kasa85 #357 Törtel tolod ?
Egyenlőre fizuig azzal játszom.
Le mentettem Windows 10 ről.
Fel raktam a Windows 8.1 et.
Törlődött sok küldetésem.
Na mindegy.
Amúgy azért kérdezem,mert jól tudom ebben a játékban olyan védelem van amit nehezen tudtak feltörni,vagy nem is sikerült teljesen. -
Module #356 Igen,most már biztos hogy bug,Smoke Rise küldetés után nincs több save+fast travel is elmegy,írják többen is.Itt mindenki végig tudta tolni? -
Module #355 Nekem olyan bugom van hogy a Smoke Rise küldetés után megszünt az autosave,nem menti a játékot. Gastown-os régióban már semmit nem ment,hiába mentem el a Deep Friah-ba, is,betöltéskor a Smoke Rise-os küldetést dobja vissza.Megszűnt a Fast Travel is,bár azt korábban is csinálta,de újratöltés után megjavult,de most totál elment az is. -
#354 Megvettem nem bantam meg. Februarit is megvettem,azt se bantam meg! :-) -
#353 Ja, értem. -
#352 Ez akkor szokott igazán kapóra jönni ha olyan eset áll fent hogy a fő game érdekel de a másik 5 ami mellé lesz megvan és ne adj isten "jók" is eltudod adni őket és így akár egy AAA cim a tied lehet 5$ vagy az alatti áron. -
#351 Ja, ezt nem tudtam, mostanában nem vettem onnan semmit. -
#350 Ezeknél a havi csomagoknál nincs ilyen amit mondasz. Fizetsz 12$-t (vagy ha kuponozol 10.8-at) és kapod a "FŐ" játékot + a későbbi 5-6 másikat. -
#349 A 12-re gondoltam, hogy hova lesz besorolva, 1 dolcsis, átlag vagy fix, de akkor kösz a választ, annyit én nem fogok érte adni, mert engem a demo nem győzött meg anno. -
#348 Azok az alap játékok azon kívülikről beszéltem ami visszahozhat valamennyi pénzt.
G2A-n már egyre több a ~ 10$-os Mad Max. -
#347 A This War of Mine-t meg a South Parkot semmiképp nem nevezném filléres szemétnek, nagyon jó cucc mindkettő.
A többi mondjuk tényleg nem mond számomra semmit. -
#346 Ezt nem értem milyen minimum ár? 12$ (vagy ha először vásárolsz és van kuponod 10.8$) és tied a Mad Max.
Ha a később kapott 6 szart eltudod adni akkor lejjebb tudod vinni az árát. De félő hogy 0.5$-t se érő hulladékok lesznek mint előzőnél. -
#345 Na de a Bundle-ben vajon mennyi lesz a MM-ért a minimum ár? -
#344 Itt csak 11 Euró
Bár akkor már jobban megéri a humbli, mert ott adnak hozzá még - igaz, esélyes, hogy szemetet. -
endorphinz #343 Nekem már a MM megér 3500-at, Steamen mikor lesz ennyi, 5 év múlva? és ez a bundles MM hol frissíthető? vagy hol aktiválható? -
#342 Igen. De mivel az előzőhöz is sok hulladék volt csak 99,9% hogy most még annál is szarabbak lesznek. -
endorphinz #341 Megvetted? Steamen 50EU, többszöröse a 12 dollárnak.. én is gondolkozok rajta de még nem költöttem ilyesmire
"On May 6th you'll get six more games to keep!" - tehát 12 dollárért kapom Mad Maxet + 6 játékot hozzá később?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 14:29:28