Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Module, 2016.04.15. 16:24:08
Remélem nem ütközöm ebbe bele.
Rengeteg küldetéstmvégig csináltam.
Amúgy észre vettem zöld ! Nincs.Nem tudom miért nem.
Játszom a küldetéseketnrombolok,és foglalok.
Egy amit rühellek.jön egy kocsi hirtelen úgy meg fordul,hogy már a seggemben van.
Nitro szart sem ér max az akasztó,vagy ugratónál.
Egyenlőre fizuig azzal játszom.
Le mentettem Windows 10 ről.
Fel raktam a Windows 8.1 et.
Törlődött sok küldetésem.
Na mindegy.
Amúgy azért kérdezem,mert jól tudom ebben a játékban olyan védelem van amit nehezen tudtak feltörni,vagy nem is sikerült teljesen.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
G2A-n már egyre több a ~ 10$-os Mad Max.
A többi mondjuk tényleg nem mond számomra semmit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha a később kapott 6 szart eltudod adni akkor lejjebb tudod vinni az árát. De félő hogy 0.5$-t se érő hulladékok lesznek mint előzőnél.
Bár akkor már jobban megéri a humbli, mert ott adnak hozzá még - igaz, esélyes, hogy szemetet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
t
"On May 6th you'll get six more games to keep!" - tehát 12 dollárért kapom Mad Maxet + 6 játékot hozzá később?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 14:29:28
t
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sajnálom hogy vége lett, rég élveztem ennyire játékot! Hangulatbomba az egész! Állati jók benne az átvezetők(pl. a big chief verseny), lehetett volna belőle több. Remélem lesz második rész.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.15. 22:05:20
[merlinw.org]
A főküldetés az lenne, hogy a garázsban upgradel-jem a The Jack-et. Viszont ez az Archangel autó még nincs meg,és a térképen nem is látom hogy lehetne megtalálni.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Segítsetek. A TAB billentyűvel tudtam eddig behozni a térképet,de valamiért most nem reagál. Várom a segítségeteket.
Köszi
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
(Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora hüly vagyok, mert azt tudom magamtól is...<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: shakwill, 2015.12.26. 14:16:42
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
23órám van benne :) a Második területetből 3részt takarítottam ki eddig...
főküldetésből tényleg ilyen kevés lenne? Kicsít úgy tűnik, hogy azért a nagy terület hogy lehessen valamivel játékidőt csinálni....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kérnék egy kis segítséget. Röviden a gondom az lenne, hogy megcsináltam mindent a játékban de mégsem 100% a CHARACTERS, a JEET hiányzik belőle és nem tudom hogy kapom meg. 1 db zárolt teljesítmény is van, mégpedig a "Complete all non-repeating challenges". Lehet összefügg a kettő ? Vagy esetleg beleszaladtam egy jó kis bug-ba, és már nem is lesz meg?
Tud valaki segíteni?
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
de ez hamarabb is érdekelne
köszi, működik faszán.
+
Ha megnézed ezek topikját az eredeti tulajok sem árasztják el mondhatni halottak.
Syndicate még meg sem jelent ,de azt is törik majd.
PC-n mivel úgyis minden fosbundleba lesz egyszer vagy szaréhugyé nincs értelme a wareznak. A warez már csak a türelmetlenek játékszere.
Én pl az elmúlt 1 év top über játékait nem is láttam még csak traileren. Egyszer minden lesz 1000ft és alatta... Várni meg tudok van ~ 1000 steam game-em elvagyok.
PL: MGS5 vagy Madmax vagy Syndicate... Érdekes, valaki elmagyarázhatná!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0