Mad Max

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom hol tartasz,de ha nincs zöld felkiáltójel,se zöld pötty,az már nem jót jelent.Az egyébként most nekem is eltűnt,csak kék felkiáltójeles küldetések vannak amit viszont hiába csinálok meg mert már két napja nem menti el. Ez mellé a fast travel gomb is inaktív lett,úgyhogy totál bekrepált.Meghekkelni nem lehet,patch meg nincs hozzá.

Utoljára szerkesztette: Module, 2016.04.15. 16:24:08
Nekem is az van )
Remélem nem ütközöm ebbe bele.
Rengeteg küldetéstmvégig csináltam.
Amúgy észre vettem zöld ! Nincs.Nem tudom miért nem.
Játszom a küldetéseketnrombolok,és foglalok.
Egy amit rühellek.jön egy kocsi hirtelen úgy meg fordul,hogy már a seggemben van.
Nitro szart sem ér max az akasztó,vagy ugratónál.
Igen,nekem a 3dm verzió van fent,de eddig működött rendesen.Viszont többen így jártak a bolti verzió/hivatalos patch ellenére is.
Törtel tolod ?
Egyenlőre fizuig azzal játszom.
Le mentettem Windows 10 ről.
Fel raktam a Windows 8.1 et.
Törlődött sok küldetésem.
Na mindegy.
Amúgy azért kérdezem,mert jól tudom ebben a játékban olyan védelem van amit nehezen tudtak feltörni,vagy nem is sikerült teljesen.
Igen,most már biztos hogy bug,Smoke Rise küldetés után nincs több save+fast travel is elmegy,írják többen is.Itt mindenki végig tudta tolni?
Nekem olyan bugom van hogy a Smoke Rise küldetés után megszünt az autosave,nem menti a játékot. Gastown-os régióban már semmit nem ment,hiába mentem el a Deep Friah-ba, is,betöltéskor a Smoke Rise-os küldetést dobja vissza.Megszűnt a Fast Travel is,bár azt korábban is csinálta,de újratöltés után megjavult,de most totál elment az is. <#falbav>
Ombika
Megvettem nem bantam meg. Februarit is megvettem,azt se bantam meg! :-)

Voltan
Ja, értem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ez akkor szokott igazán kapóra jönni ha olyan eset áll fent hogy a fő game érdekel de a másik 5 ami mellé lesz megvan és ne adj isten "jók" is eltudod adni őket és így akár egy AAA cim a tied lehet 5$ vagy az alatti áron.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ja, ezt nem tudtam, mostanában nem vettem onnan semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezeknél a havi csomagoknál nincs ilyen amit mondasz. Fizetsz 12$-t (vagy ha kuponozol 10.8-at) és kapod a "FŐ" játékot + a későbbi 5-6 másikat.

Shep
A 12-re gondoltam, hogy hova lesz besorolva, 1 dolcsis, átlag vagy fix, de akkor kösz a választ, annyit én nem fogok érte adni, mert engem a demo nem győzött meg anno.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azok az alap játékok azon kívülikről beszéltem ami visszahozhat valamennyi pénzt.
G2A-n már egyre több a ~ 10$-os Mad Max.

Voltan
A This War of Mine-t meg a South Parkot semmiképp nem nevezném filléres szemétnek, nagyon jó cucc mindkettő.
A többi mondjuk tényleg nem mond számomra semmit.

grebber
Ezt nem értem milyen minimum ár? 12$ (vagy ha először vásárolsz és van kuponod 10.8$) és tied a Mad Max.
Ha a később kapott 6 szart eltudod adni akkor lejjebb tudod vinni az árát. De félő hogy 0.5$-t se érő hulladékok lesznek mint előzőnél.

Shep
Na de a Bundle-ben vajon mennyi lesz a MM-ért a minimum ár?

Voltan
Itt csak 11 Euró
Bár akkor már jobban megéri a humbli, mert ott adnak hozzá még - igaz, esélyes, hogy szemetet.

Nekem már a MM megér 3500-at, Steamen mikor lesz ennyi, 5 év múlva? és ez a bundles MM hol frissíthető? vagy hol aktiválható?

t

grebber
Igen. De mivel az előzőhöz is sok hulladék volt csak 99,9% hogy most még annál is szarabbak lesznek.

Megvetted? Steamen 50EU, többszöröse a 12 dollárnak.. én is gondolkozok rajta de még nem költöttem ilyesmire

"On May 6th you'll get six more games to keep!" - tehát 12 dollárért kapom Mad Maxet + 6 játékot hozzá később?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 14:29:28

t

Jim Morrison
van. rg mechanics repack működik

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bone-Cracker
Üdv, ez nem tudom mennyire warez kérdés, de ebből ugye nincs most olyan (ami működik is)? Magyarul meg "kell" venni?
grebber
Nézd meg gondolom felajánlja.

Ombika
Februarban mar vasaroltam,akkor van kuponom?

grebber
Ha új előfizető vagy és netán korábbi vásárlásból van kuponod akkor csak 10.8$ + később jön hozzá 5 játék

Loál János
Já.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hát amilyen pechszériája van a Warnernak mostanában nagyon rájuk fér a siker és azért az Avalanche se aratott osztatlan sikert a legújabb játékukkal a Just Cause 3-al....Szóval szerintem szinte borítékolható, hogy a két cég közötti közreműködés tovább fog virágozni...Remélhetőleg egy Mad Max 2 játékban. Én részemről vevő vagyok rá minden további nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nos mai nap én is befejeztem a játékot 61 órával, persze a térképen van még mit csinálni!
Sajnálom hogy vége lett, rég élveztem ennyire játékot! Hangulatbomba az egész! Állati jók benne az átvezetők(pl. a big chief verseny), lehetett volna belőle több. Remélem lesz második rész.

Közben meg lett, d-pad alsó kétszer

MerlinW
Fejből nem tudom, asszem valamelyik gombát kell benyomni, de van controls menü, illetve olyan sok gomb nincs a kontrolleren, hogy ne tudd végignyomogatni:) Egyébként csak járműben van belső nézet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.15. 22:05:20

[merlinw.org]

Xbox kontrolleren melyik gombbal tudok belső nézetre váltani?

Kicsit elakadtam, tudtok segíteni?

A főküldetés az lenne, hogy a garázsban upgradel-jem a The Jack-et. Viszont ez az Archangel autó még nincs meg,és a térképen nem is látom hogy lehetne megtalálni.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Sziasztok.
Segítsetek. A TAB billentyűvel tudtam eddig behozni a térképet,de valamiért most nem reagál. Várom a segítségeteket.
Köszi
Rájöttem, kössz!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Sziasztok! Vagy bug, vagy bénaság miatt a "baby bar"-t nem tudom beszerezni. Hálás lennék egy kis ész osztásért..
(Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora hüly vagyok, mert azt tudom magamtól is...<#confused>
Utoljára szerkesztette: shakwill, 2015.12.26. 14:16:42

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

MerlinW
30-35 óra bohóckodással/gyűjtögetéssel - ami ellen úgysem tudsz ellenállni, mert jó :)

[merlinw.org]

Jim Morrison
én is elpepecseltem a mellék küldik, majd pár főszálat megcsináltam (ami már gas town) és hopp vége is lett.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gabo91
Mennyi idő kb egy normál tempójú végigjátszás? Minden területet felszabadítva?
23órám van benne :) a Második területetből 3részt takarítottam ki eddig...
főküldetésből tényleg ilyen kevés lenne? Kicsít úgy tűnik, hogy azért a nagy terület hogy lehessen valamivel játékidőt csinálni....

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Üdv mindenkinek.

Kérnék egy kis segítséget. Röviden a gondom az lenne, hogy megcsináltam mindent a játékban de mégsem 100% a CHARACTERS, a JEET hiányzik belőle és nem tudom hogy kapom meg. 1 db zárolt teljesítmény is van, mégpedig a "Complete all non-repeating challenges". Lehet összefügg a kettő ? Vagy esetleg beleszaladtam egy jó kis bug-ba, és már nem is lesz meg?

Tud valaki segíteni?

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

MerlinW
Elvileg semmi, tudtommal befejezték.

[merlinw.org]

várható vmi dlc vagy patch vagy vmi hozzá ? én kizárólag fullos játékot szerzek be, addig neki se kezdek. így is lemaradásban vagyok magamhoz képest a játékokkal, megjelenés után ráérek pár évvel nekikezdeni mikor már GOTY edition van belőlül :)

de ez hamarabb is érdekelne

Jim Morrison
csak nem sikerült elkerülnöm a használatát :)
köszi, működik faszán.

RatBaG
msi afterburner.

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Nincs valami trükk, hogy gépen beállítsunk maxfps t? nézelődtem, de sehol sem találtam ilyen leírást. Próbáltam vsync onnal, de úgy is mindig 90 fokos lett a kártyám :/

MerlinW
Elkezdtünk játékokat venni:)

[merlinw.org]

grebber
Minden új game fel van törve. Csak mivel nem nagy brigádok nem kerülnek fel az olyan oldalakra ahol ilyen debil szabályok vannak.
+
Ha megnézed ezek topikját az eredeti tulajok sem árasztják el mondhatni halottak.
Syndicate még meg sem jelent ,de azt is törik majd.

PC-n mivel úgyis minden fosbundleba lesz egyszer vagy szaréhugyé nincs értelme a wareznak. A warez már csak a türelmetlenek játékszere.
Én pl az elmúlt 1 év top über játékait nem is láttam még csak traileren. Egyszer minden lesz 1000ft és alatta... Várni meg tudok van ~ 1000 steam game-em elvagyok.

Shep
Fel van törve minden, a superwarez idők meg már elmúltak :)

JaSoN HuNTeR
Amúgy mi ez a nagy warez ellenesség az elmúlt időben. Nem rátok gondolok hanem arra hogy alig törnek fel újonnan megjelent játékokat és nincs is itt off topic egyik játékról se!!!??? WTF

PL: MGS5 vagy Madmax vagy Syndicate... Érdekes, valaki elmagyarázhatná!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Nem. (és ez nem jelenti azt, hogy itt szabad)

[merlinw.org]